hos geldin cnm gecmis olsun sanada. ayni sorun bende de var bu ay tam bir sene oldu korunmayi birakali ama hala bisey yok ustelik 7 aydir tedavi goruyorum . bekliyoruz bakalim. cnm benim doktor adetin 3. ginu bi cagiriyor. 10 .gun ve 13. gun 16. gun tekrar cagiriyor sonrada adet olmayi bekliyor. tabi bu yumurta takibinde gecerli. sana nasil bisey uygulayacak onu bilmiyoruz[/
hoşbulduk canım.. o zaman tedaviyi 1 ay sonrasınamı ertelesem yada gittigim yerdeki doktolaramı takibimi yaptırsam bilemedimki..birde benim adetin üçüncü günü pazara geliyor birgün sonra gitsem olurmu...doktorunu size nasıl bir tadavi uyguluyor..
hos geldin cnm gecmis olsun sanada. ayni sorun bende de var bu ay tam bir sene oldu korunmayi birakali ama hala bisey yok ustelik 7 aydir tedavi goruyorum . bekliyoruz bakalim. cnm benim doktor adetin 3. ginu bi cagiriyor. 10 .gun ve 13. gun 16. gun tekrar cagiriyor sonrada adet olmayi bekliyor. tabi bu yumurta takibinde gecerli. sana nasil bisey uygulayacak onu bilmiyoruz[/
hoşbulduk canım.. o zaman tedaviyi 1 ay sonrasınamı ertelesem yada gittigim yerdeki doktolaramı takibimi yaptırsam bilemedimki..birde benim adetin üçüncü günü pazara geliyor birgün sonra gitsem olurmu...doktorunu size nasıl bir tadavi uyguluyor..
bence 1 ay ertele cnm bisey kaybetmezsin guzelce tatilini yap. kafan sakin olur hem bakarsin bebis bile gelebilir kendiliginden. cunku tatil iyi geliyormus bebek isteyen ciftlere. mutlu oluyorsun ya. kafandan da bebek dusuncesini atmis olursun. saonra da bi bakmissin surpriz. ben de bu yaz tatile gitmek istiyorum sirf bu yuzdenhep 3. gun derler ama benim 2. ve 4. gunde gittigim olmustur. biseyde farketmedi. benim yumurta takibim yapiliyor cnm. kac yumurta gelisti ne kadar buyuyorlar. catliyorlar mi diye. ama bi sonuc alamadim henuz. artik dr mla konuscam asilama istiyorum. belki carem ondadir
bence 1 ay ertele cnm bisey kaybetmezsin guzelce tatilini yap. kafan sakin olur hem bakarsin bebis bile gelebilir kendiliginden. cunku tatil iyi geliyormus bebek isteyen ciftlere. mutlu oluyorsun ya. kafandan da bebek dusuncesini atmis olursun. saonra da bi bakmissin surpriz. ben de bu yaz tatile gitmek istiyorum sirf bu yuzdenhep 3. gun derler ama benim 2. ve 4. gunde gittigim olmustur. biseyde farketmedi. benim yumurta takibim yapiliyor cnm. kac yumurta gelisti ne kadar buyuyorlar. catliyorlar mi diye. ama bi sonuc alamadim henuz. artik dr mla konuscam asilama istiyorum. belki carem ondadir
cemre bencede 1 ay beklemen daha iyi olacak eğer dr çağırırsa hiç değilse evinde olursun kendini ona göre ayarlarsın, bu ayı bi atlat hayırlısıyla .. inşallah hiç takibe gerek kalmadan nasib olur bebeciğin
avniye sen nasılsın yaza doğru mu çıkacaksınız tatile.. evet tatil iyi geliyormuş bende duyuyorum fakat bide tam tersi bi görüş var, bazende koşuşturmalar içinde hamile kalanlar ouyor.. nasibinizde hangisi vardır bilmiyoruz inşallah o veya bu şekilde Allah acilen hayırlısıyla nasib eder
slm kızlarbende bi daki aya başlayacagım doktor takıbıne bu ay gıttım ultrasyonum kan ıdrarım temız cıktı infertilite bu bolume sevk ettı reglımın 2 gunu gel dedıler
belinaysu hayırlı olsun tedavin.. Allah tamamına erdirsin çok bekletmeden bebeğini nasib etsin inşallah
arkadaşlar herkese mrb
bu topiği yeni gördüm
GIYMATLIM sen de burdaymışsın ..
en son siklus 30 gün
adetin 12. günü gittim yumurtam 10 mm idi. dr biraz geri dedi gelişimi
dün test yaptım sabah çok koyu çizi çıktı , akşam koyuluk azalmıştı dün (15. gün) ve bugün (16. gün) kasıklarım patlayacak gibi acaba yumurtlama oldu mu yoksa olacak mı
bu konuda yardımcı olacak kimse var mı ?
yumurta günde kaç mm büyüyor tahminen ve iğneyle ya da normal yolla çatladığı anda nasıl belirtileriniz oldu; ağrı akıntı şişkinlik vb
heidi canım yumurta günde 2 mm kadar büyüyor ve en erken 17-18 mm iken çatlıyor
senin dediğin süre 12. gün 10 mm olduğuna göre ağrılarından çatlama aşamasında olduğunu anlamışsın zaten,
galiba 16. gün veeya gece çatlayacak bana öyle geldi.. kasık ağrın bittiği zaman anla ki çatladı.. bide biliyorsundur yumurta çatladığı zaman kaygan akıntı geliyor onuda takip et
inşallah denk gelir ve Allah hamilelik nasib eder bu ay
amiiiiiiinnnn canım sağol
canım bugün 16.gün keskin bir ağrı yok ama 2 gündür kasıklarım patlayacak gibi ve ortada biraz ağrı oluyo ara ara adet olucakmışım gibi.
14. gün uzayan akıntım vardı sonra 2 günde çok azaldı.
dün geceyi değerlendirdim bu geceye kadar çatlamış olur inşallah
biliyosun erkek bebek için denem yapıyorum.
ağrın azaldıysa muhtemelen artık çatlama oldu demektir hadi inşallah Allah hayırlısıyla gönlündekini versin
artık bu ay ertelemeye karar verdim... bizde sırf bu sebepten dolayı kafamız biraz dagılsın diye gidiyoruz..inşallah dedigin gibi olurda hiç doktora gitmemize gerek kalmadan gelir bebişim.mümkün olduğunca hiç düşünmemeye,yumurtlama takibi yapmamaya,adet takibi yapmamaya çalışacağım.gerçi ne keder başarılı olurum bilmiyorum..seninde hakkına hayırlısı neyse o olsun canım bencede artık başka yöntem denemelesin.
ranacım bende bebeğini göreceksin sanmıştım yeni havadisler alıcaz diyordum .. olsun sen iyi olda zaten bebeğinin keyfide yerinde olur annesi iyi olunca
nevresiminde gelecekmiş inşallah güzel çıkar. sen bize yine bi fotosunu çek onun
mary hakkaten hiç göztermiyorsun kemiğin mi ağır gız bacım nerde o kilolar
inşallah hedeflediğin rakama ulaşırsın hamileliğin daha kolaylaşır nede olsa kilo hepimizin zararına..
bakalım ben kaç kilo alıcam kızımda 18 kilo aldıydım
ben geldim canlar baya ara verdim sanırım nerde kalmıştım bulamıyorum bile, nasıl okuyacagım sayfaları:18: bi özet geçebilirmi bana :26: herkesler iyi dimi bebecikler de iyidir inşallah. Çok yoğun geçti günlerim , ofis işi bi bastırdıki sormayın sabah bi açtım bilgisayarı akşam 7 de kapattım ,aslında 3-4 saatlik işlerdi ama alperen olunca yapamadım, onunla ilgilenmeyince ağladı huzursuzlandı, kucağıma alsam klavyeye saldırdı ... peşinde koşmaktan fena yoruldum, yeni yeni bi yere tutunup kalkmasını da öğlendi sıpa, düşmesin diye yine peşindeyim ,geceleri de ayrı bi huy tabi, sabaha kadar 7-8 defa kalkıyor , yarım saate kalktığı bile oluyor , zombi gibi geziyorum bende işleri bitirsem uyuyacagım ama alperenin uyumasını fırsat bilip ofis işlerini hallettim... İşte böyle canlar birde misafirler gelecekti kabul etmedim artık yoğunum diye. Şimdi uyuyor sıpacık azcık temizlik yapayım fırsat bulursam geçmişi okuyayım canlar, gerçi evin dağılması 1 saati bile bulmuyor
kızlar hızlıca okuyabildiğim kadar okudum inşallah atladığım bişey yoktur.
Ranacım canım çok geçmiş olsun kayınbabana, çok üzüldüm şimdi iyimi nasıl durumu, prensesimiz nasıl kız 90 gün kalmışşş amann Allahım gözlerime inanamadım ya daha dün gibi.
Nar canım geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice güzel, mutlu ,huzurlu ve bebekli yıllara, kız bu haftasonumu antalyadasın yoksaaa, araçlamı gidiyorsunuz uğrayın buraya da . Bu hafta sonu bizde gidecektik hatta perşembeden gidip pazar dönecektik kuzenimin yanına ama burda hava çok rüzgarlı , antalya tabi güzel olunca hava değişikliği olur alperen hasta olmasın diye erteledik kuzum, ne güzeldir şimdi antalya. Dr işini ne yaptınız kuzum.
Sevdecim seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun nice güzel huzurlu senelere inşalalh , sende 11. haftadasın canım ya nasıl da geçti günler, miden hala bi tuhafmış ama kusmuyorsun sanırım dimi.
Esincim canım face de yazışmıştık zaten canım mama sandalyenizi çok beğendim , ortak renk herzaman daha iyidir kanımca:26: Eymenimiz nasıl canım
Yıldızcım senmi diyettesin canım anlamadım , demir de arada kendi yapıyormuş kakasını, mama veriyorsun sen dimi, ek gıdaya başlayınca baya bi kabızlık çekiyor yavrucakalr.
Mary canım sen dersaneyi bırakmışsın hayırdır bi sorun yok dimi, rejime de başlamışsın maşalalh 2 kiloda vermişisin hemencik .
bizde mama sandalyesi aldık kızlar bi ara eklerim resmini. alperen uyandı şimdi görüşürüz öptüm hepinizi ve minikleri.
Kızlarrr günaydın herkese antalyadayız biz merak etmeyin giremiyorum pek.. Herkes iyidir işallah öpüyorum hepinizi çok
sorma canım baya yoğundum face e yazdım zaten beni özledinizmi diye, alperen ayrı bi iş zaten 1 sn başımı çevirsem başka yerde buluyorum,işte böyle idare edip gidiyoruz çok şükür. İyi bari çıkartmıyormussun ama hazımsızlık çekiyormuşsun buseferde ya tüh , daha çok erken aslında, göbüşün büyüdükçe 4 yastığa çıkaracaksın nerdeyse . İnşalalh geçer hemencik güzel bi hamöişlik geçirirsin.adacım çok uzun süredir yoktun epey sıkışmışsın işler başını sarmış canım.. Allah kolaylık versin.. alperende daha çok peşinde dolaşmanı gerektirecek maceralara atılıyor artık tutunup kalkmayıda öğrenmiş baksen afacana
evet canım benim mide rahatsızlıklarım devam ediyor ama çıkarmıyorum çok şükür.. hazımsızlık yaşıyorum son zamanlarda..
geceleri 2 yastık üstüste koyup öyle uyuyabiliyorum yoksa midem nefesimi kesiyor gibi hissediyorum
:26:
nar şekerim antalyalara mı vurdun kendini gız bacım sefan olsun güzellikle gidip gelin inşallah .. kaç gündür ihmal ettin bizi gelince bütün havadisleri peşinen istiyoruz
herkese merhaba arkadaşlar
nevresimim geldi canım çok beğendim annemde beğendi yumuşacık kumaşıda sert değil renkleride canlı bir ara çeker fotosunu koyarım canım
canım çok yoğunmuşsun sende baksana alperende rahat bırakmamış seni annesi ile birlikte iş yapmak istemiş saldırmış klavyeye
ii yapmıssın misafirleri kabul etmemekle kendıne dıkkat et yorgunluk hasta eder valla ınsanı allah korusun
adacım tesekkur ederim geçmiş olsun dileklerin için biraz daha iyi işte şimdi fizik tedaviye başlanacak inşallah düzelir en azından yürüyüp kendi işini halletse yeter bakalım biraz zaman alacak ama
sorma canım yaa iki haneli sayılara düştük gerçekten de zaman çok çabuk geçiyor
canım şu an güneşin ve güzel havanın tadını çıkartıyorsunuzdur ohhhh kafanız rahatlar biraz iyi oldu bu gezme size bol bol eğlenin fotolar çekin bekliyoruz hem sarı şeker saçınıda görürüz
kızlar ben cuma günü doktora gittim doktor offf dedi nasıl iyileştircez seni gebesin ilaçda veremiycem muayene etti öksürüğüm vardı böyle devam ederse zatürreye çevirir dedi allah korusun
eşime kızdı sen bu kız hiç bakmıyormusun seni annenin evine yollayalım dedi eşimeo da zavallım doktor bey bakamıyorum valla benimde babam rahatsızlandı diyince bu sefer adamda üzüldü neyse işte bol bol ıhlamur nane limon iç birde dinlen dedi ateş için minoset verdi burnum için bir kaç krem verdi 5 günlükde rapor verdi öyle eve geldik
akşamda evdeyiz işte yatıyorum ilaçları aldım falan ama sürekli eşimi çağırdılar babası için ee ben evde tek kaldım hep sonra dedi rana bu boyle olmayacak sen annenlere git en azından yemeğını ıhlamurunu falan yapar annen dedi yavrum
annemlerde kayınpederime geçmiş olsuna geldiler bende onlarla geldim annemlerdeyim iki gündür annem sağolsun bakıyor biraz iyileştim gibi öksürüğüm azaldı bol bol dinleniyorum bende inşallah geçer bir an evvelde salı günü iş başı yaparım salı günkü rapor günümü cuma günü kullanacağım gebelik semineri var hastanede ona katılmak için yazılmıştım bu cuma ona gideceğiz bakalım iyileşebilirsem tabi
benden bu kadar herkese iyi hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?