Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hoşgeldin esincim, ohh maşallah testlerinde iyi çıkmış, hadi gözünüz aydın kuzum

ayy anlat nalancım çok merak ettim seni
hoşbulduk hayatım şükür canım iyi çıktı inşl darısı sizinkilere olsun

kolay gelsin hayatım hoşgeldin bak ne güzelhaberlerle geldin öyle bu doktorunda içine sindi sanırım güzel açıklamalarda bulunmuş tahmini doğumda 26kasım demek gelsin kış bebişi kistinde bir sıkıntı yaratmadığına sevindim canım inşl sonuna kadar böyle güzel gider bak merakında gitmiştir doktorunuz duymuş kalp atışını hadi gözünüz aydın hayatım

hadi gözün aydın bitanem, bak ne güzel şeyler demiş dr un sana gördünmü bak değiştirmeseydin üzülüp durcaktın, kalp atışlarıda varmış ohh maşallah bizimkide 27 kasım görünüyo
çok sevindim nalancm, şu testlerimizi yaptırmak gerek, bende halledemedim daha

oyy kuşum uyudun demek oh ne güzel dinlendiniz miniğinle birlikte bende sersem gibi oldum uyukladım ama nerde uyuturlarmı hiç canımmm çok sağol desteğin için iyiki varsınız ya çok çok seviyorum herbirinizi evet sizden gördüğümü başkasından düşünmeyeceğim artık sizin kadar iyi anlamadı o arkadaşımda bi kötü hisseettim sanki açız, açıktayız gibi, çok şükür halimize eşimede anlattım oda kızdı ona neymiş bizim durumumuz omu karar verecekmiş dedi zaten. Sağol bitanem bi an yazmasaydım dedim ama sağolun herzamanki gibi yine arkamdaydınız destekçim oldunuz.
Ablanın da cinsiyet belli olabilir bitanem haftaya

yok esincim millet yorum yapmaya bayılır zaten küçükmü olur senin paşan hiç, kocaman oldu annesi tabi % 100 olmaz ama büyük oranla erkek demiş zaten hem kızların dedği gibi erkek olmazsada sizin suçunuzmu ayol, boşver canım sen duyma onları.Sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim tatlım Rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin tüm melekleri.Haklısın bitanem bu risk değeri oluyor zaten Binde 1 de olsa ihtimal varsa Allah korusun biz bile olabiliriz. İnşallah hiçbişey olmaz meleklere canım.
Sağol fıstığım beni anladığınız değer verip yorum yaptığınız için, benim bu elma kurdu yüzünden hassas oldum birazda sanırım ya da ne bilim ben değil başkası da böyle üzülürmüydü, Aslan gibi kocam var çok şükür çalışıyorda bize bakıyorda sizin desteğinizle daha iyi oldum bitanem çok sağol

nalan canım ne güzel şeyler duymuşsun drundan çok şükür bak kist falanda yokmuş , kalp atışlarıda belliymiş maşallah Rabbims ağlık versin

Hamileler ve hamiş adayları kızlar roka yemek iyiymiş hamişken aklınızın bi köşesinde bulunsun istedim:26:

ayy sorma kuzum bi uyumuşuz walla iyi geldi salla bebeğim kim ne derse desin, hayat bizim hayatımız istediğimiz gibi yaşarız. sorgulamakta kimseye kalmaz. ban eşinde kızmış haklı olarak. insanlar bayılırlar zaten üzerlerine vazife olmayan işlere karışmaya sen bizi dinle sadece bitanem, diğerlerine kulaklarını kapa
ayy inş ablamında belli olur cinssiyeti

aa severim ben roka, ya kaç zamandır aklımda sorcam size hep unutuyorum tatlım.
ne yememek, içmemek gerekiodu başlarda bi deyiversenize bana , bi maydanoz hatırlıyomda başka bişi varmıydı canlarım

çok haklısın bitanem hıh onları dinlemicem ben.
drunun prensibi yoksa söyler bitanem.

aa severim ben roka, ya kaç zamandır aklımda sorcam size hep unutuyorum tatlım.
ne yememek, içmemek gerekiodu başlarda bi deyiversenize bana , bi maydanoz hatırlıyomda başka bişi varmıydı canlarım

valla 2 gün önce benimde canım roka çekti canım kayınvalidem almışda bi araştırdım zararlımı ki diye ama aksine iyiymiş hatta k.k de de böyle bi topic vardı orda da yazıyordu
bebiş aklımdakileri yazayım sana, hmmm neler vardı yardım edin kızlar he diyince akla gelmiyor
bitki çayları içme, hergün 4 adet ceviz ye, kayısı kurusu ye ama doğal olan olursa daha iyi. Kuru üzüm ( anaa ben abartısız 2 aya yakındır yemiyorum )süt , peynir, tavuk , balık. Ayva yemek de iyiymiş hamişken, hem bebişler güzel olurmuş, gamzeli olurmuş benim yeğenim gamzeli mesela.

Başka başka:44:

oyy saol cnm benm bi sürü yazmışsın. sende üzüm yemeye başla, bana yazdın emme kendin unutmuşun yemeyi baksana aa demek ayva güzelleştirio, yemek lazım o zaman

oyy saol cnm benm bi sürü yazmışsın. sende üzüm yemeye başla, bana yazdın emme kendin unutmuşun yemeyi baksana aa demek ayva güzelleştirio, yemek lazım o zaman

ayy evet canım ya sana yazarken aklıma geldi yemiyordum hiçç ayva için öyle rivayetler varmış canım, benim yeğenim de annesi çok yemişti çok tatlı gamzeli bir bebek oldu. Brokolide iyimiş , haftada 2 kez sütlü tatlı, kepek ekmeği, bulgur bak çok iyiymiş, yoğurt ve baklagil aklımdakiler bunlar cicim. Tabi sana yazarken fark ettim hiçbirini düzenli yemiyorum ay liste edip buzdolabına asmak lazım aslında.

bende çıkayım canlar kimsecikler kalmamış yıldız tek kaldık bacım aklıma geldikçe yazarım canım. Güzel haftasonları kızçelerim:92:

iyiki sormuşum o zaman kuşum, bak senin içinde iyi oldu desenebana da günde 2 kere mutlaka süt iç dediydi haklısın göz önüne koymak lazım, ben hiç dikkat etmiyorum çünkü

kızlar selam.yeni geldim izmirden.çokkk yorgunum.şimdi yemek hazırlayacam.akşam bi ara gelir anlatırım olanları.

topiktede kimse kalmamış ama ben anlatayım yine.şimdi biraz geçmişi okudum.
ESİN cim demek bir paşa daha geliyor topiğe.hayırlı olsunlar inşallah.
YILDIZ cım çok çok geçmiş olsun canım baya bir korkmuşsunuz.
RANA cım hayırdır canım ne oldu .ara falan vermek yok canım.olana kadar uğraşacaz .napalım bizim imtehanımızda böyleymiş.olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah.
NALAN cım sende güzel haberlerle gelmişsin.gözün aydın canım.
NAR cım demek doktora gittin sende.hadi hayırlı haberlerle gel.
okuyabildiklerim bunlar.atladığım varsa kusura bakmayın kızlar acayip uykusuz ve yorgunum.

sabah yine altıda yoldaydık biz.gittim 10 gün önce verdiğim kan tahlilinin sonucunu aldım.b hcg di.sonuç tabiki negatifsonra ultrasonumu çekildim.sağ sol overlerde polikistik overlerim duruyor.polipe soru işareti koydular.neyse bekle bekle öğleden sonrada sonuçları göstermek için girdim içeri.eşimin uzaktan bi akrabası da orda uzman doktordu ama eşim bi aksilik olursa ararız demişti.aramamıştık.içeri bir girdim o doktor muş sonuçlara bakan bende hemen tanışlık verdim.durumumu anlattım.doktorum histeroskopi istemişti dedim.oda düşündü.polip şüpesi var ama kesin değil boşuna anestezi alma dedi.bir test dedi ama adını tam anlamadım.rahimin içini sıvıyla dolduruyoruz dedi.daha net görünüyor.eğer polip varsa histeroskopi yaparız dedi.hemen telefon açtı testi yaptırmak için.oda çok doluymuş aradığı kişi.sen benim işimin bitmesini bekle ben kendim yapayım dedi.baya bir bekledik.sonra geldi sormamışım dedi adetin kaçıncı günü bende dedim dört gün sonra adet olacam.b hcg yi de yaptıralı 10 gün olmuş dedi olurya gebelik varsa yapmayalım.adet bittikten sonra yanıma gel ben yaparım dedi.yani adeti bekleyecem.yeniden yol güründü bize.
kusura bakmayın ya çokkk uzun oldu

Hoşgeldin cnm, geçti şükür saolasın...
demek bu dr direk yapmaya gerek yok dedi kuzum, aslına bakarsan mantıklı asyacım, şüphesi olan bişi için anestezi alma... şimdi adetin bitmesini mi bekliceniz hayatım, hadi hayırlısı bakalım, inş o testi yaptıktan sonra, tüm işleriniz hemencik hallolur.. kaldığınız yerden devam edersiniz çalışmalara bitanem...

inşallah hayırlısı olur canım.adet bitip temizlendikten sonra gel dedi.hem o zaman rahim kalınlığı yanıltıcı olmaz dedi.hayırlısı.

sonuçların temiz çıkmış ne güzl canım inşallah sonuna kadar herşey böle güzel devam eder

canım bak korkulacak bişi yokmuş maşallah drunu da beğenmişsin inşallah hep iyi olur bozmaz kendini kalp atışınıda duymuş drun doğum tarihi bilene hesaplanmış maşallah canım umarım hep güzel haberler almak nasip olur saonuna kadar

ne güzel dönmüşsün bu sefer güzelim maşallah hadi baklaım o zman adetini bekleyeceğiz sonrasında da sonuçlara göre histeroskopi yapılacak demek ki inşallah herşey yolunda devam eder tatlım

sağol bitanem sanırım bir paşamız daha oluyor
sende güzel haberlerle gelmişsin canım neyseki doktorda tanıdık çıkmış bu iyi oldu daha çok ilgilenir şimdi adetini bekliyoruz o zaman ondan sonra ne olacağını görecez inşl hitereskopiye gerek kalmadan netleşir problemde ona göre kısa bir tedavi ile herşey yoluna girer

halevcim sağol hayatım şükür temiz çıktı rabbim sonuna kadar böyle götürsün inşl

yıldızcım nane ve kekik içinde söktürücü özelliği var dediler bana yememeye dikkat et demişlerdi adada narı söylemişti çok sıcak suyla banyo yapma ilk 3aya kadar bu benim için zor olmuştu ılık suyla yıkanmayı sevmiyorum azcık tenimizi yakacak ama idare ettik bol bol salata yemeye çalış yumurtanı aksatma unutma anne hamileyken neyi çok yerse bebekde onu severmiş bunu düşün ve elinden geldiğince yemeye çalış herşeyden bebeğin alsın tadını bide önümüz yaz ayran içebilirsin ferahlatır ben hamileliğimde ayrana düştümde tavsiye ederim süper oluyor şimdilik aklıma gelenler bunlar yine aklımıza geldikçe paylaşırız birbirimizle

günaydın kızlar naslsınız??mesajlarınızı okudum şimdi iyi dilekleriniz ve destekleriniz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim..inşallah ALLAH sonuna kadar hepimiz için hayırlı haberler almamızı nasip etsin....

ayyy canlarım benim ne güzel sohbet etmişsiniz kıskandım valla hemen doktor hikayeme geçiyim sonra sizlere döncem.
dün acaip ağrım oldu belimde bacaklarımda ve uzayan akıntı geldi amaniiiiin didim neyse doktora gittim 3 yumoşumda yerinde. halbuki gündüz yaşadığım durum karşısında kesin çatladı derdim demek bu olay çatladı demek değilmiş bunu da öğrenmiş olduk. hepsi hemen hemen aynı boy 17 mm civarı doktorum çok beğendi solu halledemedik ama o da allaha kaldı artık. %95 pazartesi öğleden sonra aşılamam olcak hayırlısıyla. bugün tekrar gidicem ayy yalama oldu resmen yine görmek istedi çatlama iğnesini de yazcak sanırım. bu arada eşimle ilgili ilişki anlamında bişey söylemedi sperm alımı açısından.adacım sende 3 gün perhiz vermişti dimi doktorun belki bugün söyler bize 2 günlük ama bizim zaten çarşambadan beri olmadı eşim hasta diye nolcek o zaman :44:
şimdi gelelim sizlere
ranaaacımm tatlım benim ertelemek falan duymak istemiyorum böyle laflar bazı şeylere yaşadığın anlık sinirler bunalmalarla söylemişsin bunu farkettim ama canımgeçici bir durum o bend eçok yaşadım inan. özellikle ilk yıl korunmayı bıraktığımızda eşim bukadar istekli yada önemsiyor değildi. birazda hemen olcak diye düşünüyordu o yüzden. benim de çok bunladığım yalnız kaldığım zamanlar oldu ama hiçbırakmadım ucunu hep yeter bıktım dedim sonra 2 gün sonra yeni umutlarla gene başladım. yani canım bizler yanındayız hep eşimiz bile olsa bazen bizi anlayamayabiliyor ne yazıkki ama sakın bu sana umutswuzluk bıkkınlık getirmesin tatlım hayatta anne olmaktan daha güzel ne olabilir bütün çilemiz bunun için değilmi:26:
adacımmm kızlar yapmış ama birazda ben terapi yapıyım sana şekerim o ne densiz insanmış öyle yaa onane sizin durumunuzdan sen işi bırakmayı düşünüyorsan bunun hesabını yapmışsındır. sana bişey diyimmi ben şunu farkettim çalışan kadınların hepsinin hayalidir çocuğu olunca ,işi bırakmak evinde olmak eğer biri bunu yapabiliyorsa ve bir başkası yapamıyorsa bu kişi diğeri de evinde olmasın o da çalışmaya devam etsin diye gaz verir. ben de bir yıla yakın evde oturdum ben de bir çok arkadaşımdan böyle yorumlar aldım. sen kimsenin lafına bakma canıms ende demişsin ya aslan gibi kocan var arkanda aileside yardım ediyormuş borcunuza e daha nee. bi dahada duymıyım öyle uzun yazdım sıktım falan burda konuşmak paylaşmak birbirimizin yanında olmak için varız. ben de burdaki arkadaşlıklarımız gibi bir arkadaşlık bilmiyorum. keşke gerçekte de görüşebilsek dediğin gibi başka arkadaşa ihtiyaçç duymam hee
esinnn tatlımmm hiç olurmu benim arkadaşımında belli oldu senden bir hafta önce hemide onunda erkek erkekler ben burdayım diyo hemen .hem zaten kız çıksa nolur sanki sonradan süpriz yapar herkeşe. bu arada bu sene aldığım tüm hamiş haberlerinden erkek çıktı
yıldızımmmohh ne güzel keyif yapmışın bebişinle işallah yanyana da uyuyup kalcaksınız böyle. dikkat ediyorsun dimi kendine iş falan yapma sakın hee
nalancımmmm demek kese kalp atışı çıktı canım öyle mii hadi gözün aydın hayatım bu arada sen sigaramı içiyosun halaaaaaaaaaaaaaa kızlarrr yıldızdan çevirdiğimiz okları hemen nalana döndürüyoruzzzz
halevim bebişimmm sen nasılsın canım moraliniz düzelmiştir artık işler halloldu hayırlısıyla. artık senden eşinin doktora gitme haberlerini bekliyoruz heyecanla tatlım. bu arada salı günü öğrencem senin için tüp bebekten daha garantili ve daha zahmetsiz bir yöntem varmış canım. bizim işeyirnde bir arkadaş öğrenmiş izmirde sadece kent hastanesi yapıyormuş. 10000 tlye falan maloluyormuş ama 2000 başta alıyorlarmış tutarsa kalanı alıyorlarmış galiba ben detayları öğrencem sana canım pazartesi işe gitmicemde salı öğrenirim artık.yada sen netten bul kent hastanesi diye ara sor canım o arkadaş da telefonla bilgi aldı detayları öğren istersen
asya canımm ay çok seivndim tanıdık doktor bulmanıza demek ameliyat demedi hemen bu daha iyi bişey neymiş o yapcağı işlem rahim filmi gibi bişeymi acaba hadi hayırlısı olsun canım bakalım ordan ne çıkcak adetini bekliyoruz o zaman şimdi bide gelmezmişşş
erica melike nur nerdesiniz kızlar

bu arada dün bende eşime sinir oldum bi ara çok sık yapmaya başladı bunu. kayınvalideme gitmiştik yemeğe çıkarken bugün için kahvaltıya gelin isterseniz dediler. eşimde bakarız dedi döndü bana senin doktor işin falan varmı dedi. kii söylemiştim bugün gitceğimizi neyseki sormadı onlar bişey belkide duymadılar çünkü duysalar kesin neyin var ne doktoru hemen soru yağmuru başlardı.
çıktık dedim eşime özellikle mi yapıosun doktor falan diye sorup durcaklar dedim. ya boş bulundum bi an dedi. hem nolcak tahmin ederler zaten yabancı mı onlar falan başladı. dicektim tahmin mi ederler ablanmı söylemiştir neyse demedim bişey. ama sinir oldum. ya ben kendi anneme söylememişim bunu bu o kadar kolay değil ne habire dile getiriyosunki yani. geçen de arkadaş aramıştı demiştim ya ben ona bi işlem yaptırıcaz gelemeyiz h.sonu diye. onun eşine söylemiş onlar da tüp bebek yaptırmıştı. kız bana mesaj atmış face den neden bize söylemiyosunuz yardımcı oluruz falan gibisinden .böyle şeyler yapıp boş bulunmama yada insanlara yalancı çıkmama sebep oluyo bide bütün dünyaya ilan etcek bu gidişle galiba ... sinirlerimi zıplattııı offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…