Edin lütfen edin adresde vereyim hatta bunu sizden cok ben istiyorum benim yapamadigimi siz yapın hadi nolur edinYahu adamın kariyeri mesleği söz konusu, reçeteli olmuş ya da olmamış ne farkeder diyorsunuz. Ben şimdi sizin bu postunuzu ihbar edeceğim o yüzden detayları soruyorum. Öyle ortaya gelip illegal şeyler yazıp da hiçbir şey olmamış gibi çekip gidemezsiniz.
Çekip gittigim yok burdayim hanımefendi şu sikayeti bir edin lütfen bekliyorumEdin lütfen edin adresde vereyim hatta bunu sizden cok ben istiyorum benim yapamadigimi siz yapın hadi nolur edin
Buyurun yazın adresi ben ihbar edeceğim. Yazmasanız da size ulaşınca bulunur zaten.Çekip gittigim yok burdayim hanımefendi şu sikayeti bir edin lütfen bekliyorum
Hanımefendi benimle uğraşmayı birakip şu sikayeti eder misiniz bir an önce lütfen rica ediyorum sizdenBuyurun yazın adresi ben ihbar edeceğim. Yazmasanız da size ulaşınca bulunur zaten.
Bu şikayetten sonra belkide eşim tamamen düzelecek lütfen hadi edin artıkHanımefendi benimle uğraşmayı birakip şu sikayeti eder misiniz bir an önce lütfen rica ediyorum sizden
Yahu eczane ismi verecem dediniz verin edelim. Yalnız adam sattığı ilacın reçetesiz olduğunu ispat ederse size dava açar. Siz bilirsiniz.Hanımefendi benimle uğraşmayı birakip şu sikayeti eder misiniz bir an önce lütfen rica ediyorum sizden
Siz hayatta başınıza gelen her şeyi hak ediyorsunuz. Hiç boşuna başkalarını suçlamayın yani.Bu şikayetten sonra belkide eşim tamamen düzelecek lütfen hadi edin artık
Benim sikayet ettigim ortaya cikar diye ben yapamadım ama siz yapabilirsiniz sizi tanımıyor etmiyor sonuçta belkide bu şikayetin sonunda eşim tamamen düzelecek eczane ismini vermeye de raziyim hatta eğer isterseniz şuan şu dakika gönderip tekrar almasini da saglayabilirim en azından eczacida bundan sonra önüne gelene ilac vermenin nelere mal olacagini anlamis olurBuyurun yazın adresi ben ihbar edeceğim. Yazmasanız da size ulaşınca bulunur zaten.
Yahu ben size kötü birşey demedim şu şikayeti edin ki benim tarafımdan edilmiş olmasın bu adam manyak anliyormusunuzSiz hayatta başınıza gelen her şeyi hak ediyorsunuz. Hiç boşuna başkalarını suçlamayın yani.
Recetesiz oOnu bilmiyorum yani recetesiz verilirmi onu inanin bilmiyorum başı l ile basliyor l sonuda
Yinede yasak degilmi peki bilmedigim için soruyorum sonuçta oda hani bir uyusturu gibi ilaç degilmi bu arada ilac lusralRecetesiz o
Ya hanımefendi madem bilmiyorsunuz neden gelip reçeteli ilacı veriyor diyip ismini de vereyim şikayet edin diyorsunuz. Siz bu dediğinizin ne kadar ciddi bir şey olduğunun bir ayırdına varın.Yinede yasak degilmi peki bilmedigim için soruyorum sonuçta oda hani bir uyusturu gibi ilaç degilmi bu arada ilac lusral
Reçete olayini bilmiyorum yani o ilacın rescetesiz satilirmi onu bilmiyorum başı l ile basliyor sonuda l ile bitiyor hanımefendi ben burada sizi inandirmaya ugrasmiyorum ki inanmazsaniz inanmayin bana ne benim derdim basimdan askin birde sizlemi ugrasayim Allah askina inanmak zorudna degilsinizki zaten
Evlilik birliği benim kafamda böyle bir şey değil. Adam sonradan manyamadı sonuçta hep içinde vardı. Sizi kandırarak evlenmiş birinin tedavisinden sorumlu olmamalısınız. Üstüne adamın zarar verme olasılığı çok yüksek. Lütfen bu adamı şikayet edin mimlensin en azından.Yazilam tüm mesajları okudum arkadaşlar tedaviyi kabul etti bugün randevu alacagim bir psikiyatristten eğer oda çare olmazsa asla ama asla devam etmeyeceğim belki paranoya yapıyorum ama üstümde inanılmaz bir sakinlik var çok uzun zamandan beri kendimi yorgun uyuşuk hissediyorum bir testi olsa gidip inanın yaptiricam vucudumda bişey mi var diye
Şimdi baktım internetten sizde bakın o ilaçta reçeteye tabii yaziyor yani aslında şikayet etsek sonuç çıkar dimi bunun bir suç oldugunu anlamasini istiyorumYa hanımefendi madem bilmiyorsunuz neden gelip reçeteli ilacı veriyor diyip ismini de vereyim şikayet edin diyorsunuz. Siz bu dediğinizin ne kadar ciddi bir şey olduğunun bir ayırdına varın.
Eşimin bi arkadaşı var o geldi hemen aklıma acaba o olabilir mi diye düşündüm.Merhaba direk konuya geçeceğim dünden beri yaşadığım travmadan kaynaklı çok yorgunum eşimle 9 yıllık evliyiz ve bugüne kadar duzeltemedigim konuların en başında egosu geliyor herşeyi ben bilirim benim dışımda ki herkes aptal hepiniz cahilsiniz tavırlari artık bana zarar vermekten çıktı etrafımızda ki canlilara da zarar vermeye başladı başlıkta da belirttiğim gibi eşim her konuda uzman onun dışında ki evrende ki tüm canlilar aptal öyle egoist ki etrafında ki herkese ilaç önerir bununla da yetinmez gider alır kullanmasini sağlar çok şükür ki bugüne kadar kimseye birşey olmadı ancak daha gecenlerde arkadasimizin kolik olan 1 aylık bebeğine 4 yaşından itibaren kullanılan by by isimli damladan verdi çok şükür ki müdahale ettik anında çünkü ailenin yanında bende vardık o konu orada kapandı sonrasinda defalarca uyardım yapma sen doktor değilsin bak bu suç birine birşey olur başımıza bela alırız diye ama dinlemedi dün gece kendi kendine evde ki iki kedimize uyuz teşhisi koydu ve gidip bir hap almis hap sadece koyunlarda kullanilan tehlikeli bir hap hapı vermeden önce sinir krizi geçirdim yapma yarın veterinere götürelim madem birşey var dedim ki hayvanlarda hiç birşey yok tamamen eşimin teşhisi uyuz vakalari çok artmış bizimkilere de bulaş olabilirmis diye neyse gece kediler aniden fenalasmaya başladılar ve ikisi de bayginlik geçirdi ben o an veterinere götürmek için acele ederken eşimle bir kavgaya daha tutustuk uykuları gelmis o yüzden boylelermis hayvanlar bayıldı ve eşim yine doktorculuk oynamaktan vazgecmedi neyse ki goturdum veterinere doktor tak vaktinde yetistirmisiniz dedi yoksa zaten oleceklermis şuan ikisi de tedavi altınlar çok şükür durumları iyiye gidiyor lütfen bana bir akıl verin bu adamın bu huyu helimizin başını yakacak ben ne yapmalıyım dün avazım çıktığı kadar bağırdım sen doktor değilsin sen veteriner değilsin insanlara ilaç vermeyi bırak artık dedim saatlerce konustum ama nafile
Reçeteye tabi ise tabi ki suç unsuru. Hatta o eczanenin başına neler gelir gayet iyi biliyorum. İlacı bilmiyorum yaşadığım yerde reçeteye tabi bu etken maddedeki ilaçlar ama Türkiyede tabi olmadığını başka bir üye yazmış. Bu durumda gelip eczane ismi verirseniz o eczacı da size dava açar. Her yere her şeyi çok kolay yazıyor insanlar, neden sonucunu hiç düşünmüyorsunuz yaŞimdi baktım internetten sizde bakın o ilaçta reçeteye tabii yaziyor yani aslında şikayet etsek sonuç çıkar dimi bunun bir suç oldugunu anlamasini istiyorum
Laroxyl mi? O ilaç reçetesiz satılabiliyor ama antidepresandan çok uyku düzenleyici olarak veriliyor.Reçete olayini bilmiyorum yani o ilacın rescetesiz satilirmi onu bilmiyorum başı l ile basliyor sonuda l ile bitiyor hanımefendi ben burada sizi inandirmaya ugrasmiyorum ki inanmazsaniz inanmayin bana ne benim derdim basimdan askin birde sizlemi ugrasayim Allah askina inanmak zorudna degilsinizki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?