Ne diye gideceksin doktoraMerhabalar. Aklıma takılan bir durum var size danışmak istedim. Yakın zamanda erkek arkadaşımla birliktelik yaşamayı düşünüyoruz. Emin olamadım ama ilk ilişkiden önce jinekoloğa muayene olmam gerekir mi? En son 7 8 ay önce reglim geciktiğinde gitmiştim. “Bunun için mi geldin?” tarzında küstahça bir tavırla tepki vermişti doktor. Sonra kistim çıktığı için test yaptırıp, 1 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım. Şu an her şey normal seyrinde yalnız yine gidip bu tarz sert bir tepki almaktan korkuyorum. Gereği var mı, gidilmeli mi bilgisi olan cevap yazabilirse çok sevinirim.
Ya yanlış hatırlamıyorsam bir yerlerde okudum, sadece emin olmak istedim. Evlilik öncesi bazı testler yapılıyormuş sanırım bununla alakalı olabilir mi diye. Bulaşıcı hastalık için falan sanırımne için gitmek istiyorsunuz
mikrobik bişeyiniz var mı diye kontrol için falan mı anlamadım
yanlış anlamayın hiç duymamıştım ilk ilişkisini yaşamadan önce doktora gidildiğini falan
Hahaha hayıır yakn zamanda düşünüyoruz dedim sözleşmedik.Bıraz komik geldın. Erkek arkadaşınla su gün su saat birliktelik yaşayalım diye sozlestıniz mı yanı ??
evlilik öncesi test sağlık taraması hatırladığımYa yanlış hatırlamıyorsam bir yerlerde okudum, sadece emin olmak istedim. Evlilik öncesi bazı testler yapılıyormuş sanırım bununla alakalı olabilir mi diye. Bulaşıcı hastalık için falan sanırım
Yanii evet planlanan bir şey? Neden bu kadar alaycı bir tavrıla yazıyorsunuz, bilmiyorum ki danışmak istedim. Suç mu bu? Kendimi hazır hissetmiyordum, ilişkime yeni yeni alışıyorum ve ilişki yaşamak istiyorum çok mu tuhaf bir durum ki bu?Yeni üye ilk konu enteresan yani.. İlişki yaşamayı düşünüyoruz ne demek? planlanan birşey mi bu böyle şu gün ilişkiye gireceğiz diye. Gidip doktora ben arkadaşımla birlikte olacağımda bir bakar mısınız mı diyeceksiniz Allah aşkına bir şikayetiniz varsa gidersiniz yoksa gerek yok haa korunma tedbirleri ile alakalı konuşabilirsiniz eğer bilmiyorsanız sonra burada hamileyim ne yapacağım demeyin yani.
Ben de, ne diyeceğimi bilemedim o an zaten. Bunun için gelinir mi dedi alaycı bir tavrılaZaten 6 ayda 1 rutin kontrole gitmelisin jinekoloğa,şaşırdım doktorun tepkisine..
Doğum kontorl hapı için gitmeyi düşünüyorum ama reglim yeni geçti benim de. Yine klasik testleri yapıyorlar mı hap için? Teşekkür ederim cevabınız içinBen ilk doğum kontrol hapı kullanmadan önce gitmiştim.
Kontrollü olsun diye ama cinsel ilişki için gitmek biraz abes olur diye düşünüyorum.
Yok herhangi bir test yapmadı.Doğum kontorl hapı için gitmeyi düşünüyorum ama reglim yeni geçti benim de. Yine klasik testleri yapıyorlar mı hap için? Teşekkür ederim cevabınız için
Planlı değil. Sadece biraz beklemek istemiştim ilişki için, bu yani. Şu gün şu saatte gibi bir durum yokBuralar birazdan yıkılır. En önden yer kapayım kendime. Yalnız planlı cinsellik nasıl oluyor onu anlamış değilim. Evliyim ama hiç planlayarak olmadı.
Yeni üye ilk konu enteresan yani.. İlişki yaşamayı düşünüyoruz ne demek? planlanan birşey mi bu böyle şu gün ilişkiye gireceğiz diye. Gidip doktora ben arkadaşımla birlikte olacağımda bir bakar mısınız mı diyeceksiniz Allah aşkına bir şikayetiniz varsa gidersiniz yoksa gerek yok haa korunma tedbirleri ile alakalı konuşabilirsiniz eğer bilmiyorsanız sonra burada hamileyim ne yapacağım demeyin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?