hoşbulduk hayatım şükür canım iyi çıktı inşl darısı sizinkilere olsunhoşgeldin esincim, ohh maşallah testlerinde iyi çıkmış, hadi gözünüz aydın kuzum
ayy anlat nalancım çok merak ettim seni
canlarım ya kusura bakmayın doktordan direk işyerine geldik koleksiyon haftası bu hafta aşırı yoğunuz.şuan işteyim çıkıcam birazdan. yeni doktorumuza gittik çok iyi inşallah hep böyle olur.. ultrasona koydu gösterdi 5mm lik bebişimizin boyu kalp atışını şuan ben duyuyorum ama size dinletmiyim sonraki haftalar dinleticem daha net olur dedi. neler yiycem neler yemiycem bilgisini verdi sigara kullanıyorum normalde günde 2-3 taneye kadar iç dedi. progestan bitince 1 kutu daha yazım gene al dedi. glukofaj kullanıyordum devam et biraz daha dedi testler istedi ve 22 nisanda gün verdi test sonuçlarında birlikte çağırdı. 6 haftalık olduğumu söyledi ve kış bebeği geliyor dedi 26 kasım doğum haftası görünüyor.doğum için şuan için bişey konuşmak için erken dedi ilerleyen zamanda ortaklaşa karar veririz dedi.en önemlisi kist olayına gelince söyledik bakalım dedi ultrasonda bakarak ben bunu size söylemem bile dedi çünkü çok önemli bişey değil ya kendilinden yok olur yada yaşaması için orda duran bişeydir. zararı yok endişelenmeyin dedi.ve şuan için ne değişiklikler olduğundan bahsetti uykuya daha fazla düşüceksin bel sırt ve kasık ağrıların devam edicek vs.. açıklama yaptı. ilişki için ise : ilk 3 ay bizim için çok önemlidir dedi korunarak olmalı siz bilirsiniz dedi. benden bukadar kızlarr öpüyorum sizleri...
canlarım ya kusura bakmayın doktordan direk işyerine geldik koleksiyon haftası bu hafta aşırı yoğunuz.şuan işteyim çıkıcam birazdan. yeni doktorumuza gittik çok iyi inşallah hep böyle olur.. ultrasona koydu gösterdi 5mm lik bebişimizin boyu kalp atışını şuan ben duyuyorum ama size dinletmiyim sonraki haftalar dinleticem daha net olur dedi. neler yiycem neler yemiycem bilgisini verdi sigara kullanıyorum normalde günde 2-3 taneye kadar iç dedi. progestan bitince 1 kutu daha yazım gene al dedi. glukofaj kullanıyordum devam et biraz daha dedi testler istedi ve 22 nisanda gün verdi test sonuçlarında birlikte çağırdı. 6 haftalık olduğumu söyledi ve kış bebeği geliyor dedi 26 kasım doğum haftası görünüyor.doğum için şuan için bişey konuşmak için erken dedi ilerleyen zamanda ortaklaşa karar veririz dedi.en önemlisi kist olayına gelince söyledik bakalım dedi ultrasonda bakarak ben bunu size söylemem bile dedi çünkü çok önemli bişey değil ya kendilinden yok olur yada yaşaması için orda duran bişeydir. zararı yok endişelenmeyin dedi.ve şuan için ne değişiklikler olduğundan bahsetti uykuya daha fazla düşüceksin bel sırt ve kasık ağrıların devam edicek vs.. açıklama yaptı. ilişki için ise : ilk 3 ay bizim için çok önemlidir dedi korunarak olmalı siz bilirsiniz dedi. benden bukadar kızlarr öpüyorum sizleri...
oyy kuşum uyudun demek oh ne güzel dinlendiniz miniğinle birlikte bende sersem gibi oldum uyukladım ama nerde uyuturlarmı hiçkoltukta uyuyvermişim, telefon sesine kalktım, anaaa bi baktım saat 4 olmuşama pek iyi geldi walla uyku, acıkmışı şimdide karnımızı doyuruyoz
kızlar gerekli kızmaları yapmışlar sana, o yüzden ben kızmayacağımdaha öncedende dediğimiz gibi bu bebekler zor geldi bize ve onların hayatları daha önemli, arkanda kapı gibi kocan var maşallah. borç bu ödenir sen merak etme, bir şekilde ödenir kuzum ama bebeğini ne kadar zor bulduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım...bak kendinde diosun, 2 ayakkabı almam 1 alırım die, gerekirse hiç almazsın ama hayat devam eder. bebeğin herşeyden daha önemli bunu biliosun bitanem
bu arada haleviminde dediği gibi bizi başka insanlarla karıştırma bebeeemmmne yazıkki herkes farklı ve kendi derdinde oluyo, senin derdini yalnız sen ve senin durumundakiler hisseder kuzucum
ama bak bişi için kıziyimyok pişman olmuşta neden yazmışmışta.. aaaaaaaaa bize yazmıcanda kime yazcan akıllım hepimiz burda çoook farklı arkadaşlıklar kurduk, seviyorum hepiniziiiiiii
evet bitanem, nisan başı kontrolü var onunda, bakalım sölücek mi cinsiyetini doktoru
evet cnm bugün gidecekyti, akşam gelir yazar heralde bize, inş iyi sonuçlarla gelir
esinin test sonuçları nolduki, çıkmıştır heralde
haklısın canım bian düşündüm ama yıldızın öyle yazması silkeledi beni
bir arkadaşım şaşırdım daha seninki küçükya cinsiyeti belli olmuş deyince biraz araştırmıştım ondan kafam karıştı ama ben napim doktor öyle dedi biz şimdilik oğluşum diye seviyoruz hatta eşim oğlişim diye seviyor artık öbür ay ne olur bilemiyorum
yok canım bebeğimin cinsiyetini söyleyen kendi doktorum değil o 16haftada söyleyecem demişti ikili testimi başka hastanede başka doktorda yaptırdım ayrıntılı ulturasonda gördüki söyledi yoksa ben sormadım bile
nebilim adacım arkadaşım sizinki küçük belli oldumu şaşırdım deyince bende ailemize söylemekle hata mı ettim dedim %80erkek dedi
haklısın kuzucumya yukardada açıkladımya o sebepten amannn sağlıklı olsunda gerisi teferruat
ayyy canım ona ne durumunuz ortada diyebiliyor sana sen eğer işi bırakmayı düşünüyosan kendinizi durumunuza göre ayarlamışsındır eşinle bu konuyu konuşmuşsundurki bunu dillendirebiliyosundur
kaldıki dediğin gibi herşeyden çifter çifter almaktansa 1tane alırsın düşünüp alırsın hesabını bilirsin hiç kimse işinde neler yaşadığını bilemze senden ve eşinden başka çocuğunuda kendin büyütmk istemen çok normal kimseye konuşmak düşmez birdaha söylerlerse gereken cevabı ver çok şükğr eşimin bakacak gücü var ortak kararımız bu diye
kızlar zaten gerekeni söylemiş ama bende değineyim böyle şeyleri bize söylemeyeceksinde kime söyleyeceksin niye pişman oluyorsun canım bizi bizden iyi kim anlar
sıra bize geldi doktordan geldik kızlar şükürler olsun testimizi temiz çıktı risk çok düşük doktor dediki hani bu kesin bi sorun yoktur demiyr olabilecek riski gösteriyor sonuçtanda anladığımız risk düşük diyor allahın izniyl inşl hepimizi sağlıkla alırız yavrucuklarımızı kucaklarımıza rabbim sonua kadar güzel geçirsin inşl
oyy kuşum uyudun demek oh ne güzel dinlendiniz miniğinle birlikte bende sersem gibi oldum uyukladım ama nerde uyuturlarmı hiçcanımmm çok sağol desteğin için iyiki varsınız ya çok çok seviyorum herbirinizi evet sizden gördüğümü başkasından düşünmeyeceğim artık sizin kadar iyi anlamadı o arkadaşımda bi kötü hisseettim sanki açız, açıktayız gibi, çok şükür halimize eşimede anlattım oda kızdı ona neymiş bizim durumumuz omu karar verecekmiş dedi zaten. Sağol bitanem bi an yazmasaydım dedim ama sağolun herzamanki gibi yine arkamdaydınız destekçim oldunuz.
Ablanın da cinsiyet belli olabilir bitanem haftaya
nalan canım ne güzel şeyler duymuşsun drundan çok şükür bak kist falanda yokmuş , kalp atışlarıda belliymiş maşallah Rabbims ağlık versin
Hamileler ve hamiş adayları kızlar roka yemek iyiymiş hamişken aklınızın bi köşesinde bulunsun istedim:26:
çok haklısın bitanem hıhayy sorma kuzum bi uyumuşuz walla iyi geldisalla bebeğim kim ne derse desin, hayat bizim hayatımız istediğimiz gibi yaşarız. sorgulamakta kimseye kalmaz. ban eşinde kızmış haklı olarak. insanlar bayılırlar zaten üzerlerine vazife olmayan işlere karışmaya sen bizi dinle sadece bitanem, diğerlerine kulaklarını kapa
ayy inş ablamında belli olur cinssiyeti
aa severim ben roka, ya kaç zamandır aklımda sorcam size hep unutuyorum tatlım.
ne yememek, içmemek gerekiodu başlarda bi deyiversenize bana , bi maydanoz hatırlıyomda başka bişi varmıydı canlarım
çok haklısın bitanem hıhonları dinlemicem ben.
drunun prensibi yoksa söyler bitanem.
valla 2 gün önce benimde canım roka çekti canım kayınvalidem almışda bi araştırdım zararlımı ki diye ama aksine iyiymiş hatta k.k de de böyle bi topic vardı orda da yazıyordu
bebiş aklımdakileri yazayım sana, hmmm neler vardı yardım edin kızlar he diyince akla gelmiyor
bitki çayları içme, hergün 4 adet ceviz ye, kayısı kurusu ye ama doğal olan olursa daha iyi. Kuru üzüm ( anaa ben abartısız 2 aya yakındır yemiyorum)süt , peynir, tavuk , balık. Ayva yemek de iyiymiş hamişken, hem bebişler güzel olurmuş, gamzeli olurmuş benim yeğenim gamzeli mesela.
Başka başka:44:
oyy saol cnm benm bi sürü yazmışsın.sende üzüm yemeye başla, bana yazdın emme kendin unutmuşun yemeyi baksana aa demek ayva güzelleştirio, yemek lazım o zaman
ayy evet canım ya sana yazarken aklıma geldi yemiyordum hiççayva için öyle rivayetler varmış canım, benim yeğenim de annesi çok yemişti çok tatlı gamzeli bir bebek oldu. Brokolide iyimiş , haftada 2 kez sütlü tatlı, kepek ekmeği, bulgur bak çok iyiymiş, yoğurt ve baklagil aklımdakiler bunlar cicim. Tabi sana yazarken fark ettim hiçbirini düzenli yemiyorum ay liste edip buzdolabına asmak lazım aslında.
bende çıkayım canlar kimsecikler kalmamış yıldız tek kaldık bacımaklıma geldikçe yazarım canım. Güzel haftasonları kızçelerim:92:
YILDIZ cım çok çok geçmiş olsun canım baya bir korkmuşsunuz.
sabah yine altıda yoldaydık biz.gittim 10 gün önce verdiğim kan tahlilinin sonucunu aldım.b hcg di.sonuç tabiki negatifsonra ultrasonumu çekildim.sağ sol overlerde polikistik overlerim duruyor.polipe soru işareti koydular.neyse bekle bekle öğleden sonrada sonuçları göstermek için girdim içeri.eşimin uzaktan bi akrabası da orda uzman doktordu ama eşim bi aksilik olursa ararız demişti.aramamıştık.içeri bir girdim o doktor muş sonuçlara bakan bende hemen tanışlık verdim.durumumu anlattım.doktorum histeroskopi istemişti dedim.oda düşündü.polip şüpesi var ama kesin değil boşuna anestezi alma dedi.bir test dedi ama adını tam anlamadım.rahimin içini sıvıyla dolduruyoruz dedi.daha net görünüyor.eğer polip varsa histeroskopi yaparız dedi.hemen telefon açtı testi yaptırmak için.oda çok doluymuş aradığı kişi.sen benim işimin bitmesini bekle ben kendim yapayım dedi.baya bir bekledik.sonra geldi sormamışım dedi adetin kaçıncı günü bende dedim dört gün sonra adet olacam.b hcg yi de yaptıralı 10 gün olmuş dedi olurya gebelik varsa yapmayalım.adet bittikten sonra yanıma gel ben yaparım dedi.yani adeti bekleyecem.yeniden yol güründü bize.
kusura bakmayın ya çokkk uzun oldu
Hoşgeldin cnm, geçti şükür saolasın...
demek bu dr direk yapmaya gerek yok dedi kuzum, aslına bakarsan mantıklı asyacım, şüphesi olan bişi için anestezi alma... şimdi adetin bitmesini mi bekliceniz hayatım, hadi hayırlısı bakalım, inş o testi yaptıktan sonra, tüm işleriniz hemencik hallolur.. kaldığınız yerden devam edersiniz çalışmalara bitanem...
sıra bize geldi doktordan geldik kızlar şükürler olsun testimizi temiz çıktı risk çok düşük doktor dediki hani bu kesin bi sorun yoktur demiyr olabilecek riski gösteriyor sonuçtanda anladığımız risk düşük diyor allahın izniyl inşl hepimizi sağlıkla alırız yavrucuklarımızı kucaklarımıza rabbim sonua kadar güzel geçirsin inşl
sabah yine altıda yoldaydık biz.gittim 10 gün önce verdiğim kan tahlilinin sonucunu aldım.b hcg di.sonuç tabiki negatifsonra ultrasonumu çekildim.sağ sol overlerde polikistik overlerim duruyor.polipe soru işareti koydular.neyse bekle bekle öğleden sonrada sonuçları göstermek için girdim içeri.eşimin uzaktan bi akrabası da orda uzman doktordu ama eşim bi aksilik olursa ararız demişti.aramamıştık.içeri bir girdim o doktor muş sonuçlara bakan bende hemen tanışlık verdim.durumumu anlattım.doktorum histeroskopi istemişti dedim.oda düşündü.polip şüpesi var ama kesin değil boşuna anestezi alma dedi.bir test dedi ama adını tam anlamadım.rahimin içini sıvıyla dolduruyoruz dedi.daha net görünüyor.eğer polip varsa histeroskopi yaparız dedi.hemen telefon açtı testi yaptırmak için.oda çok doluymuş aradığı kişi.sen benim işimin bitmesini bekle ben kendim yapayım dedi.baya bir bekledik.sonra geldi sormamışım dedi adetin kaçıncı günü bende dedim dört gün sonra adet olacam.b hcg yi de yaptıralı 10 gün olmuş dedi olurya gebelik varsa yapmayalım.adet bittikten sonra yanıma gel ben yaparım dedi.yani adeti bekleyecem.yeniden yol güründü bize.
topiktede kimse kalmamış ama ben anlatayım yine.şimdi biraz geçmişi okudum.
ESİN cim demek bir paşa daha geliyor topiğe.hayırlı olsunlar inşallah.
YILDIZ cım çok çok geçmiş olsun canım baya bir korkmuşsunuz.
RANA cım hayırdır canım ne oldu .ara falan vermek yok canım.olana kadar uğraşacaz .napalım bizim imtehanımızda böyleymiş.olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah.
NALAN cım sende güzel haberlerle gelmişsin.gözün aydın canım.
NAR cım demek doktora gittin sende.hadi hayırlı haberlerle gel.
okuyabildiklerim bunlar.atladığım varsa kusura bakmayın kızlar acayip uykusuz ve yorgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?