Doktorculuk oynamayi seven eşim

Edin lütfen edin adresde vereyim hatta bunu sizden cok ben istiyorum benim yapamadigimi siz yapın hadi nolur edin

Buyurun yazın adresi ben ihbar edeceğim. Yazmasanız da size ulaşınca bulunur zaten.
Benim sikayet ettigim ortaya cikar diye ben yapamadım ama siz yapabilirsiniz sizi tanımıyor etmiyor sonuçta belkide bu şikayetin sonunda eşim tamamen düzelecek eczane ismini vermeye de raziyim hatta eğer isterseniz şuan şu dakika gönderip tekrar almasini da saglayabilirim en azından eczacida bundan sonra önüne gelene ilac vermenin nelere mal olacagini anlamis olur

Yinede yasak degilmi peki bilmedigim için soruyorum sonuçta oda hani bir uyusturu gibi ilaç degilmi bu arada ilac lusral
Ya hanımefendi madem bilmiyorsunuz neden gelip reçeteli ilacı veriyor diyip ismini de vereyim şikayet edin diyorsunuz. Siz bu dediğinizin ne kadar ciddi bir şey olduğunun bir ayırdına varın.

Ilacin adini yazmayin isterseniz alintilamadim o yuzden.Hayir receteli degil.Ben kullaniyorum hatta ilacim bitti ama kontrol icin devlet hastanesinden bir turlu randevu alamadigimdan devam etmek adina aldim eczaneden.Diger turlu receteli asla verilmez.Artik antibiyotigi bile recetesiz alamiyoruz degil ki yesil ya da kirmizi receteli antidepresan alinsin.

Bu konuda ben size inanıyorum benim de recetesiz aldığım antidepresanlar olmuştu normalde doktora yazdırıyorum ama o dönem acil ihtiyacım vardı eczacı tanıdık dedi ki abla başkasının sigortasından girerim öyle isteyipte sonradan almayanların ilaçları filan oluyormuş sisteme giriliyor ama alınmıyor öyle bişi olabilir sizinki.

Evlilik birliği benim kafamda böyle bir şey değil. Adam sonradan manyamadı sonuçta hep içinde vardı. Sizi kandırarak evlenmiş birinin tedavisinden sorumlu olmamalısınız. Üstüne adamın zarar verme olasılığı çok yüksek. Lütfen bu adamı şikayet edin mimlensin en azından.

Ya hanımefendi madem bilmiyorsunuz neden gelip reçeteli ilacı veriyor diyip ismini de vereyim şikayet edin diyorsunuz. Siz bu dediğinizin ne kadar ciddi bir şey olduğunun bir ayırdına varın.
Şimdi baktım internetten sizde bakın o ilaçta reçeteye tabii yaziyor yani aslında şikayet etsek sonuç çıkar dimi bunun bir suç oldugunu anlamasini istiyorum

Eşimin bi arkadaşı var o geldi hemen aklıma acaba o olabilir mi diye düşündüm.
Eşinizin böyle bi huyu varsa çevresindeki insanlar onun tavsiyesine uymazsa bir süre sonra bırakır diye tahmin ediyorum. Eşimin var böyle bir arkadaşı kondomdan uyku hapına vitamine kadar nerden buluyosa gelene gidene veriyo bak bu çok iyi bilmem ne diye öve öve.
Ben tabi ki eşime çok kızdım hatta onun yüzünden kavga etmiştik bi daha bi şey alıp eve getirme dedim. Kimse almazsa oda bi şey yapamaz.

Şimdi baktım internetten sizde bakın o ilaçta reçeteye tabii yaziyor yani aslında şikayet etsek sonuç çıkar dimi bunun bir suç oldugunu anlamasini istiyorum
Reçeteye tabi ise tabi ki suç unsuru. Hatta o eczanenin başına neler gelir gayet iyi biliyorum. İlacı bilmiyorum yaşadığım yerde reçeteye tabi bu etken maddedeki ilaçlar ama Türkiyede tabi olmadığını başka bir üye yazmış. Bu durumda gelip eczane ismi verirseniz o eczacı da size dava açar. Her yere her şeyi çok kolay yazıyor insanlar, neden sonucunu hiç düşünmüyorsunuz ya

Laroxyl mi? O ilaç reçetesiz satılabiliyor ama antidepresandan çok uyku düzenleyici olarak veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…