Bilinç altımı bilemedim neden olmasın özlemek güzeldirşaka bir yana çocuğum için yeni bir dil olarak bakıyorum olaya. Aslında en çok da onun için istiyorum.
Niye?Yok oğlumdan ayrılamam bu seçenek mümkün değil
Tek rakibim Şeyma SubaşıYorumum biraz ağır olacak belki ama herkes anne olmamalı. Belki anneliğe uygunsunuzdur desek zamanlamanız çok kötü. Planlamanız ondan da kötü. Eski konunuzu net hatırlıyorum. Çocuğunuzla ilgilendiğiniz zaman o kadar kısıtlı ki. Bir saatte ne kalitesi? O zaman da yazıldı size çok ama zerre ders çıkartmamışsınız. 5 yaşında bir çocuğu beraber geçirdiği zaman günde maksimum 2 saat süreyle sınırlı olan annesiyle dünyanın bir ucuna çanta koluna takar gibi götürmek gerçekten mantıklı bir fikir gibi mi geliyor size? Orda siz bakacak değilsiniz üstelik birilerinin başına atacaksınız. Yaşayacağı sorunlarla ilgilenecek enerjiniz de olmayacak. Hayat sizin ama buna çocuğum için yapıyorum diye kılıf bulmayın. Kendiniz için yapıyorsunuz ne yapıyorsanız. Çocuğunuz büyüdüğünde size teşekkür falan etmeyecek. İlla gitmek istiyorsanız çocuğunuzu bırakın gidin yokluğunuzla varlığınız bir zaten.
Kaliteli vakit derken birlikte ne yapıyorsunuz? Allah aşkına akıl var mantık var 24 saatin sadece 2 saatini çocuğunuza ayırmak size nasıl mantıklı geliyor? Akşam siz yorgun çocuk yorgun,1 saatte nasıl kaliteli bir vakit geçiriyorsunuz? Kaliteli vakit dediğiniz öyle günde 2 saatle olmaz.Ayrıca oğlum okuldan gelince tüm akşam babası ilginlenmiyor sadece ben de en az 1saat akşam ve 1 saat sabah olmak üzere birlikteyim. Kaliteli vakit geçirmenin daha önemli olduğuna inanıyorum
Aaa bu o üye miydi?Niye?
Zaten yeterlilik vs diye gece gündüz saatlerce kütüphanedesiniz
Pişman olacağını sanmıyorum.Size tek bir cümle söyleyeceğim, başka da yorum yapmayacağım konuya
Çocuğunuz büyüdüğü zaman sizden nefret edecek ve siz çok pişman olacaksınız ama zamani geriye alamayacaksiniz
Yok yaslanıp kariyeri bittiğinde olur , yapayalnız kaldığında olur emin olunPişman olacağını sanmıyorum.
Bilinç altımı bilemedim neden olmasın özlemek güzeldirşaka bir yana çocuğum için yeni bir dil olarak bakıyorum olaya. Aslında en çok da onun için istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?