Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayy adacım nası korkuttu bizi anlatamam kuşum ya. ahh bi gelsin o sıpacık nasıl ısırıcam onu, yüreğimizi ağzımıza getirdi. dünkü korkumu anlatamam sana, o hastane yolu uzadıkça uzadı bana, ömrümden ömür gitti... meğer kalbini dinletmeye çağırmış sıpacık şimsi az az lekelenmelerim decam ediyor, inş bi daha olmaz hayatım. evdeyim gitmedim zaten işe, hem uzanıorum hem size yazıorum teşekkür ederim çizelgemi yaptım bakalım halevim istedi die, inş bi sorun olmadan gideriz sonuna kadar

Hepinize hayırlı cumalar canlarım Allah dualarınızı kabul etsin. Halevim nasılsın tatlım, dr buldunuzmu eşin için.

hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar ben iyiyim kocişim hangi dra gidecek fikrim yok açıkcası şu raporunu teslim etsin kimliğine dair herşey bitsin ondan sonra gider diye düşünüyorum

aa ne demek ara vercem yaaa, pes etmek yok demiştik dimi ama inş gelecek bu ay ben çok inanıorum buna, ama olmazsa da vazgeçmek yok, neden böle diosun bitanem

siz bizden 1 gün büyüksünüz, dinletir seninkide kalp atışını kuzum merak etme

hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar ben iyiyim kocişim hangi dra gidecek fikrim yok açıkcası şu raporunu teslim etsin kimliğine dair herşey bitsin ondan sonra gider diye düşünüyorum

raporunu tam olarak halletsinde, dr işininde ihmal etmesin kuzucum, hemencik onu da halletsin

aaa ne olduki canım, eşinlemi tartıştın yoksa herşey halledilir cnaım sıkma sen canını, herşey yoluna girer elbet.
Tahmin edebiliyorum canım o yol bitmek bilmemiştir kesin, çok şükür iyiymiş yıldızcım, kanaman oldu ya ondan geriye kalanalr lekelenme gibi oluyordur güzelim inşalalh bidaha olmazda sizi korkutmaz

hoşbuldum halevim. Anladım canım sırayla bütün herşeyi halledersiniz sizde,

ranacım bencede canım ra verem demekte ne oluyor biliyosun istediğimiz ana gelmiyorki bu sıpacıklar o yüzden ara vermeyi felna düşünme inşl bu ay kendiliğinden olur ama olmazsa rahim filmine geçecektin yoksa onun korkusumu sardı şimdiden düşünme hayatım biz elimizden geleni vakti zamanında yapalım rabbim bilir doğru zamanını

adacım evet canım öğlden sonra gidicez inşl herşey yolundadır miniğimi çok merak ediyorum ve özlüyorum

iyi günler bayanlar.doktor takibine yeni başlayacak biri olarak size bi soru sormak istiyorum.cevaplarsanız sevinirim.26 mart son regl başlangıç tarihim.5 nisan için doktorumdan randevu aldım.sizce erkenmi yumurta takibi ve diğer yapılabilecek tahliller için?

26 mart ne tarıhı ıcın adet baslangıcmı bıtısmı ??
normalde adet basladıktan sonra yanı adetın 3. yada 5. gunu gıtmen tahlıller ıcın uygun olur

adetinin 2. -5. günleri arasında gitmelisin adetken de bazı kan tahlillerine bakılıyor canım ama 5 nisan da da gidebilirsin diğer tahlillerinede bakmak ister inşallah bi sorun çıkmaz ve bebeğin geliverir canım

canım merhaba, adetin 3 veya 5. günleri gidersen olur hayatım

Son düzenleme:
adetinin 2. -5. günleri arasında gitmelisin adetken de bazı kan tahlillerine bakılıyor canım ama 5 nisan da da gidebilirsin diğer tahlillerinede bakmak ister inşallah bi sorun çıkmaz ve bebeğin geliverir canım

biraz geç kalmışım ozaman bugün adetimin 7. günü gittiğimdede 11. günü olacak.bidahaki ay bidaha gitmem gerekiyor ozaman.

biraz geç kalmışım ozaman bugün adetimin 7. günü gittiğimdede 11. günü olacak.bidahaki ay bidaha gitmem gerekiyor ozaman.

olsun sen yinede git görün canım bilgi amaçlı en azından neler gerektiği hakkında bilgi edinmiş olursun

olsun sen yinede git görün canım bilgi amaçlı en azından neler gerektiği hakkında bilgi edinmiş olursun

kesinlikle gidicem yıllık muayene için gittim ama hiç bebek için konuşmamıştım.en azından gidip konuşmuş olurum.teşekkürler buarada cevaplarınız ve ilginiz için

inşallah canım içim rahatladı şimdi boşuboşunamı gidiyorum diye düşünmeye başlamıştım.inşallah bidahaki aya gerek kalmaz gelir bebeğim

canım arkadaşlar açıklamışlar zaten, bencede sen yinede git dra, boşuna 1 ay daha bekleme, inşallah gelir hemencik yavrun.

Ranacım sana cvp yazdım güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…