halev günaydın kuzum hoşgeldin nasılsın eşin başladımı ilaca
günaydın arkadaşlarrrrr
Ranacım denetiminiz bitmiş çok şükür toplantılarınızda bitince rahata erersin sende
Narcım demek hem adet hemde hamilelik belirtilerin var hayır olsun inşallah, eşinle de kan testi gününü belirlemişsiniz Rabbim bu heycanınızı sabırlı bekleyişinizi kursağınızda bırakmaz inşallah meleğinizi size nasip eder inşallah tatlım
sağol kuzum işallah hepimize nasip eder bu mutluluğu bir de seni daha iyi anlıyorum şimdi insan doktora gide gelen iğneleri yiye yiye emek verip bunca şeyi çekince o emeklerinin karşılı gelsin istiyo normalde daha fazla beklenti içine giriyosun otomatikman
beni en çok heveslendiren aşılamanın ilk gününden beri karın ağrım olması hergün. çünkü önceden adete 3-4 gün kala başlardı ağrılar bu sefer hiç bitmedi işallah bebeğim anne ben geldim uyan da balığa gidelim diyodur
evet tatlım işin içine tedavi girince insana daha bi beklitiye kapılıyor ister istemez, benimde 2. tedavimde hep kasık batmam vardı ama sonuç hüsran oldu, sen hiçbirine takılma tatlım inşallah meleğin içinde annesinin onu farketmesini bekliyordur büyük gün salı günü ayyyyyyy heyecan başladı şindiden
ayy narcım salı gunu test gunu demek ayyy cok heyecanlandım valla esınde daha heyecanlı bu sfer baksana aman yuzunuzu guldursun rabbım guzelım yaa evet bugun senın ısın yokya kıms gelmez
dıkkat ama kendıne bak usudum dıyorsun ne fotograf cekımıkı bu kız ?
halevcım sağol aman bır bıtsede bende rahatlasam guzelım ya
canım sorma başkan geldiği için toplu fotoğraf çekimi aypıldı personelle. tam da bizim dairenin en soğuk yerinde gerçekleşti olay denizden esti püfür püfür kıyafetler de etek ceketti normal ayakkabıyla ince çorap ayaklar dondu tabi.
işallah hevesimiz hayırlara gönlümüzdekine çıkar ranacım artık gecikmel,i doğum günü hediyem olsun bu ay bebeğim
herkeslere günaydınnn
halevcim sen nasılsın cnm?
günaydın Yıldızım iyiyim canım sağol işlerimi hallettim oturuyorum
herkeslere günaydınnn
esincim, inş gözlük felen takmana gerek kalmaz, kızarıklıktan dolayı görememişsindir umarım.. ama derecen düşükse bile kullanmazsan artar biliyosun
günaydın ranacım, demek 20 den sonra rahatlayacaksın sende. . walla çok tordular seni arkadaşım, bitsin artık bu yoğunluk
narcım, bugün daha rahatmışsın sende, ooh iyi bol bol gelirsin artık
dün de çok üşümüşsün hayatım aman dikkat et bebişinide üşütme içerdedemek büyük gün salı, inş Rabbim bu sefer geri çevirmez ve meleğin göbüşündedir hayatım
progestan bende kullanıyorum, benimde bildiğim eğer adet gelecekse, ilacı bıraktıktan 3 gün sonra geliyor. ama eminde değilim sadece duyduğum bu hayatım...
adacım sen nasıl oldun güzelim daha iyimisin?
halevcim sen nasılsın cnm?
asyacım naptın izmir işini gittinizmi güzelim?
nurcum senin yaramaz rahat vermiyomu yine, gelmiyosun kuzum?
sevdecim seni de özledik artık, bi uğra kuşum
artık diğer gelmeyenlere yazmıyorumbiz daimiler hep burdayızda , sonradan aramıza aldıklarımız nedense, işleri bitince heralde gelmez oldular, kendileri bilir biz bize yeteriz şekerler
kuzum valla haklısın alınganlık dicem ama değil. Buralarda işi bitenler dediğin gibi gidiyo genelde. Ya hamile kalanlar yada buna ara verenler artık gelmez oluyo. O yüzden ben geçenlerde asya ve esine teşekkür etmiştim ya şimdide sana teşekkür ediyorum aynı şekilde yıldızcım biz burada sadece hamileliği beklemiyoruz. Aynı zamanda hayatımızı paylaşıyoruz hamile kalınca da bebeklerimizi büyütme safhalarını yaşıcaz beraber o yüzden ben de anlamıyorum bu mantığı canım. Neyse dediğin gibi canları sağolsun biz bize yeteriz
ohhh ne güzel, al canım kahvende benden olsun
sağol canım ellerine sağlık çok güzel olmuş bide kapatıyım falıma bakıver kuzum
ada sabahtan mı gidecekti dr a kızlar?]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?