Doktorculuk oynamayi seven eşim

Bir doktor varmış bu hastalığı tedavi ediyormuş İstanbul'da hastanesi varmis oraya gidecegiz arkadaslar orada yattiktan sonrada tedavisi devam edecekmis
Allah allah, hasta olduğunu asla kabul etmeyen, psikiyatriye bile zorla giden adam yatışı kabul etti mi?

Allah allah, hasta olduğunu asla kabul etmeyen, psikiyatriye bile zorla giden adam yatışı kabul etti mi?
Ayrilmamak için kabul ediyor yoksa asla etmez birde o olaydan sonra kendiside korktu dün iş yerinden bir arkadaşi grip olmus özellikle sordum birsey verdinmi diye hayir dedi cocuguda aradım doktora git demis baska birisi çocuğa ilaç vermis onunda icmemesi gerektigini soylemis hayatta durmazdi muhakkak müdahale ederdi bu olay onu da korkuttu ayrilikda olunca kabul etti birde siz bir gece icinde alınmış gibi sandiniz ama hayır bunun öncesi var sadece bu konu yok başka konulardada sorunlarimiz var ilac disinda yani tedavi olayini çok uzun suredir var ortada dinlemiyordu

Bu sadece bir kedinin ücreti bu arada o gece uzerimde olan parayi verdim kalani ertesi gün getirecegimi soyledim kalan mebla bu bu arada tedavileri iyi gidiyor

Eklentiler

• IMG_20231108_154505.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 165
Bu sadece bir kedinin ücreti bu arada o gece uzerimde olan parayi verdim kalani ertesi gün getirecegimi soyledim kalan mebla bu bu arada tedavileri iyi gidiyor
Bu durumda konuşulacak en son şey klinik ücreti. Sapasağlam hayvanlar zırdelinin biri yüzünden ne hale gelmiş!

Bu durumda konuşulacak en son şey klinik ücreti. Sapasağlam hayvanlar zırdelinin biri yüzünden ne hale gelmiş!
Yok asla parada değilim yanlış anladınız hani konuşmayı anlatmak için yazdım parada olsam yemeyip yediriyorum en kaliteli mamaları alıyorum herseylerini eksiksiz olarak yerine getiriyorum

Acilen psikiyatriye götürülmeli eşiniz. Davranışları aşırı anormal aşırı.
Acilen ilk yapacağınız şey bütün yaptıklarını doktora götürüp anlatmak.
Eğer taşkınlık yapıp gitmek istemezse polise gidip anlatın zoraki bile olsa doktora götürülmeli kanım dondu bebeğinize verdiği ilacı duyunca.
Can tehlikeniz var tez vakitte doktora görünsün en aciliyetinden.
Ağır psikopat kedilere inşallah bir şey olmaz

Veteriner hekiminiz de bi tuhaf! Kediler can çekişiyor onun cevabı x bey de çok üzgün
Evet bir bana garip geliyor sandım adam resmen zehirlemiş hayvanları
Öncesınde konu sahibi cinnet geçirdiği halde
Orda veteriner şikayetçi olmalıydı
Bu basit bir olay değil ki

Evet bir bana mı garip geliyor adam resmen zehirlemiş hayvanları
Evet kesinlikle aynı fikirdeyim. Sanki maddi bir şeye zarar vermiş gibi "o da çok üzgün ne yapsın" nedir ya, bu nasıl hekim!

Ama konuda reçetesiz satilmayacak olan ilaçları da aldığını yazmış. Hiçbir eczacı uyuşturucu olarak kullanilabilecek reçeteli ilacı arkadaşı diye vermez kimseye
Hanimefendi antidepresan aldı diyorum neden inanıyorsunuz vereyim eczanenin ismini adresini sorun yani yapmaz etmez demeyin aldi diyorum neden eczaneciye iftira edeyim neden yapayım böyle birşeyi niye diretiyorsunuz yapmaz etmez diye yaptı diyorum size

Evet bir bana garip geliyor sandım adam resmen zehirlemiş hayvanları
Veteriner üye varsa üstüne alınmasın, konudaki veteriner ticaretine bakmış. Ne belli adamın kedilere tekrar aynı şeyi yapmayacağı veya bunlar değil sokak kedilerine köpeklerine de dayar ilacı zehiri dememiş. Parasını almış işine bakmış, ne kadar zarar görmüş hayvan var, o kadar para gelsin. Can çekişen masum hayvanlar yerine psikopat herifin derdine düşmüş, üstüne vazifeymiş gibi teselli ediyor utanmadan. Meslek etiği diye bir şey vardı eskiden, şimdi faturalandırılınca sorun olmuyor.

Adamı herkes koruyor iyi mi, ne ailesi, ne karısı, ne 1 aylık bebeğin anası babası, ne de ölümden dönen kedilerin götürüldüğü veteriner çıkıp da suç duyurusunda bulunmuyor. Çok basit, sinir krizleri geçirip oraya buraya saldıracağınıza polisi arayacaktınız. Savcılık polis aracılığıyla gönderilecekti tedaviye. En azından suç kaydı olurdu ama adam çok kıymetli çok özel, kimse kıyamamış.

Antidepresanlarin recetesiz verilenleri de var.Onlardan olabilir mi ?

İstediğinizi söyleyin bu konuya inanmıyorum. Ya aldığı ilaç reçeteye tabi değildir ya da gidip birine yazdirmistir. Eczacı da salaktı çünkü bütün kariyerini yakıp torbacilik yapacaktı.

İstediğinizi söyleyin bu konuya inanmıyorum. Ya aldığı ilaç reçeteye tabi değildir ya da gidip birine yazdirmistir. Eczacı da salaktı çünkü bütün kariyerini yakıp torbacilik yapacaktı.
Reçete olayini bilmiyorum yani o ilacın rescetesiz satilirmi onu bilmiyorum başı l ile basliyor sonuda l ile bitiyor hanımefendi ben burada sizi inandirmaya ugrasmiyorum ki inanmazsaniz inanmayin bana ne benim derdim basimdan askin birde sizlemi ugrasayim Allah askina inanmak zorudna degilsinizki zaten

Yahu adamın kariyeri mesleği söz konusu, reçeteli olmuş ya da olmamış ne farkeder diyorsunuz. Ben şimdi sizin bu postunuzu ihbar edeceğim o yüzden detayları soruyorum. Öyle ortaya gelip illegal şeyler yazıp da hiçbir şey olmamış gibi çekip gidemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…