Evet zor olacak senin içi canım.. ee madem çok çalışmayı düşünmüyorsun, accık sıkarsın dişini kuzum
evet canım sanırım perşembe günü ofise geçeceğim , evet ya çok zor olacak bana, yok canım evde çalışma sürem bitti ,kabul etmezler. Çok çalışmayıda düşünmüyorum açıkçası, bırakacağım biraz çalışıp
öyle olacak artık kuzum , hasta olduğumu bidikleri halde rahat vermiyorlar, azcık dinleneyim diyorumya arıyorlar ya yazıııyorlar, başım kalkmıyor
hele ben yazdığımı biliyorum adacım rubella ıgm 10dan küçük çıkmış hayatım değer aralığıda 20-25miş toxoplazma 3tenküçük onun değer aralığıda 6-8
yıldızcım dediğin gibi mler negatif olması gerekiyor demekki ama bana ıgg yapılmamış neyse zaten ben çiğ eti şimdiye kadar ellemedim şimdide ellemem salamla sosisle sucuklada aram yok yemeyipte bişe kaybetmem
ben çıkıyorum sizlere iyi sohbetler canlarım
yok kuzum ya paşamdan değerli değil işim, çok üzülüyorum hergün stresliyim heran teldeyim.Birde patronlarla bi tuhafız dün karşılaştık ofiste de hastayım görüyorlar ikiside hiç bişey demediler, geçmiş olsun bile demediler.Hele eşi konuşmadı nerdeyse, bende hiç oralı olmadım.adacım karar verdınmi çalışmayacakmısın ?
aynen canım hastasın biraz dinlen demiyorlar, çok zoruma gitti ama yıldızcım hiç böyle hasta olmamıştım bu halde çalışmak çok zorumurlarında olmayız ki hayatım biliyosun. varsa yoksa işleri görülsün. yaparsan iyisin, yapmazsan senden kötüsü olmaz. hastasın dinlen demezler...
canımcım drunun söylemesi gerekirdi tatlım , gittiğinde sor bakalım varmıymış sende. Yoksa bile dikkat et kuzucumhele ben yazdığımı biliyorum adacım rubella ıgm 10dan küçük çıkmış hayatım değer aralığıda 20-25miş toxoplazma 3tenküçük onun değer aralığıda 6-8
yıldızcım dediğin gibi mler negatif olması gerekiyor demekki ama bana ıgg yapılmamış neyse zaten ben çiğ eti şimdiye kadar ellemedim şimdide ellemem salamla sosisle sucuklada aram yok yemeyipte bişe kaybetmem
ben çıkıyorum sizlere iyi sohbetler canlarım
adacım artık ofisten mi çalışacaksın canım tüh ykötü oldu ama yorma kendini sıkıntıda yapmalarına izin verme kolay gelsin canım
canım nasıl olsa kredınız de bıtıyormus o zaman ıcın bıraz daha rahat olur bosver o zaman takma bunları cekmeye degmez sen pasanı dusun guzelım
onlar ne yaptı tup bebek falan dıyordun?
yok kuzum ya paşamdan değerli değil işim, çok üzülüyorum hergün stresliyim heran teldeyim.Birde patronlarla bi tuhafız dün karşılaştık ofiste de hastayım görüyorlar ikiside hiç bişey demediler, geçmiş olsun bile demediler.Hele eşi konuşmadı nerdeyse, bende hiç oralı olmadım.
aynen canım hastasın biraz dinlen demiyorlar, çok zoruma gitti ama yıldızcım hiç böyle hasta olmamıştım bu halde çalışmak çok zor
evet tatlım ofise geçeceğim.çok zor esincim özel sektörün ne işi bitiyor ne sıkıntısı, eşimde çalışma diyor zaten dert etmiyorum yazada bizim ödediğimiz ev kredisi bitecekmiş, kayınbabam sizin az kaldı zaten ben kapatırım demiş, onu duyduğumdan beri kesin kararımı verdim çıkacagım rahat bi yapımolsa neyse ama paşama kıyamıyorum, öksürürken bile onu düşünüyorum.
yıldız ben dün akşam okurken geçmişi 1355 son sayfaydı uykum geldi bakamadım son sayfaya sen de o sayfada göndermişsin çiçeği. Sabah da hiç bakmadan tekrar cevap yazdım sonradan okuyunca anaaa dedim yıldızım kesin nazlancak şimdi bana öyle de oldu. Kusura bakma kuşummm çok teşekkür ederim çiçeklerin için
Bu arada kızlar bu progestan sizde de çok uyku yaptımı ilk kullandığım hafta hiç etkilemedi beni ama 2 gündür sanki etkiliyo uyku yapıyo sanki
benim eşim kahvaltıdan sonra ve akşam yatarken içiyordu canım. tok yani ikisi de kolay gelsin bu arada ben de birazdan kapatcam bilgisayarı sıkıntı geldiayyyy arkidişler işlerim bitmedi henüz hepisini yazdım şuan imzadan çıkmalarını bekliyorum sonrasında mühürleyip fotokobisini çekicem harmanlayıp evrağa vericem ayyyyyyyyyy yap yap bitmiyi yaaaa
Adacım madem kayınpederin kapatacak borcunuzu boşver kuzum patronunun halden anladığıda yok zati çalışma gitsin tatlım senden paşandan önemli mi sanki
Narım o zaman 2 dene kullandırtayım kocişime yarından itibaren ayyyy aç mı tokmu içsin bacım yaaa onuda söleyiver kuzucan
yavlularım ben hiç hoşlaşmam sosiden, sucuktaneti de yağsız olursa yerim
benim eşim kahvaltıdan sonra ve akşam yatarken içiyordu canım. tok yani ikisi de kolay gelsin bu arada ben de birazdan kapatcam bilgisayarı sıkıntı geldi
yıldızcım işallah bebektendir benimde canım yaa bugün çok fena oldum sabahtan şimdi kahve içtim iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?