Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım hoşgeldin demek bu haftada yoğunsun bugun kız gelmedi bende rahatım
hafta sonu gene gezilmiş valla insan çabuk yoruluyor ya alışkın değiliz ya bende eltimin bebeğini seviyorum ama yoruluyorum kendi çocugu olunca ınsanın anlamıyordur herhalde yorgunlugu pek fazla :44: cicilerde almışsın kendine ohhh güle güle giy canım
evet yaa ne yapayım almışım o kadar benim haftamda 16 kilo alan var yaa ne bileyim eşim ve annem tutturdu git diyetisyene diye bakalım bir hafta geçsin ruh halime göre bakacağım
evet canım var ama çok pahalı ya bende o kadar para vermek istemiyorum ne bıleyım bakalım arayıp arayıp bulacagım artık aslında çalışmasam çok sıkıntı olmayacak ama işte işe gidip gelirken sıkıntı oluyor her sabah ne giysem problemi

canım sizde hafta sonu gezmelerdeymişsiniz ohh ne güzel
evet ya doktorlar pek sevmiyor kiloyu halbuki bu dönemde kilo almadan olmuyorki
haklısın canım yaa sıcakları pek fazla hıssetmem ınsallah bakalım ne zaman gelecek bızımkı :44:

duymamıştım canım bitkisel diye tercih etmiştim, canım ne yapsan da pişik oluyor ya bisürü ıslak mendil denedim bende ama unibaby i denemedim tabi, 3 ay sürekli pamuklu su ile sildim bende sonra yavaş yavaş ıslak mendile geçtim ıslak mendil kullanırken bile ıslak pamuk kullandım, şimdi bile arada ıslak pamukla tekrar sildiğim oluyor , su gibisi yok tabi, o halde bile hala alt kızarıklığı oluyor , şimdiki bebekler pek bi hassas.
yavrum yaa tüh baya zorlanmışlardır
perişan olduk hakkaten esincim çok şükür iyiyz şimdi , eymen paşamızda iyice hareketlendi tabi annesi zor tutarsın şimdi sen, alperen de odadan odaya dolaşıyor peşinde koşmaktan yoruluyorum.
Eymen de hassasmış baya canım bizde öyleyiz hala ya pişik kremi kullanmayı ne zaman bırakacağız bilmiyorum
sağol canım ya atlattık bakalım tekrar hasta olmasın da ,
kızçelerim ben grip oldum çok sarstı beni bildiğiniz gibi değil
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın peki

pıtpıtları hissetmeye başladın demek hadi hayırlısı, geçende sormuştum hissediyormusun diye.

sağol canım bebekler hasta olmasında , onunla bir bizde kötü olduk ya onu öyle süzülmüş görünce dayanamayıp bende ağlıyorudum, tüh cnaım ya bide öksürük başlamış bu ara herkes hasta gerçekten çok dikakt et canım ılık bişeyler iç, inş. geçer hemen
ahh kuzum yaa neler yaşamış demirimiz, çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra sorunsuz yapar kakasını da, okurken ben bile kötü oldum minicik yavru ne yaptı kimbilir,

prensesi görmeye gittiniz demek çok şükür herşey yolundaymış , bak sen şuna annesinin karnında sıkışmış birde, yeriz biz onu. Canım kızlar yazmış zaten drlar fazla kiloyu sevmiyor o yüzden demiştir, ama bence hiç öyle abvartılacak bi kilo değil ki, bence çok normal . İlerleyen aylarda nefes alman zorlaşacak canım o zaman akşamüzeri gezersin gündüz pek çıkamazsın , sıcaklar baya etkiliyor çünkü, ciiler bakmışsın ama bulamamışsın , bikaç mağaza daha gezersin canım bulursun bişeyler, iyiki lcw var dimibende ordan alırdım , burda doğru dürüst hamile kıyafeti satan bi yer bile yok.

oo dolu dolu bi haftasonu geçirmişsin cnaım alışverişler, piknikler bebek sevmeleri... Doktorda da karar vermişsiniz canım inşallah hayırlı olur ve vesileniz olur.
Bu haftada yoğun geçecek demek kolay gelsin şimdiden

sizde gezmelere gittniz demek , kesin eymende gezme lafını duyunca gıkını çıkarmıyordur, yoğundum canım gelemedim bi türlü, birde alperen iyice bana yapışır oldu, bi eli sürekli yakamda bu şekilde dolaşıyoruz evde, gece bile çok sık uyanmaya başladı en fazla 1 saat uyuyp çığlık atarak uyanıyor, tam daldı yatırayım derken yine ağlamaları başlıyor bu sefer iki eliyle yapışır bana. Sürekli onun peşindeyim zaten hızına yetişemiyorum şimiden.

Anaaaaa kimsecikler gelmemiş bu saate kadar artık topicimiz çok boş kalıyo gündüzleri özellikle.. Ben yoğunum bu hafta sık gelemiyorum..

Tek tek yazamıorum şu an kusura bakmayın okudum ama yazmaya vakit yok sevdemmm hep aynısını yapıon kız ağzımıza balı çalıp kaçıon sonrada yazmıosun bi daha.. Gelde anlat bakem nolduu

kızçelerim hepiciğinize selamlar
dün gece okudumda yazamadan kapattım . bir uyku bastırdı ki sorman
midem çok zorluyor beni dün yediklerimi hep çıkardım. sabahta aç karna klozetin başında bi süre bekledim tabi boş mideden ne çıkacak. istifra etmek beni çok hırpalıyor gözlerim pörtledi. yüzüm döküntü yapmaya başladı kıpkırmızı dolaşıyorum
bu arada kadın doğum doktoru cumartesi günü bana ilaç vermişti bi tablet ve öksürük kesici. onları kullanıyorum öksürüğüm epeyce azaldı. ama mideme çok dokunuyor ilaçlar
hatta progestanı dün içemedim. bebe aspirini vitamin derken bide gaviscon var her yemekten sonra hazmetmek için mecburen içmek zorunda kalıyorum. duramaz oldum.
her yer ilaç oldu. dün dr a gittik bu kasık ağrılarım öksürükte çok arttı ya, bi bebeğimizi görelim kalp atışına bakalım rahat edelim dedik. gittik. o da bana bulantı önleyici bi hap, ve eleviy vitamin, birde kasılma önleyici magnezyum verdi. ben hangi ara bu ilaçları içeceğim şaştım. dün gece eleviti içtim bütün gece tadı ağzıma geldi

bebeciğimizi ultrasonda gördük yine. kalp atışıda normaldi Allaha şükürler olsun.. hareket ettiğini gördük öyle mutlu olduk ki geldiğimizden beri oncağızı konuşuyoruz.

ee sizler nördünüz bakem

ranacım ehehe 7 kiloda ney canım. insan onu çerez niyetine sayar. karşında ilk hamileliğinde 18 kilo almış bi tecrübeli insan var. doğumdan çıkınca hemşireler tarttı 10 kilo gitmişti şekerim kalaknlarıda hiç rejimsiz 3 senede verdim ama hamile kaldığım kiloya dönmek gibi bi gayretim hiç bi zaman olmadı ondan boşkoydum gitti canım
sen şimdi 6 aylık olmuşsun. bide hiç kusma dönemi yaşamadın. bu kilo elbette çok normal. doktora diyeydin madem 7 kilo çok fazla bu bebek nasıl büyüdü o zaman ?
sonuçta karnında bebeğin kaç kat fazla ağırlığını taşıyan suyu plesentası osu busu var. sen canını sıkmadan devam et canım. insan su içse kilo alıyor akıl ermiyor bu işe :18:

nar şekerim yine kurtlarını döktün mü gız bacım. Allahtan en büyük duamdır bu kız bi hamile kalsada kıçı yer görse ya rabbim diyorum. kendim için bişi istiyorsam namerdim
ya işte bebek büyütmenin meşakatleride var canım . ana olmak kolay mı ilk bebeklik çağı çok güzel kenarda yatıp uyuyor(tabi uyursa )
hareketlendikçe hep başında durmak gerekiyor
siz yeni kararlar almışsınız hadi hayrını görün şekerim. kız bana bak ben doğurmadan hamile kalmanı istiyorum bütün hamileliğimi sana duayla geçiremem
zaten ayılıp bayılıyorum hiç beni düşünen yok. ahan şimdi evde yemekte yok mutfağa girmek istemiyorum makineye bulaşıkları zor attım. biri önüme koyuversede yeyip yeyip istifra etsem ne güzel olacak
iş konusunda görüşmeler devam ediyor canım. eşim şu an pusuya yatmış durumda

esincim şu an için daha iyiyim canım aman siz dikkat edin bebeler üşütmesin ben kocaman insanken başımı koyacak yer aradım. çocukların huysuzlukları çok normal

adacım sıcak şeylerde içtim ama midem istemiyor canım. hele çay göresim hiç yok. bazen ayran filan içiyorum . o kadar sütü seven biriyimdir onu bile zor içiyorum. çok şükür bu öksürüğü hafiflettik inşallah bundan Rabbim hastalık vermesin. evde hırkayla dolaşıyorum korkudan

yıldızcım içimizi delip geçtin canım. inşallah herşey yoluna girer. yavrum sen mama takviyesini yapma istersen sadece anne sütü alsın biraz kilo verse de belki düzeni oturur daha rahatlarsınız canım. senden güzel haberler almak istiyoruz artık

avniye evet ben yanlış anlamışım. hormonların düzelince eşinde de bi sorun yoksa daha kolaylaşacak canım. belki sende benim gibi aniden bi sürpriz yaşarsın

diğer kızçelerimizden gelen yok..
mary ne yaptı acaba
halevcim melikecim sizler nasılsınız

bu arada benim karnım ve civarı çok kaşınıyor
ranacım acaba bebe yağı mı kaşındırıyor beni canım bi fikriniz var mı kızlar
adacım esincim yıldızcım sizler ne kullanmıştınız vücudunuza sürmek için?

sevdemmmmm bugün senin doğum gününmüydüüüü yoksam çakma doğum günümü yazdın face.e

eğer doğruysa gün bitmeden hemmmmennn doğum gününü kutluyorum kuzucummm nice sağlıklı güzel yaşlar diliyorum yavrucuklarınla ve eşinle :)) ve tabisiii bizlerleeeee

kız ben sana ne diyim e miiiiiiiiiiiiiiiii cumartesi günümdü doğum günüm. şaşırttın beni artık bizden geçti yavrum önceden halamın kızı neyin arardı bu sene eşimden kızımdan başka kimseden tık yok.. kıymetini bilin yaş ilerledikçe doğum gününü haketmiyor gibi mi oluyor insan acaba
sana çok teşekkür ederim nar şekerim. sizlerinde yavrulu kuzulu yaşlarınızı kutlayalım inşallahhhhhhh ya rabbim

Son düzenleme:
tünaydınnn canlar...
biz daha iyiyiz haber vereyim merak etmeyin dedim.
biliosunuz inek sütü diyeti verdi bana dr 15 gün boyunca inek sütü içeren hiç bişi yiyip içmicem. geçen hafta cumadan beri yapıorum bakalım 2 kere kendiliğinden yaptı çok şükür

gece de biraz daha düzeldi uykularımız şükür.. inş daha da düzelir.
sizler napıosunuz, özledim çok.. öpüyorum tek tek hepinizi....

sevdemmmmm geçmiş doğum günün kutlu olsun canım benim.. çocukların ve eşinle mutlu senelerin olsun inş
demir sana papatya topladı bak :)))

ah ya rabbim ben bu papatyaları şimdi ne yapsam nerelere koysam.. nasıl kıymetlidir bunlar demirimizin elinden.. ısırırım ben o katmerli elleri annesi çokk teşekkür ederiz.. Allah sizlerede bu yaşları göstersin inşallah karnınızda bebeler ile

düzeniniz oturmaya başlamış çok sevindim yıldızım. ne tüketiyorsun peynir filan keçi peyniri mi canım. sanada zor olacak ama demir için değer dimi canım.. inşallah atlatacaksınız bu dönemi

kızçelerim sizler nerelerdesiniz hepinize mutlu günler

sevdem şimdilik bişi tüketmiyoeum bu 15 gün.. eğer devamlı olacaksa keçi ürünlerine geçecem. bol su ile tamamlıorum eksikliği

Amannnn yalebbbbimmmm demirimin ellerinden gelen bu papatyaların kıymeti paha biçilemez işte :) teşekkür ederim yıldızım allahım hepimize uzun güzel ömürler biçmiş olsun :)

sevdemmm sorma kuzum yaş ilerledikçe doğum günüde mutlu ve hüzünlü olmaya başlıo

denetleme devam ediyo yoğunum haliyle bitsin ilgilencem sizle güzelcee :) bu arada kocişim kocaman bir çiçek göndermiş. Somon rengi güllerden oluşan :) görümcemde bonnyden çikolata saksısı göndermiş çikolata kaplı çilekler :) pek mutlu oldum ilk fırsatta eklicem fotoları

yıldızım bu arada demirin daha iyi olmasına sevindim kötü günler geride kalcak rahatlıcaksın işallahh

çok yoruldum RTIK

nar şekerim sende mi koçsun gız bacım iki koç çıktı meydane ikiside birbirinden merdane
bende sencağızın doğum gününü tebrik ediyorum güzel kızçem. ama bu doğum gününü saymam bi dahaki sefere kucağında bebeğin olsun viyak viyak inşallahhhhhhhhhhhhhhh

sevdecim geçmiş doğumgünün kutlu olsun canımm
naarr seninde kutlu mutlu olsun canım benim
ikinize de sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum..sevdiklerinizle birlikte bide bebişlerle inşallah sevdecim sağ sağlim kucağına al bebişini nedense oğlunu diyesim geldi=))
narcım sende en kısa zamanda hamile kal inşallah...

yıldızcım demir paşamıza da geçmiş olsun çok üzüldüm ama yazamadım şükür ki düzene girmiş inşallah bi daha tekrarlamaz...

ada,rana,esin sizler nasılsınız kızlar,nalan da giremiyo sanırımm..

kızlar ben bıraktım dershaneyi bi kaç kişi bıraksanda parayı ödetirler demişti ama bi sorun çıkmadı allahtan kadın hemen verdi senedimi hemde haklısınız hocalar pek iyi değil hızlandırmada dedi..doğru karar vermişim yani..
ben bide adet oldum bugün hiç beklenmedik şekilde aslında daha vardı zamanı ama geliverdi ağrısız sancısız bende şaşırdım..
bide başka bi haber daha benim özeline gittiğim kadın doğumcu hakkında bugün çok kötü şeyler duydum,ne zamandır gitmiyordum gerçi ama gitmeyi düşünüyordum..kadın meğer hiç normal doğum yaptırmıyormuş hep para alsın diye sezeryan diyomuş bide bir sürü hasta dava açmış kadına ya annede ya bebekte bi hasar bırakıyomuş doğumdan sonra..Allahım sen koru yarabbim..

mary canım bi tek sen gelmişsin. paran ziyan olmadan dershaneden kurtulmana sevindim.. doğum günü tebriğin için de teşekkür ederim Allah sizlerede bol bebeli kuzulu doğum günleri yaşatsın canım
adetinde gelmiş hayr olsun inşallah. bak düzenin değişmeye başladı. böyle düzen değiştiğinde bebek yerini hazırlıyor derler demedi deme
önümüzdeki ay herşey olabilir inşallah Allah gönlünüzdekini versin canım
evde zamanın nasıl geçiyor hep ders mi çalışıyorsun

Günaydın kızlarrrr bugün denetleme sonlanıo gibi bizimle işleri bitti en azından.. Topicimiz de öksüz kaldı bu aralar rana olmayınca açılışımızda geç saate kalıo..

Biz dün akşam yemeğe gittik doom günü vesilesiyle. Eşim ben kardeşim birde yakın bir arkadaşımız..

Bu arada sevdem ve marycim çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İşallah her sene bunu diliyoruz her doğum gününde bir sonrakine bebeklerle girmeyi diliyoruz işallah bu sene gerçek olur bu dileğimiz..

Marycim demek adet oldun hayırlısı olsun kuzum bekletmeden umutlandırmadan geldi en azından.. Ay o nasıl doktormuş öle hemde kalıcı hasarlar kalıomuş diyosun bu nasıl bir vicdandır yaaa allah nası biliyosa öle yapsın bunları. Çok iyi araştırmak lazım işte. Ben bu konuda kk.yı tek geçiyorum valla herşeyle ilgili yaşanmış bi olay var her bilgiye ulaşıosun burdan

sevdem ahh kü.ük kuzumuzun kalbide atarmış pıt pıt annesinide kustururmuş muzur şeyyy :) ahh sevdem azmı bekledik bu bulantıları valla bende sen doğurmadan hamile kalmak istiyorum ama kısmet işte işallah bakalım önümüzdeki ay belli olur yol haritamız. Doktorumada karar verdim adetle gitcem işallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…