Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Evet zor olacak senin içi canım.. ee madem çok çalışmayı düşünmüyorsun, accık sıkarsın dişini kuzum

öyle olacak artık kuzum , hasta olduğumu bidikleri halde rahat vermiyorlar, azcık dinleneyim diyorumya arıyorlar ya yazıııyorlar, başım kalkmıyor

öyle olacak artık kuzum , hasta olduğumu bidikleri halde rahat vermiyorlar, azcık dinleneyim diyorumya arıyorlar ya yazıııyorlar, başım kalkmıyor

umurlarında olmayız ki hayatım biliyosun. varsa yoksa işleri görülsün. yaparsan iyisin, yapmazsan senden kötüsü olmaz. hastasın dinlen demezler...

hele ben yazdığımı biliyorum adacım rubella ıgm 10dan küçük çıkmış hayatım değer aralığıda 20-25miş toxoplazma 3tenküçük onun değer aralığıda 6-8
yıldızcım dediğin gibi mler negatif olması gerekiyor demekki ama bana ıgg yapılmamış neyse zaten ben çiğ eti şimdiye kadar ellemedim şimdide ellemem salamla sosisle sucuklada aram yok yemeyipte bişe kaybetmem
ben çıkıyorum sizlere iyi sohbetler canlarım

adacım artık ofisten mi çalışacaksın canım tüh ykötü oldu ama yorma kendini sıkıntıda yapmalarına izin verme kolay gelsin canım

ellemeyiver kuzum haklısın
hadi sana kolay gelsin hayatım

adacım karar verdınmi çalışmayacakmısın ?
yok kuzum ya paşamdan değerli değil işim, çok üzülüyorum hergün stresliyim heran teldeyim.Birde patronlarla bi tuhafız dün karşılaştık ofiste de hastayım görüyorlar ikiside hiç bişey demediler, geçmiş olsun bile demediler.Hele eşi konuşmadı nerdeyse, bende hiç oralı olmadım.
umurlarında olmayız ki hayatım biliyosun. varsa yoksa işleri görülsün. yaparsan iyisin, yapmazsan senden kötüsü olmaz. hastasın dinlen demezler...
aynen canım hastasın biraz dinlen demiyorlar, çok zoruma gitti ama yıldızcım hiç böyle hasta olmamıştım bu halde çalışmak çok zor
canımcım drunun söylemesi gerekirdi tatlım , gittiğinde sor bakalım varmıymış sende. Yoksa bile dikkat et kuzucum
adacım artık ofisten mi çalışacaksın canım tüh ykötü oldu ama yorma kendini sıkıntıda yapmalarına izin verme kolay gelsin canım

evet tatlım ofise geçeceğim.çok zor esincim özel sektörün ne işi bitiyor ne sıkıntısı, eşimde çalışma diyor zaten dert etmiyorum yazada bizim ödediğimiz ev kredisi bitecekmiş, kayınbabam sizin az kaldı zaten ben kapatırım demiş, onu duyduğumdan beri kesin kararımı verdim çıkacagım rahat bi yapımolsa neyse ama paşama kıyamıyorum, öksürürken bile onu düşünüyorum.

canım nasıl olsa kredınız de bıtıyormus o zaman ıcın bıraz daha rahat olur bosver o zaman takma bunları cekmeye degmez sen pasanı dusun guzelım
onlar ne yaptı tup bebek falan dıyordun?

canım nasıl olsa kredınız de bıtıyormus o zaman ıcın bıraz daha rahat olur bosver o zaman takma bunları cekmeye degmez sen pasanı dusun guzelım
onlar ne yaptı tup bebek falan dıyordun?

evet canım normalde devam ediyordu kredi taksiti ama babam ben ödeyeceğim yazın onu toplu halde demiş, öyle olunca içim çok rahatladı.Paşamı üzmeyeceğim daha fazla teyzesi çok stres yapıyordum çünkü. Valla onlarda bikaç hafta önce rahim filmi çektirmiş sanırım adeti gelince tedavisi başlayacak tam detaylı konuşmadık, birde kendisinden çok eşiyle görüşüyorum ya adama da açıkça soramıyorum tabi, onlarda bana sormuyor bişey,böyleyiz şuanda.

yıldız ben dün akşam okurken geçmişi 1355 son sayfaydı uykum geldi bakamadım son sayfaya sen de o sayfada göndermişsin çiçeği. Sabah da hiç bakmadan tekrar cevap yazdım sonradan okuyunca anaaa dedim yıldızım kesin nazlancak şimdi bana öyle de oldu. Kusura bakma kuşummm çok teşekkür ederim çiçeklerin için
Ranacım koydum ikinizin çiçeklerini de suya koymam mı bu arada motormu aldınız canım öyle anladım sanki ben.buarada sucuk yemeden nası h.sonu kahvaltısı olur yaa şu hale bak işallah gelsin de bebişler razıyım gerçi ben de
Esincim demek gözlerin bozulmuş ben de 10 senedir lens kullanıyorum hiç takmadım gözlük bi cesaret etsem lazer yaptırcam da işallah çok zor geliyo çünkü artık lens bile
Adacım yaa ofise mi geçicen neyse canım sık dişini az kalmış madem taksitler bitiyo paşanı büyüt güzel güzel sen mi kurtarcan elin şirketini sevimsizler zaten hiç hoşlaşmıyorum
Halev sen de mi yoğunsun bugün kolay gelsin canım evet 2 taneden fazla içmesin eşin bencede
Adacım bu arada böyle içten içe bir acı duydum çok keskin değildi ama yarıda bırakmamıza sebep oldu yani. İçerde acı hissettim
Bu arada kızlar bu progestan sizde de çok uyku yaptımı ilk kullandığım hafta hiç etkilemedi beni ama 2 gündür sanki etkiliyo uyku yapıyo sanki

ayy gene otururken uyuyakalmışım, telefona uyandım

sormazlar güzelim, zaten seninkilerin insanlığından uzun zamandır şüphem var biliosun hiç üzülme güzelim, değen insanlar için üzülünür, boşu boşuna kendinide bebişinide üzme lütfen
bak ne güzel borcunuzuda kayınbaban kapıcakmış, sende elma kurdunla ilgilenirsin bol bol ne güzel keşke bizimde biri ödesede bende çalışmasam walla

hahahahaa fırsat bulunca nazlaniyim bende dedim kuşummm
walla bende progestan kullanıom ama uykum bebekten olayı ayyyy inş senide minnoşun uyutuyodur hayatım haaaaa

ayyyy arkidişler işlerim bitmedi henüz hepisini yazdım şuan imzadan çıkmalarını bekliyorum sonrasında mühürleyip fotokobisini çekicem harmanlayıp evrağa vericem ayyyyyyyyyy yap yap bitmiyi yaaaa

Adacım madem kayınpederin kapatacak borcunuzu boşver kuzum patronunun halden anladığıda yok zati çalışma gitsin tatlım senden paşandan önemli mi sanki

Narım o zaman 2 dene kullandırtayım kocişime yarından itibaren ayyyy aç mı tokmu içsin bacım yaaa onuda söleyiver kuzucan

yavlularım ben hiç hoşlaşmam sosiden, sucuktan eti de yağsız olursa yerim

benim eşim kahvaltıdan sonra ve akşam yatarken içiyordu canım. tok yani ikisi de kolay gelsin bu arada ben de birazdan kapatcam bilgisayarı sıkıntı geldi

yıldızcım işallah bebektendir benimde canım yaa bugün çok fena oldum sabahtan şimdi kahve içtim iyiyim

sağol kuzum teşekkür ettim bende aynen senikisi gibim uygulatayım kocişime

canlar ben kaçayrum öpeyyrum hepicinizi iyi akşamlar yarın görüşürük

Son düzenleme:
adacım madem kayınbaban ödeyecek canı sıkıntı yapmazsın sende hem kendine hem paşana bırakırsın işi eyvallahın olmaz zaten duyarsız insanlar işlerine geldiği gibi davranıyolar
narcım gözümde alerji çıktıya canım damla verdi kullanyorum dünden beri gözümede astigmat dedi ama tamda teşhis koyamadı çünkü kızarıklıktan dolayıda bulanık görebileceiğimi söyledi o yüzden haftay pazartesi tekrardan gidicem canım küçük harflari gözümü zorlayarak seçtim çünkü inşlda kızarklıktandır diyorum ama değilsede derecesi düşükse hiç bişe kullanmasam olurmu diye tklif edeyim diyorum
gözlük kullanamam biliyorum lenside çok çok iyi kullanmak lazım yorucu olur bana sanırım ayy birden üşendim edense hiç huyum değildir ama
bugün herkesi baya yoğunmuş valla pek sohbet olamadı şu yoğun günleri bir atlatsak inşl

herkese günaydın canlarım :79:

herkes nasıl bakalım kızlar evet herkes yogun kımsecıkler gırememıs ınsalah benım 20 sınden sonra bıraz rahat nefes alırım dıye umuyorum denetım bıttı bır kac toplantı var onlar basladı falan yogun gecıyor yanı rapor yapıp duruyoruz

herkese günaydın kızlarr ranacım günaydın şekerim kolay gelsin sana neyse az kalmış hafiflemesine. bizim de daire başkanı gitti bugün bide rahatladık işlerimi de kolayladım birz daha sık gelcem şükür.
bu arada dün fotoğraf çekimimiz vardı dışarda hava da bir soğuktu ayaklarım üşümüş akşam çok karın ağrısı çektim bu arada göğüslerim aynı hala karnım ara ara hep ağrıyo. bir de akıntı.. başka da bişeyim yok. işin ilginci bunların hepsi hem adet hem hamilelik belirtisi. bir de eşimle karar verdik haftaya salı kan testi yaptırıcaz gelmemiş olursa adetim. ilk defa eşim böyle gün sayıyo allahım hevesimizi boşa çıkarmasın.
bişey sorcam sizlere de progestan kullanırken kullandığın sürece adet gelmiyomu sevdeden öyle bişeyler hatırlıyorum ben sanki

günaydın arkadaşlarrrrr

Ranacım denetiminiz bitmiş çok şükür toplantılarınızda bitince rahata erersin sende

Narcım demek hem adet hemde hamilelik belirtilerin var hayır olsun inşallah, eşinle de kan testi gününü belirlemişsiniz Rabbim bu heycanınızı sabırlı bekleyişinizi kursağınızda bırakmaz inşallah meleğinizi size nasip eder inşallah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…