e zaten 1 ay sürse eşin 1 ay izin alıpda orda kalcak diil heralde yada gündüz işe gidip gece orda kalamaz.. Elbet dönüşümlü olcak bu iş. Neyse bikaç gün gitsinde belki gerek olmadığına kendi karar verir bi süre sonra.. Yada düşündüğünüzden daha erken taburcu olurda işallah.. Hiç bunlara gerek kalmaz
canlarım ben geldim nasılsınız bakayım.
ranacım kyınpederinde durumlar aynı galiba canım Allah yardımcınız olsun, bu süreçlerde epeyce düzen değişiyor sizinkide öyle olmuş. ama geçici olduğunu düşünüp kendini rahatlat canım. Eşlerimizin hep iyi gününü paylaşmaya evlenmedik.. yaşımız ilerledikçe Allah gecinden versin ailelerle ilgili çok daha ciddi sıkıntılarımız olabilecek .. kayıplar, hastalıklar.. herşey insan için..
eşinin kötü gününde de yanında olduğunu göstermek için bu bir vesile olacak canım, tabi hoş değil yalnız kalman, daha az görüşecek olmanız seni üzüyor ama önemli olan gönül bağınızın sağlam olması. yarın birgün bu olaylar geçtiği zaman eşin senin bu fedakarlıklarını unutmayacak canım evliliğinize yatırım yapıyorsun üzme güzel canını.. bebişinede anlat babasının çok yoğun olduğunu gücenmesin. kızlar alıngan olur
nar şekerim özel mesac kutunda ne var yavrum o kadar tıka basa doldurdun mu nettin. az biraz gevşet oraları
bu arada biz doktora gittik kuzucumuzu gördük sizlere selamı var teyzeleri
rutin kontroldü, ölçümleri yapıldı herşey yolunda Allaha şükür
bi daha 1 ay sonra çağırdı ne kadan çok zaman varrrrr
Ranacm ben 2. Ve 3. Yü beğendim kuzum en çok daha kibar duruyor bence onlar fiyatıda çok iyiymiş kaçırme
sevdeemmm hemen boşaltıyorum mesaj kutumu canım
ranacım nevresimlere baktım tamam güzeller fakat en son dokunmadan almayacağım diye karar almıştın. o kararını sana şiddetle hatırlatmak istiyorum. pişman olabilmen çok büyük ihtimal çünki.
böyle göründüklerine bakma sen. dikişleri kumaşı filan yıkayınca kazık gibi olur o
sen kendin görerek güzel birşey al tanıdık markalardan. nevresim takımı çok uzun süre kullanılan bişey çünki. riske atmaya gerek yok bence :26:
ranacım güle güle kullanın kızçenle güzelim.. madem aldın hayrını görün ne diyim. daha iyileri bizlere olsun bari
Ranacım demek 2. Olanı aldın iyi yapmışsın canım bildiğin marka madem.. Güle güle uyusun prensesimiz :)
herkese hayırlı sabahlar kızlar
şifayı kaptık gene herhalde kötüyüm :2: burnum akıyor gözlerim ağrıyor offf hep bu havaların yüzünden yaa soğuk soğuk ter döküyorum
kötü olursam hastaneye gideceğim artık
sizler nasılsınız ?? bugün kayınpederimin durumuda belli olacak bakalım hayırlısı inşallah :26:
hayırlı sabahlar
ranacım hamileyken hasta olmak çok hırpalıyor insanı.. doğru düzgün bişey içemiyoruz.. inşallah başlamadan biter
kayınpaederinin sonuçları için dua ediyoruz inşallah kötü çıkmaz herşey yolunda giderde evine çıkar hayırlısıyla
nerdesiniz kızçelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?