oyy yıldızımda gelmiş hosgelmiş:80:
canım evet yaa bıraz rahat bıraksınlar artık benı
ayy bırde evet onlar var dogru dıyorsun bır gelıyorlar sonra yoklar dedıgın gıbı bız bıze yeterız valla sekerım sende bırakmadın bızı tesekkurler
günaydın canlar.yıldızcım adetim bitince gidilecek izmire.evdeyim hep.temizliğe vurdum kendimi.bugünde oturacam işim yok.
günaydın canlarım
yıldızcım derece düşüksede gözlük kullanmak derecesini sabitlemiyoki sadece daha net görmeyi sağlıyor öyle değilmi amam neyse şimdiden düşünmeyeyim ben bunu miniğin nasıl rahat bırakıyomu seni
adacım doktorda inşl miniğini tüm ayrıntılarıyla görüp gelecek
canlarım sizlere katılıyorum gelmeyen arkadaşları sallayın gitsin biz burda çok farklı güzel bir arkadaşlık kurduk ve bunu devam ettiriyoruz ama olarınki işleri düşüp bitince gidicek kadarmış öylesininde gereği yok zaten dediğiniz gibi hamileliğimizi burda geçirip bebeğimizi büyütecez onu 9ay annesiyle beleyen hatta 9aydanda önce bekleyen teyzeleri görmesinmi minik yiğenlerini
kızlar ben bugün güya test yaptırmaya gidicektim ama sabah tel çaldı kapattım geri yattım çok uyku vardı kaç günün yorgunluğunu attım resmen bugün kendime tatil verdim dinlenecem inşl yarın sabah giderim şimdi karnımızı doyuralım kahvsltı yapmayanlar gelsinnnnnnnn
günaydın canlarım
ranacım denetiminiz bitmiş ama toplantılar devam ediyomuş canım kolay gelsin ayın 20 gelsinde biraz rahat et artık çok yoruldun gerçekten
narcım belirt,lerin varmış bitanem inşl bu seferki adet değil bebek belirtisidir eşinle test günüde belirlemişsiniz haftaya daslıya gün saymaya başladık inşl güzel haberler alırız dediğin gibi br tedavi süreci olunca insan daha çok beklenti içine giriyor
dünde çok üşümüşsün hayatım hava çok soğuktu ama dün dikkat et kendine bugün sıkı giyinseydin birde sıcak sıcak bişeyler içte önlemini al belki ilaç kullanamıyosundur
halevcim eşin başladı demek ilaca şifa olsun hayatım
asyacım kolay gelsin ama çok yorma kendini haftaya tedaviye başlayacaksın dur biraz dinlen
yıldızcım derece düşüksede gözlük kullanmak derecesini sabitlemiyoki sadece daha net görmeyi sağlıyor öyle değilmi amam neyse şimdiden düşünmeyeyim ben bunu miniğin nasıl rahat bırakıyomu seni
adacım doktorda inşl miniğini tüm ayrıntılarıyla görüp gelecek
canlarım sizlere katılıyorum gelmeyen arkadaşları sallayın gitsin biz burda çok farklı güzel bir arkadaşlık kurduk ve bunu devam ettiriyoruz ama olarınki işleri düşüp bitince gidicek kadarmış öylesininde gereği yok zaten dediğiniz gibi hamileliğimizi burda geçirip bebeğimizi büyütecez onu 9ay annesiyle beleyen hatta 9aydanda önce bekleyen teyzeleri görmesinmi minik yiğenlerini
kızlar ben bugün güya test yaptırmaya gidicektim ama sabah tel çaldı kapattım geri yattım çok uyku vardı kaç günün yorgunluğunu attım resmen bugün kendime tatil verdim dinlenecem inşl yarın sabah giderim şimdi karnımızı doyuralım kahvsltı yapmayanlar gelsinnnnnnnn
yavlularım afiyet olsun ben yemeğe çıkayrum
esincim hosgeldin
evet canım cok yoruldum cumartesı ıse gıtmemey teklıf edecegım patronumaaay yordular benı
canım aman dusunme sımdıden gozluk mozluk pazartesı bır daha bak bakalım belkı okursun
tatıl vermıssın bugune demek ıyı olmus dınlen bebısınle kuzum
ayyy ben yapmadım kahvaltı gelıyorum
ay yıldızcım ada yazcağıma asya yazmışım yanlışlıkla Allah söyletti heralde. Demek ada doktora gitcekti bugün unutmuşum ben onu işallah iyi haberlerle gelir. Ya yıldız bu ilaçmı uyku yapıyo bende yoksa??? Çok fenayım hakkaten arada da baş dönmesi yaşıyorum. Geçen hafta kullanırken hiç bu yan etkiler olmamıştı şimdi niye çıktı beni umutlandırmak içinmi :44:
bende yemeğe çıkıyorum kızlar gelince katırılırım muhabbete artık tekrar
evet hayatım iyi geldi vallagünaydın uykucu anneeeeeiyi etmişin kuzum uyumakla, yoruldun kaç gündür iyi gelmiştir. haa esincim bu arada, tsh testi için aç karnına git emi güzelim
benm ufaklık iyi şükür cnm, annesine rahat veriyo şimdilik bakalım.
adanınkine elma kurdu dioduk, seninkide FINDIK KURDU olsunbenimki ne olur siz düşünün artık
ayy evet bu kadar bekledik bu bebişleri, teyzeleri ile beraber... hepiciğimizin bebişleri olunca onları paylaşcaz burdaayy çok heyecanlı değil mi amaaaa
afiyet olsun bebişim biz doyurduk karnımızı...
afiyet olsun hayatımyavlularım afiyet olsun ben yemeğe çıkayrum
cidden çalışma hayatım bu nedir yordukları seni geçen cumarteside çok çalıştın zaten bir haftada izin versinler sanaesincim hosgeldin
evet canım cok yoruldum cumartesı ıse gıtmemey teklıf edecegım patronumaaay yordular benı
canım aman dusunme sımdıden gozluk mozluk pazartesı bır daha bak bakalım belkı okursun
tatıl vermıssın bugune demek ıyı olmus dınlen bebısınle kuzum
ayyy ben yapmadım kahvaltı gelıyorum
bende yemeğe çıkıyorum kızlar gelince katırılırım muhabbete artık tekrar
merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.27 yaşındayım 4 buçuk yıllık evliyim 3 bucuk yaşında bir oğlum var.ikinci bebeği istiyordum ir seneden beri korunmuyorum ama olmadı.dün doktora gittim hormon testi yaptırdım.fsh hormonum yüksek dolayısıyla östrojen de düşük çıktı.doktor bu şekilde hamile kalamazsın dedi.menopozu tetikleyen bir hormonmuş bu.fsh yüksek çıkıpta hamile kalan varmı aranızda.ve tedavi süreci neler yaptınız.paylaşırsanız çok sevinirim.çok moralim bozuldu.lütfen yardım edin lütfennn
değerler=fsh:15.12 östradiol e2:29
merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.27 yaşındayım 4 buçuk yıllık evliyim 3 bucuk yaşında bir oğlum var.ikinci bebeği istiyordum ir seneden beri korunmuyorum ama olmadı.dün doktora gittim hormon testi yaptırdım.fsh hormonum yüksek dolayısıyla östrojen de düşük çıktı.doktor bu şekilde hamile kalamazsın dedi.menopozu tetikleyen bir hormonmuş bu.fsh yüksek çıkıpta hamile kalan varmı aranızda.ve tedavi süreci neler yaptınız.paylaşırsanız çok sevinirim.çok moralim bozuldu.lütfen yardım edin lütfennn
değerler=fsh:15.12 östradiol e2:29
yıldızcım ben de anlamadım bakıyorum progestan uyku ve baş dönmesi yapar diyor. iyide ben bunu çarşambadan beri kullanıyorum hiçbişey yapmadı 2 gündür haşat etti beni. işallah bebektendir güzelim takılmamaya çalışıyorum bir de kafamı kaldırabilsem
napıyım kızlar evde tek başına canım sıkılıyor sağı solu temizliyorum bende.yapacak bişey yok.tek başına çarşıya gitmeyide sevmiyorum.yürüyüşe gidiyodum onuda bıraktım.pazartesi gideriz izmire yada salı günü.bakalım ne olacak ya.ne olacaksa artık olsa benim psikolojim bozulmaya başladı sanırım.ağlamak geliyo içimden hep.hemen gözlerim doluyorr.hatta şimdi yazarken bile yaşlar akıyo.
halev şekerim yimeğee gittin geri gelemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?