Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hoşbulduk bebeeemmm... hiç bırakırmıyım sizi kuzum sizlerde bırakmayacaksınız, bizimki hamile kalıncaya kadar değil bitanem biliyosun
amannn boşver salla gitsin kuşum, biz demirbaşlar yeteriz topiğe

günaydın canlar.yıldızcım adetim bitince gidilecek izmire.evdeyim hep.temizliğe vurdum kendimi.bugünde oturacam işim yok.

haa ben acaba ilk günlerimi gidilcek die düşündüydüm kuzum anammmmm genemi temizlik yapıon kuşum sen, kolay gelsin... sen böle dedikçe ben utanıyom walla ama benmde bugün evim temizleniyo, akşam gidince miss olcak

oooo esin hanım, uyanabildiniz nihayet

günaydın canlarım
ranacım denetiminiz bitmiş ama toplantılar devam ediyomuş canım kolay gelsin ayın 20 gelsinde biraz rahat et artık çok yoruldun gerçekten
narcım belirt,lerin varmış bitanem inşl bu seferki adet değil bebek belirtisidir eşinle test günüde belirlemişsiniz haftaya daslıya gün saymaya başladık inşl güzel haberler alırız dediğin gibi br tedavi süreci olunca insan daha çok beklenti içine giriyor
dünde çok üşümüşsün hayatım hava çok soğuktu ama dün dikkat et kendine bugün sıkı giyinseydin birde sıcak sıcak bişeyler içte önlemini al belki ilaç kullanamıyosundur
halevcim eşin başladı demek ilaca şifa olsun hayatım
asyacım kolay gelsin ama çok yorma kendini haftaya tedaviye başlayacaksın dur biraz dinlen
yıldızcım derece düşüksede gözlük kullanmak derecesini sabitlemiyoki sadece daha net görmeyi sağlıyor öyle değilmi amam neyse şimdiden düşünmeyeyim ben bunu miniğin nasıl rahat bırakıyomu seni
adacım doktorda inşl miniğini tüm ayrıntılarıyla görüp gelecek
canlarım sizlere katılıyorum gelmeyen arkadaşları sallayın gitsin biz burda çok farklı güzel bir arkadaşlık kurduk ve bunu devam ettiriyoruz ama olarınki işleri düşüp bitince gidicek kadarmış öylesininde gereği yok zaten dediğiniz gibi hamileliğimizi burda geçirip bebeğimizi büyütecez onu 9ay annesiyle beleyen hatta 9aydanda önce bekleyen teyzeleri görmesinmi minik yiğenlerini
kızlar ben bugün güya test yaptırmaya gidicektim ama sabah tel çaldı kapattım geri yattım çok uyku vardı kaç günün yorgunluğunu attım resmen bugün kendime tatil verdim dinlenecem inşl yarın sabah giderim şimdi karnımızı doyuralım kahvsltı yapmayanlar gelsinnnnnnnn

günaydın uykucu anneeeee iyi etmişin kuzum uyumakla, yoruldun kaç gündür iyi gelmiştir. haa esincim bu arada, tsh testi için aç karnına git emi güzelim
benm ufaklık iyi şükür cnm, annesine rahat veriyo şimdilik bakalım.
adanınkine elma kurdu dioduk, seninkide FINDIK KURDU olsun benimki ne olur siz düşünün artık
ayy evet bu kadar bekledik bu bebişleri, teyzeleri ile beraber... hepiciğimizin bebişleri olunca onları paylaşcaz burda ayy çok heyecanlı değil mi amaaaa
afiyet olsun bebişim biz doyurduk karnımızı...

Son düzenleme:

esincim hosgeldin

evet canım cok yoruldum cumartesı ıse gıtmemey teklıf edecegım patronuma aay yordular benı
canım aman dusunme sımdıden gozluk mozluk pazartesı bır daha bak bakalım belkı okursun
tatıl vermıssın bugune demek ıyı olmus dınlen bebısınle kuzum
ayyy ben yapmadım kahvaltı gelıyorum

yavlularım afiyet olsun ben yemeğe çıkayrum

afiyet olsun kuzum

ayy evet çalışma cmt kuzum yaaa, çok çalıştırdılar seniii

ay yıldızcım ada yazcağıma asya yazmışım yanlışlıkla Allah söyletti heralde. Demek ada doktora gitcekti bugün unutmuşum ben onu işallah iyi haberlerle gelir. Ya yıldız bu ilaçmı uyku yapıyo bende yoksa??? Çok fenayım hakkaten arada da baş dönmesi yaşıyorum. Geçen hafta kullanırken hiç bu yan etkiler olmamıştı şimdi niye çıktı beni umutlandırmak içinmi :44:

bende yemeğe çıkıyorum kızlar gelince katırılırım muhabbete artık tekrar

ayy inş içine doğmuştur kuzum walla benm 7/24 uykum var bilion hayatım ama ilaçtan olduğunu sanmıyorum... çünkü ben ilaca bu pazar başladım bilion, ondan öncede hep uyukluyodum ben. bende hamileliğin en belirgin şekli uyku buna karar verdim, başka hiç bi belirtim olmuyoo.
ayyy Allahım inş seninde öyledir canım yaaaa, rabbim bu sefer bebeğinizi size kılmış olsun, hayırlı haberlerinizi almayı nasip etsin, inan can-ı gönülden istiyorum bunu bitanem
sen umutlanmadan devam et, aklına takma, başka şeylerle ilgilenmeye çalış kuzum (ne kadar zor old biliyorum ama dene en azından )
hadi afiyet olsun sanada. bende çok acıktım walla, bende bişiler yiyim artık :79:

evet hayatım iyi geldi valla
biliyorum canım aç karnına gidiecektim zaten ama yinede söyledğin iyi oldu tmmdır benimkide fındık kurdu olsun bakalım seninkini düşünürüz aartıkın
kesinlikle çok hyecanlı canım inşl hepimizin bebişlerinin heyecanını yaşayacağız burda
yavlularım afiyet olsun ben yemeğe çıkayrum
afiyet olsun hayatım
cidden çalışma hayatım bu nedir yordukları seni geçen cumarteside çok çalıştın zaten bir haftada izin versinler sana
bende yemeğe çıkıyorum kızlar gelince katırılırım muhabbete artık tekrar

afiyt olsun kuzucum

yıldızcım sanada afiyet olsun canım

merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.27 yaşındayım 4 buçuk yıllık evliyim 3 bucuk yaşında bir oğlum var.ikinci bebeği istiyordum ir seneden beri korunmuyorum ama olmadı.dün doktora gittim hormon testi yaptırdım.fsh hormonum yüksek dolayısıyla östrojen de düşük çıktı.doktor bu şekilde hamile kalamazsın dedi.menopozu tetikleyen bir hormonmuş bu.fsh yüksek çıkıpta hamile kalan varmı aranızda.ve tedavi süreci neler yaptınız.paylaşırsanız çok sevinirim.çok moralim bozuldu.lütfen yardım edin lütfennn
değerler=fsh:15.12 östradiol e2:29

canım malesef ben yardımcı olamayacagım ama bızım toplıkte bu sorunu yasayıp hamıle kalan olmadı erken menepoz mu senın kı ?

merhaba hayatım, benimde bildiğim bizim topikte yok, bu şekilde bir problem yaşayan. inş Allahım emeklerini boşa çıkarmaz..

kız asyaaa seni temizlik kolu başkanı seçiyorum topicimizde bu ne ayol hadi bakalım bekliyorz seni izmircenek güzel haberler versin benim memleketim sana işallah kuzucum
esincim demek dinlendin güzelce iyi olmuş canım yarın gidersin arada tembellik iyidir. gözlüğüde düşünme şimdiden daha kesinleşmiş bişey yok nede olsa
ada gelmedi hala doktordan sanırım
ranacım kız elini çabuk tut bizde yetişelim şu cadılara bak isimlerde başladı elma kurdu fındık kurdu... ama hala göbüşlerin resimini göremedik geçenlerde söyledim hepsi duymazlıktan geldi
yıldızcım ben de anlamadım bakıyorum progestan uyku ve baş dönmesi yapar diyor. iyide ben bunu çarşambadan beri kullanıyorum hiçbişey yapmadı 2 gündür haşat etti beni. işallah bebektendir güzelim takılmamaya çalışıyorum bir de kafamı kaldırabilsem

napıyım kızlar evde tek başına canım sıkılıyor sağı solu temizliyorum bende.yapacak bişey yok.tek başına çarşıya gitmeyide sevmiyorum.yürüyüşe gidiyodum onuda bıraktım.pazartesi gideriz izmire yada salı günü.bakalım ne olacak ya.ne olacaksa artık olsa benim psikolojim bozulmaya başladı sanırım.ağlamak geliyo içimden hep.hemen gözlerim doluyorr.hatta şimdi yazarken bile yaşlar akıyo.

walla kuzum ilaçtan da olabilir ama olmayabilirde.. temennimiz ilaçtan olmaması tabiii 1 hafta daha sabredecez bakalım güzelim. akşamları erken uykun felen geliyomu?
sen dedin emme benim göbeğim felen yokki kuzum :26: o yüzden koyamıom foto felen
göbekleri büyük olanlar koysun, en küçük biziz bilion nurla beraber sonrada sen, rana, halev ve asya olacak inş. sıramızı size devredecez :116:
adanın büyümüştür mesela göbüşü, esininde başlamıştır büyümeye, koysunlarda görelim

ahh kuzum dönem dönem bunlar oluyo biliyosun, Rabbim daha fazla uğraştırmadan, tedavi sonrası bebeğinize kavuştursun inş. ağlama kıyamam ben sanaaaaa

halev şekerim yimeğee gittin geri gelemedin

çok yedi herhal, eritme turlarında

ooo göbek sov başlayacak desenize

ay narcım yaa bız elımızı cabuk tutuyoruz da bızım nazlı tutmuyor sanırım bu gıdısle senınle aramızda acılacak gıbı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…