Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yıldızımmm kuşummmm sen hiç moralini bozma şimdi iyice dinlen bugünde. sonra yarın sabahtan hemen doktorunu ara anlat. atlama sakın canım. belki ilk zamanların böyle geçicek risk olmıcak belki ama kanamaların olcak arada. en kötü düşük riskin olur ama bak yatınca bişey olmuyo 3 ay yatman gerekebilir. sonuçta bunlar yaşanan şeyler o zamanda ilk 3 ay ki 1,5 ayı falan geçti, bu zamanda evden çalışırsın napalım. önemli olan bebğinin sağlıklı olması. ama sen şiimdi bunları kafana takıpda bebğini dahada strese sokma canım benim.korkma hiçbişey olmıcak bu bebeğine, allahım korucak onu hayırlısıyla..
ben de dün gittim doktora canlarım. yumoşlarımın hepiciği kocaman olmuş .hemen hemen aynı boyda hepsi. yalnız soldaki tek olduğu için acuk daha büyük öbürlerinden. doktorumada didim ya bu soldaki yumoş kaparsa spermleri. yok dedi merak etme sen ben onları sağa çekcem sağa gitcekler didi
neyse ilişki olayını da sordum en son çarşamba oldu dedim tamam olmasın bu haftasonu dedi. salıya vercem ilişkiyi dedi. pregnyll yazdı. dün gece saat 11de vuruldum hastaneye gidip. yarın saat 10.5ta doktorun yönlendirdiği tüp bebek merkezine gidip eşim sperm vercek. yıkama işlemi yapılcak. ordan spermi alıp doktorun yanına gitcez muayenehaneye. aşılama yapılcak hayırlısıyla. yarın anca akşamüstü girerim artık nete. dua edin canlarım benim için herşey yolunda gitsin. spermcikler sağ yumoşlarımı bulup kavuşsunn

herkeslere günaydınlar hayırlı bir hafta olması dileğiyle bol bol güzel haberlerle inlesin inşallah topığımız

biz iyiyiz canım sen kendıne dıkkat et dinlen bol bol bak eşinde yardımcı oluyormussun masallah allah bozmasın güzelim bol bol vakit geçirin 9 ay boyle senı el ustunde tutar sonra bebısınle beraber devam eder nazların guzelım

aman kızsın ne olacak benım esım benden cok bakar valla ne var bunda yanı sen takma kafanı guzelım ınslalah rabbım nasıp ederde bızde bakmakla kalmaz alırız

canım benım yıldızım yaa bozma boyle moralını bak doktorunda demıs olabılır boyle kanamalar dıye sen gene ıhmal etme bugunde gıt doktora gorun canım hem bahaneyle mınıgınıde gormus olursun guzelım sakın takma kafana olurmu ne yapalım yatman gerekıyorsa yatacaksın bebısın ıcın hepsı guzelım ısyerıyle konusursun patronun zaten anlayıslı bırıydı anlattıgına gore olmadı kendı doktorundan rapor ıstersın verır kuzum ama sen yınede bugun bır doktoruna gozuk

ayyy guzelım bugun oluyor demek aşılaman canım dualarımız senınle ınsallah tek seferde bulur spremcıkler dogru yolu ılk asılaman tutar ve hamıs kalırsın ınsallah kuzum hadı hayırlısı olsun guzelım aksam beklıyoruz guzel haberlerını

herkese günaydın iyi haftalar canlarımm
ben birazdan hazırlanıp çıkıcam evden. ama önce hayır dualarınız alıp öyle gitmek istedim. önce tüp bebek merkezine gidip spermcikleri yıkatcaz sonra onları alıp aşılamaya gidicez. işallah herşey yolunda giderde bebişim bugün anneciğine tutunmaya başlar. arkadaşlarım canlarım nolur bugün benim için daha çok dua edin bugün size çok i,htiyacım var. hepinizi çok seviyorum öpüyorum kocamannn

canım dualarımız senınle bugun hıc merak etme guzelım ınslalah annecıgıne tutunacak artık naz yapmayı bırakacak hadı bir an önce gidin geç kalmayın ınsallah hersey yolunda gıder mınıgın gelıverır :26:

günaydın kızlar.. moralim sıfır valla. sabah kalktım wc ye gittim ayıptır söylemesi peçeteye pembe-kırmızı şeklinde kanamahemen eşime söyledim çabuk kalk diye sonra hastaneyi aradık ama doktor henüz gelmemiş..ulaşamadı şimdide odası cvp vermiyor müdahaleyemi gitti acaba?? şuan işteyim ulaşınca dr gidicez.ama şuan yok kanama acaba gelirmiki tekrar bakalım dr nediycek. Kızlar dua edin inşallah bişey yoktur

eşim nihayet ulaşmış dr'a. demiş eğre 2 yekadar kanama devam ederse gelin bakıyım demiş. ben nasıl beklerm 2 ye kadar

günaydın canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum
sağol kuzucum ben iyiyim şükür yuvarlnıp gidiyoruz maşallah sende iyiymişsin seninkidemi 26kasım aman allahım sizin hamile kaldığınız günlerde demek bir hikmet varmış 3tane kış bebeğimiz var 2si 26sında biri 27sinde adayla benim kırkımız karışmayacaktı şimdi benle sizinde karışmayacak ama siz doğurunca birden topikten çekileceksiniz zor gelir bize
ayyy aman canım boşver onlar bizim gibi değiller işte her fırsatta belli ediyolar bende bebk kıyafeti ayakkabısı eskiden beri bakmayı severdim ama eşim önceden bende bakıp üzülüyorum sanıyo diye istemezdi bakmamı
canım çok geçmiş olsun demek sen birşeyler yapınca lekelemelerin başlıyor bol bol dinlenmen gerekiyor narında dediği gibi ilk 3ay yatacan demekki sen bi şekilde raporla felan hallet 1,5ay kaldı canım inşl bidaha olmaz ama sen elinden geldiğince 3ayı tamamlayana kadar yorma kend,n, sterse sokma bide çok sıcak suyla banyo yapma söylemiştim sana ama gözardı etme sen bunu kanaman oluyorya tetiklemesin allah korusun sizi
canım demek bugün miniğinle buluşman var inşl sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmaz canım benim

sanada günaydın canım allah yardımcınız olsun inşl miniğin sana tutunacak dualarımız ve aklımız sende hayırlı haberlerini bekliyoruz

adacım halevcim ranacım nalancım sizler nasılsınız ericayla melike gelmiyo ka ç zamandır onlarda iyidir inşl
ranacım sen bana 3lü test, sormuşsu hayatım benim doktorum ayrıntılı ulturasonda sıkıntı görmeyince ikili teste gerek görmüyorum ama isterseniz yaptıradabilirsiniz size kalmış dedi 16haftada 3lü yapacam zaten dedi bizim hastanede 2liyi sigorta karşılamıyomuş diye şart koşmadı ama bana çevrem yaptır dedi diye ben başka hastanede yaptırdım yanş bidahaki gittiğimde kendi doktorumda 3lü testi yapacak

canım korkma bak yıldızında kanaması var ve doktor ona olabılır bu tur kanamalar demıs ama mutlaka doktora gorunmen lazım gıt gor bebısını ıcın rahatlasın tamam mı cnaım

eşim nihayet ulaşmış dr'a. demiş eğre 2 yekadar kanama devam ederse gelin bakıyım demiş. ben nasıl beklerm 2 ye kadar

canım geçmiş olsunya inşl korkulacak bişe yoktur geçmişi okuduysan yıldızında kanaması oluyor geçen doktora gittiğinde bir sıkıntı yoktu şükür inşl şimdide ondada sendede hiç bir sıkıntı yoktur bebişiniz adrenalin yapmak istiyordur

canım günaydın bende seybılıyordum o yuzden sordum canım hanı ıkılı teste problem olmayınca 3 lu testı ıstemıyorlar sanmıstım ama herhalde içi rahatlasın ailelerin diye kendilerine bırakıyorlar canım iyi hadi sende yaptır bakalım ınsallah o da temız cıkar canım

esincim,adacım,yıldızcım yaa sızlere bırsey soracagım sızde hıc hmılelık belırtılerınde ates basması oluyormu genelde ben cok usuyen bırıyımdır son ıkı gundur boyle ates basıyor anıden uzerımde ne varsa cıkartıyorum normalde kombıyı 55-60 yaparım yanı cok usurum ama ıkı gundur 40 derecede ama bana hala sıcak gelıyor varmı acaba bunun bır nedenı esım acaba hamılemısın ondan mı dedı bende hamılelık belırtısı degıl bu menepoz belirtisi dedim

aslında öyle canım ikili testte sıkıntı çıkmayınca 3lüyü yapmıyolar çünkü ikilinin güvenilirliği %80-90ken 3lünün %60-70miş ama deiğim gibi benim gittiğim hastanede ikili testi devlet karşılamıyordu doktor ulturasondada sıkıntı görmeyince gerek yok dedi 3lü yapacaz önümüzdeki ay diye ama biz yaptıralım dedik ikiside yapılsın ne kaybederiz

günaydın güzeller, herkese iyi haftalar... bugün daha iyiyiz şükür, anneye az rahat vermek iatedi heralde miniğim... inş sorunsuz atlatabiliriz. int baktım kanamalarla ilgili kese büyüdükçe rahim damarları genişlermiş ve kanama yapabilirmiş, kıpkırmızı kan gelmediği sürece korkmayın dio, ablamla konuştum benm 1 ay oldu korkma sakın dedi. cmt gidicez bakalım dr a tekrar. tabi bu sürede allah korusun tekrar kanama olursa hemen gideceğiz. ben şimdi çok acıktım bişiler yiyip geleceğim....

dinleniorum bebeğim saol, kötü düşünmemeye çalışıorum, inş bi daha olmayacak die umut ediyorum...

canım benm saol, şuan iyiyim bakalım mümkün olduğunca yatıyorum, bir sonraki gidişimizde konuşacaz bakalım gerekirse rapor alacağım hayatım.
ayyy demek büyük buluşma bugün hadii inş annesine sımsıkı tutunacak meleğin canım benm

günaydın hayatım, bugün iyyim şükür ama bişeyle uğraşmıorum artık, mümkün olduğunca yatıyorum tatlım. allahtan kan kırmızısı gibi değil, kahverengi açık lekeler oluyo. o yüzden daha iyiyim, herhangi bi durum olursa gidicem zaten hemen dr uma bitanem. olmadı dediğiniz gibi rapor alacağım, patronum sorun çıkarmaz die umuyorum

günaydın bitanem, hadi bakalım hayırlısıyla bebişini al gel tüm dualarımız senle kuzum, hayırlı haberlerini bekliyoruz

nalancım hemen doktoruna git. bende prş öyle oldum, git gör meleğini için rahat etsib hayatım, ben gördükten sonra rahatlamıştım, hala lekelenmelerim devam ediyor. mutlaka doktoruna görün emi güzelim

günaydın esincim, saol bitanem şuan iyiyiz, açık kahverengi lekelenmeler var sadece, yatarsam sorun yok, bende yatıorum güzelim napiyim. yok yok sıcak suyla hiç yapmıyorum sen dediğinden beri kuzum merak etme. olmadı rapor alıp yatıcam hayatım.
sen nasılsın kuzucum?

ayy çok güldüm menepoz beliirtisine,sen çok yaşa emiii ben hamileliğimi öğrendiğim zamanlarda, bi gece hatırlarsan çok ateşlendim demiştim. ayy hadi inş bebiş belirtisidir bitanem ya

adacım sen nerelerdesin kuzum, annen çıktımı hastaneden?

halev, nur, asya, melike, erica sizler nasılsınız canlarım?

günaydın canlarım hepicinize hayırlı haftalarrrrrrrrrrrrrrrr

canım benim maşallah yumoşların ne güzelde büyümüşler demek ki öle belirti de yumoşlarımız çatlamıyormuş bi bilgi daha öğrenmiş olduk sayende tatlım. eşine de pek takılma boşver erkeklerin geneli öledir (ama benim eşim kesinlikle söylemez)

bu arada dediğin tedavinin ücreti beni aşar kuzum ya o kadar param olsa direk ev işine girerim düşünmeden zaten 1-2 ay kendim deneyim sigortamızın son durumunu gözden geçirelim sona kalan dondurulmuşlarımı da aldıktan sonra tutmazsa ya bırakırım 1-2ay daha yada maya tıp merkezine giderim ki inşallah bunlara gerek kalmadan gelir miniğim

canım benim demek ki daima yatman gerekiyor lütfen içini ferah tut şarıl şarıl kanaması olupda sapasağlam doğuran insanlar var seninde miniğine bu sefer hiç bişey olmayacak Allahımın izniyle bu sefer kucağına almak nasip olacak güzel düşün güzel olsun tatlım Alalhım sizleri korusun inşallahhhhhh

ay kuzum benim hadi bakalım Allahım yardımcın olsun inşallah herşey güzel devam eder ve güzel müjdeli haberlerle gelirsin hep aramıza inşallah Allahımın ilk ve son uğraşı olur size ve bebişini/bebişlerini nasip eder inşallah elbette ki dualarımız seninle

canım benim sende korkmuşsun ama bunlar olan durumlar sakın endişeye kapılma içini ferah tut sende iyi düşün iyi olsun güzelim Allahımın izniyle senin miniğede birşey olmayacak inşallah Allahım ikinizide korusun tatlım sapasağlam kucağına almayı nasip etsin lütfen biraz sakin ol tatlım tamam

Son düzenleme:

evet hayatı herkesde bır olmadıgı bellı guzelım bak yıldızda oluyormus sende tam tersı olmus neyse herkesde aynı olan en buyuk ve kesın belırtı adetın gecıkmesı

canım kimisine ateş basar Yıldız gibi, kimisi de üşür Esin gibi inşallah senin ki de yıldızın ki gibim güzel haberin belirtisidir

günaydın canım iyi olmana sevindim çok panik yapmamaya çalış lütfen biliyorum bi ilk yaşadın ve tekrar olcağından endişe ediyorsun ama bu birada senin elinde iyi düşün tatlım kötüyü at kenara bebeğin içinde ve hep orada olacak Allahımın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…