napıyım kızlar evde tek başına canım sıkılıyor sağı solu temizliyorum bende.yapacak bişey yok.tek başına çarşıya gitmeyide sevmiyorum.yürüyüşe gidiyodum onuda bıraktım.pazartesi gideriz izmire yada salı günü.bakalım ne olacak ya.ne olacaksa artık olsa benim psikolojim bozulmaya başladı sanırım.ağlamak geliyo içimden hep.hemen gözlerim doluyorr.hatta şimdi yazarken bile yaşlar akıyo.
ahh kuzum dönem dönem bunlar oluyo biliyosun, Rabbim daha fazla uğraştırmadan, tedavi sonrası bebeğinize kavuştursun inş. ağlama kıyamam ben sanaaaaa
afiyet olsun kuşum, aaa kapat tabeee, bakarım ayolll
halev şekerim yimeğee gittin geri gelemedin
ooo göbek sov başlayacak desenize
ay narcım yaa bız elımızı cabuk tutuyoruz da bızım nazlı tutmuyor sanırım bu gıdısle senınle aramızda acılacak gıbı duruyor
amin canım inşallah.ama bu aralar başka bişey düşünemez oldum ya.aklımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor.
Yıldızzzzzzzzzzzz yemeğe gidip gelene kadan falım soğumuştur hade bakem neler görüyon söle
yok yıldızım yok sende bişey yoktur daha ama esin ve ada artık bi şov yapsınlar bence.
Ranacım yok kuşum açılmaz aramız merak etme. Ben hayırlısıyla bu ay aşılamadan pozitifi görürsem sende gelecek ay görsen çift çizgiyi bakkk 3 hafta falan olur merak etme ben bi öğreniyim hemen seni asyayı ve halevi düşünüp süricem ayağımı
Asyacım canım benim yıldızın fikri çok güzel bence hem havalarda ısınıyo sporuna kaldığın yerden devam et bence. Evde olunca çok düşünüyor insan bende korunmayı bıraktığımız ilk bir seneye yakın evdeydim.hep aklımdaydı hatta sonradan dedimki o dönem çalışıyor olsaydım belki çat diye hamile kalcaktım aklıma getirmediğim için bukadar. Çalışmaya başlayınca çünkü çok daha rahat ettim. Ama kısmet böyleymiş işte sen de kendini oyalıcak kafanı dağıtcak bişeyler bulmalısın canım benim
progestan hapını ben kullanmadığım için hiç yorum yapmıyorum belirtisi hakkında ama inşl bebişten uyuyosundur bende başlarda öyle uyuyakalıyordumkikız asyaaa seni temizlik kolu başkanı seçiyorum topicimizde bu ne ayolhadi bakalım bekliyorz seni izmircenek güzel haberler versin benim memleketim sana işallah kuzucum
esincim demek dinlendin güzelce iyi olmuş canım yarın gidersin arada tembellik iyidir. gözlüğüde düşünme şimdiden daha kesinleşmiş bişey yok nede olsa
ada gelmedi hala doktordan sanırım
ranacım kız elini çabuk tut bizde yetişelim şu cadılara bak isimlerde başladı elma kurdu fındık kurdu... ama hala göbüşlerin resimini göremedik geçenlerde söyledim hepsi duymazlıktan geldi
yıldızcım ben de anlamadım bakıyorum progestan uyku ve baş dönmesi yapar diyor. iyide ben bunu çarşambadan beri kullanıyorum hiçbişey yapmadı 2 gündür haşat etti beni. işallah bebektendir güzelim takılmamaya çalışıyorum bir de kafamı kaldırabilsem
napıyım kızlar evde tek başına canım sıkılıyor sağı solu temizliyorum bende.yapacak bişey yok.tek başına çarşıya gitmeyide sevmiyorum.yürüyüşe gidiyodum onuda bıraktım.pazartesi gideriz izmire yada salı günü.bakalım ne olacak ya.ne olacaksa artık olsa benim psikolojim bozulmaya başladı sanırım.ağlamak geliyo içimden hep.hemen gözlerim doluyorr.hatta şimdi yazarken bile yaşlar akıyo.
yok yıldızım yok sende bişey yoktur daha ama esin ve ada artık bi şov yapsınlar bence.
Evde olunca çok düşünüyor insan bende korunmayı bıraktığımız ilk bir seneye yakın evdeydim.hep aklımdaydı hatta sonradan dedimki o dönem çalışıyor olsaydım belki çat diye hamile kalcaktım aklıma getirmediğim için bukadar. Çalışmaya başlayınca çünkü çok daha rahat ettim. Ama kısmet böyleymiş işte sen de kendini oyalıcak kafanı dağıtcak bişeyler bulmalısın canım benim
evet haklısınız bende farkındayım ama ne biliyim kendi memleketimde olsam tanıdıklarıım arkadaşlarım annem hergün bişey yapardım onlarla.ama burda çok yalnızım biliyosunuz.haziranda atamam olursa herşey daha farklı olacak inşallah.koşuşturmacadan düşünmem fazla belki o zaman.şuanda çok monoton bir hayatım var.Allah sonumuzu hayır etsin inşalah.
kızlar ben şimdi puaça falan yapacam.görüşürüz yine öpüyorum sizi.
hmmm bakıorum bebişimmm.
1 vakte kadar, sana kendiliğinden bebiş görüyorum sadece bitanem
yeterli sanırım falın için. ayy inş bebişim söletmiş olsun bunu teyzesi.
Ranacım yok kuşum açılmaz aramız merak etme. Ben hayırlısıyla bu ay aşılamadan pozitifi görürsem sende gelecek ay görsen çift çizgiyi bakkk 3 hafta falan olur merak etme ben bi öğreniyim hemen seni asyayı ve halevi düşünüp süricem ayağımı
halevcim falın güzel çıkmş hayatım inşl gerçekleşir
ayy evet büyüselerde koysak, sonrada siz koysanız fotoları, ööle tutmuyo felen deme bakiyimaz kaldı seninde bebişim bilion
bilmem mi tatlım ama başka şeylerle oyalanmaya çalışsan, evde olduğundan da sürekli aklında senin biliosun
hmmm bakıorum bebişimmm.
1 vakte kadar, sana kendiliğinden bebiş görüyorum sadece bitanem
yeterli sanırım falın için. ayy inş bebişim söletmiş olsun bunu teyzesi.
hımmmmmmmmmm harika bi fal oldu ağzına sağlık kuzum Allahım dua niyetine kabul eyler inşallahhhhhhh
sağol Esinim yıldızcım sağolsun güzel fal bakar
bayıldım bu fala bir ara ben de içeyimde bana bak bari yıldızcım ağzından bal damlıyo. Kızlar ben biraz yazı yazcam gelirim gene öpüldünüzz
ben burdayım canım yoklamalara cevap verıyorum ama pek aktıf degılım maalesef
bende ada geldımı acaba dıye baktım ama henuz gelmemıs neyse gelır belkı bırazdan merak ettık elma kurdunu kız sneınkıne ne dıycez bız :44:
canlarım ben çıkıyorum iyi bakın kendinize iyi akşamlar yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?