hamiş annelerimiz bakın hamilelikde hamile olduğunuzu öğrendikten sonra tavuk ve yumurta tuketen (b12 yanı) kısılerın cocuklarının daha sakın aglamayan kolay kolay sınırlenmeyen cocuklar oldugu tespit edilmiş bilim adamları tarafından
ooo araştırmacı arkadaşım benim , hemencik bulmuş bilimsel araştırmalarıçok güzel bir bilgiymiş canım,yemeye çalışıyorum ama başlarda hiç yemedim tabi
ya yıldız hala gelmedı adacım yaa :26:
ay yıldızımmm kıyamam sana da bebişine de. niye böyle oldu ki çok şükür kazasız belasız geçmiş tatlım merak ettiğimiz kadar varmış yani . allahıma şükür kalp atışı da duyulmuş da içiniz rahatlamıştır. ama bu korku hepimize yeter aman canım çok dikkat et kendine bol bol dinlen. rapor alabiliyorsan al hatta evde yat biraz. korkuttu bizi küçük sıpan yaa
sağol hayatım kız erkek farletmezdi ama insan cinsiyetinide bilmek istiyo yalan deği inşl darısı sizlere olsun hayatımCNMMM COK SEVİNDİMM DEMEK YNE ERKEK TEYZESI OLUYORUZ:) HADİ BAKALIM SIRA YILDIZCIMDA SAGLIK OLSUNLARDA HA KIZ HA ERKEK RABBİM HAYIRLISINI VERSIN SAGLIKLI BUYUSUN DOGSN INSALLAHH
sağol hayatımesincim çok beğendim canım 2 böcek 1 çiçek lafınıeşin hemen oğlun üstünden hayallere başlar artık, bende 2. oğlum geliyor diyorum eşim bana göre daha çocuksu çünkü inşallah hayırlı sağlıklı olarak gelirler esincim. Rabbim tüm isteyene nasip etsin. Bu arada tam ekran olarak heryerini gördün dimi bebek gibi, bizimki artık abi oldu ya tam ekrana sığmıyor parça parça görüyoruz
sağol bitanem evet ya iki öcek bir çiçek kaldım aralarında oğlumuz evde babasının pabucunu dama attı kız olsaydı benimkini atacaktihoşgeldin canım bizler iyiyiz dün kocişime didim ki hangi ürolog druna gideceksen araştır sonra sperm artırıcı vitamin buldum onu alıcam kullanacaksın şimdilik bu kadar didim gerisi de Allah kerim hayırlısı ile inşalalh bizlerde bu günlere geliriz nasip
Esincim bende bayıldım lafına çok güzel olmuş iki böcek arasında bir çiçek olarak kaldın dimek ki
ayyy canım benim teşekkür ederim ben elimen geldiğince hergün yemeğe çalışıyorum yumurtayı ama allahın izniyle bir doğum yapim bir sonraki hamilelliğe kadar yumurta ve süt görmek istemiyorumhamiş annelerimiz bakın hamilelikde hamile olduğunuzu öğrendikten sonra tavuk ve yumurta tuketen (b12 yanı) kısılerın cocuklarının daha sakın aglamayan kolay kolay sınırlenmeyen cocuklar oldugu tespit edilmiş bilim adamları tarafından
canım benimevde değildim bu saaate girmişsindir diye düşünüyodum topiğe neler yaşamışsın hayatım neyseki miniğimiz iyiymiş allahım birdaha yaşatmasın kalp atışınıda duyup rahatlamışsın elinden geldiğince yorma kendini inşl herşey çok güzel olacak peki neden olmuşki bu kanama bişe dedimi:26:canlarım selam, beni merak etmişsiniz saolun bitanelerim benimayy neler oldu bi bilseniz. sabah acayip bi bel ağrısıyla uyandım.. normal normal işe gittik, çantamı koydum bi wc ye gireyim dedim. bi baktım kanamam var ama lekelenme falan değil, kıpkırmızı damla damla kan (ööle bir iki damlada değil ) nasıl oldum anlatamam size, doktoru aradım vakit kaybetmeden, hemen hastaneye gelin dedi. bi taraftan eşimi aradım beni karşıla die, diğer taraftan şöförü aldı götürdü beni hastaneye... dr um bekliyodu zaten hemen aldılar beni içeri, kanamalı hasta die ama nasıl ağlıyorum ofisten çıktım, hem ağlıyorum hem dua ediyorum allahım bebeğimi koru ona bişey olmasın die
neyse gittik hemen ultrasona aldılar beni, gördük kesemizi, korkacak bişi yok dedi dr, kese bozulmadan duruyo, hem ağlıorum bi taraftanda hani nerde, tam duruyomu die dr a bağırıyorum. hatta kalp atışını bile görebiliyorum şuan, ses çıkarmı bilmem ama ben görüyorum dedi. sonra sesi sonuna kadar açtı ve pıt pıt pıt pıt sesler gelmeye başladı. ayy nasıl ağlıorum anlatamam size. içerde kanama görünmüo, düşük tehlikesi yok gibi ama olmaz anlamına gelmez, her gebelikte bööle bi risk var dedi, kese ve kalp atışı olduğu için sende, düşük riskin az ama önlem olsun, bi iğne yapalım düşük riski için dediler. yani miniğimiz bizi çok korkuttu canlarım bugünhastaneden çıktık öğlen olmuştu ve çok önemli bi toplantım vardı, iptalde edemedim, bu saat oldu anca eve geldim. aklım sizdeydi, merak etmişlerdir dedim ama pc bile yanımda değildi, haber veremedim sizlerede. dinlenmeye çalış dedi, ağır iş yapma dedi ve haftaya kontrole kadar ilişki yasağı verdi. durum böyle canlarım, allahım bizi korudu, inşş bir daha bööle şeyler yaşamayız.... önce korkuttu bizi üzdü, sonra kalp atışını duyurarak sevindirdi bizi yumurcak... şükürler olsun şimdi iyiyim, ayaklarımı uzattım dinleniorum, kanamam yok, sadece açık kahverengi akıntım var, inş o da geçer yakında. hepinizi öpüyorum
ayy amma uzun yazmışım kusura bakmayın, merak etmeyin die herşeyi yazdım
esinnnnnnnnn şekerimmm demek bir paşamız daha oluyor bu sefer tahminlerde yanılmadık yıldızda erkek derse düşüp bayılıcammeşinin bu ana tanık olamaması kötü olmuş ama iş bu çare yok işallah daha çok görcek nasılsa. sende doymuşsun oğluna uzun uzun allahım hepimize nasip etsin bu duyguyu işallah sonuçlarında güzel çıkcak canım
yıldız nerdesin ayolll
adacım canım benim kendimi telkin ediyorum devamlı bazen yumoşların kaç günde ne boyuta gelceğini hesaplarken buluyorum kendimi sonrada diyorum amannn boşver kısmetimizde varsa olcak zaten. düşünsem de olcak düşünmesem de olcak. işallah herşey yolunda gider canım
bu arada öğleden sonra giremedim hiç. elektrik gitti geldiğindede ana bilgisayarda problem oluştu öğleden sonra oturduk boş boş anlıcağınız.
ranacım ilk senin beklenmeyen adet tarihinimi bekliyoruz tatlımm
canım benimevde değildim bu saaate girmişsindir diye düşünüyodum topiğe neler yaşamışsın hayatım neyseki miniğimiz iyiymiş allahım birdaha yaşatmasın kalp atışınıda duyup rahatlamışsın elinden geldiğince yorma kendini inşl herşey çok güzel olacak peki neden olmuşki bu kanama bişe dedimi:26:
amin esincim, inş bi daha yaşamayız, çok korkuttu bizi gerçekten minik sıpaşundan dolayı diyemem dedi dr, her gebelikte bi düşük riski vardır ve kanamada olabilir dedi. önemli olan içerde kanama olmaması ve sende de yok içerde kanama dedi.. şunu yapma olmazda diemem dedi. sadece dinlenmeye çalış ve ev işi yapma, bide ilişkiye girmeyin dedi o kadar kuzum. şükür ki kalp atışınıda duyduk da daha da rahatladık hayatım, inş bi daha olmaz, hala çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin bizden esinim
sağol yıldızcım teşekkür ederim bizimki yanıltmadı teyzelerini az inat çıktı ölçümü zor yaptırdı ama neyse ollur o kadarlıkta annesini düşündü babasına ceza verdi neden gelemedin beni görmeye diye inşl bundan sonrakine gelebilecek eşimde haklı dünde izin almıştı işi vardı üstüste olunca napsın yarında sonuçlarımız çıkıcak adacı sende sormuştunya yarın çıkıcakmış ona gelecek neyse izin alıp
nedense senin hamile olduğunu öğrendiğimden beri içimden hep kız geçiyor canım bide ebru gündeş hamile onada kız geçiyor ama bileme tabi hayırlısı olsun senin kız topiğimizin ilk kızı olursa çok nazlanır hakkaten
iyi canım neyseki içerde bişe yok normal demek bu durum deseydin doktora şimdiye kadar ilişkiye girdiğimiz yeter zaten doktor bey 9ay ara verelimhiç korkma canım allaha emanet inşl hiç bişe olmayacak miniğimize dualarımız sizinle
ben çıkıyorum canım acıktı karnımızı doyuracaz
yıldızcım yaaa neler gelmıs basına kuzum yaa bende dıyorum bu kız kesın gırer haber verırdı dıye merak ettım senı gıreyım dedım acaba gelmısmı dıye
canım neden oyle olmus kı :44: ayy cok korkmussundur mutlaka hayatım ama allahtan hemen doktora gıtmıssın ve gorunce ve kalp sesını duyunca ıcın rahatlamıstır canım yaa cok gecmıs olsun ınsallah bır daha olmaz canım sende dıkkat et kendıne evden calıs olmadı bır sure ayy bunlar cok nazlı gelmelerıyle bıtmıyor geldıkten sonrada nazlarını surduruyorlar bakasana
neyse tekrar gecmıs olsun canım tekrar doktora kontrole falan gıdecekmıısın pekı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?