selam kızlaarr..
ah ahh gönderilse hava ne güzel olur burda hava çok kuru ilk geldiğim zamanlar nefes alamıyodum ölcem sandım geceleri uykudan uyanıyodum nefesim kesilince..izmirimin havası gibi var mı bee:)sende antalyaya gitçekmişsin iyi eğlenceler canım şimdi en güzel zamanıdır oraların yazın sıcağında çok bunaltıyo orası..
sevdecim valla narı kıskanmıyorum desem yalan olur=))yazları da gidiyoruz canım bir aya yakın kalıyoruz eşimde geliyo tabiki kayınvalidemlerde orda oturuyo..hatta annemlerle arası yürüyerek 10 dakka..o konuda şanslıyım ama nerde kalcaz problemi oluyo biraz..allahten eşimde annemlerde rahat ediyo da bi sorun olmuyo heryerde kalıyoruz azar azar..
ellerine sağlık balkonunu temizlemişsin ne güzel.. benim bi balkonum var küçücük ama çamaşır sermeye iyi oluyo kış geçti üstünden aynen porçözlerle yıkamam lazım ama ben yıkayamıyorum alttaki komşuya su gidiyomuş balkonda da kızının çeyizleri duruyomuş bi kova su döksem hemen geliyo kapıya..siliyorum sadece ama bu sefer yıkanması şart koca kış kar kaplıydı çıkmadım hiç
teşekkür ederim canım bizde sıcak olmadan gitmek istedik birde çok bunaldık ikimizde işlerden. Azcık kafa dağıtalım dedik.
Ayol öle şeymi olurmuş balkon yıkamıcakmısınız yani çeyizleri duruyo diye.. Peki ondanmı kaynaklanıo sizdenmi. Yani onun borularındansa yaptırsın bi zahmet yıkama demek de neymiş
yıldızım sen bu arada fırsattan istifade kilo da verirsin artık havandan geçilmez kız
yıldızcım demir paşamıza da geçmiş olsun çok üzüldüm ama yazamadım şükür ki düzene girmiş inşallah bi daha tekrarlamaz...
yıldızcım çok sevindim demirin biraz düzene girmesine sen devam et bakalım yemene içmene eğer senin yediklerinden oluyosa uzun bir süre ara verirsin onlara kuzucumuz rahat etsin gerisi mühim değil
yıldızcım gelmişsin biraz daha iyiymiş demir beyimiz bugün facede gördüm resimlerini maşallah pek bir
keyifliydi paşamız allah ağzınızın tadını bozmasın canım
kızlar günaydın
bu sabah eşimle birlikte geldik işe burdan çıktıktan sonra bebek için gene birkaç şey alacaktık tam kahvaltı yapıyorduk telefon geldi
eşimin babasın hastaneye kaldırmışlar apar topar çıktı eşim bende tekim bugün ofiste yanımdaki çocuk hasta gelmedi o yüzden çıkamadım
ben seni ararım dedi eşim şimdi aradı babasının sol tarafına felç gelmişyavrum telefonda ağlıyordu bende ağlamaya başladım
offff çok kötü oldu yaa eşimin babasının daha önceden de geçirdiği felçler var ama yürüyebiliyordu en azından inşallah fazla hasar bırakmaz
rabbim sen koru şifalar nasip eyle :26:
ranacım Allah şifalar versin canım.. hakkımızda yazılı olandan başkası başımıza gelmiyor canım.. inşallah herşey yolunda gider Allah korktuğunuza uğratmasın büyük geçmiş olsun güzelim. sen çok üzülme bebişinde üzülmesin canım. elden gelen bişi yok . atlatacağını umuyorum dualarımız sizinle
ranacım çok geçmiş olsun bitanem inşl kalıcı bir durum olmaz allah acil şifalar versin kendini üzme bizide habersiz bırakma
çok geçmiş olsun ranacım allah acil şifalar versin inşallah kalıcı bişey olmaz da toparlar kendini canım benim
kızçelerim nasılsınız nerelerdesiniz.. Hafta sonu oldu mu yine köşelerimize çekildik..
biz oturma odamızın şeklini değiştirdik epeyce yorulnuşum. yarında balkonu halledicez. temizleyip yerleştirmemiz lazım malum havalar düzeldi balkon sefaları yavaştan başlar..
sizler nasılsınız..
ranacım bi haber yok mu canım merakta kaldık bizde İnşallah hiç bir sıkıntı kalmadan sağlığına tekrar kavuşur kayınbaban.. İnsan koskoca adamı öyle hasta aciz görünce de çok üzülür Allah düşürmesin Şifalar versin canım. Eşin babasına çok düşkün mü, bide altlı üstlü oturuyordunuz o yüzdende daha bi samimiyet vardır. Tekrar sağlıklı günlerinize dönersiniz canım insanın başına neler gelmiyor ki.. bu günleri hiç yaşamamış gibi olursunuz inşallah canım..
Günaydın canlarım herkese iyi haftalar olsun. Valla dokunsanız ağlıcam onca yazdım tam sonuna geldim elim bi dokundu kapama tuşuna benim yazılar sizlere ömürneyse el mahkum yazcam baştan..
Ranacım çok çok geçmiş olsun kuzucum allah daha beterinden korusun sende fazla üzme kendini işallah yoluna girer herşey. İşlerimi kolaylıyım arıcam seni..
selam canlarımmm, uzun zaman oldu gelemedim gene :/
demir şükür 2 gündür daha iyi, diyet işe yaradımı bilmem bazen yapmıo gene kaka,fitille yaptırıoruz..bazende kendi yapıo..
2 gündür ben hastayımboğazım şiş,tüm kemiklerim acıyo..üzerimden tır geçmiş gibi
siz neler yapıosunuz, özlüorum sizi çok, teker teker öperim herbirinizi
offf çok üzüldüm cnm yaa, geçmiş olsun, şimdi durumlar nasıl? Allah şifasını versin inş
Günaydın kızlarrrr neyse haftayı yarıladık ama sessiz bu ara topicimiz çok
yıldızım hoşgelmişsin demek daha iyi demir bey ay hadi işallah bu diyet işe yararda biraz huzur bulursunuz
ranacım nasılsın şekerim gelmişsin bu sabah
günaydın narcım iyiyim allaha şükür
eşimin babasıda dün sözde renkli doppler çekilecekti ama önce yoğun bakımdakiler çekilecek demişler bu güne kalmış bakalım hayırlısı artık inşallah bir an evvel düzelir:26:
birde tabi biliyorum artık herhalde hormonlarımdan bmyle yapıyor normalde yapmam ama eşim babasına refakatçi kaldı pazartesi akşamı dünde işe gitmedi akşam gene gmrümcem hastaneye gidelim demiş gene hasteneye gittiler bende nedense sinirlendim yani acil birşey olsa tamam ama birşey yok ee zaten uyumamıssın o gece hastenede yorgunsun ben yalnızım niye tekrar gidiyorsun diye trip attım ama sonrada üzüldüm ama elimde değildi hormonlarım oyun oynuyor zaten eşimde bu halini hormonlarına veriyorum dedihaklı ama ne yapım yaaa bizimde ilgiye ihtiyacımız var amannn işte hamilelik deprosyonu
canım çok iyi anlıorum seni.. Bazen hormonlar olmadan bile insan böle alınganlıklar yapabiliyo.. Kendinde biliosun saçma olduğunu ama işte engel olamıosun olur bazen hele şuan çok normal eşinde anlamış alınmamış zaten. Olur böle üzme kendini şekerim
sen nasılsın işlerin yoluna girdimi???
şimdi eşim aradı yıllık izni çıkıyormuş babasını yanında kalacakmış offff yaa
konuştuk annenlerde kal bir süre olmazsa ben akşamları evde olamayacağım dedi
yaaa bir yandan evde yalnız kalmak istemiyorum bir yandan eşimin olmamasına üzülüyorum yaa bu dönem bana zor geçecek sanırım akşam oturup kendi kendime ağlıyorum:26:
biraz daha iyi canım görev tanımına ilişkin uygulama emri ve imza yetkisi gelmedi daha onlar gelince daha net olcak herşey. İdare ediyoruz yani.
Bu arada işlerim var arada bakabiliyorum anca yazıyorum canım
senin ne durumda işler kız öğrendimi az biraz
kız valla az biraz öğrendi gibi ama yazma alışkanlığı yok kızda hani birisi birşey anlatır da not alırsın ya onda bu yok ben not al istersen diyorum yok anlarım böyle diyor
ii diyorum bir iki kez yapıyor hafta sonu girince araya unutuyor bu sefer gene bana soruyor bakalım kendi bilir ben olmadığım zaman kime soracak beni aramasınlarda
kız valla az biraz öğrendi gibi ama yazma alışkanlığı yok kızda hani birisi birşey anlatır da not alırsın ya onda bu yok ben not al istersen diyorum yok anlarım böyle diyor
ii diyorum bir iki kez yapıyor hafta sonu girince araya unutuyor bu sefer gene bana soruyor bakalım kendi bilir ben olmadığım zaman kime soracak beni aramasınlarda
offff kötü olmuş bu yaaa. Hastanedemi kalcak devamlı yani iyide napcakki hastanede sonuçta adama bakıolar orda hergün biraz gider ama devamlı kalmaya pek gerek yok gibi geldi bana. Belki kalmazsa içi rahat etmicektir.. Peki senelik izni ne kadar kaç gün bide izninin tamamımı bu başka izni kalmıcakmı bu sene
gece için bir refaketçi istiyorlar hastaneden bir şey olur birşey lazım olur diye ee gece hastenede kalcak gündüz evde uyuyacak biz hiç görüşemeyeceğiz bu durumda:26:
tabi birazda içinin rahat etmemesi var ben birazda kayınvalıdemle görümceme kızıyorum sonuçta onlarda kalabilir yani adam ağır çeviremeyiz falan diye gitmiyolar sonuçta hastaneden birinden yardım isterler yani aman yaa hatırladıkça sinirlerim bozuluyor
bende direk onu sordum eşime narcım dedim sen şimdi kullanıyorsun iznini ama doğumdada iznin olacakmı diye kalacak dedi inşallah öyledir
evet benimde aklıma gelmedi değil yani kayınvaliden görümcen kalabilirler.. Sonuçta çevirmek kaldırmak gerekirse gece bile hastabakıcı var orda. Onlara kalmaz o iş. Ama işlerine geliodur onlarında tabi bi erkek kalcam diyince daha rahat etcek onlarda. Aman napcan canım yaaa aile işte bişeyde diyemiosun.. Yeterki doğumdada izni kalsın en önemlisi o şu an. Bu arada kaç gün sürcek bu durum
işte bu durumun ne kadar süreceğide belli değilki yaa belki de 1 aydan fazla kalacak hastanede o zaman ne olacak valla bilmiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?