slm kızlar nasılsınız bakalım göruşmeyelı ben ıyıyım allaha sukur geçtı boğazlarım falan geçmişi fazla okuyamadım ama aklımda kalanları yazayım
yıldızcım canım benım kuzucun gene korkutmus senı. bol bol dınlen canım mınığin bı gelsede hesabını bı kessek onun ısırsak her taraflarını bı allaha sukur benım bı sorunum yok kanama falan.
kızlar sayfayı ılk açtım yıldızın olduğu sayfaya denk geldı bı orayı okuyabıldım eşimle bu aralar çok vakıt geçiriyoz saoolsun herseyde yardımcı oluyo bana.
bu arada benım mınık bırbucuk aylıkmıs:) 26 kasım doğumu gorunuyo baklaım hayırlısyla gelsınde kış çocuğu olacak yanı :)
narcım, adacım, ranacım ,halevım,esıncım ,erıca,melıke sizler nasılsınız canlarımm benım
bugün kocişle gezdik biraz.ayakkabı bakıyodum gözüm bebek ayakkabılarına takıldı.acayip süslü hele kızlarınki ne bayıldım.eşimde onlara bakıyorum diye kızıyor bana.ben bekarken bile bakardım oysa.inşallah rabbim nasip ederde alırım bende
offf kızlar moralim bozuk yine... dün zaten işe gitmedim biliosunuz yattım evde.. bugünde aynı şekilde.. akşamüstü eşimle markete gidelim dedik, bişi kalmadı evde. çıkınca arabaya bindim bi ıslaklık hissettim, hemen eve gidelim dedim eşime.. geldim baktımki yine kan gelmişgeçenki kadar çok değil ama lekelenmelerin arasında kanamada başlamış yada başlayacak gibi ve sol kasığım ağrıyo iyice moralim bozuldu, yatarsam hiçbişi yok, ama kalktığımda biraz ayakta duriyim hemen kan geliyo. napcam bilemedim, işe nasıl gidicem, bi dünya yol gidiorum biliosunuz, evden bile çalışsam mutlaka gitmem gereken günler oluyor. rapor mu alsam acaba diorum, ama sonra napcam :26: süreklide rapor alamam ki:26:
ya buna da bişi olursa, şimdi iyice korkmaya başladımbi akıl verin napıcam ben
bu bebeğimide kaybetmekten çok korkuyorum, ona da bişi olursa dayanamam
ben de dün gittim doktora canlarım. yumoşlarımın hepiciği kocaman olmuş .hemen hemen aynı boyda hepsi. yalnız soldaki tek olduğu için acuk daha büyük öbürlerinden. doktorumada didim ya bu soldaki yumoş kaparsa spermleri. yok dedi merak etme sen ben onları sağa çekcem sağa gitcekler didi
neyse ilişki olayını da sordum en son çarşamba oldu dedim tamam olmasın bu haftasonu dedi. salıya vercem ilişkiyi dedi. pregnyll yazdı. dün gece saat 11de vuruldum hastaneye gidip. yarın saat 10.5ta doktorun yönlendirdiği tüp bebek merkezine gidip eşim sperm vercek. yıkama işlemi yapılcak. ordan spermi alıp doktorun yanına gitcez muayenehaneye. aşılama yapılcak hayırlısıyla. yarın anca akşamüstü girerim artık nete. dua edin canlarım benim için herşey yolunda gitsin. spermcikler sağ yumoşlarımı bulup kavuşsunn
herkese günaydın iyi haftalar canlarımm
ben birazdan hazırlanıp çıkıcam evden. ama önce hayır dualarınız alıp öyle gitmek istedim. önce tüp bebek merkezine gidip spermcikleri yıkatcaz sonra onları alıp aşılamaya gidicez. işallah herşey yolunda giderde bebişim bugün anneciğine tutunmaya başlar. arkadaşlarım canlarım nolur bugün benim için daha çok dua edin bugün size çok i,htiyacım var. hepinizi çok seviyorum öpüyorum kocamannn
günaydın kızlar.. moralim sıfır valla. sabah kalktım wc ye gittim ayıptır söylemesi peçeteye pembe-kırmızı şeklinde kanamahemen eşime söyledim çabuk kalk diye sonra hastaneyi aradık ama doktor henüz gelmemiş..ulaşamadı şimdide odası cvp vermiyor müdahaleyemi gitti acaba?? şuan işteyim ulaşınca dr gidicez.ama şuan yok kanama acaba gelirmiki tekrar bakalım dr nediycek. Kızlar dua edin inşallah bişey yoktur
sağol kuzucum ben iyiyim şükür yuvarlnıp gidiyoruz maşallah sende iyiymişsin seninkidemi 26kasım aman allahım sizin hamile kaldığınız günlerde demek bir hikmet varmış 3tane kış bebeğimiz var 2si 26sında biri 27sindeslm kızlar nasılsınız bakalım göruşmeyelı ben ıyıyım allaha sukur geçtı boğazlarım falan geçmişi fazla okuyamadım ama aklımda kalanları yazayım
yıldızcım canım benım kuzucun gene korkutmus senı. bol bol dınlen canım mınığin bı gelsede hesabını bı kessek onun ısırsak her taraflarını bı allaha sukur benım bı sorunum yok kanama falan.
kızlar sayfayı ılk açtım yıldızın olduğu sayfaya denk geldı bı orayı okuyabıldım eşimle bu aralar çok vakıt geçiriyoz saoolsun herseyde yardımcı oluyo bana.
bu arada benım mınık bırbucuk aylıkmıs:) 26 kasım doğumu gorunuyo baklaım hayırlısyla gelsınde kış çocuğu olacak yanı :)
narcım, adacım, ranacım ,halevım,esıncım ,erıca,melıke sizler nasılsınız canlarımm benım
ayyy aman canım boşver onlar bizim gibi değiller işte her fırsatta belli ediyolar bende bebk kıyafeti ayakkabısı eskiden beri bakmayı severdim ama eşim önceden bende bakıp üzülüyorum sanıyo diye istemezdi bakmamıNarcım demek pazartesi olacak aşılama .ayyy çok heyecanlı yaa.inşalalh hayırlısıyla olsun.aşılamada çoğul gebelik olma şansı yüksekmiş.geçen gün hastaneye gidince biri vardı izmirde 3 üzlere hamileymiş.ama diğerleri sağlıklı gelişebilsin diye birini aldıracakmış.üç tane ne tatlı olurdu ya.
bugün kocişle gezdik biraz.ayakkabı bakıyodum gözüm bebek ayakkabılarına takıldı.acayip süslü hele kızlarınki ne bayıldım.eşimde onlara bakıyorum diye kızıyor bana.ben bekarken bile bakardım oysa.inşallah rabbim nasip ederde alırım bende
canım çok geçmiş olsun demek sen birşeyler yapınca lekelemelerin başlıyor bol bol dinlenmen gerekiyor narında dediği gibi ilk 3ay yatacan demekki sen bi şekilde raporla felan hallet 1,5ay kaldı canım inşl bidaha olmaz ama sen elinden geldiğince 3ayı tamamlayana kadar yorma kend,n, sterse sokma bide çok sıcak suyla banyo yapma söylemiştim sana ama gözardı etme sen bunu kanaman oluyorya tetiklemesin allah korusun siziofff kızlar moralim bozuk yine... dün zaten işe gitmedim biliosunuz yattım evde.. bugünde aynı şekilde.. akşamüstü eşimle markete gidelim dedik, bişi kalmadı evde. çıkınca arabaya bindim bi ıslaklık hissettim, hemen eve gidelim dedim eşime.. geldim baktımki yine kan gelmişgeçenki kadar çok değil ama lekelenmelerin arasında kanamada başlamış yada başlayacak gibi ve sol kasığım ağrıyo iyice moralim bozuldu, yatarsam hiçbişi yok, ama kalktığımda biraz ayakta duriyim hemen kan geliyo. napcam bilemedim, işe nasıl gidicem, bi dünya yol gidiorum biliosunuz, evden bile çalışsam mutlaka gitmem gereken günler oluyor. rapor mu alsam acaba diorum, ama sonra napcam :26: süreklide rapor alamam ki:26:
canım demek bugün miniğinle buluşman var inşl sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmaz canım benimyıldızımmm kuşummmm sen hiç moralini bozma şimdi iyice dinlen bugünde. sonra yarın sabahtan hemen doktorunu ara anlat. atlama sakın canım. belki ilk zamanların böyle geçicek risk olmıcak belki ama kanamaların olcak arada. en kötü düşük riskin olur ama bak yatınca bişey olmuyo 3 ay yatman gerekebilir. sonuçta bunlar yaşanan şeyler o zamanda ilk 3 ay ki 1,5 ayı falan geçti, bu zamanda evden çalışırsın napalım. önemli olan bebğinin sağlıklı olması. ama sen şiimdi bunları kafana takıpda bebğini dahada strese sokma canım benim.korkma hiçbişey olmıcak bu bebeğine, allahım korucak onu hayırlısıyla..
ben de dün gittim doktora canlarım. yumoşlarımın hepiciği kocaman olmuş .hemen hemen aynı boyda hepsi. yalnız soldaki tek olduğu için acuk daha büyük öbürlerinden. doktorumada didim ya bu soldaki yumoş kaparsa spermleri. yok dedi merak etme sen ben onları sağa çekcem sağa gitcekler didi
neyse ilişki olayını da sordum en son çarşamba oldu dedim tamam olmasın bu haftasonu dedi. salıya vercem ilişkiyi dedi. pregnyll yazdı. dün gece saat 11de vuruldum hastaneye gidip. yarın saat 10.5ta doktorun yönlendirdiği tüp bebek merkezine gidip eşim sperm vercek. yıkama işlemi yapılcak. ordan spermi alıp doktorun yanına gitcez muayenehaneye. aşılama yapılcak hayırlısıyla. yarın anca akşamüstü girerim artık nete. dua edin canlarım benim için herşey yolunda gitsin. spermcikler sağ yumoşlarımı bulup kavuşsunn
ben birazdan hazırlanıp çıkıcam evden. ama önce hayır dualarınız alıp öyle gitmek istedim. önce tüp bebek merkezine gidip spermcikleri yıkatcaz sonra onları alıp aşılamaya gidicez. işallah herşey yolunda giderde bebişim bugün anneciğine tutunmaya başlar. arkadaşlarım canlarım nolur bugün benim için daha çok dua edin bugün size çok i,htiyacım var. hepinizi çok seviyorum öpüyorum kocamannn
günaydın kızlar.. moralim sıfır valla. sabah kalktım wc ye gittim ayıptır söylemesi peçeteye pembe-kırmızı şeklinde kanamahemen eşime söyledim çabuk kalk diye sonra hastaneyi aradık ama doktor henüz gelmemiş..ulaşamadı şimdide odası cvp vermiyor müdahaleyemi gitti acaba?? şuan işteyim ulaşınca dr gidicez.ama şuan yok kanama acaba gelirmiki tekrar bakalım dr nediycek. Kızlar dua edin inşallah bişey yoktur
eşim nihayet ulaşmış dr'a. demiş eğre 2 yekadar kanama devam ederse gelin bakıyım demiş. ben nasıl beklerm 2 ye kadar
ranacım sen bana 3lü test, sormuşsu hayatım benim doktorum ayrıntılı ulturasonda sıkıntı görmeyince ikili teste gerek görmüyorum ama isterseniz yaptıradabilirsiniz size kalmış dedi 16haftada 3lü yapacam zaten dedi bizim hastanede 2liyi sigorta karşılamıyomuş diye şart koşmadı ama bana çevrem yaptır dedi diye ben başka hastanede yaptırdım yanş bidahaki gittiğimde kendi doktorumda 3lü testi yapacak
aslında öyle canım ikili testte sıkıntı çıkmayınca 3lüyü yapmıyolar çünkü ikilinin güvenilirliği %80-90ken 3lünün %60-70miş ama deiğim gibi benim gittiğim hastanede ikili testi devlet karşılamıyordu doktor ulturasondada sıkıntı görmeyince gerek yok dedi 3lü yapacaz önümüzdeki ay diye ama biz yaptıralım dedik ikiside yapılsın ne kaybederizcanım günaydın bende seybılıyordum o yuzden sordum canım hanı ıkılı teste problem olmayınca 3 lu testı ıstemıyorlar sanmıstım ama herhalde içi rahatlasın ailelerin diye kendilerine bırakıyorlar canım iyi hadi sende yaptır bakalım ınsallah o da temız cıkar canım
esincim,adacım,yıldızcım yaa sızlere bırsey soracagım sızde hıc hmılelık belırtılerınde ates basması oluyormu genelde ben cok usuyen bırıyımdır son ıkı gundur boyle ates basıyor anıden uzerımde ne varsa cıkartıyorum normalde kombıyı 55-60 yaparım yanı cok usurum ama ıkı gundur 40 derecede ama bana hala sıcak gelıyor varmı acaba bunun bır nedenı esım acaba hamılemısın ondan mı dedı bende hamılelık belırtısı degıl bu menepoz belirtisi dedim[/QUOTE
canım herkeste olurmu bilmiyorum ama hamile olduğumu öğrendiğim gün dahil sonrasında hep üşüyodum hatta titriyordum hiç ısınamıyordum yatağın içinde bile bende ateş basması olmadı hep üşüme titreme oldu ama herkeste aynı olacak diye bişe yok tabi
aslında öyle canım ikili testte sıkıntı çıkmayınca 3lüyü yapmıyolar çünkü ikilinin güvenilirliği %80-90ken 3lünün %60-70miş ama deiğim gibi benim gittiğim hastanede ikili testi devlet karşılamıyordu doktor ulturasondada sıkıntı görmeyince gerek yok dedi 3lü yapacaz önümüzdeki ay diye ama biz yaptıralım dedik ikiside yapılsın ne kaybederiz
esincim,adacım,yıldızcım yaa sızlere bırsey soracagım sızde hıc hmılelık belırtılerınde ates basması oluyormu genelde ben cok usuyen bırıyımdır son ıkı gundur boyle ates basıyor anıden uzerımde ne varsa cıkartıyorum normalde kombıyı 55-60 yaparım yanı cok usurum ama ıkı gundur 40 derecede ama bana hala sıcak gelıyor varmı acaba bunun bır nedenı esım acaba hamılemısın ondan mı dedı bende hamılelık belırtısı degıl bu menepoz belirtisi dedim[/QUOTE
canım herkeste olurmu bilmiyorum ama hamile olduğumu öğrendiğim gün dahil sonrasında hep üşüyodum hatta titriyordum hiç ısınamıyordum yatağın içinde bile bende ateş basması olmadı hep üşüme titreme oldu ama herkeste aynı olacak diye bişe yok tabi
o zaman benımkı gercekten menepozdan desene
ah canım benim bozma moralini.bak şimdi daha azmış.sen iyice dinlen tatlım.kötü düşünme iyi şeyler düşünki iyi olsun.hem inşallah bu bebişin iyice tutundu sana merak etme canım.inşallah pazartesine kadar bişeyin kalmaz gidersin işede.korkma canım.üzme kendini bebekininde canı sıkılır sonra.
yıldızımmm kuşummmm sen hiç moralini bozma şimdi iyice dinlen bugünde. sonra yarın sabahtan hemen doktorunu ara anlat. atlama sakın canım. belki ilk zamanların böyle geçicek risk olmıcak belki ama kanamaların olcak arada. en kötü düşük riskin olur ama bak yatınca bişey olmuyo 3 ay yatman gerekebilir. sonuçta bunlar yaşanan şeyler o zamanda ilk 3 ay ki 1,5 ayı falan geçti, bu zamanda evden çalışırsın napalım. önemli olan bebğinin sağlıklı olması. ama sen şiimdi bunları kafana takıpda bebğini dahada strese sokma canım benim.korkma hiçbişey olmıcak bu bebeğine, allahım korucak onu hayırlısıyla..
herkeslere günaydınlar hayırlı bir hafta olması dileğiyle bol bol güzel haberlerle inlesin inşallah topığımız
canım benım yıldızım yaa bozma boyle moralını bak doktorunda demıs olabılır boyle kanamalar dıye sen gene ıhmal etme bugunde gıt doktora gorun canım hem bahaneyle mınıgınıde gormus olursun guzelım sakın takma kafana olurmu ne yapalım yatman gerekıyorsa yatacaksın bebısın ıcın hepsı guzelım ısyerıyle konusursun patronun zaten anlayıslı bırıydı anlattıgına gore olmadı kendı doktorundan rapor ıstersın verır kuzum ama sen yınede bugun bır doktoruna gozuk
günaydın canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum
canım çok geçmiş olsun demek sen birşeyler yapınca lekelemelerin başlıyor bol bol dinlenmen gerekiyor narında dediği gibi ilk 3ay yatacan demekki sen bi şekilde raporla felan hallet 1,5ay kaldı canım inşl bidaha olmaz ama sen elinden geldiğince 3ayı tamamlayana kadar yorma kend,n, sterse sokma bide çok sıcak suyla banyo yapma söylemiştim sana ama gözardı etme sen bunu kanaman oluyorya tetiklemesin allah korusun sizi
esincim,adacım,yıldızcım yaa sızlere bırsey soracagım sızde hıc hmılelık belırtılerınde ates basması oluyormu genelde ben cok usuyen bırıyımdır son ıkı gundur boyle ates basıyor anıden uzerımde ne varsa cıkartıyorum normalde kombıyı 55-60 yaparım yanı cok usurum ama ıkı gundur 40 derecede ama bana hala sıcak gelıyor varmı acaba bunun bır nedenı esım acaba hamılemısın ondan mı dedı bende hamılelık belırtısı degıl bu menepoz belirtisi dedim
ayyy canlarım benim ne güzel sohbet etmişsiniz kıskandım vallahemen doktor hikayeme geçiyim sonra sizlere döncem.
dün acaip ağrım oldu belimde bacaklarımda ve uzayan akıntı geldi amaniiiiin didim neyse doktora gittim 3 yumoşumda yerinde. halbuki gündüz yaşadığım durum karşısında kesin çatladı derdim demek bu olay çatladı demek değilmiş bunu da öğrenmiş olduk. hepsi hemen hemen aynı boy 17 mm civarı doktorum çok beğendi solu halledemedik ama o da allaha kaldı artık. %95 pazartesi öğleden sonra aşılamam olcak hayırlısıyla. bugün tekrar gidicem ayy yalama oldu resmenyine görmek istedi çatlama iğnesini de yazcak sanırım. bu arada eşimle ilgili ilişki anlamında bişey söylemedi sperm alımı açısından.adacım sende 3 gün perhiz vermişti dimi doktorun belki bugün söyler bize 2 günlük ama bizim zaten çarşambadan beri olmadı eşim hasta diye nolcek o zaman :44:
şimdi gelelim sizlere
halevim bebişimmm sen nasılsın canım moraliniz düzelmiştir artık işler halloldu hayırlısıyla. artık senden eşinin doktora gitme haberlerini bekliyoruz heyecanla tatlım. bu arada salı günü öğrencem senin için tüp bebekten daha garantili ve daha zahmetsiz bir yöntem varmış canım. bizim işeyirnde bir arkadaş öğrenmiş izmirde sadece kent hastanesi yapıyormuş. 10000 tlye falan maloluyormuş ama 2000 başta alıyorlarmış tutarsa kalanı alıyorlarmış galiba ben detayları öğrencem sana canım pazartesi işe gitmicemde salı öğrenirim artık.yada sen netten bul kent hastanesi diye ara sor canım o arkadaş da telefonla bilgi aldı detayları öğren istersen
bu arada dün bende eşime sinir oldum bi ara çok sık yapmaya başladı bunu. kayınvalideme gitmiştik yemeğe çıkarken bugün için kahvaltıya gelin isterseniz dediler. eşimde bakarız dedi döndü bana senin doktor işin falan varmı dedi. kii söylemiştim bugün gitceğimizineyseki sormadı onlar bişey belkide duymadılar çünkü duysalar kesin neyin var ne doktoru hemen soru yağmuru başlardı.
çıktık dedim eşime özellikle mi yapıosun doktor falan diye sorup durcaklar dedim. ya boş bulundum bi an dedi. hem nolcak tahmin ederler zaten yabancı mı onlar falan başladı. dicektim tahmin mi ederler ablanmı söylemiştirneyse demedim bişey. ama sinir oldum. ya ben kendi anneme söylememişim bunu bu o kadar kolay değil ne habire dile getiriyosunki yani. geçen de arkadaş aramıştı demiştim ya ben ona bi işlem yaptırıcaz gelemeyiz h.sonu diye. onun eşine söylemiş onlar da tüp bebek yaptırmıştı. kız bana mesaj atmış face den neden bize söylemiyosunuz yardımcı oluruz falan gibisinden .böyle şeyler yapıp boş bulunmama yada insanlara yalancı çıkmama sebep oluyo bide bütün dünyaya ilan etcek bu gidişle galiba ... sinirlerimi zıplattııı offf
offf kızlar moralim bozuk yine... dün zaten işe gitmedim biliosunuz yattım evde.. bugünde aynı şekilde.. akşamüstü eşimle markete gidelim dedik, bişi kalmadı evde. çıkınca arabaya bindim bi ıslaklık hissettim, hemen eve gidelim dedim eşime.. geldim baktımki yine kan gelmişgeçenki kadar çok değil ama lekelenmelerin arasında kanamada başlamış yada başlayacak gibi ve sol kasığım ağrıyo iyice moralim bozuldu, yatarsam hiçbişi yok, ama kalktığımda biraz ayakta duriyim hemen kan geliyo. napcam bilemedim, işe nasıl gidicem, bi dünya yol gidiorum biliosunuz, evden bile çalışsam mutlaka gitmem gereken günler oluyor. rapor mu alsam acaba diorum, ama sonra napcam :26: süreklide rapor alamam ki:26:
eşim nihayet ulaşmış dr'a. demiş eğre 2 yekadar kanama devam ederse gelin bakıyım demiş. ben nasıl beklerm 2 ye kadar
aslında öyle canım ikili testte sıkıntı çıkmayınca 3lüyü yapmıyolar çünkü ikilinin güvenilirliği %80-90ken 3lünün %60-70miş ama deiğim gibi benim gittiğim hastanede ikili testi devlet karşılamıyordu doktor ulturasondada sıkıntı görmeyince gerek yok dedi 3lü yapacaz önümüzdeki ay diye ama biz yaptıralım dedik ikiside yapılsın ne kaybederiz
o zaman benımkı gercekten menepozdan desene
bak işte ben ne diyorum sana hekeste bir olmaz diye bak yıldızda demiş ben bi gece önce ateşlenmiştim diye inşl sennkide hamilelik belirtisidir
yıldızcım sağol hayatım çok şükğr iyiyim hafta sonum çok yorucu geçti bugün tatil ilan ettim kendime dinleniyorum hayatım
hadi gitte doyur karnını afiyet olun hayatım
esincim,adacım,yıldızcım yaa sızlere bırsey soracagım sızde hıc hmılelık belırtılerınde ates basması oluyormu genelde ben cok usuyen bırıyımdır son ıkı gundur boyle ates basıyor anıden uzerımde ne varsa cıkartıyorum normalde kombıyı 55-60 yaparım yanı cok usurum ama ıkı gundur 40 derecede ama bana hala sıcak gelıyor varmı acaba bunun bır nedenı esım acaba hamılemısın ondan mı dedı bende hamılelık belırtısı degıl bu menepoz belirtisi dedim
günaydın güzeller, herkese iyi haftalar... bugün daha iyiyiz şükür, anneye az rahat vermek iatedi heralde miniğim... inş sorunsuz atlatabiliriz. int baktım kanamalarla ilgili kese büyüdükçe rahim damarları genişlermiş ve kanama yapabilirmiş, kıpkırmızı kan gelmediği sürece korkmayın dio, ablamla konuştum benm 1 ay oldu korkma sakın dedi. cmt gidicez bakalım dr a tekrar. tabi bu sürede allah korusun tekrar kanama olursa hemen gideceğiz. ben şimdi çok acıktım bişiler yiyip geleceğim....
halev, nur, asya, melike, erica sizler nasılsınız canlarım?
canım kimisine ateş basar Yıldız gibi, kimisi de üşür Esin gibi inşallah senin ki de yıldızın ki gibim güzel haberin belirtisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?