Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım merak ettım gercekten sende gırmemezlık yapmazdın
neyse ınsallah bır daha tekrarlamaz yıldızcım sende bol bol dınlen sekerım neysekı dedıgın gıbı kalp atısını pazartesı duyacaktınız daha once davrandı senınkı

günaydın canım benim yazını şimdi gördüm yaa bizde acaip merak ettik seni. napıyodur diye. demek neler olmuş( çok üzüldüm canım benim ama bak korkulcak bişey olmadığını öğrendin ya en önemlisi bu hayatım.. okuyunca nekadar heyecanlandım bir bilsen kalp atışını duyduk deyince çok güzel bir duygu olduğu yazından bile anlaşılıyor:)) ALLAH ım miniğini ve seni korusun dualarımız sizinle cnm..dikkat et kendine canım...

günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar

herkeslere günaydın arkadaslarım hayırlı cumalar olsun ınsallah bu cuma gununde tum dleklerımız dualarımızın gercek olması dılegıyle topıgımızı acıyorum
sizlerede günaydınn cicişlerimmm hayırlı cumalar:)

ahh cnmm benmmm gzll arkadasımmm neler olmuss ama bırsey cıkmamasna sevındm alakası yokms ama sen ynede kendıne dıkkat et agır bsey yapma ıste evle falanda ugrasma ama streste yapma bişey oldu olcak dıe sakın.Allahım korusun senıde mınıgınıde lokumumm bnmmm.banada topiğin ılk kızı olcak giibi gelıyor cnm:)

günaydın bacılarım hepicinize hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun Allahım şu mübarek günde edilen bütün duaları kabul eylesin inşallahhh

canım benim çok korkmuşsundur ama hamilelikte kanama çok normal başka topikde bi arkadaşımın hep kanama oluyor arada kesiliyor yine yeniliyor ama çok şükür ki bebişi sağlıklı büyüyor bizlerde sağlıklı olması için dua edelim ama inşallah bi daha yaşatmaz Rabbim böle korkuyu Allahım ikinizide korusun tatlım, kalp atışınıda duymuşsunuz için daha bi rahat etmiştir sonuna kadar sağlıkla devam eder inşallah tatlım

günaydın güzeller herkese hayırlı cumalar

herkeslere günaydın arkadaslarım hayırlı cumalar olsun ınsallah bu cuma gununde tum dleklerımız dualarımızın gercek olması dılegıyle topıgımızı acıyorum

günaydın canım, ne güzel açmışsın topiğimizi bugün, dualarına gönülden amin diorum

aklım sizdeydi ranacım, merak etmişlerdir dedim ama yanımda pc yoktu, teldende giremedim. şimdi dinleniorum evdeyim kuzum.. kalbini önce dinletti minnoş, inş sorunsuz geçireceğiz birlikte bu dönemleri

canım benm çok saol. şuan iyiyiz çok şükür. en güzel tarafı kalp atışını duymamızdı, darısı başına inş. akşam güzel haberlerle gel inş

günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar

günaydın esincim, hayırlı cumalar

saol ericacım geçti şükür, evdeyiz dinlenioruz şimdi. demek sende kız düşünüosun, bakalım hayırlısı, sağlıklı olsun da gerisi boş benm için şuan

günaydın halevim, nasıl korktum anlatamam sana, bi de ilki düşük olunca yine mi Allahım die başladım ağlamaya, o yüzden çok korktum hayatım, ama şuan ufak ufak lekelenmeler dışında bişi yok şükür, dinleniorum evde bugün. kalp atışını duyduk şükür, rabbim hepinize nasip etsin bitanem inş bi daha yaşatmaz rabbim

aynen öyle cnm :)

günaydın canım Allahım bi daha yaşatmaz inşallah, bu arada keseeyi gördün kalp atışını duydun eeeee neden tickerını değiştirmiyorsun halennnnn

günaydın canım Allahım bi daha yaşatmaz inşallah, bu arada keseeyi gördün kalp atışını duydun eeeee neden tickerını değiştirmiyorsun halennnnn

değiştirdim seni mi kırcam bitanem , olmuş mu
ne biliyim böle şeyler olunca korkmuştum değiştirmeye, ondan ellememiştim

değiştirdim seni mi kırcam bitanem , olmuş mu
ne biliyim böle şeyler olunca korkmuştum değiştirmeye, ondan ellememiştim

aferin şekerim harika olmuş maşallah güzel Allahım ikinizide korusun inşallah

yıldızcım hayırlı olsun çizelgen çok güzel olmuş
nalancım banada duyarsın gbi geliyor gittiğinde sor doktora en azından size dinletemeyecek kadarsa bile o görüyodur bir sor bakalım

canım cok guzel olmus tickerın valla cok begendım

saol bitanem, nisanda da sana yapacaz inş

slm kızlar bugün doktora gittiğimde sizce kalp atışını duymuş olurmuyum??

canım benm dr erken old söledi, önce görüyorum ama duyarmıyız bilmem dedi, daha yeni başlamış dedi. sonra sesi açtı derinden derinden gelmeye başladı pıt pıtları, ama seninki erkenci dedi sonra...
seninkide erkenciyse duyabilirsin inş duyarsın hayatım, çok güzel bişi

aferin şekerim harika olmuş maşallah güzel Allahım ikinizide korusun inşallah

Amin hepimii korusun inş, beyendiğine sevindim, daha güzelini sana yapıcaz inş hayatım

yıldızcım hayırlı olsun çizelgen çok güzel olmuş
nalancım banada duyarsın gbi geliyor gittiğinde sor doktora en azından size dinletemeyecek kadarsa bile o görüyodur bir sor bakalım

saol esinim... duyamasanda görüyolar önce... bize ööle dedi, kalp atışını görüyorum ama duyarmıyız bilmem dedi önce, sonra derinden derinden dinledik, naşancım mutlaka sor sende, duyamasanda gösteriyolar ekranda kalp atışlarını

ayy kuzum benim yaa nasılda korkutmuş sizi küçük sıpan, şunun yaptığına bak hele gelsinde bir onun poposunuda ısırırız geldiler hala naz ediyorlar Çok şükür bişeycik olmamış canım ya kanama deyince bende çok korktum çok şükür bişeycik yokmuş,Rabbim korusun melekleri. Kalp atışlarını merak ediyordunuz ya kesin o yüzden sizi dra götürdü minik yaramaz, maşallah kalp atışınıda duydunuz, Hep sağlıklı olur inşallah. Evet halevin dediği gibi hamilelikte kanaması olanlar da var şükür içerde bişey yokmuş. Sen dinlen canım, bi iş yapma . Ayy çizelgede yapılmış maşallahh pek gzel olmuş şekerim.

Narcım elbet alkına geliyordur güzelim ama en güzelini yapıyorsuın şuanda kısmetiniz varsa mutlaka gelecek senin yavrucun da, ben çok olumlu düşünüyorum bu sefer gelecek sanki meleğin inşallah Allahım yanıltmamış olur beni. Bugünde gideceksin dr a bakalım kaç mm olmuş senin nazlı yumoşların.

Hepinize hayırlı cumalar canlarım Allah dualarınızı kabul etsin. Halevim nasılsın tatlım, dr buldunuzmu eşin için.
Ranacım seninde heyecan dorukta dimi tatlım hadi bakalım Allah bekleyişinizi hayra çıkartsın.
esincim bugün sonuçları alıyorsunuz demek inşallah herşey normaldir
Ericacım, nalancım sizler nasılsınız . Nalan sen ne zaman gideceksin dr a canım.
Melike de yoktu dün , iyidir inşalalh

Ranacım seninde heyecan dorukta dimi tatlım hadi bakalım Allah bekleyişinizi hayra çıkartsın.

yaa adacım heyecan dorukta degıl guzelım sabah bırkac konusma yasadık esımle oyle ıste benımde hevesım falan kactı bu ayda olmazsa ben ara vermeye karar verdım yaaa hayırlısı ne dıyelım ben onu cok bekledım bırazda o benı beklesın mınık nazlı sıpa

inşallah kızlar duyarım evet yıldızla 1 gün var aramızda 1 gün önceyim :) ama yıldızın miniği hızlıymış kesin benimki tembeldir çünküm hep beni uyutuyor erkenden ya çok uykucu olucak gibime geliyor gözüm hep saatte 4 olsun diye bekliyorum.. zaman geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…