Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hepiciğinize Hayırlı cumalar kızçelerim

ranacım dediğin gibi kimsecikler uğramamış sen nasıl oldun canım
babanız eve çıktı mı sağlık durumu iyiye gidiyordur inşallah

günaydın kızlaarrr
hayırlı cumalar olsun inşallah burda cuma selası okunuyo şuan,Allah herkesin bizim de dualarımı kabul etsin inşallah..
şimdi iş yapmam lazım öğleden sonra arkadaşım gelicek..ben zayıflama topiğine doğru bi geçiş yapıyorum haberiniz olsun ama sizide ihmal etmicem bu kiloyla zaten hamile kalamıcam sanırım zayıfladıkça şansımın artıcağına inanıyorum...pazar gününden beri 2 kiloya yakın verdim bile...ama daha çooookkk fazlam var
neyse şimdilik bu kadar gelicem yine..öpüyorum hepinizi çok

mary canım demek öncelik sıranı diyete verdin bunda da vardır bi hayır canım belki o şekilde daha kolay hamile kalacaksın inşallah çok yorulmana gerek kalmadan hamile kalısın
bu arada pazardan bu yana nasıl hemen 2 kilo verdin gız bacım de bakem

hepiciğinize Hayırlı cumalar kızçelerim

ranacım dediğin gibi kimsecikler uğramamış sen nasıl oldun canım
babanız eve çıktı mı sağlık durumu iyiye gidiyordur inşallah

hayırlı cumalar sevdecim
kayınpederimin durumu biraz daha iyi beyne giden bir damar tıkalı ama önce ilaç tedavisi yapılacakmış 1 ay sonraya tekrar randevusu var arada gene fizik tedaviye gidip gelecek öyle bakalım hayırlısı inşallah çabuk düzelir:26:

ranacım hani kaytaracaktın bugün biraz. yine damlamışsın işine erkenden

canım evet kaytarcam merak etme
işlerim var şimdi onları hallediyorum öğleden sonra doktora gitcez eşimle oda cuma namazını kılayım öyle gidelim dedi bende o vakitlerde çıkacağım canım bakalım ne diyecek doktor :44: bugünde aldığım nevresim gelecekti kargodan ama teslim alamadan çıkacağım herhalde neyse bakcaz bir çaresine

günaydın canım duaların için aminnn
ne kadarsın ki kız amannn boşver çokda takma yavas yavas ver oyle hemen bırden verme allah korusun hasta etme kendini

sevdecim gider tabi hemen o kadar gitmez mi bunca kilonun yanında 2 kilo nedir ki?=))
zorlamıyorum zaten kendimi ama spor ve diyet bi arada işte kilomu söylemem şimdi sizin yanınızda utanırım ama faceteki resimlerden belki bişiler anlarsınız=))hadi tahmin edin ordan bakıp ona göre söyliiyim bende=)))

artık bende kilomu rahat söyleyebiliyorum koyverdim gitti çünkü 83 seninki de buna yakın mı?

varım varrıımm tartı yalan söylemez aynalar da öyle=))110kiloyum canım ben hatta 120leri görmüşlüğüm bile vardı eskilerden ama 70lere düşmüşlüğümde..ben kendimi hala 99-100lerde sanarken hamilelik için uğraşıyodum ama tartıya bi çıktım tam bi hayal kırıklığı..başladım şimdi işte rejime bu kilolayla hamile kalamam da gayet normal ama insan farkına varamıyo..itiraf edemiyo kendine..he bide şu var boyum uzun olduğundan öyle yürüyemicek kadar değilim şükür boydan kurtarıyorum ama aması var işte neyse çıkayım şimdi iş yapçam öpüyorum çok..senin kilonda gayet normal ayrıca iki canlısın sen..

günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşl geçmişe göz attım bi yaramazlık yok gibi ranacım geçmiş olsun şekerim dikkat et kendine sen bugün hastalığın için mi gidicen doktora bebişimi görecen şekerim kayınbabanda hastanedençıkmış neyseki durumu iyiymiş canım tekrardan geçmiş olsun
sevdecim sen nasılsın canım sende doktora gitmişsin bebişi gördün maşallah gayette iyiymiş bizde diyorduk 1 ay nasıl geçer diye özlüyoruz diye ama geçiyor gerçi bende hep 3haftaya bir görmüştüm oğlumu ya imdi bile aylık rutin konturollri varya onu iple çekiyorum çünkü hep gözümün önünde ben büyüdüğünü frketmiyorum sadece yeni yeni hareketler öğrendiğinde bak buda yeni çıktı diyebiliyor doktor konturolümüz iyi olunca benim oğlumda büyümüş diyorum hoş gerçi bu ay boyu uzamamış 71cmde kaldık bu ay sevdecim normalmi peki bu doktor güneşe biraz daha fazla çıkar dedi önceden 2-3cm uzardı bu ay yerimizde saydık(
mary sende rejime başlamışsın canım kolay gelsin azmin elinden kilolar kurtulmaz inşl hem bebişe hazırlık olmuş olur bu rejim olayı hakkaten 110 kilo göstermiyosun canım boydan kurtarıyosun misafirinde gelecekmiş temizlik yapıyosun kolay gelsin sana
yıldızcım sende hastaymışsın canım geçmiş olsun
narcım adacım sizler nasılsınız canlarım
kızlar bu ara pek takip edemiyorum eymen çok yoruyor beni bi tek uyurken kendimi dinleyebiliyorum karnını doyururken ayrı yoruyor üstünü giydirriken altını değiştirirken sürekli elimin altından kaçma peşinde kıçı yere değimesin hemen dönmeye başlıyor bende hopp onu kaçtığı yerden yakalamaya bu ara pek bir iştahsız zorla veriyorum ağzına bazen kusuyor iç dış batıyor ilk lokmadada zorluyor beni sondada bende doyup doymadığını anlamıyorum ki aç kalıyor diyede içim içimi yiyor sakin olmaya çalışıyorum aa gelin bide bana sorun onu kudurtuyor resmen gece uykularıda bölük bölük oldu gözü kapalı ağlıyor beşiğin içinde kımıl kımıl gözü kapalı üstünü başını açıyor onu örtecem diye ben uyuyamıyorum sanırım dişler zorlamaya başladı bizi dün temizlik yapıyorum yürütece koydum bunu peşimden geliyor makinanın kablosunu tutmaya çalışıyor ben yolluyorum işime devam ediyorum bi bakmışım dibimdebitmiş çok zevkli bir temizlik olmuştu o halimizi görmeniz gerekirdi

valla canım hiç o kadar göstermiyorsun

canım yok bebeğimi göremiycem çünkü dahiliye gideceğim arayıp sordum doktoruma gribal enfeksiyon olduğu için dahiliye git daha iyi olur dedi keşke her branşda ultrason olsa bebeğimide görürdüm arada
ohhh bak sen sıpaya senin temizliklerine katılmaya başlamış arkadan arkadan
dediğin gibi dişi çıkıyor olabilir canım bu huysuzlukları ondandır belkide???
hiç takma canım yaa boy konusuna öbür ay atar boy annesi

esincim epey hareketlenmişsiniz hakkaten biz okurken yorulduk canım Allah senin yardımcın olsun.. gece uykusunda hırçınlık yapıyorsa önce onu babası güzelce bi okusun canım Babaların okuması çok tesir ediyormuş Ayetel kürsi fatiha ihlas nas felak surelerini 7 kere okuyun,
birde karnı aç kalıyor olabilir çünki ağırlık basıpta uyuyamıyor belli ki. diyorsun ya zorla yiyor diye sen zar zor muhallebi yedirip öyle yatır onu canım.. iyice bi doysun ağırlı bassın.. gece huysuzlanıncada emzirirsin psikolojik olarakta rahatlar güzelce uyur inşallah eymenimiz

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum..10 aylık evliyim bu zamana kadar hiç korunmadık..6. ayımı doldurduğumda doktara gittim herhangi bir durummu var diye doktorum herşeyin yolunda olduğunu tedaviye başlamak için çok erken olduğunu söyledi ve 1 yılı doldurduktan sonra adetin üçüncü günü eşinin sperm test sonucuyla beraber gel dedi.. bugün adet oldum adetin üçüncü günü gittmeyi düşünüyorum fakat ayın yirmi altısındada memlekete gidecegiz 18 gün sonra dönecegiz şunu sormak istiyorum doktor kaç gün aralıklarla tekrar kontrole çağırıyor...artık daha fazla bekleyemiyorum biran önce bende hayırlısıyla anne olmak istiyorum...rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

hos geldin cnm gecmis olsun sanada. ayni sorun bende de var bu ay tam bir sene oldu korunmayi birakali ama hala bisey yok ustelik 7 aydir tedavi goruyorum . bekliyoruz bakalim. cnm benim doktor adetin 3. ginu bi cagiriyor. 10 .gun ve 13. gun 16. gun tekrar cagiriyor sonrada adet olmayi bekliyor. tabi bu yumurta takibinde gecerli. sana nasil bisey uygulayacak onu bilmiyoruz

ranacım bende bebeğini göreceksin sanmıştım yeni havadisler alıcaz diyordum .. olsun sen iyi olda zaten bebeğinin keyfide yerinde olur annesi iyi olunca
nevresiminde gelecekmiş inşallah güzel çıkar. sen bize yine bi fotosunu çek onun

mary hakkaten hiç göztermiyorsun kemiğin mi ağır gız bacım nerde o kilolar
inşallah hedeflediğin rakama ulaşırsın hamileliğin daha kolaylaşır nede olsa kilo hepimizin zararına..
bakalım ben kaç kilo alıcam kızımda 18 kilo aldıydım

doğru söylüyosun canım okumak iyi gelir böyle durumlarda
yok canımya aç kalmıyor eminim yatmdan muhallebisini yediriyorum(buara zorlada olsa) gecede biberonla veriyorum ama 90cc anca içiyor mızldanması açlığından olsa tamamını içerdi diye düşünüyorum 2-3 gecedirböyle bakalım devam edecekmi edecekse ne kadar

inşallah diş sancısıdırda bir an önce geçer canım.. bu arada huy değiştirmese bari.. bebekler çok severler böyle şeyleri bahane ederek huy değiştirmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…