Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Saol sevdecim güzel dileklerin için inşalah bizde veririz hamiş haberlerimizi burdan..
hemde ne vicdansızlık narcım yaa hatta gazetelere çıkmış bi kadının ölümüne sebep olmuş falan insan bunları duyunca korkuyo valla..
kızlar bu arada ben adet oldum dün öğlen ama o kadar az geliyo ki belli belirsiz geçen ayda öyle olmuştu..bide şeyden korkuyorum benim teyzem hamileliği boyunca 9 ay adet görmüş nasıl bi üste görmekse.. acaba benimde olur mu öyle diye hep korkuyorum adet olsam bile içim rahat etmiyo şöle bi sökülse o zaman hah adet oldum dicem..

sevdecim senin soruna gelince bi günümü anlatayım ben sana:)sabah eşime kahvaltı ettirip yolluyorum sonra biraz daha kestiriyorum ben kalkıp evi topluyorum çamaşır bulaşık falan onları hallediyorum az ders bakıyorum sonra öğlen 12de eşim yine yemeğe geliyo yemek yiyip kaldırıyorum..yine biraz ders bakıyorum az tv internet falan işte..sonra saat 4 gibi yemeğe girişiyorum 5.30da geliyo kocam yemek ye kaldır falan gün bitiyo işte..cuma günleri temizlik günüm haftasonları da keyif zamanımız eşimle birlikte bişi ellemiyorum evde öyle yanii..bi kaç arkadaşım var onlar gelip gidiyo..akşamları ailecek görüştüğümüz arkadaşlara gidiyoruz bazen böyle geçiyo günler..gurbette olunca tabi bide çok telefon görüşmesi yapıyorum annemle kayınvalidemle arkadaşlarımla falan
ay ne çok yazdımm:))işe girsemde kurtulsam diyorum şu monotonluktan:)değişik olur güzel olur eşim öğlenleri dışarda yeriz ben götürürüm seni işe akşam eve gelirken alırım beraber yemek yaparız falan diyo da bakalım inşallah yardımcı olur:))daha da önemlisi inşallah ben atanırım:))

selam canlarım nasılsınız sevdecim narcım doğum günleriniz kutlu olsun nice güzel yaşlara inşl
narcım denetimin bitmiş sayılır atlattınız neyseki ama bi dolu yorgunluğuda cabası canım adetinle beraber szde yeni bir yola başlayacaksınız inşl herşey istediğimiz gibi olur seninde müjdeni kutlarız burda
ranacım sen nasılsın canım görünmüyosun kızdan fırsat bulamadın hralde
yıldızcım çok sevindim demirin biraz düzene girmesine sen devam et bakalım yemene içmene eğer senin yediklerinden oluyosa uzun bir süre ara verirsin onlara kuzucumuz rahat etsin gerisi mühim değil
mary sende ayrılmışsın dershaneden evdedevam et bakalım inşl kazanırsın canım adetinde gelmiş eğer aklında şüphe kalıyosa bi idrar testiyap canım madem teyzeninde böyle oluyomuş belkide sendede olabilir acaba demektense test yap
adacım sen nasılsın canım alprenele koşturup duruyosun demi aynen bende öyle uyanıkken hep yanında istiyor azcık kendi kendine oynasa sıkılıyor birlikte oynuyoruz yada yeğenimle felan oynuyolar bi görseniz çocuk olduğunu biliyor demekki onun yaptığı hareketlerden ağzı kulaklarından beri gelmiyor
nalancım sen nasılsı canım akşamlarıda uğrayamıyorun artık melike sen nerelerdesin canım send euğramıyosun
kızlar bizde dün mam sandalyesini aldık bi bakın bakalım ellerinde nar çiçeği kırmızısı vardı onu aldım katalogtandan mavi göstermişlerdi sizce ger verip mavisinimi alsam herkes beğendi bende beğendim ama maviside güzeldi kafama takılan çok mu krımızı mkırmızı duruyor

kızlarrrr nasılsınız bakalım ben anca girebiliyorum
geçmişi okuyayım bakayım

sevdecim geçmiş doğum günün kutlu olsun topiğe giremeyince kaçırdım tabi
rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah canım nice yıllara
bebeğinide görmüşsün kalp atışlarını duymuşsun için rahatlamış
kilo için yaptığın yorumlara teşekkür ederim dimi şekerim bu göbek nasıl büyüyecek sonra
karnın kaşınıyormuş canım valla bende kaşıntı yapmadı bebe yağı ama sende yapmışda olabilir :44:

yıldızcım
gelmişsin biraz daha iyiymiş demir beyimiz bugün facede gördüm resimlerini maşallah pek bir
keyifliydi paşamız allah ağzınızın tadını bozmasın canım

narcım seninde doğum gününü faceden gördüm canım yaa tekrar doğum günün kutlu olsun nice yıllara bebişli bir
yıl olur inşallah senin için ohh hediyelerde gelmiş resimleri bekliyoruz

marycim sende dersaneyi bırakmışsın hayırlısı olmuş senin için
adette olmuşsun erken gelmiş hayırlısı artık ama az geliyor demişsin bence için rahat
etsin sen bir test yap
demek kadın doğumcu hakkında bunlar soylenıyor yarabbım yaa bır de doktor
olacaklar ne yemını edıyor bunlar anlamıyorum gıtme sende bır daha

esincim
ben gördüm mama sandalyenizi gerçekten çok güzel boşver bu renk de hoş durmuş ama genede son karar senin tabi

adacım sen nasılsın canım alperen nasıl

kızçelerim hepiciğinize hayırlı geceler nasılsınız bakayım
topişimiz sessizliğini koruyor , bu sukünetin ardından büyük bi patlama bekliyorum acıkcası
bende havadisler aynı. midem bi hoş geziyorum. ağzımda her daim naneli şekerim bi tarafta duruyor. midem derken dişlerimden olmasam bari hep şeker hep şeker.. ama bakımıma özen gösteriyorum şimdilik. sadece diş fırçalarken midem kalkıyor

nar şekerim bu denetlemeler senin ömrünü yidi.... bütün hafta bu ne yoğunluk gız bacım. artık hafta sonu dinlencem diye yine bi yerlere atarsın sen kendini sefan olsun güzelim. aldıklarınıda güle güle kullan. spor ayakkabılarını ne renk aldın canım
yol haritanızda belli olmuş. hadi bu ay içinde ilk görüşmenize gideceksiniz öyleyse. şimdiden heyecanı bile başlıyor ne güzel canım senle beraber bizde yaşayacağız bu süreci. inşallah müjdeni alana kadar bize rahat yok. hayırlısıyla senide bi başgöz edeyim emekli olucam kenardan izlerim sizi haminneler gibi

ranacım 99 güne mi düştün sen güzelim ayy ne kadan güzelllll .. neye yaklaştığını bilseydin üzülmek yerine sevinirdin canım benim.. ben şimdiden nasıl hayaller kuruyorum. tabi senin ilk bebeğin olduğu için neler yaşayacağını ve evlat sevgisini henüz bilmiyorsun. ah onu gördüğün anı ömrün boyunca unutmayacaksın. dünyada yaşamaya değer en güzel duygunun bu duygu olduğunu göreceksin . bak ben bide sezeryan olmuştum muhtemelen buda öyle olur. onun acısını bildiğim halde bile hemen zaman gelsede doğum yapsam diye bekliyorum. ne yapalım sayılı gün çabuk geçecek en nihayetinde kavuşacağız inşallah yavrularımıza. Allahım bu güzelliği başta nar şekerim, halevcim, nalancım, marycim , ve bütün bu arzuyla yanan kullarına yaşatsın inşallahhhhhhhhhh

esinim tatlım sen değilmisin eymenden sonra bide kız annesi olmak isterim diyen.. bırak mama sandalyeniz kırmızı olsun şekerim. daha ne bebeler yedireceksin sen onda.. hem kırmızının yeri ayrıdır be güzelim. daha göremedim ama yaldır yaldır bişeydir o.. masanızda o renk oluversin güle güle yeyin afiyet bal şeker olsun şifa olsun inşallah eymenimize ( ve peşinden gelenlere )

herkese hayırlı cumalar kızlar allah butun dualarımızı bu muaberek gunde kabul etsin inşallah:26:

bugün kız yok rahatım o yüzden topiği ben açıyorum inşallah kalabalık bir gün olur topikte hoş sohbetler ederiz

sevdecim miden aynı devam ediyormuş canım 11. haftada falan herhalde rahata gırersın herkesın kı farklı oluyor gercı ama senınde ınsallah gecer canım
doğru diyorsun canım daha ilk olduğu için evlat sevgisini bilmiyorum ama insan tabi doğum konusundada birşey bılmediği için korkuyor be güzelim
bakalım hayırlısı ile inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma aldığımda zaten herşeyi unuturmuşum herkes öyle diyor hayırlısı olsun bakalım

günaydın canlarım hayırlı cmalar olsun rabbim gönlümüzden geçenleri versin inşl
sevdecim face eklemiştim sağolsun kızlar baktılar onlarda beğendi bende beğenmiştim ama maviside güzeldi o sebepten fikir edineyim dedim evet canım inşl eymenden sonra birde kızım olsun çok isterim hayırlısıyla bu sefer geleceğide düşünerek yapmış olduk alışverişimizi
avatarıma gelinc bilmiyorumki kim buldum beğendim avatar resmi yaptım görünce içmde bişeyler kaynadı yavrumun nasıl emme içgüdüsü varsa annesinin burnuna yapışmış çok hoşuma gitti
pek gelen olmamış henüz nirelerdesiniz bacılar

günaydın canım ben burdayım

Günaydın dicem ama öğlen olmuşş. Nihayet günler sonra tek tek yazabilcem size kızlar ama anca 2 gününki olcak idare ediverin artık bu arkadaşınızı :)

canım neden bi tes alıp kurtulmuosun şu kuşkudan için rahat eder habire acabalarla kaanı yormazsın en azından. Zaten dediğin gibi üstüne görme oluosa 2 aydır testte çok rahat çıkar
bu arada şu an yaşadığın ve rutin dediğin güne bi özendim anlatamam :) çalışırkende insan onu özlüyo işte. İşallah eşin yardımcı olur sana çalışmaya başlayınca o da rahata alıştı tabi bu arada artık ite kaka başlıcak yardıma mecbur :)

teşekkür ederim canım.. Evet bi yola gircez bakalım belkide direk tüp bebek dicek morfoloji hız sayıı gibi düzelmesi kolay bişey diil. Ama aldığımız 1+1 evi satmamız lazım önce kent hastanesinde 8000-9000 liraya geliomuş. Eşimde diyo ordan 50000 kalırsa elimize 5 tane şansımız var diyo yuhh dedim allah göstermesin :)
malesef buraya ekleyemedim hata oluşuyor face ekleyeyimde bakın size zahmet

gördüm canım yorumda yaptım ben beğendim sevdenin dediği gibi 2. Kız olursa daha uygun olur kırmızı

kızçelerim hayırlı cumalar nasılsınız bakayım bugün.
ranacım bugün tek kalmışsın oh keyifle dolaşırsın internette.
esincim ben henüz göremedim tahmini fikrimi iletmiştim. bi bakayım hiç alışamadım şu facee
nar şekerim beni görmezden mi geldin çok teessüf ederim

canım çok teşekkür ederim tekrardan her sene birlikte kutlayalım yeni yaşlarımızı eşlerimiz ve yavrucuklarımızla:)
bu arada şimdi gördüm çizelgemde anaaaa ikili sayılara düşmüşüm 99 gün kalmış :18:

amaninnnnn dırın dırın dırın dırın

canım spor ayakkabılarımı aslında beyaz düşünmüştüm sonra eşim bi tane mavi beğendi kobalt mavisi diolar ya. O ayağımda daha güzerl durdu onu aldık mavi renk beyaz çizgili

ay evet yarın gezcem işallah öbür gÜn evde otururum. Yarın sabahtan son dişçi randevum var sonra kuaföre gicem manikür ve saçlarımı sarartcam azcık.. Pazara kısmetse evde olma niyetindeyim
amann dişlerin iyi bak kız zati yarım kaldı.. Hem ne demek kenara geçip oturcam haminne gibi ayol gören 50 yaşındasın sancak. Sen bizim en genç ablamızsın ayol neşe kaynağımızsın
canım fırsat buldukça gelcem bendeee :)

tabi şekerim unutulmasa milet 2.yi doğururmuydu hiç :)

ayy narcım hoşgeldin valla karşılaştık
demek hafta sonu planları şimdiden yapılmış dişçi sonra bakım sonra da dinlenme var en güzeli kuzum

sevde sobeee=))
narcım hastalandım ben iyiden iyiye gerek kalmadı teste falan şu sınav geçsin o zaman başlıcaz artık bizde tedaviye şifa hastanesi var burda çok iyiymiş kadın doğumcusu ona gidicem bende..
ah canım benim sakın özenme benim rutin günlerime hele bide insan gurbette olunca geçmiyo öyle günler..çalışırsam hiç değilse hızla geçer zaman şaka maka 9ay oldu buraya geleli ama insanın ömründen ömür alıyo valla..halaa dağlarda kar var hatta arka bahçemizdekiler bile erimedi dün sabah yağdı bile biliomusunuz=(((

Ay sevdem günahımı aldın valla yazıomuşum o esnada bak.. Sonrada yemeğe çıkıyorum diye hiç baklmadan kapattım..

Ranacım senlede denk gelmişiz heralde ama araya yimek girdi gulüm :)

esincim avatarını bende çok beğendim canım tilifonumdan gördüğüm kadarıyla.. Bende h.sonu değiştiriyim bari değişiklik güzel oluyo

marycim demek söküldü adet.. Neyse aklında belirsizlik kalmadı en azından.. Demek kar yağdı dün inanmıorum yaaa senin gibi izmir kızına ne zor geliodur bu mevsimde karda yaşamak çok iyi anlıorum seni.. Bende 1 seneye yakın evde oturmuştum devlete girmeden önce. Ben seviodum aslında evde yalnız olmayı severim ben çünkü.. Ama tabi sıktığı zamanlarda oluodu.. İşte hergün aynı saatte kalkıp işe gitmek sakince evde oturup kafanı dinleyememek özletiyo insana o lükssleri ama devamlılık arzedince bayar çok fena anlayabiliyorum. İşallah gönlüne göre biyere atanırsın en kısa zamanda

Eğer izmirde olsam bende sorun etmezdim evde oturmayı narcım aileler sonuçta orda gider gelirdim sıkılınca çıkar arkadaşlarla buluşurdum falan filan ama burda kardan burnumuzu dışarı çıkaramadık ki..apartmandakilerde saolsun hiç gelip gitmeleri yok çok bunaldım o yüzden...
inşallah canım sizinde şu bebek işleri bir an önce olur tüp olcaksa bile ilkinde tutsun inşallah canım.. değil eşinin dediği gibi bi sürü sefer ikinciye bile kalmasın hatta tüpe bile gerek kalmasın..
bizim bi tanıdığımızın da olmuyodu bebeği kadında bişi yok erkekte morfoloji ve sayı düşüklüğü vardı..doktor adet ol gel demiş kadına iğnelere başlıyalım tüpe başlıcaklardı..randevuyu önceden almışlar şu gün adet olcam diye..gidiyo diyo ki ben daha adet olmadım orda doktor hemen bi tahlil yapıyo meğer kadın kendiliğinden hamile kalmış tedavisiz yüce Allahım inşallah bizlere de nasip etsin..
şimdi oğlulları büyüdü 4 yaşında falan adam der oğlum bana kıyamadı o kadar parayı verdirmeden kendi geliverdi diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…