Allah allah, hasta olduğunu asla kabul etmeyen, psikiyatriye bile zorla giden adam yatışı kabul etti mi?Bir doktor varmış bu hastalığı tedavi ediyormuş İstanbul'da hastanesi varmis oraya gidecegiz arkadaslar orada yattiktan sonrada tedavisi devam edecekmis
Ayrilmamak için kabul ediyor yoksa asla etmez birde o olaydan sonra kendiside korktu dün iş yerinden bir arkadaşi grip olmus özellikle sordum birsey verdinmi diye hayir dedi cocuguda aradım doktora git demis baska birisi çocuğa ilaç vermis onunda icmemesi gerektigini soylemis hayatta durmazdi muhakkak müdahale ederdi bu olay onu da korkuttu ayrilikda olunca kabul etti birde siz bir gece icinde alınmış gibi sandiniz ama hayır bunun öncesi var sadece bu konu yok başka konulardada sorunlarimiz var ilac disinda yani tedavi olayini çok uzun suredir var ortada dinlemiyorduAllah allah, hasta olduğunu asla kabul etmeyen, psikiyatriye bile zorla giden adam yatışı kabul etti mi?
Veteriner hekiminiz de bi tuhaf! Kediler can çekişiyor onun cevabı x bey de çok üzgünBazı arkadaşlar konuya inanmamis burda veterinerle konusmalarim var
Bu durumda konuşulacak en son şey klinik ücreti. Sapasağlam hayvanlar zırdelinin biri yüzünden ne hale gelmiş!Bu sadece bir kedinin ücreti bu arada o gece uzerimde olan parayi verdim kalani ertesi gün getirecegimi soyledim kalan mebla bu bu arada tedavileri iyi gidiyor
Evet ben eve geldikten sonra yazdı onu ordaykende ben kendimi kaybettim o arada vuruyorum küfürler ediyorum kadın beni sakinleştirmeye calisiyor neymiş çok üzülmüş bilerek yapmamisVeteriner hekiminiz de bi tuhaf! Kediler can çekişiyor onun cevabı x bey de çok üzgün
Yok asla parada değilim yanlış anladınız hani konuşmayı anlatmak için yazdım parada olsam yemeyip yediriyorum en kaliteli mamaları alıyorum herseylerini eksiksiz olarak yerine getiriyorumBu durumda konuşulacak en son şey klinik ücreti. Sapasağlam hayvanlar zırdelinin biri yüzünden ne hale gelmiş!
Recetesiz satilanlar var.Ya hangi eczacı reçetesiz satılmayan bir ilacı eşinize veriyor hanımefendi kendinizde misiniz? Böyle bir şey olabileceğini mi düşünüyorsunuz gerçekten?
Acilen psikiyatriye götürülmeli eşiniz. Davranışları aşırı anormal aşırı.Merhaba direk konuya geçeceğim dünden beri yaşadığım travmadan kaynaklı çok yorgunum eşimle 9 yıllık evliyiz ve bugüne kadar duzeltemedigim konuların en başında egosu geliyor herşeyi ben bilirim benim dışımda ki herkes aptal hepiniz cahilsiniz tavırlari artık bana zarar vermekten çıktı etrafımızda ki canlilara da zarar vermeye başladı başlıkta da belirttiğim gibi eşim her konuda uzman onun dışında ki evrende ki tüm canlilar aptal öyle egoist ki etrafında ki herkese ilaç önerir bununla da yetinmez gider alır kullanmasini sağlar çok şükür ki bugüne kadar kimseye birşey olmadı ancak daha gecenlerde arkadasimizin kolik olan 1 aylık bebeğine 4 yaşından itibaren kullanılan by by isimli damladan verdi çok şükür ki müdahale ettik anında çünkü ailenin yanında bende vardık o konu orada kapandı sonrasinda defalarca uyardım yapma sen doktor değilsin bak bu suç birine birşey olur başımıza bela alırız diye ama dinlemedi dün gece kendi kendine evde ki iki kedimize uyuz teşhisi koydu ve gidip bir hap almis hap sadece koyunlarda kullanilan tehlikeli bir hap hapı vermeden önce sinir krizi geçirdim yapma yarın veterinere götürelim madem birşey var dedim ki hayvanlarda hiç birşey yok tamamen eşimin teşhisi uyuz vakalari çok artmış bizimkilere de bulaş olabilirmis diye neyse gece kediler aniden fenalasmaya başladılar ve ikisi de bayginlik geçirdi ben o an veterinere götürmek için acele ederken eşimle bir kavgaya daha tutustuk uykuları gelmis o yüzden boylelermis hayvanlar bayıldı ve eşim yine doktorculuk oynamaktan vazgecmedi neyse ki goturdum veterinere doktor tak vaktinde yetistirmisiniz dedi yoksa zaten oleceklermis şuan ikisi de tedavi altınlar çok şükür durumları iyiye gidiyor lütfen bana bir akıl verin bu adamın bu huyu helimizin başını yakacak ben ne yapmalıyım dün avazım çıktığı kadar bağırdım sen doktor değilsin sen veteriner değilsin insanlara ilaç vermeyi bırak artık dedim saatlerce konustum ama nafile
Evet bir bana garip geliyor sandım adam resmen zehirlemiş hayvanlarıVeteriner hekiminiz de bi tuhaf! Kediler can çekişiyor onun cevabı x bey de çok üzgün
Evet kesinlikle aynı fikirdeyim. Sanki maddi bir şeye zarar vermiş gibi "o da çok üzgün ne yapsın" nedir ya, bu nasıl hekim!Evet bir bana mı garip geliyor adam resmen zehirlemiş hayvanları
Öncesınde konu sahibi cinnet geçirdiği halde
Orda veteriner şikayetçi olmalıydı
Bu basit bir olay değil ki
Ama konuda reçetesiz satilmayacak olan ilaçları da aldığını yazmış. Hiçbir eczacı uyuşturucu olarak kullanilabilecek reçeteli ilacı arkadaşı diye vermez kimseyeRecetesiz satilanlar var.
Hanimefendi antidepresan aldı diyorum neden inanıyorsunuz vereyim eczanenin ismini adresini sorun yani yapmaz etmez demeyin aldi diyorum neden eczaneciye iftira edeyim neden yapayım böyle birşeyi niye diretiyorsunuz yapmaz etmez diye yaptı diyorum sizeAma konuda reçetesiz satilmayacak olan ilaçları da aldığını yazmış. Hiçbir eczacı uyuşturucu olarak kullanilabilecek reçeteli ilacı arkadaşı diye vermez kimseye
Veteriner üye varsa üstüne alınmasın, konudaki veteriner ticaretine bakmış. Ne belli adamın kedilere tekrar aynı şeyi yapmayacağı veya bunlar değil sokak kedilerine köpeklerine de dayar ilacı zehiri dememiş. Parasını almış işine bakmış, ne kadar zarar görmüş hayvan var, o kadar para gelsin. Can çekişen masum hayvanlar yerine psikopat herifin derdine düşmüş, üstüne vazifeymiş gibi teselli ediyor utanmadan. Meslek etiği diye bir şey vardı eskiden, şimdi faturalandırılınca sorun olmuyor.Evet bir bana garip geliyor sandım adam resmen zehirlemiş hayvanları
Öncesınde konu sahibi cinnet geçirdiği halde
Orda veteriner şikayetçi olmalıydı
Bu basit bir olay değil ki
Antidepresanlarin recetesiz verilenleri de var.Onlardan olabilir mi ?Hanimefendi antidepresan aldı diyorum neden inanıyorsunuz vereyim eczanenin ismini adresini sorun yani yapmaz etmez demeyin aldi diyorum neden eczaneciye iftira edeyim neden yapayım böyle birşeyi niye diretiyorsunuz yapmaz etmez diye yaptı diyorum size
İstediğinizi söyleyin bu konuya inanmıyorum. Ya aldığı ilaç reçeteye tabi değildir ya da gidip birine yazdirmistir. Eczacı da salaktı çünkü bütün kariyerini yakıp torbacilik yapacaktı.Hanimefendi antidepresan aldı diyorum neden inanıyorsunuz vereyim eczanenin ismini adresini sorun yani yapmaz etmez demeyin aldi diyorum neden eczaneciye iftira edeyim neden yapayım böyle birşeyi niye diretiyorsunuz yapmaz etmez diye yaptı diyorum size
Reçete olayini bilmiyorum yani o ilacın rescetesiz satilirmi onu bilmiyorum başı l ile basliyor sonuda l ile bitiyor hanımefendi ben burada sizi inandirmaya ugrasmiyorum ki inanmazsaniz inanmayin bana ne benim derdim basimdan askin birde sizlemi ugrasayim Allah askina inanmak zorudna degilsinizki zatenİstediğinizi söyleyin bu konuya inanmıyorum. Ya aldığı ilaç reçeteye tabi değildir ya da gidip birine yazdirmistir. Eczacı da salaktı çünkü bütün kariyerini yakıp torbacilik yapacaktı.
Onu bilmiyorum yani recetesiz verilirmi onu inanin bilmiyorum başı l ile basliyor l sonudaAntidepresanlarin recetesiz verilenleri de var.Onlardan olabilir mi ?
Yahu adamın kariyeri mesleği söz konusu, reçeteli olmuş ya da olmamış ne farkeder diyorsunuz. Ben şimdi sizin bu postunuzu ihbar edeceğim o yüzden detayları soruyorum. Öyle ortaya gelip illegal şeyler yazıp da hiçbir şey olmamış gibi çekip gidemezsiniz.Reçete olayini bilmiyorum yani o ilacın rescetesiz satilirmi onu bilmiyorum başı l ile basliyor sonuda l ile bitiyor hanımefendi ben burada sizi inandirmaya ugrasmiyorum ki inanmazsaniz inanmayin bana ne benim derdim basimdan askin birde sizlemi ugrasayim Allah askina inanmak zorudna degilsinizki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?