Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

aaaa cok kızıyorum ama bak olurmu oyle sey hayatım bıze anlatmayacaksın da kıme anlatacaksın bak benımde sabah sıkıntım vardı sızınle paylastım sımdı cok rahatım ınan guzelım sızın destekelrınız
burda herkes bırbırını cok ıyı anlıyor cunku nerdeyse hepımız mutlaka aynı seylerı yasıyoruz yada yasadık guzelım sakın yazmıyım falan deme hep yaz guzelım bız hıc sıkılmıyoruz merak etme mesela ben sıktım mı sabah sızı :44:

boşver sen elalemi kuzum hayat senin hayatın yaşamını nerde ne gideceğini hesabını kitabını kendin biliyorsun o yüzden en iyi kararı kendin verisin eşinle diğerlerinin ne dediği umurunda olmasın kuzum bunun için moral bozmaya değer mi paşayı içeride üzeceksin yapma böle herşeyi takma kafana tatlım yaaaa kimse aynı değildir herkes aynı şeyi düşünüp söyleyemez ki tatlım o yüzden unut gitsin denilenleri

kuzucummm benim tamam kızma demem bi daha, sende herzaman yazabilirsin tatlım olurmu sabah yazdın mesela bizde destek verdik her zamanda destek veririz bitanem, Allah razı olsun sizlerden de , gerçekten güzel arkadaşlıklar kurduk ah bide yüz yüze görüşsek başka arkadaş istemem valal size yazınca rahatladım gerçekten yoksa sürekli düşünür dururdum.

bitanemm benimm çok sağol desteğiniz için halevim. Haklısın şekerim paşamı üzmeye değmez tabi dediğin gibi herkes farklı aynı olmuyor, ben sizlerden böyle destek ilgi görünce tabi herkesi siz gibi sanmaya başladım ama benim hatam da bu oldu birazda. O öyle deyince hemen siz aklıma geldiniz oysa arkadaşlarım böyle böyle demişti ne iyi olmuştum demiştim:26: Takmıyorum artık bende tamam canımın içirahatlattınız beni çok sağol

hah şölee silkelen (ama yavaş silkelen) kendine gel herkeş biz değil tabisi biz farklıyız o yüzden birbirimizi bulduk herşeyimizi dertleşip paylaşacağız bizler dert anasıyız çokda güzel motive ederiz maşallah bize paşamızı üzme değersizler yüzünden o bizim yeğenimiz bi keremmmm

tekrar sağol halevimmm çok rahataldım gerçekten, dimi herkes siz değilsiniz ya dert anasıyız dimi ayy sen çok yaşa çok güldüm hayatımmmüzmem yeğeninizi canım tamam, sabahtan tekmelerini duymuştum zaten ben üzülünce tekmelerinide göstermiyor artık bana

demek ki yeğenimizde bizden yana "takarsan onu bunu bende sana tekme atmam" diyor sana

arkidişlerim ben çıkıyorum iyi akşamlar öptüm hepicinizi iyi haftasonları

koltukta uyuyvermişim, telefon sesine kalktım, anaaa bi baktım saat 4 olmuş ama pek iyi geldi walla uyku, acıkmışı şimdide karnımızı doyuruyoz

kızlar gerekli kızmaları yapmışlar sana, o yüzden ben kızmayacağım daha öncedende dediğimiz gibi bu bebekler zor geldi bize ve onların hayatları daha önemli, arkanda kapı gibi kocan var maşallah. borç bu ödenir sen merak etme, bir şekilde ödenir kuzum ama bebeğini ne kadar zor bulduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım...bak kendinde diosun, 2 ayakkabı almam 1 alırım die, gerekirse hiç almazsın ama hayat devam eder. bebeğin herşeyden daha önemli bunu biliosun bitanem
bu arada haleviminde dediği gibi bizi başka insanlarla karıştırma bebeeemmm ne yazıkki herkes farklı ve kendi derdinde oluyo, senin derdini yalnız sen ve senin durumundakiler hisseder kuzucum
ama bak bişi için kıziyim yok pişman olmuşta neden yazmışmışta.. aaaaaaaaa bize yazmıcanda kime yazcan akıllım hepimiz burda çoook farklı arkadaşlıklar kurduk, seviyorum hepiniziiiiiii

evet bitanem, nisan başı kontrolü var onunda, bakalım sölücek mi cinsiyetini doktoru

bugün cuma asya doktora gıdecektı gıttımı acaba??

evet cnm bugün gidecekyti, akşam gelir yazar heralde bize, inş iyi sonuçlarla gelir
esinin test sonuçları nolduki, çıkmıştır heralde

demek uyuya kaldın yıldızcım ahhh ne tatlı gelır o uyku ıkı kısı uyuyorsun ne guzel ya rabbım bızlere de nasıp et :26: en kısa zamanda ınsallah

demek uyuya kaldın yıldızcım ahhh ne tatlı gelır o uyku ıkı kısı uyuyorsun ne guzel ya rabbım bızlere de nasıp et :26: en kısa zamanda ınsallah

uzanırken uyuyuvermişim hayatım. bak ezan okunuo şimdi burda, inş Allahım ezan zamanı dularımızı kabul etsin, tez zamanda sizlere de versin bitanemmmmm hiç merak etme en kısa zamanda olacak inş

haklısın canım bian düşündüm ama yıldızın öyle yazması silkeledi beni
bir arkadaşım şaşırdım daha seninki küçükya cinsiyeti belli olmuş deyince biraz araştırmıştım ondan kafam karıştı ama ben napim doktor öyle dedi biz şimdilik oğluşum diye seviyoruz hatta eşim oğlişim diye seviyor artık öbür ay ne olur bilemiyorum
yok canım bebeğimin cinsiyetini söyleyen kendi doktorum değil o 16haftada söyleyecem demişti ikili testimi başka hastanede başka doktorda yaptırdım ayrıntılı ulturasonda gördüki söyledi yoksa ben sormadım bile
nebilim adacım arkadaşım sizinki küçük belli oldumu şaşırdım deyince bende ailemize söylemekle hata mı ettim dedim %80erkek dedi
haklısın kuzucumya yukardada açıkladımya o sebepten amannn sağlıklı olsunda gerisi teferruat

ayyy canım ona ne durumunuz ortada diyebiliyor sana sen eğer işi bırakmayı düşünüyosan kendinizi durumunuza göre ayarlamışsındır eşinle bu konuyu konuşmuşsundurki bunu dillendirebiliyosundur
kaldıki dediğin gibi herşeyden çifter çifter almaktansa 1tane alırsın düşünüp alırsın hesabını bilirsin hiç kimse işinde neler yaşadığını bilemze senden ve eşinden başka çocuğunuda kendin büyütmk istemen çok normal kimseye konuşmak düşmez birdaha söylerlerse gereken cevabı ver çok şükğr eşimin bakacak gücü var ortak kararımız bu diye
kızlar zaten gerekeni söylemiş ama bende değineyim böyle şeyleri bize söylemeyeceksinde kime söyleyeceksin niye pişman oluyorsun canım bizi bizden iyi kim anlar

sıra bize geldi doktordan geldik kızlar şükürler olsun testimizi temiz çıktı risk çok düşük doktor dediki hani bu kesin bi sorun yoktur demiyr olabilecek riski gösteriyor sonuçtanda anladığımız risk düşük diyor allahın izniyl inşl hepimizi sağlıkla alırız yavrucuklarımızı kucaklarımıza rabbim sonua kadar güzel geçirsin inşl

hoşgeldin esincim, ohh maşallah testlerinde iyi çıkmış, hadi gözünüz aydın kuzum

slm kızlar ben geldim:)) iyi haberlerle...

ayy anlat nalancım çok merak ettim seni

canlarım ya kusura bakmayın doktordan direk işyerine geldik koleksiyon haftası bu hafta aşırı yoğunuz.şuan işteyim çıkıcam birazdan. yeni doktorumuza gittik çok iyi inşallah hep böyle olur.. ultrasona koydu gösterdi 5mm lik bebişimizin boyu kalp atışını şuan ben duyuyorum ama size dinletmiyim sonraki haftalar dinleticem daha net olur dedi. neler yiycem neler yemiycem bilgisini verdi sigara kullanıyorum normalde günde 2-3 taneye kadar iç dedi. progestan bitince 1 kutu daha yazım gene al dedi. glukofaj kullanıyordum devam et biraz daha dedi testler istedi ve 22 nisanda gün verdi test sonuçlarında birlikte çağırdı. 6 haftalık olduğumu söyledi ve kış bebeği geliyor dedi 26 kasım doğum haftası görünüyor.doğum için şuan için bişey konuşmak için erken dedi ilerleyen zamanda ortaklaşa karar veririz dedi.en önemlisi kist olayına gelince söyledik bakalım dedi ultrasonda bakarak ben bunu size söylemem bile dedi çünkü çok önemli bişey değil ya kendilinden yok olur yada yaşaması için orda duran bişeydir. zararı yok endişelenmeyin dedi.ve şuan için ne değişiklikler olduğundan bahsetti uykuya daha fazla düşüceksin bel sırt ve kasık ağrıların devam edicek vs.. açıklama yaptı. ilişki için ise : ilk 3 ay bizim için çok önemlidir dedi korunarak olmalı siz bilirsiniz dedi. benden bukadar kızlarr öpüyorum sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…