Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

herkeslere gunaydın guzel bır hafta sonu dılıyorum herkese:79:

narcım demek yumurtalarının hepsı aynı boyda sol tarafdakı de dedıgın gıbı allaha kalmıs artık kısmetıne guzelım pazartesı kesın gıbı bırsey o zaman asılama neyse bugunde gıtte kesınlesır guzelım ayyy heyecan nasıl heyecan
canım benım yaa evet oyle bır anıma denk gelıyor vazgecıyorum ama ıste su rahım fılmını cektırecgım sonrasına belkı bır ıkı ay ara verebılırım o ara belkı kendılıgınden gelır ınsallah
sağol canım desteklerin için

aman bu eşlerimizin çeneleri durmazkı ay unuttum ay ben onu mu dusunuyorum falan bosver sen onları seker ama bıraz gozunu korkut kı bır daha konusmasın bıle canım sıkma canını yanı bugun kacta gıdeceksınız doktora ??

günaydınnn güzellerrr yağmur var dışarıda, hiç gezesim gelmio walla bööle havalarda... sizler nasılsınız bakalım ???

inşallah hayırlısı olur canım.adet bitip temizlendikten sonra gel dedi.hem o zaman rahim kalınlığı yanıltıcı olmaz dedi.hayırlısı.

inş cnm, tickerın doğruysa adetine 4 gün kaldı o zaman, hayırlısı olsun

ayy saol esincim, yazıcam bu dediklerinizi bi yere, çünkü unuturum ben kesin bende bişi duyarsam paylaşırım sizle kuzucum

günaydın nalancım iyidir walla sen nasılsın, bebişinide gördün keyfin yerindedir

günaydın narcım hoşgeldin, ayyy demek pzt olabilir aşılaman hadi hayırlısı bitanem çok güzel bir haber buuuu dr kapısını komşu ettin kendine gide gele walla aman aman sonuç iyi olsun da hergün git boşver hayatım. demekki her uzayan akıntı çatladı anlamına gelmiomuş bunu da öğrenmiş olduk. kaç gündür ilişki olmadığınıda sööle mutlaka dr una canım..
kocanada hiç sinir olma, maalesef erkekler bööle bitanem, bize düşen onları böle kabullenmek olacak sanırım yoksa sinir hastası oluruz hayatım kayınvalidenlerin duymadığı iyi olmuş, yoksa didiklerlerdi iyice sinir olurdun. ayy hadi bakalım pzt gelsin hemencik, spermlerini yerleştirsinler
biz iyiyiz hayatım, yok evde bişi yapmıorum dinleniorum, bugün kanama yada lekelenmemiz yok şükür. inş kısa zaman sonra sende karnında bebişinle uyayacaksın hayatım, çok az kaldı

canım gözünaydın testlerın cok guzel cıkmıs masallah allahım bu durumda zaten 3 lu test yaptırmanıza gerek olmuyro herhalde degılmı :44: amin canım herkese nasip etsin inşallah

nalancım ıyıkı gıtmıssın baska bır doktora bak ufacık bırsey sıze soylememe bıle gerek yok demıs sukur rahatlamıssındır sımdı hamılelıgının tadını cıkarmaya geldı sıra kalp atısını da duymus doktorun bır dahakınede sıze dınletır canım gozunaydın tekrar

ayy bende cok severım rokayı yaaa soylemesı ayıp ozellıkle çiğ köfteyle yemeyide cok severım ama hamılelıkde cıg kofte onermıyorlar en cok ozleyecegım o alacak herhalde bır ıkı tane yesem bırsey olmaz herhalde nasıl olsa bu cıg jkoftelerın ıcın et yok demı :44:

asyacım senınde gozun aydın bırde tanıdık cıkmıs doktor bak ne guzel amelıyata gerek kalmayacak herhalde neyse artık adetını bekle bakalım ondan sonra hersey bellı olacak ızmırın yollarını asındırdın ama bebısın ıcın deger annesı

iyiyim hayatım sen nasılsın, akşam erken yattım çok, sabahta 8 de uyandım doğal olarak evdeyim, eşim uyuyo daha, bende ööle geziniom nette, siz çalışıosunuz, kesin kk dasınızdır die geldim

iyi yapmıssın kuzum evet oyle oldu hayatım yaaa calısıyoruz bırde bızım haftaya denetımımız var yılın ılk uc ayı ıcın yanı haftaya bıraz yogun olacagım ama arada gırerım yanı fırsat buldukca
ayyy benım kocısımde uyuyordu ben cıkarken hafta sonları calısmıyorlar ama ısyerınden aramıslar o da ıse gıtmıs sımdı havada yagmurlu zaten artık bu havada gezılmezde zaten eve gıder camasırlarım falan var bırazda temızlık yaparım artık yatar dınlenırız hafta sonu ne yapalım

ayy demek denetiminiz var kuzum, zorlu bi hafta seni beklio desene.. ayy o çok kötü işte, uykudan uyanıp işe gitmek ayy evet gezilmez bu havada hayatım, dinlenmek en güzeli ben çamaşırların bi kısmın akşam hallettim, kalanları yıkarım bugünde napiyimmm...
accık acıktım, bişiler hazırliyim bari kendime, eşimin kaçta kalkacağı belli olmaz
gelirim acıktan yine kuzum

hadi gidin siz karnınızı doyuruverın bakım ac bırakma prensesimizi

yedik geldik herkes prenses dio, ne gelcek acaba
sen kaçta çıkıosun hayatım?

normalde 13:00 e kadar calısma ama ben 12 falan kacarım herhalde
yaa herkese kız gıbı geldı bakalım kısmet saglıklı olsunda ama topıgımızde 2 prens var bırde prenses yakısır yanı demı

normalde 13:00 e kadar calısma ama ben 12 falan kacarım herhalde
yaa herkese kız gıbı geldı bakalım kısmet saglıklı olsunda ama topıgımızde 2 prens var bırde prenses yakısır yanı demı

aman kaç kaç erkenden güzelim, gider dinlenirsin
öncelikle sağlıklı olsunda hiç farketmez tabi ne olduğu hayatım, ama bu kadar paşaya bi prensesde lazım haniii

herkese iyi hafta sonları canlarım

narcım konturolün güzel geçmiş canımdemek yumoşlarının boyu hep aynı inşl birisi spermle büyük buluşmayı yaşarda göbüşün bir melek konar pazartesi olacak gibi transferin inşl haftanın ilk günü uğur getirsin canım
eşinin yaptığınada hiç takılma biz ne kadar ayrıntı düşünğyosak onlar o kadar yuvarlak düşünüyolar hiç bişeylerini saklamıyolar pat pat konuşup duruyolar iyikide duymamış kayınvaldenler yoksa bi sürü soru cevapla dur
sen demiştin doğru benden bişr hafta önce olan arkadaşının bebeğide belliydi erkekti erkek daha çabuk belli oluyomuş ama arkadaşımda daha seninki küçük belli oldumu deyince keşke ailemize söylemeseydik 16haftayı bekleseydik dedimde iş işten geçti napalım bu böyle acemiliğimize geldi

yıldızcım ne demek hayatım bildiklerimizi paylaşıp yardımcı oluyoruz işte böyle senden aklına geldikçe yememiz gerekenleri yaz bize belki bilmediğimiz unuttuğumuz bişeyler vardır takviye yardım olur

adacım ranacım rokayı bende severim demek faydalıymış bol bol yüyelim o zaman salatalarda çiğ köfteyide severim bende ama hamilelikte yasak 5haftamda bikaçtane yedim sonra hiç yemedim kayınvaldemde yeme dedi zaten içindeki çiğ etten dolayı ama sanki restoranlarda yapılanda ne kadar koyuyolarki bir tane çiğ köftenin içine ne kadar gelmiştir bizde hamileller için domatesli yapıyolar çok nefsimiz çekerse öyle yeriz adınıda yalancı çiğ köfte koyarız

adacım annen nasıl oldu çıktımı hastaneden
buarada burdada hava kapalı hiç güzel değil can sıkıcı

slm kızlar nasılsınız bakalım göruşmeyelı ben ıyıyım allaha sukur geçtı boğazlarım falan geçmişi fazla okuyamadım ama aklımda kalanları yazayım

yıldızcım canım benım kuzucun gene korkutmus senı. bol bol dınlen canım mınığin bı gelsede hesabını bı kessek onun ısırsak her taraflarını bı allaha sukur benım bı sorunum yok kanama falan.
kızlar sayfayı ılk açtım yıldızın olduğu sayfaya denk geldı bı orayı okuyabıldım eşimle bu aralar çok vakıt geçiriyoz saoolsun herseyde yardımcı oluyo bana.
bu arada benım mınık bırbucuk aylıkmıs:) 26 kasım doğumu gorunuyo baklaım hayırlısyla gelsınde kış çocuğu olacak yanı :)

narcım, adacım, ranacım ,halevım,esıncım ,erıca,melıke sizler nasılsınız canlarımm benım

Narcım demek pazartesi olacak aşılama .ayyy çok heyecanlı yaa.inşalalh hayırlısıyla olsun.aşılamada çoğul gebelik olma şansı yüksekmiş.geçen gün hastaneye gidince biri vardı izmirde 3 üzlere hamileymiş.ama diğerleri sağlıklı gelişebilsin diye birini aldıracakmış.üç tane ne tatlı olurdu ya.

bugün kocişle gezdik biraz.ayakkabı bakıyodum gözüm bebek ayakkabılarına takıldı.acayip süslü hele kızlarınki ne bayıldım.eşimde onlara bakıyorum diye kızıyor bana.ben bekarken bile bakardım oysa.inşallah rabbim nasip ederde alırım bende

hoşgeldin cnm, aklıma gelen yada duyduğum bişi olursa paylaşırım kuşum bende

hoşgeldin cnm, geçmiş olsun hadi atlatmışın hastalığı...sorma bizim sıpacık korkuttu bizi ama iyiyiz şimdi şükür cnm. ahh bi gelsinlerde bak ben neler edicem ona aman aman olmasında zaten sende bişi, çok korkutuyo gerçekten cnm..ohh maşallah 1,5 aylık olmuşunuz, bizde yarın olcaz kısmetse bizimkininde doğumu 27 kasım gösteriyo, Allahım bi dert vermezse...

hoşgeldin kuzum, oyy ne güzel hakkaten 3 tane
bak cnm nolcak bende bayılırım bebek eşyalarına dediğin gibi bekarkende hep bakardım aman salla erkekleri onlar ne anlar inş tez zamanda kendi bebeğine bakarsın hayatım

adacım annen çıktımı kuzum hastaneden???

offf kızlar moralim bozuk yine... dün zaten işe gitmedim biliosunuz yattım evde.. bugünde aynı şekilde.. akşamüstü eşimle markete gidelim dedik, bişi kalmadı evde. çıkınca arabaya bindim bi ıslaklık hissettim, hemen eve gidelim dedim eşime.. geldim baktımki yine kan gelmiş geçenki kadar çok değil ama lekelenmelerin arasında kanamada başlamış yada başlayacak gibi ve sol kasığım ağrıyo iyice moralim bozuldu, yatarsam hiçbişi yok, ama kalktığımda biraz ayakta duriyim hemen kan geliyo. napcam bilemedim, işe nasıl gidicem, bi dünya yol gidiorum biliosunuz, evden bile çalışsam mutlaka gitmem gereken günler oluyor. rapor mu alsam acaba diorum, ama sonra napcam :26: süreklide rapor alamam ki:26:
ya buna da bişi olursa, şimdi iyice korkmaya başladım bi akıl verin napıcam ben
bu bebeğimide kaybetmekten çok korkuyorum, ona da bişi olursa dayanamam

ah canım benim bozma moralini.bak şimdi daha azmış.sen iyice dinlen tatlım.kötü düşünme iyi şeyler düşünki iyi olsun.hem inşallah bu bebişin iyice tutundu sana merak etme canım.inşallah pazartesine kadar bişeyin kalmaz gidersin işede.korkma canım.üzme kendini bebekininde canı sıkılır sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…