doğru diyorsun halevcim ama biz karar vereceğimiz için başkasından böyle yorumlar almak açıkçası beni üzüyor, durumunuz ortada demesi üzdü beni çok şükür açta değiliz açıkta değiliz ev borcumuz var ama sağolsunlar eşimin aileside çok yardımcı bu konuda, hassas konum ya iş malum ondan böyle yorum almak üzdü. Sağolun canlarım aslında size yazınca keşke yazmasaydım boşyere kızları meşgul ediyrum da dedim:26: ama sizin yorumlarınıza o kadar alışmışım ki bişey olsa sizden yorum istiyorum ve yorumlarınız inanılmaz iyi geliyor bana:26:
haklısın canım evet özel sektörün zorluğu işte beni bu halde görenler şaşırıyor zaten çok yoruluyorsun ya neden bu kadar koşturuyorsun diyenlerde var hatta eşimin anneannesi dün sordu e bu şekilde nasıl çalışmaya devam edeceksin madem şu kadar iznin var demiyorlar sende bırakırsın ne olacak dedi, bu şekilde masada kalman çok zor olacak dedi, evet haklısın dedim bırakacağım zaten dedim. Evet cnaım dediğin gibi çok zor bulduk hala pipisiyle uğraşıyoruz sağlıklı olsunda valla iş miş düşünmem şükür babası bakar bize. Haleve de dedğim gibi sizin yorumlarınıza o kadar alışmışım ki ,yazmadan danışmadan edemiyorum , dışardaki herkesten de sizin gibi hassasiyet ve önem bekliyorum sanırım, bana ters gelen bişey oluncada kırılıveriyorum hemencik , mesela bebeğimizle ilgili sorunu oda biliyordu ya bugün ben aradım ta sonra sordu sizin bebeğin durumu ne oldu diye, oysa sizler ne kadar dua ettiniz sordunuz , sorarken bile onun üslubu ile sordunuz ya onlardan da aynı şeyi bekliyorum sanırım.:26: Fena alıştırdınız kendinize beni yaasizsiz edemiyorum canlarım kusura bakmayın olurmu yazdım sonradan pişman oldum
doğru diyorsun halevcim ama biz karar vereceğimiz için başkasından böyle yorumlar almak açıkçası beni üzüyor, durumunuz ortada demesi üzdü beni çok şükür açta değiliz açıkta değiliz ev borcumuz var ama sağolsunlar eşimin aileside çok yardımcı bu konuda, hassas konum ya iş malum ondan böyle yorum almak üzdü. Sağolun canlarım aslında size yazınca keşke yazmasaydım boşyere kızları meşgul ediyrum da dedim:26: ama sizin yorumlarınıza o kadar alışmışım ki bişey olsa sizden yorum istiyorum ve yorumlarınız inanılmaz iyi geliyor bana:26:
haklısın canım evet özel sektörün zorluğu işte beni bu halde görenler şaşırıyor zaten çok yoruluyorsun ya neden bu kadar koşturuyorsun diyenlerde var hatta eşimin anneannesi dün sordu e bu şekilde nasıl çalışmaya devam edeceksin madem şu kadar iznin var demiyorlar sende bırakırsın ne olacak dedi, bu şekilde masada kalman çok zor olacak dedi, evet haklısın dedim bırakacağım zaten dedim. Evet cnaım dediğin gibi çok zor bulduk hala pipisiyle uğraşıyoruz sağlıklı olsunda valla iş miş düşünmem şükür babası bakar bize. Haleve de dedğim gibi sizin yorumlarınıza o kadar alışmışım ki ,yazmadan danışmadan edemiyorum , dışardaki herkesten de sizin gibi hassasiyet ve önem bekliyorum sanırım, bana ters gelen bişey oluncada kırılıveriyorum hemencik , mesela bebeğimizle ilgili sorunu oda biliyordu ya bugün ben aradım ta sonra sordu sizin bebeğin durumu ne oldu diye, oysa sizler ne kadar dua ettiniz sordunuz , sorarken bile onun üslubu ile sordunuz ya onlardan da aynı şeyi bekliyorum sanırım.:26: Fena alıştırdınız kendinize beni yaasizsiz edemiyorum canlarım kusura bakmayın olurmu yazdım sonradan pişman oldum
kuzucummm benim tamam kızma demem bi daha, sende herzaman yazabilirsin tatlım olurmu sabah yazdın mesela bizde destek verdik her zamanda destek veririz bitanem, Allah razı olsun sizlerden de , gerçekten güzel arkadaşlıklar kurduk ah bide yüz yüze görüşsek başka arkadaş istemem valalaaaa cok kızıyorum ama bak olurmu oyle sey hayatım bıze anlatmayacaksın da kıme anlatacaksın bak benımde sabah sıkıntım vardı sızınle paylastım sımdı cok rahatım ınan guzelım sızın destekelrınız
burda herkes bırbırını cok ıyı anlıyor cunku nerdeyse hepımız mutlaka aynı seylerı yasıyoruz yada yasadık guzelım sakın yazmıyım falan deme hep yaz guzelım bız hıc sıkılmıyoruz merak etme mesela ben sıktım mı sabah sızı :44:
boşver sen elalemi kuzum hayat senin hayatın yaşamını nerde ne gideceğini hesabını kitabını kendin biliyorsun o yüzden en iyi kararı kendin verisin eşinle diğerlerinin ne dediği umurunda olmasın kuzum bunun için moral bozmaya değer mi paşayı içeride üzeceksin yapma böle herşeyi takma kafana tatlım yaaaakimse aynı değildir herkes aynı şeyi düşünüp söyleyemez ki tatlım o yüzden unut gitsin denilenleri
kuzucummm benim tamam kızma demem bi daha, sende herzaman yazabilirsin tatlım olurmu sabah yazdın mesela bizde destek verdik her zamanda destek veririz bitanem, Allah razı olsun sizlerden de , gerçekten güzel arkadaşlıklar kurduk ah bide yüz yüze görüşsek başka arkadaş istemem valalsize yazınca rahatladım gerçekten yoksa sürekli düşünür dururdum.
bitanemm benimm çok sağol desteğiniz için halevim. Haklısın şekerim paşamı üzmeye değmez tabi dediğin gibi herkes farklı aynı olmuyor, ben sizlerden böyle destek ilgi görünce tabi herkesi siz gibi sanmaya başladım ama benim hatam da bu oldu birazda. O öyle deyince hemen siz aklıma geldiniz oysa arkadaşlarım böyle böyle demişti ne iyi olmuştum demiştim:26: Takmıyorum artık bende tamam canımın içirahatlattınız beni çok sağol
hah şölee silkelen (ama yavaş silkelen) kendine gel herkeş biz değil tabisi biz farklıyız o yüzden birbirimizi bulduk herşeyimizi dertleşip paylaşacağız bizler dert anasıyız çokda güzel motive ederiz maşallah bize paşamızı üzme değersizler yüzünden o bizim yeğenimiz bi keremmmm
tekrar sağol halevimmm çok rahataldım gerçekten, dimi herkes siz değilsiniz yadert anasıyız dimi ayy sen çok yaşa çok güldüm hayatımmm üzmem yeğeninizi canım tamam, sabahtan tekmelerini duymuştum zaten ben üzülünce tekmelerinide göstermiyor artık bana
arkidişlerim ben çıkıyorum iyi akşamlar öptüm hepicinizi iyi haftasonları
ya kızlar canım sıkıldı benimde bi arkadaşımı aradımda eşi bizim akraba hatta,işle ilgili sordu falan biliyorsun ben kendim büyütme taraftarıyım işimde hiç de kolay bir iş değil şuanda bile stresli dedim bende kararsızım o konuda 1,2 aya kadar bile çıkabilrim dedim, bana dedi ki ama ada durumunuzda ortada çalışmazsan dedi, dedim çok şükür aç değiliz açıkta değiliz tamam 2 ayakkabı alamam belki 1 adet alırım yada her beğendiğim kıyafetimi alamam biraz seçici olurum dedim de üzüldüm ya gerçekten çokmu zorlanırız ki, üstelik ev borcumuzu sağolsun kayınbabamda ödüyor sadece biz değiliz dedim:26: bi an kendimi kötü hissettim, ne zor şeymiş karar vermek ya.Sizinde başınızı ağrıtmıyım canlarım alıştım ya sizin terapilerinize o yüsden yazmak istedim size, üzüldüm öyle duyunca gerçektenhani memur olsam işin belli olur iznin belli olur kıyamazsın işten çıkmaya ama özel sektör işte, biliyorsunuz nedense çok üzüldüm amma hassasım ya kızıyorum kendime
evet yıldızcım ablanında büyük ihtimal haftaya 2 li taraması olur o zaman dru söyleyebilir cinsiyetinide, sağlıklı gelsinde.
Narcım kolay gelsin sanada yarın okursun artık, güzel haberlerle gel tatlım.
bugün cuma asya doktora gıdecektı gıttımı acaba??
arkidişlerim ben çıkıyorum iyi akşamlar öptüm hepicinizi iyi haftasonları
demek uyuya kaldın yıldızcım ahhh ne tatlı gelır o uyku ıkı kısı uyuyorsun ne guzel ya rabbım bızlere de nasıp et :26: en kısa zamanda ınsallah
uzanırken uyuyuvermişim hayatım. bak ezan okunuo şimdi burda, inş Allahım ezan zamanı dularımızı kabul etsin, tez zamanda sizlere de versin bitanemmmmmhiç merak etme en kısa zamanda olacak inş
kızlar bende cıkıyorum bırazdan annemlere gıdecegız kendınıze iyi bakın yarın görüşmek üzere :79:
haklısın canım bian düşündüm ama yıldızın öyle yazması silkeledi beniaaa kuzum taktıgın seye bak sende allah askına bu haftalarda zaten ogrenılıyor bence dogru cıkacak cunku nerdeyse 40 dk baktı dıyorsun kesın gordugu ıcın doktor soylemıstır yoksa gecen hafta soylememıstı hatırlıyorsan canım sıkma canını saglıklı olsunda kımseye laf anlatmazsın guzelım yıldızın dedıgı gıbı sen mı degıstırrdın
nebilim adacım arkadaşım sizinki küçük belli oldumu şaşırdım deyince bende ailemize söylemekle hata mı ettim dedim %80erkek dediyok canımniye kafan karışsınki sizinki küçük değil diğer topikten takip ettiklerim hep 11 ,12 haftalarda öğrenmişler tabi %100 dememiş drları ama hiç yanılmada çıkmadı , bana diyorlardı seninkini de söyler diye, biizmki prensipli çıktı da öyle, ona bakılırsa 2,5 aylıkken bilenler var.Drun iyi gözlemlediyse doğrudur ve erkek bebekler kendini daha çok belli ediyor, eğer parmağını ve kordonunu görmediyse drun. Size de zaten %100 dememişti
haklısın yıldızcım bende yukarıya yazmıştım zaten 11 haftada bile öğrenenler var diye. Tabi %100 değil esincim ama iyi gördüyse yanılmaz drun.
haklısın kuzucumya yukardada açıkladımya o sebepten amannn sağlıklı olsunda gerisi teferruattamam kuzum inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin
ay yavlum canını sıktığın dandik şeye bak yaaaa Yıldızcımın dediği gibi sen değiştirmediğin için dert etme herkesin bebişi farklı kimi doğru gösterir kimi yanlış gösterir bunu sadece Allah bilir sağlıkla gelsinde gerisini boşver tatlım
ya kızlar canım sıkıldı benimde bi arkadaşımı aradımda eşi bizim akraba hatta,işle ilgili sordu falan biliyorsun ben kendim büyütme taraftarıyım işimde hiç de kolay bir iş değil şuanda bile stresli dedim bende kararsızım o konuda 1,2 aya kadar bile çıkabilrim dedim, bana dedi ki ama ada durumunuzda ortada çalışmazsan dedi, dedim çok şükür aç değiliz açıkta değiliz tamam 2 ayakkabı alamam belki 1 adet alırım yada her beğendiğim kıyafetimi alamam biraz seçici olurum dedim de üzüldüm ya gerçekten çokmu zorlanırız ki, üstelik ev borcumuzu sağolsun kayınbabamda ödüyor sadece biz değiliz dedim:26: bi an kendimi kötü hissettim, ne zor şeymiş karar vermek ya.Sizinde başınızı ağrıtmıyım canlarım alıştım ya sizin terapilerinize o yüsden yazmak istedim size, üzüldüm öyle duyunca gerçektenhani memur olsam işin belli olur iznin belli olur kıyamazsın işten çıkmaya ama özel sektör işte, biliyorsunuz nedense çok üzüldüm amma hassasım ya kızıyorum kendime
sıra bize geldi doktordan geldik kızlar şükürler olsun testimizi temiz çıktı risk çok düşük doktor dediki hani bu kesin bi sorun yoktur demiyr olabilecek riski gösteriyor sonuçtanda anladığımız risk düşük diyor allahın izniyl inşl hepimizi sağlıkla alırız yavrucuklarımızı kucaklarımıza rabbim sonua kadar güzel geçirsin inşl
slm kızlar ben geldim:)) iyi haberlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?