Günaydın hatunlarrrr herkese iyi haftalar ben bu hafta yine yoğun olcam denetleme var bilginiz olsun...
H.sonu hiç giremedim nete.. Cts arkadaşımla buluştuk bebek sevdim anam bunlar biraz büyüyünce ne hareketli oluyolar hep eller kollar havada hep ayakta durcak oturmak yok. Vıyyy didim ne yorucu iş bu böle :)
sonra akşamüstü kocişimle gezdik azcık.. Dünde pikniğe gittik ama akşamüstü baya soğudu hava.. Bugünde yağmurlu. Bvu arada piknik öncesi alışveriş yaptık bana ciciler aldık birazcık. Spor ayakkabı eşofman altı aldım ne zamandır ihtiyacım vardı.. Birde beyaz kot aldım..
Ranacım demek kızın top halinde uyuyodu amann yaaa yesinler onu hayal ettimde bi an.. Demek 7 kilo fazlaymış hee aman kuzum çokda strese girme en fazla sezercik olursun bunun için kendini üzme.. Aslında netten de bakabilirsin hamile kıyafetleri ben bi kere limangoda görmüştüm ebru maternity diye bi marka var internettende satış yapıo galiba çok güzel modelleri var onun.. Çarşambada sonuçların çıkcakmış hadi bakalım güzel haberler olsun işallah
günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inşl nasılsınız ben ve oğluşum iyiyiz kaç gündür gezmelerimiz vardı hafta sonuda kayınvaldemlerdeydik dün döndük evimize
sevdeciö geçmiş olsun canım hata olmuşsun şimdi nasılsın toparlayabildin mi biraz dikkat et kendine canım çok sakat havalar benimde aklım çıkıyor eymen hasta olur diye bi sefer hasta ettikya gözüm korktu anlayacağın
narcım hafta sonu iyi gezmişsin sende maşalllah demek bebek sevmeye gittin dediğin gibi canım büyüdükçe el avuca sığmıyolar sürekli zıplamak oynamak istiyolar onların maşallhı var enerjileri bitmiyordu bizim pilimiz dayanmıyor o hareketliliğe yoğun olacakmıisın sende kolay gelsin canım
ranacım sende doktora gitmişsin prensesimiz yumulmuşs yatıyormu canım doktorun fazla kilo almışsın demiş ama sen yinede takma bunu doktorlar hamilelikte pek kiloyu sevmediklerinden uyarıyolar baştan yoksa 15 kadar normal kabul ediyolar böyle devam eddersede seninki aşağı yukarı öyle olur bu havalar senin için iyi canım sıcakar geldiğinde ki karnında büyümüş olacak nefes alışın zorlaşacak benim hareketlerim felan hiç kızıtlanmamıştı sıcaktan gideceğğim yere gidiyodum yapacağımı yapıyordum ama yatarken felan nefes alırken zorlanıyodum ama sen şanslısın bir yaz üstünden geçmeyecek en azından doğumunu yapacan
yıldızcım çok geçmiş olsun canım seninde demirinde yaşadıklarınız hiç kolay değil ben 2 ay uyumadım ağlayn bi çocukla uğraştım ona zor derken sen 5 aydır nler yaşıyosundur tahmin edebiliyorum allah yardımcınız olsun bi an önce düzelir inşl sende anneliğin tadını doya doya çıkarırsın
adacım sen nerelerdesin canım gelmemişsin alperen nasıl
nalan mary melike avniye sizler nasılsınız
duymamıştım canım bitkisel diye tercih etmiştim, canım ne yapsan da pişik oluyor ya bisürü ıslak mendil denedim bende ama unibaby i denemedim tabi, 3 ay sürekli pamuklu su ile sildim bende sonra yavaş yavaş ıslak mendile geçtim ıslak mendil kullanırken bile ıslak pamuk kullandım, şimdi bile arada ıslak pamukla tekrar sildiğim oluyor , su gibisi yok tabi, o halde bile hala alt kızarıklığı oluyor , şimdiki bebekler pek bi hassas.aynen adacım yaa çok zevkli oluyor alışverişi gerçekten rabbim herkese tatdırsın inşallah
yok canım şifonyer almayacağım fazladan yatak odasında şifonyerimiz var onu kullanacağız daha da büyüdümü bakarız artık
çek bakalım uyku setinin resmini bir ara fikir olur
anladım canım onu da duydum memnun genelde herkes ama bir arkadaşım şey dedi doktorları şampuanı nıvea alın demiş bebek cildinin ph ı ile aynıymış o yüzden sizede bir sorayım dedim ıslak mendil unibaby aldım canım sırf pamuk su olanlardan yani onlar pişik yapmıyormuş :44:
kolay değil yaa insan kendi hasta olsa bu kadar kötü olmaz valla bebekler zor inşallah çabucak atlatır canım :26:
evet canım saçma rüyalar görmeye devam edeceğim herhalde bir süre
hım o zaman da bende sıvı alayım baştan
yavrum yaa tüh baya zorlanmışlardıryıldızla konuştuk demir beye lavman yapmışlar ama gene yapamıyormuş :26: yarın prof. götüreceklermiş bakalım inşallah düzelir
uyku problemi gene aynıymış valla ne demir rahat edebildi ne yıldız yavrum ya o da çok yoruldu artık herşey düzene girer inşallah bir an evvel:26:
perişan olduk hakkaten esincim çok şükür iyiyz şimdi , eymen paşamızda iyice hareketlendi tabi annesi zor tutarsın şimdi sen, alperen de odadan odaya dolaşıyor peşinde koşmaktan yoruluyorum.adacım hoşgeldin canım alperende hastamı oldu oyyy yavrum benimya nasıl perişan olmuşsunuz çok zor çocuklaın hasta olması içim gidiyor resmen şidmi iyi olmasına sevindim salgınmış canım her çocuk kırılıyor hakkaten biz ne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyor malesef
bizde iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok sevdi bizimki yürüteci baya bayada gidiyor ama hala 5 10dk arası koyuyorum hem kendine değişiklik oluyor hem ben dinleniyorum yerde debeleniyor yavrum bi yürüme gayreti içinde
ranacım ben chicco setini almıştım doğum öncesi sonra dalin şampun ve sabununu aldım memnunum ama chicconun sabunu eymenin tenini pul pul etti kullanamadım onu banyodan sonrada yağ sürüyorum ama bizimkinin cildi çok hassas doktorumuz kremde yazdı onuda kullanıyorum değişikli şimdiden çok alıp abarta belli olmuyor bebeklerin cildi çamaşırdada sabun tozu hacı şakşr ve dalin yumuşatıcı ama bitince bende sıvı detrjanını alacam ıslak mendil haggies organik pamuk prima kullanıyorum doğduğunda bi zamana kadar felan pamuğu ıslatıp sildim popoyu hassas diye halada pişik kremi kullanıyorum kullanmasam kızarıyor biz hemen hemen her şeyini mavi aldık gözümüze onlar ilişti hep ilkin kısmeti bu deyip aldık valla sende pembe çok aldım diyosun bişe olmaz kız oluncada o gözümüze çarpıyor eymen uyandı unuttuğum bişe varsa yazarım sonra
sağol canım ya atlattık bakalım tekrar hasta olmasın da ,canım aynen öle laf yeri gelirse konuşurum ama özel olarak gidipde anlatcağımı sanmıorum kendi anneme sölemedim hiçbişey daha gerçi annem sormaz rahatsız olmıyım diye eşimin tarafı daha bi meraklı soruyo onlar illa
aramadı canım o doktor bilgisayarın seninmiş bugün ama biz<im bu hafta ve haftaya yoğun biraz denetleme var gelemiyorum çok sık
ayy bu arada farkettim baby shower zamanı gelmiş prensesimizin
tabi kötü niyetten diil hem yardımcı olmak istiyo hemde paylaşmak. bizde biliyolar zaten eşim sölemişti deniyoruz falan diye.. ama işte yaşamadıkları için ne kadar anlayabilirler zaten senin kayınvaliden yaşamış tabi bilir kadın
daha da 10 gün varmışş adetine nası geççek üstünemi gördün geçen ay acaba
yaa işte netten alışveriş olayı bana o yüzden cazip gelmiyo. çok içim gidiyo bi sürü şeye ama elime alınca hevesim kırılırsa kötü çıkarsa diye almıorum hiç :26:
geçmiş olsun kuzumaaaa kıyamammm
ah canım bağırsak enfeksiyonu olmuş galiba neyse şimdi iyiymiş kıyamam süzülmüştür resmen annesi artık bol bol yedirirsin toparlar minik sıpa
cnım bu doktor infertilite uzmanı eşim için üroloğa yönlendirebilir ama belki hormon tahlilleri falan isgter ikimizddende kontrolü ele alsın bakalım
ayy bende yazcam yazcam unuttum hep kızlara haber verirsin demişti sen benden çok yaşıcançok fena geliyodu sesi yaa perşembeden beri uyumuyoruz dedi. bağırsak düğümlenmesi falanmı oldu acaba diye düşündüm bende
canım yaa ne ki acaba vben bu hormon işlerinden hiç anlamıorum ben zaten bir kez hoırmon tahlili yaptırdım hepsi normaldi bi dahada istemedi doktor
ayy canımyaaa bu bilgilerinizi unutnayın sakın hepimize lazım ilerde.. herşey tecrübe biraz sizden biraz kendi tecrübeleriyle işi kolaylaşcak sıradaki annelerin
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın pekikızçelerim ben grip oldum çok sarstı beni bildiğiniz gibi değil
pıtpıtları hissetmeye başladın demek hadi hayırlısı, geçende sormuştum hissediyormusun diye.hayırlı cumalarr...
kızlar nasılsınız ben okuyorum herkez ıyı çok şukur..
bende şimdilik iyiyim.. çok şukur bu zamana kadar geldim
30. haftaları gormek nasıp olsun...
bebek kıyafetı vs bişey almadım..beklıyorum daha oncede dedim...
yarın dr kontrolum var.. pazartesı detaylı usg..
oğluşum yavaş yavaş tepınmeye başladı... ama ole patır patır değik tabe.. balon patlamsı gıgı bazen..
gıymatlım dıkkat et ben hapşırınca kasıklarım çok agrıyo ...
bıde sankı bu sabah kasılmam oldu ama geçti..
bide kıslar normalde benım mayısta zam ayım.. bı duyum aldım hamılelere zam yokmuş...saçma geldi.. boyle bı hakları yok dımı..
eger boyle bişey varsa baya bı olay çıkarıcam...
hepnınız optum...
sağol canım bebekler hasta olmasında , onunla bir bizde kötü olduk ya onu öyle süzülmüş görünce dayanamayıp bende ağlıyorudum, tüh cnaım ya bide öksürük başlamış bu ara herkes hasta gerçekten çok dikakt et canım ılık bişeyler iç, inş. geçer hemenkızlar geçmiş olsun dilekleriniz için tşekkürler. galiba birkaç gün daha ben böyle devam edicem
ranacım cicileriniz gelmiş biraz hayal kırıklığı olmuş .. neler hissettiğini tahmin edebiliyorum canım. bazen elimizle bakıp aldığımız üünleri bile eve gelip açınca en ufak bi kusurunu görsek üzülüyoruz.
artık kısmetimizde bu varmış deyip kendini rahatlatmaktan başka elden gelen bişey yok canım aklını yorma herşey eskiyor insanın gözü alışıyor . güzellik bir an için gözüne görünüyor insanın.. sonrasında sıradanlaşacak zaten.
nar şekerim mayıs ayı senin ayın olacak inşallah. aslında bu ayı es geçmeni istemezdik ama zaten adetin başladı ilerledi bile o yüzden izinlisin bizden bu ay
şu diş hesabınız olmasaydı eşini affetmeyecektik bu ay onun üroloğa başlaması çok möhümdü ama güzelliğinize yatırım yaptığı için eniştemizin üstüne varmıyoruz. nede olsa gerekçesi sağlam
görümcen konusunda bende senle hemfikirim .. insanı yeri geliyor kocası anlamıyor, görümcen ne kadar anlayacak boşver Allasen.
melikecim tepikleriniz başlamış darısı bizlere inşallah.. isim seçiminizde güzel gerçi daha belli olmaz her an herşey değişebilir
esincim evet uyku halim devam ediyor.. kurduğun cümle çok hoşuma gitti demişsin ya ufaklık gelince yılların rahatlığını elinden alacak.. hakkatende öyle .. düşündürdün benieymenimiz nasıl canım aman sen çok dikkat et bak hastalık sardı hepimizi..
adacım çok geçmiş olsun güzelim alperene kıyamayız çokta hırpalamış bu sefer sende zorlanmışsın canım. Allah daha beterinden muhafaza etsin.. kilo kaybetmiş olsa bile geri alır keyfi yerinde olunca.
yeter ki siz iyi olun üzmeyin kendinizi canım..
yıldızcım için üzüldüm kızlar demir düzelememiş demek. inşallah güzel haberlerle gelir bize
mary yeni kararlar almışsın. evde sen zaten çalışıyordun önceden.. yine öyle devam edersin azmin elinden bişey kurtulmaz ..
sen neden test yapmıyorsun canım madem içinde şüpheler var boşuna bekleme. hem 5 gün süren adetinin 2 gün sürmesi hiç olağan değil. yap testini neyse halin çıksın meydana şekerim
bende bide öksürük başladı kızlar ciğerlerim kopuyor her öksürmemde hapşırmamda kasıklarımı tutuyorum çok fena sancı oluyor ne hallerdedir kimbilir yavrucuğum
ahh kuzum yaa neler yaşamış demirimiz, çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra sorunsuz yapar kakasını da, okurken ben bile kötü oldum minicik yavru ne yaptı kimbilir,şükür kavuşturana..
gelemedim maalesef, pek iyi günler geçirmedik.. niye bööle oluyo bilmiorum..Allah beterinden saklasın ama doğduğundan beri rahat bigünümüz olmadıçok şükür sağlıklı, eli ayağı düzgün ama yoruldum bende artık ..
kakasını yapamıo kendisi,, illa fitille yapacak, kendi kendine çok nadir yapıyo (sevdecim dediğinide yaptım ama maalesef öölede yapmadı kuzum) geçen hafta götürdüm lavman yaptılar, kakası taşlaşmış artık dediler. bu haftada yapmayınca dr u bağırsak ve mide prof una yönlendirdi. dün götürdüm. çok şükür bişi çıkmadı herşeyi normalmiş, çocuğun yapısından olabilir dedi. kontrol ettiler içerde katılaşmış bi kaka görünmüyomuş. o yüzden lavman yapmadılar. 5 günde yapmazsa fitil ver dedi. bugün 5. gün inş gerek kalmazda kendi yapar.
bi ilaç var bağırsak düzenleyici , onu kullanıoruz sabah akşam,
zeytinyağı içiyo 1 çaykaşığı
dönüşümlü olarak kayısı püresi ve armut püresi veriyorum
lifli sebze çorbası içio bi kaç kaşık.. hergün bunları yapıoruz ve beklioruz.
bi gün boka sevineceğimi söleseler asla inanmazdım.. ama annelik bööle bişi sanırım... üstüme bile yapsa kabulüm bu saatten sonra :))
bu arada tam 1 hafta uyumadık. sabahlara kadar ağladı. 10-15 kere kalktı gecede. o da bende mahvolduk. sinirlerim alt üst oldu.
tek dileğim oğlumun uykularının düzelmesi. çünkü o kadar yorgunum ki anneliğin keyfini bile çıkaramıorum
bizde durumlar bööle.. geçmişi çok okuyamadım. son sayfaya baktım sevdem hasta olmuşsun geçmiş olsun. önceden bana yazdıklarınız var mı bilmiom kuzular, vaktim olursa okucam. uyudu ama kaşı gözü seyiriyo :) kalkması an meselesi sanırım :) kalkmazsa yazarım.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrrr
hepinizi seviyo ve öpüyorummmmm
prensesi görmeye gittiniz demek çok şükür herşey yolundaymış , bak sen şuna annesinin karnında sıkışmış birde, yeriz biz onu. Canım kızlar yazmış zaten drlar fazla kiloyu sevmiyor o yüzden demiştir, ama bence hiç öyle abvartılacak bi kilo değil ki, bence çok normal . İlerleyen aylarda nefes alman zorlaşacak canım o zaman akşamüzeri gezersin gündüz pek çıkamazsın , sıcaklar baya etkiliyor çünkü, ciiler bakmışsın ama bulamamışsın , bikaç mağaza daha gezersin canım bulursun bişeyler, iyiki lcw var dimibende ordan alırdım , burda doğru dürüst hamile kıyafeti satan bi yer bile yok.kızlar herkese iyi hafta sonları
biz dün gittik doktorumuza şeker tahlilim yapıldı allaha şükür normal çıktı
doktor aynı zamanda gebeliğin başında yapılan kan ve idrar tahllillerini gebeliğinin ortasında da yaptırmam gerektiğini söyledi onuda yaptırdık sonuçlar çarşamba çıkacak bakalım inşallah onlarda da birsey çıkmaz:26:
birde moralimi bozdu kadınyaaa çok kilo almışsın dedi 7 kilo aldım normalde 4 kilo alman lazımdı dedi kim dört kilo alarak bitirmişki 6 ayı offf sinirimi bozdu diyetisyene git dedi son üç ayda 1 er kilo al dedi
normal doğumda eğer daha fazla kilo alırsan zorlanırsın dedi offff
tabi gitmedim diyetisyene sinir oldum eşimde kadın doğru söylüyor senin iyiliğin için falan dedi ama ben bir kere alındım
sonra geçti tabi
sonra kızımıza baktık ultrasonda herşey yolunda dedi kızımız eşin alt kısmına yatmış uyuyordu o yüzden ultrasonda pek düzgün görüntü vermedi yavrum sıkışmıştı orda dudakları ayak bileğine değiyordu
eşim diyor jimnastikçi olacak herhalde bu çocuk doktorda yerini ekonomik kullanıyor kızınız dediannesi yesin onu yaa yavrum benim işte böyle bizden haberler bir dahaki randevumuz bir ay sonra
dün gittim biraz kendime kıyafet alayım dedim moralim iyice bozuldu önce normal yerlere baktım (hamile değilim ya) tabiki de bulamadım birşey olmadı giydiklerim neyse en son mecbur lcw gittim bir kumaş pantolon aldım birde gömlek çıktım ama yokluktan aldım yani birşey bulamıyorum sinirleniyorum bahçıvan tulum bakacaktım oda kalmamış kot jile bakayım dedi o da yokmuş hiçbirşeyi kendime yakıştıramadan aldım geldim yani
amnnn birde hava çok güzeldi o kadar zorlandım ki anlatamam gezerken demek ki ilerleyen aylarda daha fena olacak hiç dışarı çıkamam o sıcaklar :26:
o yüzden ne eksik varsa tamamlayayım ben yoksa başkası benim yerime gidip beğenecek
hepinizi öpüyorum herkes geziyor herhalde kimsecikler yok bende bir temizlik yapayım çıkacağım dışarı biraz hava alayım
oo dolu dolu bi haftasonu geçirmişsin cnaım alışverişler, piknikler bebek sevmeleri... Doktorda da karar vermişsiniz canım inşallah hayırlı olur ve vesileniz olur.Günaydın hatunlarrrr herkese iyi haftalar ben bu hafta yine yoğun olcam denetleme var bilginiz olsun...
H.sonu hiç giremedim nete.. Cts arkadaşımla buluştuk bebek sevdim anam bunlar biraz büyüyünce ne hareketli oluyolar hep eller kollar havada hep ayakta durcak oturmak yok. Vıyyy didim ne yorucu iş bu böle :)
sonra akşamüstü kocişimle gezdik azcık.. Dünde pikniğe gittik ama akşamüstü baya soğudu hava.. Bugünde yağmurlu. Bvu arada piknik öncesi alışveriş yaptık bana ciciler aldık birazcık. Spor ayakkabı eşofman altı aldım ne zamandır ihtiyacım vardı.. Birde beyaz kot aldım..
Ranacım demek kızın top halinde uyuyodu amann yaaa yesinler onu hayal ettimde bi an.. Demek 7 kilo fazlaymış hee aman kuzum çokda strese girme en fazla sezercik olursun bunun için kendini üzme.. Aslında netten de bakabilirsin hamile kıyafetleri ben bi kere limangoda görmüştüm ebru maternity diye bi marka var internettende satış yapıo galiba çok güzel modelleri var onun.. Çarşambada sonuçların çıkcakmış hadi bakalım güzel haberler olsun işallah
sevdemm yzz öksürükmü başladı tedirgin oluosundur tabi olmazmısın.. Hiç yorma kendini bak dinlen çokça. Bu arada iş durumunuz ne alemde.. Açıldımı işyeri.. Valla bende bu ay ürolog düşünüyodum ama bu konunun uzmanına gitmek önce daha iyi geldi infertilite uzmanı yani. Bu arada eşimin bi tanıdğının karısı kent hastanesinde doktor. O kadında benim daha önce araştırıp gitmeyi düşündüğüm israel aruhu tavsiye etmiş.. Görümcemin tavsiye ettiği doktor çok iyi ama çok yoğunmuş adamın yüzünü zor görüomuşun.. Birde işlemleri şifa hastanesinde yapıomuş. İsrael aruh ise kentte yapıomuş ve tüp bebek durumunda falan kentin embriyologları çok iyiymiş.. Bizde eşimle israel aruha karar verdik.. İkiside izmirdeki en iyi tüp bebek uzmanları.. Şansıızı ondan yana kullancaz bakalım
yıldızımm özellikle aramadım seni cuma günü demek temiz çıktı herşey allahım yardımcınız olsun yaaa kuzumuz ve sen artık rahatlayında o bebekliğin sende anneliğin tadını çıkar biraz.. Zaten bu bağırsak olayları bitse uykuda yoluna gircek gibi...
Avniyecim o zaman bu hormon düzenlenirse belkide hamile kalcan hemen tek sorun buydu belkide.. Hadi işallah canım ihmal etme
esincim adacım marycim nalancım halevcim nasılsınız unuttuğum bişey yoktur işallah
günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inşl nasılsınız ben ve oğluşum iyiyiz kaç gündür gezmelerimiz vardı hafta sonuda kayınvaldemlerdeydik dün döndük evimize
sevdeciö geçmiş olsun canım hata olmuşsun şimdi nasılsın toparlayabildin mi biraz dikkat et kendine canım çok sakat havalar benimde aklım çıkıyor eymen hasta olur diye bi sefer hasta ettikya gözüm korktu anlayacağın
narcım hafta sonu iyi gezmişsin sende maşalllah demek bebek sevmeye gittin dediğin gibi canım büyüdükçe el avuca sığmıyolar sürekli zıplamak oynamak istiyolar onların maşallhı var enerjileri bitmiyordu bizim pilimiz dayanmıyor o hareketliliğe yoğun olacakmıisın sende kolay gelsin canım
ranacım sende doktora gitmişsin prensesimiz yumulmuşs yatıyormu canım doktorun fazla kilo almışsın demiş ama sen yinede takma bunu doktorlar hamilelikte pek kiloyu sevmediklerinden uyarıyolar baştan yoksa 15 kadar normal kabul ediyolar böyle devam eddersede seninki aşağı yukarı öyle olur bu havalar senin için iyi canım sıcakar geldiğinde ki karnında büyümüş olacak nefes alışın zorlaşacak benim hareketlerim felan hiç kızıtlanmamıştı sıcaktan gideceğğim yere gidiyodum yapacağımı yapıyordum ama yatarken felan nefes alırken zorlanıyodum ama sen şanslısın bir yaz üstünden geçmeyecek en azından doğumunu yapacan
yıldızcım çok geçmiş olsun canım seninde demirinde yaşadıklarınız hiç kolay değil ben 2 ay uyumadım ağlayn bi çocukla uğraştım ona zor derken sen 5 aydır nler yaşıyosundur tahmin edebiliyorum allah yardımcınız olsun bi an önce düzelir inşl sende anneliğin tadını doya doya çıkarırsın
adacım sen nerelerdesin canım gelmemişsin alperen nasıl
nalan mary melike avniye sizler nasılsınız
sevdemmmmm bugün senin doğum gününmüydüüüü yoksam çakma doğum günümü yazdın face.e
eğer doğruysa gün bitmeden hemmmmennn doğum gününü kutluyorum kuzucummm nice sağlıklı güzel yaşlar diliyorum yavrucuklarınla ve eşinle :)) ve tabisiii bizlerleeeee
tünaydınnn canlar...
biz daha iyiyiz haber vereyim merak etmeyin dedim.
biliosunuz inek sütü diyeti verdi bana dr 15 gün boyunca inek sütü içeren hiç bişi yiyip içmicem. geçen hafta cumadan beri yapıorum bakalım 2 kere kendiliğinden yaptı çok şükür
gece de biraz daha düzeldi uykularımız şükür.. inş daha da düzelir.
sizler napıosunuz, özledim çok.. öpüyorum tek tek hepinizi....
sevdemmmmm geçmiş doğum günün kutlu olsun canım benim.. çocukların ve eşinle mutlu senelerin olsun inş
demir sana papatya topladı bak :)))
Eki Görüntüle 387612
ah ya rabbim ben bu papatyaları şimdi ne yapsam nerelere koysam.. nasıl kıymetlidir bunlar demirimizin elinden.. ısırırım ben o katmerli elleri annesi çokk teşekkür ederiz.. Allah sizlerede bu yaşları göstersin inşallah karnınızda bebeler ile
düzeniniz oturmaya başlamış çok sevindim yıldızım. ne tüketiyorsun peynir filan keçi peyniri mi canım. sanada zor olacak ama demir için değer dimi canım.. inşallah atlatacaksınız bu dönemi :34
kızçelerim sizler nerelerdesiniz hepinize mutlu günler
çok yoruldum RTIKGİZEM yazdıkların çok iyi geldi bana, bende düşünmek istemiyorum ama ister istemez sürekli aklında oluyor insanın..
bide doktor oluşan yumurtamın kaç mm olduğunu hiç söylemedi bana, keşke sorsaymışım çok merak ettim
gerçektende netteki hesaplayıcılara benimkide uymuyormuş meğer.. bende hep 14.15. günleri tutup duruyordum,
yazalım burdan kızlar, sizi okuyunca daha bi güç geldi
yalnız size söylemeyi unuttuğum birşey var galiba.. benim 6 yaşında bir kızım var arkadaşlar bilmiyorumkismile
sevdem şimdilik bişi tüketmiyoeum bu 15 gün.. eğer devamlı olacaksa keçi ürünlerine geçecem. bol su ile tamamlıorum eksikliği
Amannnn yalebbbbimmmm demirimin ellerinden gelen bu papatyaların kıymeti paha biçilemez işte :) teşekkür ederim yıldızım allahım hepimize uzun güzel ömürler biçmiş olsun :)
sevdemmm sorma kuzum yaş ilerledikçe doğum günüde mutlu ve hüzünlü olmaya başlıo
denetleme devam ediyo yoğunum haliyle bitsin ilgilencem sizle güzelcee :) bu arada kocişim kocaman bir çiçek göndermiş. Somon rengi güllerden oluşan :) görümcemde bonnyden çikolata saksısı göndermiş çikolata kaplı çilekler :) pek mutlu oldum ilk fırsatta eklicem fotoları
yıldızım bu arada demirin daha iyi olmasına sevindim kötü günler geride kalcak rahatlıcaksın işallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?