doktor

46M6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
1.771
2.687
133
Kızlaar, sevgilisi/eşi doktor olan var mı? Varsa ilişkileriniz nasıl? İşi bahane ettikleri oluyor mu?Görüşlerinize ihtiyacım var..

Nişanlım hekim, Ağustos'ta evleniyoruz. Normal bir insan, ne bileyim. İlişkimiz güzel gayet. Yoğun çalışıyor ama normalde de Whatsapp'tan yazışmayı etmeyi pek sevmez. Ben ararım müsait olunca o döner, bazen ben aramam o arar. Bazen o bana uğrar, bazen ben ona uğrarım. Pandemi öncesi haftada en az 1 kez dışarı yemeğe çıkardık. Böyle böyle işte geldik evlilik aşamasına. Hekim olunca çok farklı ilişkiler yaşayan var mı bilmiyorum çoğunluk soruyor ya da gözünde büyütüyor bunu. İlişkim eski ilişkilerime kıyasla çok daha güzel evet ama sebebi hekim olmasından kaynaklı değil yani, ilişki dinamiğimizden kaynaklı. Sizdeki sorun ne tam olarak, onu bilirsek daha iyi yardımcı oluruz.

Kızlaar, sevgilisi/eşi doktor olan var mı? Varsa ilişkileriniz nasıl? İşi bahane ettikleri oluyor mu?Görüşlerinize ihtiyacım var..
Abimin eski kız arkadaşı, nöbetlerini (ki ayda 8 taneydi o zamanlar) bahane edip trip atmış "benimle vakit geçirmiyorsun" diye. "Benim işim böyle, işine gelirse" deyip ayrılmıştı abim.
Zaten işim başımdan aşkın, bir de böyle problemlerle uğraşamam diye...
O zaman uzmanlık öğrencisiydi ama.

Son düzenleme:
eski sevgilim。。。 boyu devrilsin dicem devrilecek boyu yok。 dr olusunu kullanarak zamparalikta bir numara idi。 herkes dr diye bakiyomus en son yine aldatti tepki gisterince eski sevgilim yillardir rahatsiz ediyor diye savciliga verdi beni yargilandim😊 yanlarindaki sekreterlere ozellikle dikkat et derim

Benim etrafimda doktor sevgilisi kocasi olan yok neyi değisik olur onu da bilmem ama bence işinden değil adamın karakteriyle ilgili bahaneleri vardir başka meslekte de olanlar var bir dünya bahane uyduran gerçi sorun ne onu da anlamadıkda doktor olup senelerce evli kalanlarda var

Bu iş yoğunluğu bahanesi eskimedi mi?:olamaz:
Siz buna inanıyor musunuz?
Bir insan günün 24 saati yoğun değildir.
Bu en klasik bahanedir.
Bunlara inanmayın artık..en klasik bahane..

Bu arada yorumlarına güvendiğim bir üye yazmış. Sizi sürüncemede bırakan birine niye geri döndünüz ki?
Doktor diye her umursamazlığına; bahanesine he demek sadece sizden kendi özdeğerinizi götürür..

Bazı mesleklerde çalışanları ilahlaştırmayın.
Gereksiz fedakarlık sadece vefasızlık getirir.

Ortada herhangi bir mesleği kutsallaştırıp görüştüğüm ve döndüğüm biri yok. Sadece önceki yaşadıklarıma benzer bir şey yaşamak adına birinci ağızdan bir şeyler duymaya geldim. Maşallah sizde saldırmak için hazır da bekliyormuşssunuz.

4 46M6
Aynılarını ben de yaşadım canım öpüşmedim ama. 12 ay konuştuktan sonra sınav vs bahane etti 25 yaşındaki adam. Yani demem o ki erkekler bir şeyi isterlerse uzatmazlar direk adını koyarlar.bu kadar uzatmaların sonunun hayr olduğunu ne ben gördüm be de çevremdekilerden gördüm.o sana mesafe koymadan sen koy yoksa benim gibi acabalarla kalırsın.

Alin size yazdığınız mesaj.
Üste ekledim.
Kimin kimi ilahlaştırdığı belli.
Profili kapatabilirsiniz ama yazdığınız mesajlar duruyor. Daha bir sürü mesajınız var. Ben birini alıntıladım. Adamı kafaya takmışsınız belli..

Ama bence boşa çaba..
Zaman kaybetmeyin diye söylemiştim.
Adam bahane üretiyor.
Hemde çok klasik bir bahane.
Neyse isterseniz koşun peşinden..
Sonraki konuda okuruz artık..:KK59:

eski sevgilim。。。 boyu devrilsin dicem devrilecek boyu yok。 dr olusunu kullanarak zamparalikta bir numara idi。 herkes dr diye bakiyomus en son yine aldatti tepki gisterince eski sevgilim yillardir rahatsiz ediyor diye savciliga verdi beni yargilandim😊 yanlarindaki sekreterlere ozellikle dikkat et derim
Sekreter falan hikaye seven ve karakteri düzgün olanın gözü görmez başkasını.

Bu biraz ne konumda olduğuna bağlı aslında.
Yani asistan mi uzman mi ne bu adam ?
Asistansa mesela çömez mi kıdemli mi ?
Çalıştığı hastane yoğunluğu nasıl branşı ne bunlar hep önemli şeyler?

Back
X