Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

esincim son yazdıklarını ogün okuyamamışım kuzum eymende mi bu ara huysuzlandı dediğin gibi dişten olabilir yada bizimki gibi keyfi öyle istediği içinde olabilir canım çünkü alperende öyle . Doğru bebekler en ufak şeyden de huy kapıyorlar ,inşallh düzelir.

Bu arada 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun , nede olsa bi zamanlar bizde çocuktuk

Günaydınnn kızlarrrr herkese iyi haftalar olsun.. İşlere girişmeden yazıyım dedim önce.. Zaten çok ihmal ettim sizi kaç gündür

biz cuma akşamüstü yola çıktık gece antalyadaydık. Teyzem var antalyada onda kaldık. Kardeşimde bizle geldi dördümüz gezdik hep.. Kaleiçine gittik konyaaltına gittik bi sürü ciciler aldım kendime :) zaten 2.5 gündü hemen geçti gitti.. Havada bazen rüzgarlı ama genelde sıcak ve güneşliydi :) işte dün 9 gibi eve gedik gelirken teyzemide getirdik. Bugünde işbaşı işte

ya amma yazmışsınız bu arada oku oku bi hal oldum şimdi size cevap yazıyım tek tek...

Ranacım demek çıktı k.pederin hadi işallah dahada iyi olcak kısa zamanda allah gönlüne göre verdi bak.. Sende annenlere yerleşmişsin döndünmü evine artık. İşe başladığına göre daha iyi oldun heralde.. Allah korusun zatürreye falan çevirmedi. Eşinde arada kaldı yazık kime yetişceğini şaşırdı adamceğiz.. İşallah babası iyi olcak artıkda tüm ilgisini sana yöneltcek o da... Nevresimlerin geldi demek güzel çıkmış allahtan netten bişey alıncada eline alana kadar böle bi korku oluyo insanın içinde :) bu arada resim çekildik canım bol bol eklerim görürsünüz sarı saçlarımı :)

sevdemmm ahh kuzum haklısın sizi ihmal ettim amatatil bi iyi geldiki sorma.. İşten uzaklaşmak çok yaradı eşimede banada stres attık valla.. Keşke daha sık tatil yapabilsek.. Senin miden allak bullak demek neyse az kaldı muhtemelen bu aralar son zamanlarıdır mide oynamalarının. İşallah biter 12.haftadan sonra

mary şekerim ay şok ettin beni kızzz sen hiç o kadar durmuosun resimlerde ama iyi karar vermişsin bu kiloyla hamile kalman tabiki zor hem de sağlıksız.. Allahtan hemen veriosun belliki.. Ama diğer topiclerde çok takılıpda bizi ihmal etme emi :)

esincim ayyyy canlandırdım bi an gözümde eymenle seni temizlik yapmak bile ayrı bi eğlenceye dönüştü sizin evde desene :) işallah bu uykuda huzursuzlukarıda diştendirde geçici bir dönemdir. Artık iyice ele avuca sığmaz oldu dimi bu sıpalar zaptetmek çok zor olıuyodur..

Adacımmm özlemez olurmuyuz seni hiÇ çiçekler içinde çok teşekkür ederiz. Demek işlerrin çoktu seninde ee alperenle kolay diil tabi ayaklanmalarda başlayınca gözünü ayıramıosundur allahtan evden çalışma şansın varda oğlunun başındasın buna da şükür. Valla sende aklıma geldin canım bu kıza yaklaştım antalyaya gelince dedim.. Daha uzun kalsak arıcaktım ama vakit çok kısaydı tadı damağımızda kaldı.. belki siz gelirsiniz buralara biz sizi gezdiririz:)

yıldızımmm sen nasılsın kuzummm düzeniniz oturdumu azcık daha diyet sonrası

melike halev hiç gelmez oldunuz sizde valla

avniyecim sen nasılsın canım naptın doktora gidiyomusun

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler işallah topicimiz uğurlu gelir onlara

aman canım inşallah bir daha gelmez hastalık :26:
çok zor oluyor valla benimki şurup falan vermedi ama allaha şükür annem iki günde öksürüğümü yok etti şimdi öksürüğüm yok allaha şükür kendimi iyi hissediyorum
ayyy sağol teyzesi daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
inşallah canım bir an evvel düzelirde bizde eski düzenimizi alırız valla dağıldı kocacım yaa herşeye o koşturuyor iznide bitmek üzere bakalım bundan sonrası nasıl olacak???
sorma sevdecim sağolsunlar üzerime titrediler kendi evime dönerkende ben üzüldüm valla alıştım hemen rahata
babacımda doğum iznine çıkıncada sen buraya gel diyor beraber yürüyüşlere çıkarız diyor canım babam benim yaa

canım dün döndüm annemlerden bugün işteyim ama iyiyim allaha şükür en azından öksürüğüm yok canım
ohhh sizde güzel havanın tadını çıkarmışsınız bende kendimi zor tuttum valla hava çok güzeldi gideyim kızçeme ciciler alayım dedim ama dedim iyileşeyim iyice çıkmadım bu hafta sonu çıkarım bende
kilolarda gitmiş maşallah kız maşallah geriside gelir alperende bu hareket oldukça

canım hoşgeldin ne güzel gezmisiniz iyi de gelmiş tatil zaten iyi gelmezmi yaa valla bize bile lazım şu aralar
ohhh resimleri ekle de bol bol bakalım kızçemin güzel yüzüne
evet canım adamceğiz valla ikiye bölündü üzülüyorum durumuna çok yoruluyor zavallım yaa:26:

ayy canım sorma insan tatile doyamıyo işte.. Antalyada kundu bölgesine gittik hani bu yeni yeni otellerin yapıldığı yer.. Otellerin kapılarından içeri doğru bakarken kendimi otele girer gibi hayal ettim tatile gelmişiz gibi. Geçen sene de benim ameliyatın masrafından tatil yapamadık ya içimde kaldı çok özledim şöle el el üstünde oturup hazıra konmayı işallah bu sene kısmet olurda gideriz yaz tatiline..

Biran önce k.pederin iyileşsede dediğin gibi eşin çok yıpranıodur. Şimdi izinde işe başlayınca daha beter yorgunluk.. Ayy baban ne güzel düşünmüş öle insan evlendişten sonra ailesine daha bi düşkün oluyo dimi heleki babasına :)

bu arada yıldızcımmm görmezsin burdan amaaaa belki nice mutlu yaşlara kuzummm facetende kutladım gerçi iyiki doğmuşsun iyiki bizim dostumuz olmuşsun canım benimm

uzun uzun yazdım site bakımdaymış yaa bütün yazdıkalrım gitti , sinir oldum

bende sizleri özlemiştim canım , rica ederm daha güzel çiçeklere layıksınız , sorma kuzum ya çok yoruyor bu aralar , babası akşam yarım saat bakıyorda sabahtan akşama kadar ne yapıyorsun sen bu canavarla diyor keşke gelseydiniz ya bu kadar yakın olunca aklım hep sendeydi benimde , nar şuraya gitmiştir ,şurayı gezmiştir deyip durdumiyi gelmiştri tatil iyi yapmışsınız kuzum , demek rüzgar vardı arada bizde hava değişimi olur diye erteledik, olsun canım sağlık olsun yeterki bu sene yaparsınız tatilinizi de,

döndün evine demek bak ne iyi olmuş annen iyileştirmiş seni , eşinde yoruldu tabi ,inşallah daha iyi olur babanız da izni bitmeden sizde dinlenirsiniz, kız tam iyi olmadan yorma kendini, haftaya gezersin kzuum Allah korusun yenilenmesin hastalığın dikkat et bu havalar hasta eder. Sorma kuzum ya kilolar gitmeyecek diye korkmuştum ama sağolsun yaramaz oğlum sayesinde gidecek inşalalh

diğer canalr gelmemişsiniz henüz, iyisiniz dimi,

ayy canım benim yaaa bendede kalırmış aklı :) benimde hem gidene kadar antalya dedikçe sen geldim aklıma ayy ne kadar yakındayız şimdi diye hele yolda yol ayrımlarında özellikle kısmet işallah bigün birlikte gezmekde nasip olur.. Ohh ne güzel oğluş verdiriyo kiloları bu gidişle yaşı gelince slim fit olcenn :)

canım inşallah kısmet olurda gidersiniz şöyle gönlünüzce bir yerlere
aynen narcım yaa daha bir düşkün oluyorsun birde bebek sahibi olunca daha bir anlıyormuşsun onları o zaman daha da düşkün oluruz herhalde babacım canım benim ayyy özledim babamı

evet adacım döndüm evime allaha şükür iyileştimde şimdi dışarı bakıyorumda sabah günlük güneşlikti bende pek fazla kalın birşey giymedim terlerim diye şimdide hava bir kapandı yağmur mu yağacak ne herhalde bu havalar böyle giderse daha çok hasta oluruz:26:
yok yok fit anne yapacak bu çocuk seni 1 yaşına kalmaz narın dediği gibi

kızlar ben yavaştan çıkıyorum yarın pek gelemeyebilirim bugün kız gelmedi diye rahattım yarın gelir 2 mayısda da ssk girişini yapacağız artık hergün gelcek
neyse benimde bu cuma gebelik eğitimi var hastanede oraya gideceğim işe gelmeyeceğim haftaya cumarteside doktora gideceğim gideceğim ama diyetisyene git dedi bana ben gitmedim bakalım ne diycek:18: kızcak azıcık galiba

geldimmmmm.. özledim sizleri çok.. şükür iyiyiz ama hala bi fitille bi kendimiz kaka yapıoruz.. diyet pek işe yaramadı, benle değil sanırım sorunu.. misafirlerim vardı giremedim, anca fırsatım oldu
siz neler yapıosunuz bakiiim? öperim cemil cümlenizi

o kuzucuğu yer bitiririm bennn

geçmiş olsun tatlım, aman dikkat et kendinede fıstığımada

saol bitanem..
demek fıldır fıldır gezio eymen bey :)benmki şimdiden yoruyo o zamanı düşünemiorum :))

ben okurken yoruldum kuzum walla... iyice hareketlendi sıpalar ne etcez bakalım bu bitirimlerle :)

Yıldızcım senmi diyettesin canım anlamadım , demir de arada kendi yapıyormuş kakasını, mama veriyorsun sen dimi, ek gıdaya başlayınca baya bi kabızlık çekiyor yavrucakalr.

evet hayatım bana inek sütü ve ürünlerini 2 hafta yememe diyeti verdiler. eğer inek sütü alerjisi varsa onu anlamak için. 2 hafta bitti ama 1 hafta daha devam edelim dediler. cumaya kadar yemicem bişi kuzum.
mama sadece gece yatarken 120-150 cc alıo.. ek gıda olarak da kabızlığından dolayı kayısı püresi ve kabak püresi yiyiyo. bakalım ne olacak belki geçici bişeydir

aman dikkat et ranamm.. bi yandanda iyi olmuş annenlere gtmen.. yine annelerden daha iyi bakan kimse olmaz. rapor almana çok sevindim. bol bol dinlen kuzum

ne iyi etmişiniz kuzum değişiklik olmuş ne güzel.

bu arada yıldızcımmm görmezsin burdan amaaaa belki nice mutlu yaşlara kuzummm facetende kutladım gerçi iyiki doğmuşsun iyiki bizim dostumuz olmuşsun canım benimm

canım benim çooooooooook teşekkür ederim. gördüm yazdığınıda.. öperim çok kuzum

herkesi tek tek kucaklıorum şekerler, öperimmmm

kızçelerim hepiciğinize sabahın köründen Hayırlı Sabahlar
nasılsınız bakem canlarım
ben güne gayet enercik bi şekilde uyandım. karnım acıktı bile.
kızlar biliyor musunuz benim midem epeyce düzeldi Allaha şükür.. artık iştahım açılır gibi oldu hep gözümün önünde birşeyler uçuşuyor
yedikten sonra hazımsızlık oluyor ama olsun o kadar olur . o kusma hissi yok çok şükür.
daha kuzucuğum için hiç alışveriş yapmadık, eşimin bugün biraz işi var, işim bitince çıkalım masumumuza bişeyler balkalım dedi.. ne alacağımızı bilemeyiz dedim ama öylesine bi bakarız dedi.. bakalım ne var ne yok piyasada.
hayırlısıyla cinsiyetinide bi öğrenseydik ona göre talan ederdik mağazaları beklicez artık elden gelen bişi yok

nar şekerim yuvaya dönmüşsün gııııııı havalandın geldin mi eyi ettin senden iyisi yok şekerim. ilk yaz açılımını yaptın bu sene leylek havadaydı galiba sen baktığında
ne ciciler aldın anlat bakalım .. kendi arabanızla mı gittiniz kuzum darısı bizceyizlerin başına artık evde dura dura küflendik Allah bugünümüzü aratmasın

ranacım öksürüğü atmışsın Allah bi daha vermesin canım doğuma kadar kolla kendini. sabah hava sıcakta olsa sen hırka filan al sokuver çantana ne olur ne olmaz hiç belli olmuyor hemen bulutlanıyor ortalık
şu baba meselesi benide hep üzmüştür babalar kızlarına hiç kıyamıyor.. şimdi sen doğum yapacaksın diye adamceyiz nasıl evham yapıyordur üstüne titriyor Allahın izniyel hayırlısıyla sen bi kurtul bak o zaman onlardaki neşeyi görr
bi torun sahibi olmak hayatlarını baştan inşa edecek canım. çok güzel günler geçireceksiniz inşallah.. hele ki kızın olacağı için babana daha büyük bi sevgi yumağı geliyor bakmaya doyamaz. ilk torunların kız olması Allahtan büyük bi lütuf.. bunu zamanla sende göreceksin canım

adacım o yoğunlukta yemedin içmedin mi güzelim sen nasıl 63 kiloya düşersin
biz senin döndüğün yollara yeni tırmanıyoruz şimdi.. ben 2 kilo almışım 62 oldum bile
artık iştahımda açıldı tutmayın beni Allah başka dert keder vermesin herşey ağız tadıyla oluyor. kilo almakta bi nimet aslında
alperen emiyor değil mi, kilo verince sütün azaldı mı adacım .. sen antalyada mı oturuyorsun güzelim hep kardan bahsediyordun ben seni anadolu yada soğuk memleketlerdesin diye tahmin ediyorsum. narla konuştuklarınızı okuyunca şaşırdım
alpereni öp canım bizim için selam söyle sevde teyzesinden kulacığına

yıldızcım öncelikle doğum gününü bende tebrik ediyorum açıkcası nar söylemese haberimiz yok çok cahalım ben bu konularda .. Allah demirinle goncanla çok güzel mutlu hayırlı ömür versin canım... aile olmak çok üzel. helde oğlun seninle dertleşmeye başlasın o zaman kendini daha iyi hissedeceksin. babaları gibi oluyor çocuklar
hala kabızlık arada devam ediyormuş diyetlerde mi sökmedi kuzum yahu sende ne yiyeceğini bilemedin canım. hadi bari cumaya kadar neyse halin çıksın falin de, işe yaramıyorsa bırak recimi neyin. gömül peynirlere yavrum. özlemişsindir bile şöyle kaşarları tel peynirleri ezineleri neyin
sana yazarken bana bişeyler oluyor daha kalvaltıda yapmadım afyonumu patlatayımda geleyim ben en iyisi
öptüm hepiciğinizi kızçelerim

kız benimde öyle okendi kendimle konuştum bunlar kendi arabalarıylamı gidiyor acaba ,e bizim burdan geçerler ,ahh bizde bugün ant. da olacaktık belkim ant.da görüşürdük deyip durdum , dediğin gibi gönüller bir olsun bakalım nasipte varsa görüşürüz elbet. Ay inşallah canım hamile kaldığım kiloya 4 kilo kaldı

canım dediklerine canı gönülden katılıyorum, ben anneme ayrı bi düşkünüm ve alperen olunca anneme daha da bağlandım daha da bi düşünür oldum , aynen dediğin gibi olur bak sende görecveksin.

Kuzum aldanma havaya sen yanına incede olsa bi hırka al mutlka,çok dikkat et öksürüğün yenilenmesin aman, ayaklarını falan sıcak tut mutlaka. inşallah dediğin gibi olurum kuzum
demek 2 mayıstan itibaren kız hep seninle olacak, bu gebelik eğitimi nasıl olacak canım konuları ne, toplam ne kadar aldın canım aslında çok almamıştın sen ya, benim drumda tam tersiydi hele ilk 5 ay kız sen bişey yemiyormusun nerde göbek nerde bebek diyordu, hiç kısıtlamadı beni, tabi 15 kiloyla doğurdum sonradan çok aldım
hamurişlerini pek yeme o zaman canım

ahh kuzum ya zordur kabızlık da inş. geçer, ben alperene armut püresi verince çok kolay yapıyor canım onu fark ettim sende denesen mi acaba , iyi gelir belki.

maşllh sevdecim miden düzelmiş artık gelsin yemekler gitsin boş tabaklar...hele bi cinsiyeti öğrenin bol bol alışveriş yaparsınız canım ben akdenizdeyim , ant.da değilim ama çok yakınız sık sık gitmeye çalışırız , ant .yazın çekilmiyor o yüzden bi hava alalım sıkıldık demiştik ama erteledik artık, kilo olayına gelince sanırım alperen ayaklandıkça daha çok anerji harcar oldum o yüzden gitti diye tahmin ediyorum, tabi yemek yapmak bile çok zor oldu eskisi gibi yok tatlıymış pastasıymış uğraşacak fırsatım olmuyor e haliyle yemiyorumda pek. Çok şükür sütümde azalma falan da olmadı, uzmanlarda süt olsun diye aşırı yemeyin diyor zaten süt yapan asıl şey su... öperim kuzum senin için.

canlar öyle bi baş ağrım varki dün akşamdan beri, adetimde var tabi migrenim tuttu yine başımı zor kaldırıyorum, nasıl mide bulantım var birde ,ne yapacagım bilmiyorum.

Alperenin mama sandalyesini ve bikaç resmini ekledim face , güzel teyzelerini oğlum ordan selamlıyor.

yıldızım faceden kutlamıştım birde burdan kutlayayım dedim kuzum, nice güzel yaşlara,

Eklentiler

• $paptya.webp
    20 KB · Görüntüleme: 58
esincim ne zamandır yazacagım unutuyorum kuzum aklıma gelmişken yazmadan çıkmıyım dedim, avatar resmin pek güzlmşmiş cicim,

birde senin sarımsaklı tarifini yaptım geçende sarımsağa aş ermiş gibi canım istedi, 1 tabak yaptım hepsini tek başıma yidim pek güzeldi valla , değişik bi lezzetmiş. yerken aklımada böyle sarımsaklı naneli bi yoğurtlu sos yapıp üstüne döksek sonra o domates sosuda o yoğurtlu sosun üstüne döksekk diye geçirdim. öylede güzel olur dimi ,bak ağzım sulandı yine

selam canlarım ben geldim oğlum bir odada kayınbabam bir odada yatıyor bende temizliğimi bitirdim size koştum iyi kaynatmışsınızben kayıplardayken
narcım kısa tatilinizi yapıp geldiniz alışverişlerde yapılmış ciciler alınmış ne güzel güle güle kullan canım haftayada 1mayıs diye tatiliniz var ama salıya denk geliyor neyseki eşimin iş yeri pazartesi veriyor tatilinide 3gün yapacaz biz yine
ranacım öksürüğün geçmiş canım çok sevindim ama bak havalar hala bir tuhaf gidiyor bencede kendine dikkat et koy çantana ince bir hırka annenlerde kalmışsın bi kaç güne hem hasret giderdiniz hemde iyileşitirip yolladı seni yuvana bundan sonrası eşine düşüyor artık
yıldızcım geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşları eşinle oğlunla sevdiklerinle ve bizlerle kutla inşl demirimizin kaka sorunu hala devam ediyor demek ama eskiye nazaran iyi sanırım en azından hem fitille yapmıyor arada kendide yapıyor benim yiğeniminde kaka sorunu var 3 4güne bir yapıyor ve afedersiniz böyle resmen taş bi çözüm bulamadık ona henüz geçe hafta rota virüsüne yakalandı hastanede yattı tahlil yapılacak fitille bile yapamadı lağma yaptılar allah yardımcıları olsun kuzucuklarımızın şükğrki bizde öyle sorun olmadı gayettte fazasıyla yapıyorhele elma armut püresi vereyim kesin yapıyor darısı başınıza
sevdecim geçmiş canım bulantılar çok sevindim şmdi yemeye başla bebişe kilo olsun ama yinede abartıya kaçma tabikide o alacağı kadarını alır gerisi sana kalır eşinlede bebişe bişeyler bakacakmışsınız hadi bakalım bir fikir edinin cinsiyeti öğrenincede başlarsınız alışverişe
adacım ellerine sağlık canım yapmışsın sarmısaklı köfteyi bak şimdi benimde canımı istettin o dediin şekildede olabilir değişik olmuş olur hemde
bu sıpalar çok yoruyor canım bizi maşalalhı var hiç durmuyor sürekli hareket halinde başımı dönderiyor resmen hareketler ben yoruluyorum o yorulmuyor akşam yatırmaya çalıyoum debelenip duruyor ben yoruluyorum onda tık yok oyun istiyor hala ne yedirip içiriyosam enerji yüklü teşekkür ederim canım avatarım için
kızlar unuttuğum bişeyler olabilir hızlıca okuyup yazdım oğlum uyanmadan

merhaba kızlar

hoşgeldin yıldızcım
neyseki biraz düzene girmissiniz inşallah daha da düzelir canım
sağol yıldızcım biraz daha iyiyim allaha şükür

sevdecim demek mide bulantıların geçti hadi gözünaydın şimdi yemek yeme zamanı miniğimize löp löp et olsun inşallah
ayyy alışveriş canım insan cinsiyet bilmeyince kararsız kalıyor ama bakması bile güzel hayırlısı ile cinsiyet öğrenince gönlüne göre alışveriş yaparsın canım
sevdecim valla hava acayip birden ne olacğaı belli değil cuma gene yağmur varmış bende yanıma alıyorum birşey ne olur ne olmaz diye bakalım bir daha hasta olmadan atlatırım inşallah bu zamanları:26:
ayyy gerçekten öyle oluyor onlar biliyorlar evlat sevgisini ben bilmiyorum şimdilik o yüzden onlar daha bir tecrübeli babam da hep kızım olsun istedi adamın gönlüne göre oldu dedem de derdi zaten kız olsunda çamurdan olsun diye vardır bir bildikleri herhalde

demi canım annenin kıymeti aslında o zaman daha iyi anlanır canlarımız onlar bizim yaa
gebelik eğitimi hastanenin düzenlediği bir kurs canım işte bebek bakımı lohusalık gebelik doğum falan bunlar hakkında bilgiler verilecekmiş 13-17 arasında olacakmış bakalım inşallah yararlı olur
7 kilo aldım canım en son gittiğimde şimdi ne kadar çıkarım bilmiyorum:18: hastalandım ya fazla yemek yemedim almamışımdır herhalde:44:
canım geçmiş olsun ahh migren kötü yaa dinlenmeye vaktinde olmuyor eşin gelince biraz dinlen bari :26:

canım kayınbaban sizde mi misafirliğemi geldi malum konudan haber yok demi hala ??
ohh eşinede tatil olacakmış dinlenin ne güzel
aynen esincim bundan sonrası eşime kaldı ama o da ikiye bölndü yaa bakalım fazla naz yapmamaya çalışıyorum yoruluyor kuzum yaa
ahhh nerden buluyor bunlar bu enerjıyı neler yedırıyorsun kımbıır ona yedırırken sende yede altta kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…