inşallah hayırlısı olur canım.adet bitip temizlendikten sonra gel dedi.hem o zaman rahim kalınlığı yanıltıcı olmaz dedi.hayırlısı.
yıldızcım nane ve kekik içinde söktürücü özelliği var dediler bana yememeye dikkat et demişlerdi adada narı söylemişti çok sıcak suyla banyo yapma ilk 3aya kadar bu benim için zor olmuştu ılık suyla yıkanmayı sevmiyorum azcık tenimizi yakacak ama idare ettik bol bol salata yemeye çalış yumurtanı aksatma unutma anne hamileyken neyi çok yerse bebekde onu severmiş bunu düşün ve elinden geldiğince yemeye çalış herşeyden bebeğin alsın tadını bide önümüz yaz ayran içebilirsin ferahlatır ben hamileliğimde ayrana düştümde tavsiye ederim süper oluyor şimdilik aklıma gelenler bunlar yine aklımıza geldikçe paylaşırız birbirimizle
günaydın kızlar naslsınız??mesajlarınızı okudum şimdi iyi dilekleriniz ve destekleriniz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim..inşallah ALLAH sonuna kadar hepimiz için hayırlı haberler almamızı nasip etsin....
ayyy canlarım benim ne güzel sohbet etmişsiniz kıskandım vallahemen doktor hikayeme geçiyim sonra sizlere döncem.
dün acaip ağrım oldu belimde bacaklarımda ve uzayan akıntı geldi amaniiiiin didim neyse doktora gittim 3 yumoşumda yerinde. halbuki gündüz yaşadığım durum karşısında kesin çatladı derdim demek bu olay çatladı demek değilmiş bunu da öğrenmiş olduk. hepsi hemen hemen aynı boy 17 mm civarı doktorum çok beğendi solu halledemedik ama o da allaha kaldı artık. %95 pazartesi öğleden sonra aşılamam olcak hayırlısıyla. bugün tekrar gidicem ayy yalama oldu resmenyine görmek istedi çatlama iğnesini de yazcak sanırım. bu arada eşimle ilgili ilişki anlamında bişey söylemedi sperm alımı açısından.adacım sende 3 gün perhiz vermişti dimi doktorun belki bugün söyler bize 2 günlük ama bizim zaten çarşambadan beri olmadı eşim hasta diye nolcek o zaman :44:
şimdi gelelim sizlere
yıldızımmmohh ne güzel keyif yapmışın bebişinle işallah yanyana da uyuyup kalcaksınız böyle. dikkat ediyorsun dimi kendine iş falan yapma sakın hee
bu arada dün bende eşime sinir oldum bi ara çok sık yapmaya başladı bunu. kayınvalideme gitmiştik yemeğe çıkarken bugün için kahvaltıya gelin isterseniz dediler. eşimde bakarız dedi döndü bana senin doktor işin falan varmı dedi. kii söylemiştim bugün gitceğimizineyseki sormadı onlar bişey belkide duymadılar çünkü duysalar kesin neyin var ne doktoru hemen soru yağmuru başlardı.
çıktık dedim eşime özellikle mi yapıosun doktor falan diye sorup durcaklar dedim. ya boş bulundum bi an dedi. hem nolcak tahmin ederler zaten yabancı mı onlar falan başladı. dicektim tahmin mi ederler ablanmı söylemiştirneyse demedim bişey. ama sinir oldum. ya ben kendi anneme söylememişim bunu bu o kadar kolay değil ne habire dile getiriyosunki yani. geçen de arkadaş aramıştı demiştim ya ben ona bi işlem yaptırıcaz gelemeyiz h.sonu diye. onun eşine söylemiş onlar da tüp bebek yaptırmıştı. kız bana mesaj atmış face den neden bize söylemiyosunuz yardımcı oluruz falan gibisinden .böyle şeyler yapıp boş bulunmama yada insanlara yalancı çıkmama sebep oluyo bide bütün dünyaya ilan etcek bu gidişle galiba ... sinirlerimi zıplattııı offf
sıra bize geldi doktordan geldik kızlar şükürler olsun testimizi temiz çıktı risk çok düşük doktor dediki hani bu kesin bi sorun yoktur demiyr olabilecek riski gösteriyor sonuçtanda anladığımız risk düşük diyor allahın izniyl inşl hepimizi sağlıkla alırız yavrucuklarımızı kucaklarımıza rabbim sonua kadar güzel geçirsin inşl
canlarım ya kusura bakmayın doktordan direk işyerine geldik koleksiyon haftası bu hafta aşırı yoğunuz.şuan işteyim çıkıcam birazdan. yeni doktorumuza gittik çok iyi inşallah hep böyle olur.. ultrasona koydu gösterdi 5mm lik bebişimizin boyu kalp atışını şuan ben duyuyorum ama size dinletmiyim sonraki haftalar dinleticem daha net olur dedi. neler yiycem neler yemiycem bilgisini verdi sigara kullanıyorum normalde günde 2-3 taneye kadar iç dedi. progestan bitince 1 kutu daha yazım gene al dedi. glukofaj kullanıyordum devam et biraz daha dedi testler istedi ve 22 nisanda gün verdi test sonuçlarında birlikte çağırdı. 6 haftalık olduğumu söyledi ve kış bebeği geliyor dedi 26 kasım doğum haftası görünüyor.doğum için şuan için bişey konuşmak için erken dedi ilerleyen zamanda ortaklaşa karar veririz dedi.en önemlisi kist olayına gelince söyledik bakalım dedi ultrasonda bakarak ben bunu size söylemem bile dedi çünkü çok önemli bişey değil ya kendilinden yok olur yada yaşaması için orda duran bişeydir. zararı yok endişelenmeyin dedi.ve şuan için ne değişiklikler olduğundan bahsetti uykuya daha fazla düşüceksin bel sırt ve kasık ağrıların devam edicek vs.. açıklama yaptı. ilişki için ise : ilk 3 ay bizim için çok önemlidir dedi korunarak olmalı siz bilirsiniz dedi. benden bukadar kızlarr öpüyorum sizleri...
nalan canım ne güzel şeyler duymuşsun drundan çok şükür bak kist falanda yokmuş , kalp atışlarıda belliymiş maşallah Rabbims ağlık versin
Hamileler ve hamiş adayları kızlar roka yemek iyiymiş hamişken aklınızın bi köşesinde bulunsun istedim:26:
topiktede kimse kalmamış ama ben anlatayım yine.şimdi biraz geçmişi okudum.
ESİN cim demek bir paşa daha geliyor topiğe.hayırlı olsunlar inşallah.
YILDIZ cım çok çok geçmiş olsun canım baya bir korkmuşsunuz.
RANA cım hayırdır canım ne oldu .ara falan vermek yok canım.olana kadar uğraşacaz .napalım bizim imtehanımızda böyleymiş.olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah.
NALAN cım sende güzel haberlerle gelmişsin.gözün aydın canım.
NAR cım demek doktora gittin sende.hadi hayırlı haberlerle gel.
okuyabildiklerim bunlar.atladığım varsa kusura bakmayın kızlar acayip uykusuz ve yorgunum.
sabah yine altıda yoldaydık biz.gittim 10 gün önce verdiğim kan tahlilinin sonucunu aldım.b hcg di.sonuç tabiki negatifsonra ultrasonumu çekildim.sağ sol overlerde polikistik overlerim duruyor.polipe soru işareti koydular.neyse bekle bekle öğleden sonrada sonuçları göstermek için girdim içeri.eşimin uzaktan bi akrabası da orda uzman doktordu ama eşim bi aksilik olursa ararız demişti.aramamıştık.içeri bir girdim o doktor muş sonuçlara bakan bende hemen tanışlık verdim.durumumu anlattım.doktorum histeroskopi istemişti dedim.oda düşündü.polip şüpesi var ama kesin değil boşuna anestezi alma dedi.bir test dedi ama adını tam anlamadım.rahimin içini sıvıyla dolduruyoruz dedi.daha net görünüyor.eğer polip varsa histeroskopi yaparız dedi.hemen telefon açtı testi yaptırmak için.oda çok doluymuş aradığı kişi.sen benim işimin bitmesini bekle ben kendim yapayım dedi.baya bir bekledik.sonra geldi sormamışım dedi adetin kaçıncı günü bende dedim dört gün sonra adet olacam.b hcg yi de yaptıralı 10 gün olmuş dedi olurya gebelik varsa yapmayalım.adet bittikten sonra yanıma gel ben yaparım dedi.yani adeti bekleyecem.yeniden yol güründü bize.
kusura bakmayın ya çokkk uzun oldu
hosgeldın yıldızcım nasılsın ?
iyiyim hayatım sen nasılsın, akşam erken yattım çok, sabahta 8 de uyandım doğal olarakevdeyim, eşim uyuyo daha, bende ööle geziniom nette, siz çalışıosunuz, kesin kk dasınızdır die geldim
iyi yapmıssın kuzum evet oyle oldu hayatım yaaa calısıyoruz bırde bızım haftaya denetımımız var yılın ılk uc ayı ıcın yanı haftaya bıraz yogun olacagım ama arada gırerım yanı fırsat buldukca
ayyy benım kocısımde uyuyordu ben cıkarken hafta sonları calısmıyorlar ama ısyerınden aramıslar o da ıse gıtmıs sımdıhavada yagmurlu zaten artık bu havada gezılmezde zaten eve gıder camasırlarım falan var bırazda temızlık yaparım artık yatar dınlenırız hafta sonu ne yapalım
ayy demek denetiminiz var kuzum, zorlu bi hafta seni beklio desene.. ayy o çok kötü işte, uykudan uyanıp işe gitmekayy evet gezilmez bu havada hayatım, dinlenmek en güzeli ben çamaşırların bi kısmın akşam hallettim, kalanları yıkarım bugünde napiyimmm...
accık acıktım, bişiler hazırliyim bari kendime, eşimin kaçta kalkacağı belli olmaz
gelirim acıktan yine kuzum
hadi gidin siz karnınızı doyuruverın bakım ac bırakma prensesimizi
yedik geldikherkes prenses dio, ne gelcek acaba
sen kaçta çıkıosun hayatım?
normalde 13:00 e kadar calısma ama ben 12 falan kacarım herhalde
yaa herkese kız gıbı geldı bakalım kısmet saglıklı olsunda ama topıgımızde 2 prens var bırde prenses yakısır yanı demı
neyse ben kacıyorum yavastan hepınıze ıyı hafta sonları :79:
narcım, adacım, ranacım ,halevım,esıncım ,erıca,melıke sizler nasılsınız canlarımm benım
herkese iyi hafta sonları canlarım
yıldızcım ne demek hayatım bildiklerimizi paylaşıp yardımcı oluyoruz işte böyle senden aklına geldikçe yememiz gerekenleri yaz bize belki bilmediğimiz unuttuğumuz bişeyler vardır takviye yardım olur
slm kızlar nasılsınız bakalım göruşmeyelı ben ıyıyım allaha sukur geçtı boğazlarım falan geçmişi fazla okuyamadım ama aklımda kalanları yazayım
yıldızcım canım benım kuzucun gene korkutmus senı. bol bol dınlen canım mınığin bı gelsede hesabını bı kessek onun ısırsak her taraflarını bı allaha sukur benım bı sorunum yok kanama falan.
kızlar sayfayı ılk açtım yıldızın olduğu sayfaya denk geldı bı orayı okuyabıldım eşimle bu aralar çok vakıt geçiriyoz saoolsun herseyde yardımcı oluyo bana.
bu arada benım mınık bırbucuk aylıkmıs:) 26 kasım doğumu gorunuyo baklaım hayırlısyla gelsınde kış çocuğu olacak yanı :)
narcım, adacım, ranacım ,halevım,esıncım ,erıca,melıke sizler nasılsınız canlarımm benım
Narcım demek pazartesi olacak aşılama .ayyy çok heyecanlı yaa.inşalalh hayırlısıyla olsun.aşılamada çoğul gebelik olma şansı yüksekmiş.geçen gün hastaneye gidince biri vardı izmirde 3 üzlere hamileymiş.ama diğerleri sağlıklı gelişebilsin diye birini aldıracakmış.üç tane ne tatlı olurdu ya.
bugün kocişle gezdik biraz.ayakkabı bakıyodum gözüm bebek ayakkabılarına takıldı.acayip süslü hele kızlarınki ne bayıldım.eşimde onlara bakıyorum diye kızıyor bana.ben bekarken bile bakardım oysa.inşallah rabbim nasip ederde alırım bende
offf kızlar moralim bozuk yine... dün zaten işe gitmedim biliosunuz yattım evde.. bugünde aynı şekilde.. akşamüstü eşimle markete gidelim dedik, bişi kalmadı evde. çıkınca arabaya bindim bi ıslaklık hissettim, hemen eve gidelim dedim eşime.. geldim baktımki yine kan gelmişgeçenki kadar çok değil ama lekelenmelerin arasında kanamada başlamış yada başlayacak gibi ve sol kasığım ağrıyo iyice moralim bozuldu, yatarsam hiçbişi yok, ama kalktığımda biraz ayakta duriyim hemen kan geliyo. napcam bilemedim, işe nasıl gidicem, bi dünya yol gidiorum biliosunuz, evden bile çalışsam mutlaka gitmem gereken günler oluyor. rapor mu alsam acaba diorum, ama sonra napcam :26: süreklide rapor alamam ki:26:
ya buna da bişi olursa, şimdi iyice korkmaya başladımbi akıl verin napıcam ben
bu bebeğimide kaybetmekten çok korkuyorum, ona da bişi olursa dayanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?