selam kızlarr.. eşiminde içi rahat etmedi gitmiş eve getirdi iş yerine :) tamda yemekteydim o sırada hemen 1 tane içtim sabah postasını kaçırdım 2 tane içmeyede cesaret edemedim kızlar.. bişey olmaz heralde. neyse yarın şu doktor işinide halletsem başka bişey istemiyorum..Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar görüşmek üzere öpüyorum hepinizi..
nalancım yeni bir doktor bulduğuna sevindim inşl yarın güzel haberlerle gelirsin canım bu arada progestan hapı ben kullanmadım canım yardımcı olamayacağım ama inşl bir sıkıntı yoktur
narcım yumoşlarını maşallah iyi büyütmüşsün şekerim cumartesi transfer olacak demek inşl sonu güzel haber olur canım hakkatende araştıra araştıra doktor gibi olduk baksanahemen her şeyi biliyoruz inşl soldaki yumoşun sana sıkıntı yaratmaz
adayla yıldız yokbugün ortalarda
evet canım bende senin gibi demiştim topiğimizin ikinci paşası geliyor diyeayyy ilk ben öğrendim topikte
aaaa topiğimizin ikinci paşası da geliyor haasuper bır haber guzelım yaaa allah analı babalı buyutsun
eşin de yanında olsaymıs guzel olurmus ama kısmet canım ya el ısıı olunca boyle maalesef canım evet ıcımıze mı dogmus ne bugun ogrenırsın demıstık neyse bu topık yoksa hep erkek mı doguracak
bakalım sıra yıldıza gelıyro sımdı cınsıyette onunkı ne olacak aman saglıklı olsunlarda canım
tekrar gozunaydın yazında cok guzel olmuş iki böcek bir çiçek süper yanı
canım iyi yapmış eşin içmişsin hemen bitanede sabahkindende bişe olmaz inşl kalbini ferah tutselam kızlarr.. eşiminde içi rahat etmedi gitmiş eve getirdi iş yerine :) tamda yemekteydim o sırada hemen 1 tane içtim sabah postasını kaçırdım 2 tane içmeyede cesaret edemedim kızlar.. bişey olmaz heralde. neyse yarın şu doktor işinide halletsem başka bişey istemiyorum..Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar görüşmek üzere öpüyorum hepinizi..
yaaa kızlar nerdesınız ikinci paşamızda geliyormus haberler süper bugun ama kızlar yok ortada
yıldız ve ada hıc ugramadılar bugun :44:
hadı bak kocişin düşünmüş seni ne guzel ıcmıssın sabah kınden bırsey olmaz canımdoktora da gıdın bakalım da ıcınız rahatlasın
canım benimm negüzel haber almışsın yaa cinsiyettide çıktı ona göre alırsın alıcaklarını :)) sağlıklı olsunda en önemlisi o canım. babasıda yazık çok üzülmüştür gerçekten.. sende doya doya görmüşünya oğluşunu ne güzel yaa ALLAH o günleri bizede göstermeyi nasip etsin..şimdi tam nekadarlık oldu bebiş?
yaaaaaaa ben geldim ama kimsecler kalmamış karnınız mı acıktı bakalım doyurunda gelin göbişlerinizi
kızlar bugün doktora tek gittim eşim işten izin alamadığı için çünkü saati çok tersti 11de ama eşim çokkk büyük şeyler kaçırdı çıktıktan sonra anlattım nasıl ğişman gelemediğne anlatamam yani normal konturollerimden birne gelemeseydide keşke buna gelseydi geçelim ayrıntıya
40dk ulturasonda kaldık doktor bir otarafa bir bu tarafa bakıp duruyo korktum birden hareket etmiyor sandım sordum yok dedi sırt üstü döndürmeye çalışıyorum dönmüyor dedi ekranı banada çevirdi miniğimi görseniz tam yüzünü bize dönmüş elleriyle ayalarıyla bir dk durmad kıpır kıpır allahım esirgesin bak gayet net yüzü gözüküyor diyor doktor şurası burnı felan diye dedşm gözlerinide gördüm evet diyor ama adam hala uğraşıyor biizmkinde tık yok çok inatçı çıktı bu dedim isterseniz ara verelim en olmadı öyle yapacaz bazen böyle olabiliyor dedi ölçümü yapamadımm yorulduysanız bırakalım diye bende yok sizin için söyledim dedim ben halimden memnunum miniğimi doya doya görüyorum kalp atışını duyuyorum neyse sonunda bizimki ikna olduda ölçümü yapabildi doktorumuz cinsiyetide erkek dedi bu kadar kurcalamışken onuda gördük dedi bende erkekmi diye tekrardan sorunca %80erkek dedi kan testimide verdim yarın öğleden sonra çıkıcak ölçümlere normal dedi inşl kan sonucuylada tasdiklenir
çıkınca eşim aradı nasptın diye yeni çıktım dedim senin bu oğlun çok inatçı çıktı dedim eee diyor nasılmış sonuçlar sonra dediki ne dedin sen oğlunmu dedin cinsiyeti ellimi oldu erkekmi diye soru yağmuruna tuttu çok şey kaçırdın dedim 40dk ulturasondaydım gelseydik çok güzel olurdu cinsiyetide tek öğrendim dedim çok üzüldü ama el kapısı işte napalım buna şükür ranevu öğlden sonra olsayı yine gelirdide
buarada ben hiç cinsiyet sormayacaktım kendi doktorumuz söylemediya bekleyecektim bu doktor kendiliğinden söyledi hatta hepinizde cinsiyeti belki öğrenirsin demişsiniz içinize doğdu demek
uzun yazdım kusura bakmayın canlar
selam kızlarr.. eşiminde içi rahat etmedi gitmiş eve getirdi iş yerine :) tamda yemekteydim o sırada hemen 1 tane içtim sabah postasını kaçırdım 2 tane içmeyede cesaret edemedim kızlar.. bişey olmaz heralde. neyse yarın şu doktor işinide halletsem başka bişey istemiyorum..Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar görüşmek üzere öpüyorum hepinizi..
ayyy canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, ne güzel maşallah miniğinizi de gördünüz inşallah sağlıklıca kucağınada alırsın tatlım.slm kızlar bıraz ara verdım ama cumartesıden berı çok hastayım cumartesı aksamıda acıllık oldum boğazlarım,ateşim,halsızlığım, öldum resmen genede aynıyımda gerçı.oyuzden fazla kalkmıyom yataktan benı mazur gorun artık.
gelelım bugune evetttt sonunda gorduk mınığimizi fasulye kadar bışiy daha bıdahakı pazartesıyede kalp atısına gıdıcez sız meraklanmayın dıe haber vereyım dedım benı merak etmeyın arada bır gırerım herkes kendıne ıyı baksın kızlar
canım karar veremedim valla 59 la 60 arası oldum sanırım, 57 buçuktum 3 hafta önce, tombiş olmaya başladık bu arada dışarda bile belli oluyor artık karnım, bugün çanta falan bakıyordum kadının biri ay hamilesin neyin var falan dedi, hatta erkek diye tahmin etmiştim dedigünaydın canlarımmmmmmm
adacım yemekten sonra kilonun fazla gelmesi gayet normal hayatım sen önceki kilonu baz al bide sürekli tartıldığın hangisiyse onda tartıl tam kesin emin olmak için
benbaşta 56gelmiştim hala 56yım ilk ayı kilosuz ne alıp nede vermeden tamamladık bakalım önümüzdeki aylara
nurcum hayırlı olsun canım kesenizi görmüsünüz pazartesiyede kalp tışını duyarsınız inşl geçmiş olsun canım bayada kötü hastalanmışsın dikkat et kendine ve miniğine
nar doktora gidicekti gelmemiş daha
yıldızcım senin pek bir işlemin kalmamış öyleyse sağlık ocğına gidince herşeyi halledersin testlerinide verir rahatlarsın kuzucum
adacım annen nasıl oldu hayatım
ranacımhalevcim sizde durumlar nasıl canlarım
bende birazdan hazırlanıp doktora gidicembenim ve miniğimin dualarınıza ihtiyacımız var inşl güzel haberlerle gelebiliriz size
demek drunu buldun canım hayırlı olsun, canım 1 gün kullanmadığın zaman bişey olmaz bende başalrda hep kulalndım ama sonraki zamanlarda kullanmamıştım o kadar çok şükür kanaman ve düşük riskin yoksa bişeycik olmaz inşallahgünaydın kızlar nasılsınız? umarım keyifleriniz yerindedir:) sonunda doktor buldum başka yarın 4,30 da randevum var. bakalım artık ya progestan hapı kullanıyordum ben sabah çantama bir baktımki hapı evde unutmuşum( günde 3 defa alıyorum sabah+öğle yanıcak hiç atlamamıştım acaba bişey olurmu acaip vicdan azabı duyuyorum şuanda..kullanıpta atlayan oldumu???
canlarımmm günaydın anca geldim kusura bakmayın merak etmişsiniz beni yazıyım hemen. girdim ultrasona dün çok şükür o ağrıla büyüme ağrısıymışş çatlama yok doktorum çok güzel büyüyorlar dedi. sağdakiler 14mm ve 11 mm didi. soldaki 15miş amasayı çok olduğu için de biraz yavaş büyüyorlar sanırım gerçi normalde 15. gün çatlar benim gene 15. güne o boyuta gelcekler sanırım. yani geç de büyümüyorlar öyle düşününce. soldaki küçülmemiş ne yazıkki bu arada iğneye devam ve cuma gene kontrole gidiyorum. muhtemelen cumartesi olmıcak aşılama pazartesine kalcak.neyse geç olsunda güç olmasın.ama dedi doktor belki de biz aşılama yapmadan soldaki çatlar ve aşılamada döllenmek açısından bir risk yaratmaz dedi. işallah öyle olur bakalım artık dua etcez başka çare yok.
bu arada eşimde dediki o arada soldan olunca noluyo dedi. doktora kalmadan ben açıkladım dedim soldaki döllenirse o tüp kapalı olduğu için boşa gider embriyo falan sen bana sor prof oldum ben dedim. doktorum da diyoki nar hanım hamileliği atlatsın muayenehane açıcak diyo gel vatandaş doktora gerek yok ben de öğrendim o kadarını diye nasıl gülüyo bi yandan da estağfurullah didim olurmu hiç :82::81:yani cuma gene doktor yolları göründü bana canlarım
ayy adacım canınımı çektirdim çok özür dilerim düşünemedim hiç valla kalmış olsa atlayıp geliyim uçağa kıyamam sana da elma kurduna da
esincim dimek doktora gidiyosun hadi işallah iyihaberlerle gel belki cinsiyeti de söyler
yıldızz bi toplantıya gitmişsin gidiş o gidiş datlum nirdesinn bu arada sağlık ocağını ikametgah yerine aldırmak için onalrın bir merkezi var istanbulda nerdedir bilemiyorum ama oraya gidip yeni yerine aldırıyosun bildirim yapıosun yani tatlım
halevcim çok şükür atlattınız bu derdi şimd,i gelsin bebiş harekatııııı
rana kuşşummm yazdım yukarda canım son durumu işallah hakkımızda hayırlısı olur eğer pazartesi aşılamam olursa senden 10 gün sonra falan belli olur benimki
nurcummm ay çok sevindim allahım kalp atışını görmeyi kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin işallah darısı başımıza geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine tatlım
nalancım çok şükür doktor bulmuşun canım ama o ilacı ben de kullanmadım bilemiyorum tatlım
ericacım yoğunmusun bugün de ben de hep uyuyorum havalardan tatlım benimki birazda iğnelerden galiba. kabızlık ne durumda :78:
geldim kuşum ofisle uğraşıyorum malum bensiz de bişey yapmıyorlar.yıldız nerde kaldın kızz gec kaldın bugun uykumu yaptı mınıgın
adacım sende gelmedın :44:
yaaaaaaa ben geldim ama kimsecler kalmamış karnınız mı acıktı bakalım doyurunda gelin göbişlerinizi
kızlar bugün doktora tek gittim eşim işten izin alamadığı için çünkü saati çok tersti 11de ama eşim çokkk büyük şeyler kaçırdı çıktıktan sonra anlattım nasıl ğişman gelemediğne anlatamam yani normal konturollerimden birne gelemeseydide keşke buna gelseydi geçelim ayrıntıya
40dk ulturasonda kaldık doktor bir otarafa bir bu tarafa bakıp duruyo korktum birden hareket etmiyor sandım sordum yok dedi sırt üstü döndürmeye çalışıyorum dönmüyor dedi ekranı banada çevirdi miniğimi görseniz tam yüzünü bize dönmüş elleriyle ayalarıyla bir dk durmad kıpır kıpır allahım esirgesin bak gayet net yüzü gözüküyor diyor doktor şurası burnı felan diye dedşm gözlerinide gördüm evet diyor ama adam hala uğraşıyor biizmkinde tık yok çok inatçı çıktı bu dedim isterseniz ara verelim en olmadı öyle yapacaz bazen böyle olabiliyor dedi ölçümü yapamadımm yorulduysanız bırakalım diye bende yok sizin için söyledim dedim ben halimden memnunum miniğimi doya doya görüyorum kalp atışını duyuyorum neyse sonunda bizimki ikna olduda ölçümü yapabildi doktorumuz cinsiyetide erkek dedi bu kadar kurcalamışken onuda gördük dedi bende erkekmi diye tekrardan sorunca %80erkek dedi kan testimide verdim yarın öğleden sonra çıkıcak ölçümlere normal dedi inşl kan sonucuylada tasdiklenir
çıkınca eşim aradı nasptın diye yeni çıktım dedim senin bu oğlun çok inatçı çıktı dedim eee diyor nasılmış sonuçlar sonra dediki ne dedin sen oğlunmu dedin cinsiyeti ellimi oldu erkekmi diye soru yağmuruna tuttu çok şey kaçırdın dedim 40dk ulturasondaydım gelseydik çok güzel olurdu cinsiyetide tek öğrendim dedim çok üzüldü ama el kapısı işte napalım buna şükür ranevu öğlden sonra olsayı yine gelirdide
buarada ben hiç cinsiyet sormayacaktım kendi doktorumuz söylemediya bekleyecektim bu doktor kendiliğinden söyledi hatta hepinizde cinsiyeti belki öğrenirsin demişsiniz içinize doğdu demek
CNMMM COK SEVİNDİMM DEMEK YNE ERKEK TEYZESI OLUYORUZ:) HADİ BAKALIM SIRA YILDIZCIMDA SAGLIK OLSUNLARDA HA KIZ HA ERKEK RABBİM HAYIRLISINI VERSIN SAGLIKLI BUYUSUN DOGSN INSALLAHHyaaaaaaa ben geldim ama kimsecler kalmamış karnınız mı acıktı bakalım doyurunda gelin göbişlerinizi
canlar sizler nasılsınız halev, rana,yıldız,asya, melike, nalan ?
sağol kuşum , yok çok şükür ama yoruldum baya eve zor attım kendimi, benim keçiler geldi kafama zaten sinir oldum yine,adacım hosgeldın canım merak ettık valla :26:
neysekı ıslerle ugrasıyormussun kotu bırsey olmasında canım
evet yaa topıgımızın ıkıncı pasa sı gelıyor yaaa ıkı böcek bir çiçek oldular artık
darısı ısteyen herkesın basına canım yaa
yıldızım yok hala bu saate mutlaka ugrardı :26:
adacım annen nasıl olmus bu arada haber alabıldın mı?
hoşgeldin canım bizler iyiyiz dün kocişime didim ki hangi ürolog druna gideceksen araştır sonra sperm artırıcı vitamin buldum onu alıcam kullanacaksın şimdilik bu kadar didim gerisi de Allah kerim hayırlısı ile inşalalh bizlerde bu günlere geliriz nasip
Esincim bende bayıldım lafına çok güzel olmuş iki böcek arasında bir çiçek olarak kaldın dimek ki
sağol kuşum , yok çok şükür ama yoruldum baya eve zor attım kendimi, benim keçiler geldi kafama zaten sinir oldum yine,annecime dün gittik akşam ziyaretine, bugün uğrayamadım bile birde hastane çok uzak e mesai saati içindede tekrar izin almadım kendim için alıyorum yeteri kadar izin zaten dırdır etmesinler diye, daha iyiymiş ama şimdi tekrar arayacağım akşam gideriz diye düşündüm eşimin dedesi bütn aileyi çağırmış yemeğe, akşamda oraya gidiyoruz, koşturmaca geçiyor bakalım.
eşin ve sen gün sayıyormusunuz bakim
hoşbuldum tatlımm, iyi yapmışsıncicim gitsin bi dr a tabi eşinde, ilaçlarda inşalalh vesileniz olur şekerim Rabbim bekletmesin artık herşey rayına girmişken bebişinizde gelsin, topiğimizde bebek heyecanı hiç bitmesn inşalalh baksana cinsiyet öğrendik sonra esinin cinsiyeti, sonra hamiş haberleri ne kadar güzel, sizin haberinizi de alacagız inşallah
canım saymıyoruz yaa ıste evdeyken pek aklıma gelmıyor nedense ama ısteyken hep aklımda ama bıraz unutacagım takmayacagım kafaya ne yapalım kısmet gelırse hosgelır gelmezse kendı bılır
evet canım hiç bitmesin topikimizin hamiş haberleri ve sonrasında güzel haberleri inşallah bizlerde en kısa ve hayırlı zamanda müjdeli haberlerimizi veririz
hımmmmm sanki bi küslük hissediyorum bebişine karşı kafaya takmamak hiçççç kolay değil ne kadar boşverdim desende beynin artık bebek istediğini algıladığından hep oyun oynuyor ahhhh ahhhhhh inşallah bigün o oyunu son bulurda bebişlerimiz gerçekten de gelir
yavlularım ben kapatıyorum bilgisayarım tamire gidecek iyi akşamlar şimdiden öpüldünüz yarın görüşürük
sayma canım çok zor ama iş yerinde de düşünmemeye çalış , aferin sen böyle dedikçe zaten sana naz yapamadığını anlayacak ve naz yapmayı bırakıp gelecek hemencik annesi:76:canım saymıyoruz yaa ıste evdeyken pek aklıma gelmıyor nedense ama ısteyken hep aklımda ama bıraz unutacagım takmayacagım kafaya ne yapalım kısmet gelırse hosgelır gelmezse kendı bılır
evet canım hiç bitmesin topikimizin hamiş haberleri ve sonrasında güzel haberleri inşallah bizlerde en kısa ve hayırlı zamanda müjdeli haberlerimizi veririz
hımmmmm sanki bi küslük hissediyorum bebişine karşı kafaya takmamak hiçççç kolay değil ne kadar boşverdim desende beynin artık bebek istediğini algıladığından hep oyun oynuyor ahhhh ahhhhhh inşallah bigün o oyunu son bulurda bebişlerimiz gerçekten de gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?