Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayyy adacım ne güzel otobüste yer vermeye başlamışlar sana dışarıdan bakınca belli olması çok iyi oluyor geçen eşimle doktordan dönüşte otobüs çok kalabalıktı ayakta kaldık ama eşim resmen dokuz doğurdu kimsede yer vermiyo haliyle pek anlaşılmıyor bende dışardan bakınca tam belli olsun istiyorum şimdilik bize büyüdüğü belli oluyorda başkalarına deği alışveriş merkezlerinden geçerkenben hamile olduğumu söyleyip kenardan geçiyorum
inşl hayatım son kusmam olur ama kaç gündür olmayınca ben bitti artık diye düşündüm bugün eşim evdeya ona naz yaptı yaramaz yıldızınkide bence babacı olcak bizim topik böyle gidiyor
ayyy hiç belli olmaz hayatım bir bakarsın koyuveririm göbişii senden heveslendim ama istediğim gibi olurmu tlf bilemem

oo kızlar gene dokturmusler

yıldızcım demek gec yattın gec kaltın kuzum ıyı dınlenmıssındır barı dun dısarı cıkacagım demıssın baya gezdın demekkı hala gelmemıssın

esincim artık senden beklıyoruz kuzum fındık kurdunun resmını sekerı telefonda olur cek gonder bakalım kuzum

adacım aaa demek otobuslerde yer verıyorlar ama bellı olmus artık zaten canım ne guzel ıste bırıncı sınıf hıssedersın kendını fenamı goguslerıne de takma valla superler

narcım sen sımdı pıknıktesındır esının bahanesını merak ettım valla ne dedı acaba pazartesı anlatırsın artık

kızlar bende cumartesı gunu ısten cıktım eve geldım odevımzı yaptık ama test falan yapmadım oylesıne yanı koyverdık ya bu ay oyle olsun bakalım
sonra uyudum bıraz derken aksama dogru kalktım banyomu falan yaptım bırde yasın okudum allah kabul ederse hepınıze kuzularım sonra kayınvalıdemlere cıktım bıraz orda oturdum falan bugunde sabah kalktık ortalıgı soyle bır topladım spor salonuna gıttım ıste ordan annemlere geldım annemlerdeyım suan esımde arkadaslarıyla bulustu onun ısı bıtınce bende eve gececegım hafta sonum boyle gecmıs oldu yanı kızlar ayyy bızım spor hocasıda hamıle cıktı dedım tam unutacaktım kadın hergun karsımda olacak ama cok tatlı bır bayan ılk gunden soramadım kac aylık falan dıye bıraz gecsın muhabbetı kurarım artık benden bu kadar kızlar hepınızı pazartesı gorusmek uzere :80:

herkeslere iyi akşamlar, yine tek başımayım topikte bi yorulmuşum bi yorulmuşum gezmekten, birazdan yatarım herhalde

gitmişinizdir pikniklere kuzucum, ne dediniz çok merak ettim walla uyku düzenim bozuldu sorma hayatım, toparlanmaya çalışıyorum..
ayy kıskanmayın kız nolcak buluşsak, istanbullular hiç ses vermediniz walla sizde gelin şekerim, bi istanbul turu yaparsınız nolcek

oy demek yerde veriolar kuşum sana artık ne güzel bizimde çıksın göbüşler koyarız bizde
walla yorulmak değilde kuzum çok uykusuz kaldım ve inan bütün hafta sonu dengem bozuldu olsun ama arada olur böle şeyler napalım ayy kıyamam tabi zor olur çorap falan eğilirken bitanem, eşler giydircek bi süre sonra bizleri sanırım
walla yaptım kısır iyi oldu kuzum
bakalım benmkide babacımı ocak hayatım

bakalım bizim topik bebekleri babalarına nazlı hayatım, bizimkide ööle olcak mı

yorulmuşum kuzum walla, yatarım heralde birazdan
ohh maşallah ödevlerde yapılmış, aferin size Allahım dualarını kabul etsin cnm demek spor hocanda hamile belki vesile olur kimbilir hayatım

iyi geceler canları bizde az önce geldik eve çok yorulmuşm valla belim kopuyor resmen bir banyo yaptım birazdan yatarım
ranacım hayırlı olsun şekerim yazılmışsın spor salonuna ama oda ne demek spor hocanda hamile canım sen bu fikirden uzaklaşmak istedikçe sanki rabbim önüne çıkarıyor hayırlısı inşl
yıldızcım sende mi çok yoruldun bütün hafta sonun yoğun geçti seninde kimbilr şimdi kaçıncı rğyanı görüyorsundur demek siz istanbullular toplanacaksınız hı hava atıyosunuz bize keşke hep beraber buluşabilsek ama bir sen birde rana istanbulda birde sevdemiz vardı ama
bende mayıs onu inşl bi kaç günlüğüne gelecem:119:
canlarım ben yarın göz doktoruna gidicem ordan çıkınca arkadaşımla buluşacamm sonrada anneme geçecem beni merak etmeyin olurmu öpüyorum hepinizi şimdiden iyi haftalar bol sevinçli haftamız olur inşl

ay maşallah bebişler göbeklerde buyuyor..ne guzel....
yenı bebekler de gelır ınşallah..arkadaslarını yanlız bırakmazlar...
chablısss..ınsallah guzel haber gelır senden..test gunune 2 gun kalmıs..hadı hayırlısı....
sadece son sayfayı olkuyabılmım... o yuzden kısıtlı yazdım..inşallah kırılan olmaz..tebrık etmem gereken varmı acaba baska.

bırde sevde geldımı onuda sorayım.merak ettım...
kendınıze ıyı bakın...

aaa yıldızcım ben onu okumamısım demekkı aa bulusalım valla catlasın bunlar
gercı ıstanbulda kac kısıyız sen ben bırde sevde vardı

valla bana uyar ama baksana nar cıkısmıs bensız bulusursanız yolarım dıyo valla
ayy valla bulusalım artık yanı olur ama dıger kızlar ne der kusmesınler sonra bıze :44:

esıncım hadı gıt bakalım goz doktoruna ınsallah guzel gecer kontrolun kırmızılıktan gorememıssındır sımdı ınsallah hepsını okursun guzelm sonrada gezmeler varmıs cok yorma kendını emı guzelım

günaydın arkidişlerim hepicinize hayırlı haftalar inşallah güzel haberler alırız heppp

bende haftasonu beypazarına gittim akşam 10,30 du eve geldiğimizde hemmen yattım ertesi dünde evimi temizledim yemeğimi yaptım kendimide temizledikten sonra yatıverdim yani benim içinde yorucuydu

Eki Görüntüle 178251 Eki Görüntüle 178252

kızlarrr bakın size kimi göstereceğimm elma kurdunuz huzurlarınızda

Adacım maşallah tatlım ne güzel belirginleşmiş göbüşün paşan el sallıyor gibi

Ranacım yazılmışsın spora ama hocan hamişmiş tamda unutayım derkene inadına gözüne sokuluyor gibi

Narcım seninde haftasonu maşallah gezmelerle geçmiş hep gelde kocişinin nasıl bi yalan söylediğini anlat bakem

Esincim haftasonu gezmekten yorgun dşmüşsün bugünde dra gideceksin göz için hadi bakalım umarım eski halini almıştır gözlerin sonrasında da arkadaşınla buluşup gezeceksin ohhhhhhh dikkat et kendine canım

Yıldızcım sende bitkin bi halde hemmen yatıvermişsin dikkat edin kendinize

Son düzenleme:
halevcım hosgeldın canım,
demek sende gezmelere gıttın ohh ıyı yapmıssın guzelım gez tabı hakkımız valla calıs calıs nereye kadar demı guzelım

evet yaa sorma ben kacmak ıstedıkce ustume ustume gelıyorlar neyse yapaak bırsey yok zaten bır kac kızla muhabbet kurdumdogum yapmıs olnlarda oyle gelıyorlarmıs neyse bakalım ınsalah kılo verebılırım

verirsin merak etme tatlım azimle herşey yapılır fit bi bedeble hamiş kalırsın inşallah bu arada bizde ödev şeklinde yapmıyoruz çalışmalarımızı boşver canınız isteyince yapın ödev olunca insan acaba dye çok düşünüyor

evet odev olunca ınsan bır stres oluyor esım soruyor bu aksamda yapacakmıyız alıstı cunku cocuk gun asırıya dedım canımız ısterse yaparız ıstemezse yapmayız bu ay koyverdık dıyorum

günaydın güzeller ayy hava pek kötü , yağmurdan zor geldim walla işe
herkesler iyi mi bakalım?

haftasonu yorucu oldu heralde hepimiz için hayatım ayy keşke hepberaber toplanabilsek hayatım yaa ne güzel olurdu sen gelince de toplanırız rana, ben,sevde bide nur var istanbullu ama o da uzun zamandır gelmio... bebiş rahat vermio heralde
sende doktora gidicekmişsin cnm, güzel haberlerle gel

merhaba canım, sevde ne yazıkki daha gelmedi, bizde bekliyoruz kaçırdığın bişi yok merak etme bebişinde iyidir umarım...

günaydın ranacım. walla çatlatalım bunları buluşupta belki canları çekerler istanbula tur düzenlerler sen, ben,sevde ve nur var bildiğim hayatım. ama nurda uzun zamandır yok, sevde de ööle... senle ben buluşcaz gibi duruyooo bu hatunlarda çatır çatır çatlarlar artık

günaydın arkidişlerim hepicinize hayırlı haftalar inşallah güzel haberler alırız heppp

Yıldızcım sende bitkin bi halde hemmen yatıvermişsin dikkat edin kendinize

günaydın halevcim, demek sende haftasonu yorulanlardansın kuşum
jet emekli olmak istiyorum ben artıkkkkk

günaydın güzeller ayy hava pek kötü , yağmurdan zor geldim walla işe
herkesler iyi mi bakalım?

günaydın halevcim, demek sende haftasonu yorulanlardansın kuşum
jet emekli olmak istiyorum ben artıkkkkk

günaydın tatlım burada yağışlı, evet bende yorulanlardanım hatta belim ve bacaklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi yada havalardan sanırsam anlamadım
bende jet emekli olmak isteyenlerdenim

bende ıstıyorum bende jet emeklılıkten valla

kız yıldız olur valla ama nar bızı topa tutar bak bırazdan yorum yapar o yazdıklarımıza nasıl bensız bulusursunuz dıye

oo demek artık otobüste yer vermeler başladı ay çok havalı valla. şekerim burdada çok sıcak değil hava ama dün en azından yağmur yoktu bugün baya yağmur yağdı. aslında bana kalsa o havada gitmezdim dün ama cumartesi akşamı orda kalmıştık halasında eşimin herkes gitmeye çok hevesliydi ben de çıkıntılık yapmadım.
ayy evet azcık da olsa çıkmıştır senin de esinn koy sen de telefonla çekip
amannn kız hocan da mı hamile yağmurdan kaçarken doluya tutuldun belki sana da yarar orası. Seninde gelir hemen minik. Valla canım top oynadım biraz ip atlamadım ama futbol topuyla ayaktan ayağa top attık yorucu bir durum olmadı yani. Öyle olunca ip atlayanlar da gel oyna demediler. Bir ara eşim dedi fazla oynama sen dedi.dayısı hemen dedi niye öyle diyosun oynasın diye. Eşimde dedi sonra ağrıyo sağı solu incitiyo dikkat etmiyo dedi. Kıvırdı gene
canım hala toparlanamamışındır çok normal işe de gitmişsin bugün. Valla ben anlamam canım buluşursanız kıskançlığımdan çatlarım
Canım sana iyi gezmeler işallah doktordan da iyi haberle dönersin de gözlüğe gerek kalmaz
canım teşekkür ederim işallah güzel haberler veririm benim bu ay aşılama oldu ya işallah adetim gelmezse yarın işçıkışı kan vercem. Sevdemiz de gelmedi hala tekrar
herkese günaydın hayırlı haftalar olsun kızlar bu hafta ınsallah narın haberıyle neselenecek topıgımız ınsallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sen de mi yoruldun herkes bitap düştü bu h.sonu işyerinde dinelensek bari

bendeee emekli olcem yaaa sıkıldım artıkkk sabah kalkmaktan en çok da

bu arada kızlar raporluydum ya işler yoğun biraz öğleden sonra daha rahat olcam bekleyin beni anacımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…