Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ooo araştırmacı arkadaşım benim , hemencik bulmuş bilimsel araştırmaları çok güzel bir bilgiymiş canım,yemeye çalışıyorum ama başlarda hiç yemedim tabi

arkadaslar ben cıkıyorum gercı kımse yok kendı kendıme yazıyorum
olsun yıldız gelınce hesap ver bakım haber vermeden nerelerdeydın
neyse hepicinizi:79:

canlarım selam, beni merak etmişsiniz saolun bitanelerim benim ayy neler oldu bi bilseniz. sabah acayip bi bel ağrısıyla uyandım.. normal normal işe gittik, çantamı koydum bi wc ye gireyim dedim. bi baktım kanamam var ama lekelenme falan değil, kıpkırmızı damla damla kan (ööle bir iki damlada değil ) nasıl oldum anlatamam size, doktoru aradım vakit kaybetmeden, hemen hastaneye gelin dedi. bi taraftan eşimi aradım beni karşıla die, diğer taraftan şöförü aldı götürdü beni hastaneye... dr um bekliyodu zaten hemen aldılar beni içeri, kanamalı hasta die ama nasıl ağlıyorum ofisten çıktım, hem ağlıyorum hem dua ediyorum allahım bebeğimi koru ona bişey olmasın die
neyse gittik hemen ultrasona aldılar beni, gördük kesemizi, korkacak bişi yok dedi dr, kese bozulmadan duruyo, hem ağlıorum bi taraftanda hani nerde, tam duruyomu die dr a bağırıyorum. hatta kalp atışını bile görebiliyorum şuan, ses çıkarmı bilmem ama ben görüyorum dedi. sonra sesi sonuna kadar açtı ve pıt pıt pıt pıt sesler gelmeye başladı. ayy nasıl ağlıorum anlatamam size. içerde kanama görünmüo, düşük tehlikesi yok gibi ama olmaz anlamına gelmez, her gebelikte bööle bi risk var dedi, kese ve kalp atışı olduğu için sende, düşük riskin az ama önlem olsun, bi iğne yapalım düşük riski için dediler. yani miniğimiz bizi çok korkuttu canlarım bugün hastaneden çıktık öğlen olmuştu ve çok önemli bi toplantım vardı, iptalde edemedim, bu saat oldu anca eve geldim. aklım sizdeydi, merak etmişlerdir dedim ama pc bile yanımda değildi, haber veremedim sizlerede. dinlenmeye çalış dedi, ağır iş yapma dedi ve haftaya kontrole kadar ilişki yasağı verdi. durum böyle canlarım, allahım bizi korudu, inşş bir daha bööle şeyler yaşamayız.... önce korkuttu bizi üzdü, sonra kalp atışını duyurarak sevindirdi bizi yumurcak... şükürler olsun şimdi iyiyim, ayaklarımı uzattım dinleniorum, kanamam yok, sadece açık kahverengi akıntım var, inş o da geçer yakında. hepinizi öpüyorum
ayy amma uzun yazmışım kusura bakmayın, merak etmeyin die herşeyi yazdım

esinnnnnnnnn şekerimmm demek bir paşamız daha oluyor bu sefer tahminlerde yanılmadık yıldızda erkek derse düşüp bayılıcamm eşinin bu ana tanık olamaması kötü olmuş ama iş bu çare yok işallah daha çok görcek nasılsa. sende doymuşsun oğluna uzun uzun allahım hepimize nasip etsin bu duyguyu işallah sonuçlarında güzel çıkcak canım
yıldız nerdesin ayolll
adacım canım benim kendimi telkin ediyorum devamlı bazen yumoşların kaç günde ne boyuta gelceğini hesaplarken buluyorum kendimi sonrada diyorum amannn boşver kısmetimizde varsa olcak zaten. düşünsem de olcak düşünmesem de olcak. işallah herşey yolunda gider canım
bu arada öğleden sonra giremedim hiç. elektrik gitti geldiğindede ana bilgisayarda problem oluştu öğleden sonra oturduk boş boş anlıcağınız.
ranacım ilk senin beklenmeyen adet tarihinimi bekliyoruz tatlımm

ay yıldızımmm kıyamam sana da bebişine de. niye böyle oldu ki çok şükür kazasız belasız geçmiş tatlım merak ettiğimiz kadar varmış yani . allahıma şükür kalp atışı da duyulmuş da içiniz rahatlamıştır. ama bu korku hepimize yeter aman canım çok dikkat et kendine bol bol dinlen. rapor alabiliyorsan al hatta evde yat biraz. korkuttu bizi küçük sıpan yaa

ayy ne biliyim narcım yaaa, o kadarda dikkat ediorum ama dr da dikkat etmemenle alakası yok dedi kuzum o kadar korktukki ona da bişi olacak die ,saatlerce ağladım ama şükür şuan bişi yok. rapor vermedi ama yarın falan dinlenecem evde hayatım evden çalışıcam
çok korkuttu bizi gerçekten sıpacık, inş bi daha olmaz, dualarınızı eksik etmeyin bizden bitanem...
şükür ki kalp atışını dinletti bize, allahım bi daha yaşatmasın bu günü, ömrümden ömür gitti resmen narcım

CNMMM COK SEVİNDİMM DEMEK YNE ERKEK TEYZESI OLUYORUZ:) HADİ BAKALIM SIRA YILDIZCIMDA SAGLIK OLSUNLARDA HA KIZ HA ERKEK RABBİM HAYIRLISINI VERSIN SAGLIKLI BUYUSUN DOGSN INSALLAHH
sağol hayatım kız erkek farletmezdi ama insan cinsiyetinide bilmek istiyo yalan deği inşl darısı sizlere olsun hayatım
sağol hayatım
zaten bugün eşim isim bulmaya başlayalım çok güzel isim bulalım dedi bide fikrimiz aynı ikimide iki isim istiyoruz evet canım her yerini gördüm bugün eşimede dedim zaten bi sonraki gittiğimizdede tam görecez sonra her yerini ayrı ayrı görecez büyüdüğü için dedim tabi hayatım seninki abi oldu daha heryerini birlikte göstermez
sağol bitanem evet ya iki öcek bir çiçek kaldım aralarında oğlumuz evde babasının pabucunu dama attı kız olsaydı benimkini atacakti
eşine çok güzel söylemişsin canım o kafasına göre bir doktor bulsun sende daya vitaminleri gelsin bebişler
ayyy canım benim teşekkür ederim ben elimen geldiğince hergün yemeğe çalışıyorum yumurtayı ama allahın izniyle bir doğum yapim bir sonraki hamilelliğe kadar yumurta ve süt görmek istemiyorum
canım benimevde değildim bu saaate girmişsindir diye düşünüyodum topiğe neler yaşamışsın hayatım neyseki miniğimiz iyiymiş allahım birdaha yaşatmasın kalp atışınıda duyup rahatlamışsın elinden geldiğince yorma kendini inşl herşey çok güzel olacak peki neden olmuşki bu kanama bişe dedimi:26:

evet canım bu oğlum tahminlerinizi yanıltmadı sanırım ben tekrardan sorunca %80erkek dedi doktorumuz topiğimiz şimdilik paşadan gidiyor bakalım prenseslerimiz ne zaman gelecek inşl darısı sizlere olsun hayatım en kısa zamanda

bebisim, evet cnm hamileyim bende, allahım nasip eder inş kucağımıza almayı, seninde ikinci bebeğin olacakmış, inş bekletmeden gelir hayatım

nurcum, çok geçmiş olsun hayatım, inş daha iyisindir, oohh maşallah kesenizide görmüşsünüz , darısı kalp atışına hayatım, çok dikkat et kendine, bol bol dinlen hayatım

ranacım, canım benim, merak etmişsin bugün beni... sabahtan böle korkutucu bişi yaşadık ama inş son olur hayatım, bugünkü yaşadığım korkuyu anlatamam sana hayatım. şükür şuan çok iyiyim
ne güzel bilgiler vermişsin yine hayatım, tavuk ve yumurtayı ihmal etmeyelimde az sakin olsun sıpacıklar

esincim, demek bi paşa daha geliyooooo en azından seninki bizi ters köşe yapmadı kuzum... eşinin olmaması kötü olmuş, tek başına öğrenmişsin cinsiyetini ama olsun bi dahaki sefere eşinle gider görürsün, çalışınca işte her an izin alınamıyor. ohh maşallah 40 dk bakmış, ne güzel görmüşün oğluşunu esincim yazın çok güzel olmuş bitanem ayy demek benmkini kız düşünüosun, bakalım topiğin cazgırı benm kız mı olcek

nalancım doktor bulmuşsun çok sevindim cnm, hayırlı haberlerle gel inş.. ilaçla ilgili bişi yazmıorum hayatım, çünkü ben gelene kadar sen evine gidip içmişsindir bile ilaçlarını. aklında bulunsun 3 kaset çıkıyoya içinden kutunun, ben birini cüzdanıma, birini iş yerine, birinide evde bırakıodum ve böylelikle unutmuyodum kuzum... belki seninde işine yarar bööle

narcım, soldaki gitmemiş kuzum ama can sıkmak yok hiç, cmt olmasada pzt olsun, sonuç iyi olsunda geç olsun dimi ama hayatım ee şekerim deneye deneye,araştıra araştıra dr kadar olduk deseydin dr a cuma gittiğinde inş aşılama yapılacak boyuta gelir bitanem, dualarımız sizinle

adacım, demek sende kız düşünüosun benmkini aaa topiğin ilk kızı olur walla ööle olursa şımarırız ona göre bakalım hayırlısı, bi o günlere gelebilsek, bugün çok korkuttu bizi minik sıpa...
annenin daha iyi olmasına çok sevindim hayatım, inş kısa sürede taburcu olur...
akşamda yemeğe gidiomuşsunuz, şimdiden afiyet olsun kuzum...

amin esincim, inş bi daha yaşamayız, çok korkuttu bizi gerçekten minik sıpa şundan dolayı diyemem dedi dr, her gebelikte bi düşük riski vardır ve kanamada olabilir dedi. önemli olan içerde kanama olmaması ve sende de yok içerde kanama dedi.. şunu yapma olmazda diemem dedi. sadece dinlenmeye çalış ve ev işi yapma, bide ilişkiye girmeyin dedi o kadar kuzum. şükür ki kalp atışınıda duyduk da daha da rahatladık hayatım, inş bi daha olmaz, hala çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin bizden esinim

sağol yıldızcım teşekkür ederim bizimki yanıltmadı teyzelerini az inat çıktı ölçümü zor yaptırdı ama neyse ollur o kadarlıkta annesini düşündü babasına ceza verdi neden gelemedin beni görmeye diye inşl bundan sonrakine gelebilecek eşimde haklı dünde izin almıştı işi vardı üstüste olunca napsın yarında sonuçlarımız çıkıcak adacı sende sormuştunya yarın çıkıcakmış ona gelecek neyse izin alıp
nedense senin hamile olduğunu öğrendiğimden beri içimden hep kız geçiyor canım bide ebru gündeş hamile onada kız geçiyor ama bileme tabi hayırlısı olsun senin kız topiğimizin ilk kızı olursa çok nazlanır hakkaten

iyi canım neyseki içerde bişe yok normal demek bu durum deseydin doktora şimdiye kadar ilişkiye girdiğimiz yeter zaten doktor bey 9ay ara verelim hiç korkma canım allaha emanet inşl hiç bişe olmayacak miniğimize dualarımız sizinle
ben çıkıyorum canım acıktı karnımızı doyuracaz

hakkaten seninki de az inatmış kuşum inş sonuçlarında güzel çıkacak esincim walla özel sektörde izin zor oluyo kuzum, benm eşimde çok zor alıyo. hadi bakalım sizin tahminler tutacakmı, aaa ilk kız olusa nazlanır, şımarır benmki söliyimmmm
aman sağlıklı olsunda nazlansın gerçekten, çok korktum bugün:26:allahım kimseye yaşatmasın

ayy zaten öğrendiğimden beri olmadı ilişki, bekleriz canımıza minnet yorulduk aylardır
hadi kuzum sen git, afiyet olsun. bende bişiler hazırliyim kendime:80:

yıldızcım yaaa neler gelmıs basına kuzum yaa bende dıyorum bu kız kesın gırer haber verırdı dıye merak ettım senı gıreyım dedım acaba gelmısmı dıye
canım neden oyle olmus kı :44: ayy cok korkmussundur mutlaka hayatım ama allahtan hemen doktora gıtmıssın ve gorunce ve kalp sesını duyunca ıcın rahatlamıstır canım yaa cok gecmıs olsun ınsallah bır daha olmaz canım sende dıkkat et kendıne evden calıs olmadı bır sure ayy bunlar cok nazlı gelmelerıyle bıtmıyor geldıkten sonrada nazlarını surduruyorlar bakasana
neyse tekrar gecmıs olsun canım tekrar doktora kontrole falan gıdecekmıısın pekı??

ahh cnm benm ya, sen akşam girmezdin, beni merak edip girmişsin,saol bitanem walla öğlene kadar kabus gibi bigün geçirdik ranacım,ama şükür ki bebeğimiz iyimiş. kalbim atıyo die çağırdı heralde bizi diorum eşime daha atraksiyonsuz çağırsaydı iyiydi, hastaneye nasıl geldiğimi bilmiorum dio.
walla hayatım şu yüzden olmuştur diemio, içerde kanamada yokmuş ama olabilir hamilelikte dedi. önemli olan tekrarlamaması ve sürekli devam etmemesi dedi tatlım. evden çalışıcam bi süre, accık sancım oluyo ve ara ara çok ayakta kalırsam lekelenme oluyo, onun dışında çok iyiyim şükür. haftaya tekrar çağırdı canım. inş bi daha tekrarlamaz, dualarınızı eksik etmeyin biitanem. walla sorma nazlı dioduk emme dediğin gibi geldikten sonrada devam ediio nazları, walla hergün kusmaya razıyım ama lütfen kanamam olmasın bi daha die dua ettim Allahıma:26:

herkeslere günaydın arkadaslarım hayırlı cumalar olsun ınsallah bu cuma gununde tum dleklerımız dualarımızın gercek olması dılegıyle topıgımızı acıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…