Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abimin eski kız arkadaşı, nöbetlerini (ki ayda 8 taneydi o zamanlar) bahane edip trip atmış "benimle vakit geçirmiyorsun" diye. "Benim işim böyle, işine gelirse" deyip ayrılmıştı abim.Kızlaar, sevgilisi/eşi doktor olan var mı? Varsa ilişkileriniz nasıl? İşi bahane ettikleri oluyor mu?Görüşlerinize ihtiyacım var..
Aynılarını ben de yaşadım canım öpüşmedim ama. 12 ay konuştuktan sonra sınav vs bahane etti 25 yaşındaki adam. Yani demem o ki erkekler bir şeyi isterlerse uzatmazlar direk adını koyarlar.bu kadar uzatmaların sonunun hayr olduğunu ne ben gördüm be de çevremdekilerden gördüm.o sana mesafe koymadan sen koy yoksa benim gibi acabalarla kalırsın.
Sekreter falan hikaye seven ve karakteri düzgün olanın gözü görmez başkasını.eski sevgilim。。。 boyu devrilsin dicem devrilecek boyu yok。 dr olusunu kullanarak zamparalikta bir numara idi。 herkes dr diye bakiyomus en son yine aldatti tepki gisterince eski sevgilim yillardir rahatsiz ediyor diye savciliga verdi beni yargilandimyanlarindaki sekreterlere ozellikle dikkat et derim
tabiki oyle az bi karakter sorunu varsa onlar tuzu biberi oluyoSekreter falan hikaye seven ve karakteri düzgün olanın gözü görmez başkasını.
Size özelden neden yazamıyorum?tabiki oyle az bi karakter sorunu varsa onlar tuzu biberi oluyo
bilmem bakayim ayarlarimaSize özelden neden yazamıyorum?