• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktor tavsiyesi

Navea

meaning of my life ♥
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.026
1
116
39
İstanbul
selamlar. ben anadolu yakası üsküdarda oturuyorum.
bana önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı?
kendi doktorumdan memnnun değilim. kızım hasta aradım bugun 2 kez açmadı sürekli böyle ,aradığımda zor açıyo veya geri dönmüyo. anlayacağınız ilgili bi doktora ihtiyacım var..
tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

merhaba,

ben çocuklarımı özel göztepe hastanesinde dr.arşin ünver'e götürüyorum ve kesinlikle tavsiye ederim

bir sonraki kontrolumuz ocak ayında.
orayıda bir araştırayım
teşekkür ederim.

ben de doktorumu yeni değiştirdim ve yeni doktorumdan memnunum. bebeğim boğmaca oldu 17 gündür hastanedeyiz ve çalışmadığı günler bile gelip kontrol ediyor. çok tecrübeli bi kadın. ilk kontrole geldiğimizde daha önce fark edilmeyen bir sürü şey söyledi. Acıbadem Hastanesi - Dr. Tülin Turan Hızlı, tavsiye ederim.

oğlumun ilk dr u üsküdardaydı ben pendikte oturduğum için ulaşım zor oldu devam edemedik..ama şiddetle tavsiye ederim özel muayenehanesi var..şehmus tiğiş

ben de doktorumu yeni değiştirdim ve yeni doktorumdan memnunum. bebeğim boğmaca oldu 17 gündür hastanedeyiz ve çalışmadığı günler bile gelip kontrol ediyor. çok tecrübeli bi kadın. ilk kontrole geldiğimizde daha önce fark edilmeyen bir sürü şey söyledi. Acıbadem Hastanesi - Dr. Tülin Turan Hızlı, tavsiye ederim.

acıbademde özel sağlık sşgortası geçiyor değil mi?:s

benim doktorumda caddebostan da. tavsiye üzerine değiştirdiğim 4. doktor. aradığım bütün herşeyi buldum. öyle her aradığımda getirin görim demiyor. durumunu iyice anlatınca telefonda neler yapabileceğimi gayet güzel anlatıyor. sanki doktorum değilde ablam gibi günün her saati arayabildiğim güvendiğim biri. kendisininde ikiz torunları oldu aynı zamanda çok tatlı bir anneanne:) muayne olmaya gittiğim zamanda aklımda hiç soru işareti kalmicak şekilde en detayına kadar her konuda bilgilendiriyor. özel bir muaynehane ama sağlıkbakanlığının yaptığı aşıları ücretsiz yapıyorlar ayrıca sigortada geçiyo. En azından oğlumu muaye ederken ağlamaması için özen gösteriyo!

benim doktorumda caddebostan da. tavsiye üzerine değiştirdiğim 4. doktor. aradığım bütün herşeyi buldum. öyle her aradığımda getirin görim demiyor. durumunu iyice anlatınca telefonda neler yapabileceğimi gayet güzel anlatıyor. sanki doktorum değilde ablam gibi günün her saati arayabildiğim güvendiğim biri. kendisininde ikiz torunları oldu aynı zamanda çok tatlı bir anneanne:) muayne olmaya gittiğim zamanda aklımda hiç soru işareti kalmicak şekilde en detayına kadar her konuda bilgilendiriyor. özel bir muaynehane ama sağlıkbakanlığının yaptığı aşıları ücretsiz yapıyorlar ayrıca sigortada geçiyo. En azından oğlumu muaye ederken ağlamaması için özen gösteriyo!

merhaba bizde doktorumuzu değiştirmeyi düşünüyoruz..acaba ssk ücretini öğrenebilir miyim ? teşekkürler

merhaba bizde doktorumuzu değiştirmeyi düşünüyoruz..acaba ssk ücretini öğrenebilir miyim ? teşekkürler

ssk lı olmanın bi indirimi var mı bilmiyorum ama iserseniz bi sorun. numarasını burdan vermem doğru olmaz sanırım ama internetten kolaylıkla bulabilirsiniz. Ben 120 tl ödüyorum ama dediğim gibi ssk yada özel sigortam filan yok benim.. Umarım içinize sinen doktoru en kısa zamanda bulursunuz !

Back
X