Neden kendimde olmayayim hanımefendi evet veriyor neden iftira edeyim eczaneciye daha bir kaç ay önce antidepresan aldı ozelden mesaj atın eczanenin ismini adresini vereyim teyit edin yani neden yalan konuşayımYa hangi eczacı reçetesiz satılmayan bir ilacı eşinize veriyor hanımefendi kendinizde misiniz? Böyle bir şey olabileceğini mi düşünüyorsunuz gerçekten?
Peki vet şikayetçi olmadı mıNeden kendimde olmayayim hanımefendi evet veriyor neden iftira edeyim eczaneciye daha bir kaç ay önce antidepresan aldı ozelden mesaj atın eczanenin ismini adresini vereyim teyit edin yani neden yalan konuşayım
Yok hayır hatta ben orada delirmisken sagolsun beni sakinleştirmeye çalıştı onunlada konuştu baya anlattıPeki vet şikayetçi olmadı mı
Merhaba direk konuya geçeceğim dünden beri yaşadığım travmadan kaynaklı çok yorgunum eşimle 9 yıllık evliyiz ve bugüne kadar duzeltemedigim konuların en başında egosu geliyor herşeyi ben bilirim benim dışımda ki herkes aptal hepiniz cahilsiniz tavırlari artık bana zarar vermekten çıktı etrafımızda ki canlilara da zarar vermeye başladı başlıkta da belirttiğim gibi eşim her konuda uzman onun dışında ki evrende ki tüm canlilar aptal öyle egoist ki etrafında ki herkese ilaç önerir bununla da yetinmez gider alır kullanmasini sağlar çok şükür ki bugüne kadar kimseye birşey olmadı ancak daha gecenlerde arkadasimizin kolik olan 1 aylık bebeğine 4 yaşından itibaren kullanılan by by isimli damladan verdi çok şükür ki müdahale ettik anında çünkü ailenin yanında bende vardık o konu orada kapandı sonrasinda defalarca uyardım yapma sen doktor değilsin bak bu suç birine birşey olur başımıza bela alırız diye ama dinlemedi dün gece kendi kendine evde ki iki kedimize uyuz teşhisi koydu ve gidip bir hap almis hap sadece koyunlarda kullanilan tehlikeli bir hap hapı vermeden önce sinir krizi geçirdim yapma yarın veterinere götürelim madem birşey var dedim ki hayvanlarda hiç birşey yok tamamen eşimin teşhisi uyuz vakalari çok artmış bizimkilere de bulaş olabilirmis diye neyse gece kediler aniden fenalasmaya başladılar ve ikisi de bayginlik geçirdi ben o an veterinere götürmek için acele ederken eşimle bir kavgaya daha tutustuk uykuları gelmis o yüzden boylelermis hayvanlar bayıldı ve eşim yine doktorculuk oynamaktan vazgecmedi neyse ki goturdum veterinere doktor tak vaktinde yetistirmisiniz dedi yoksa zaten oleceklermis şuan ikisi de tedavi altınlar çok şükür durumları iyiye gidiyor lütfen bana bir akıl verin bu adamın bu huyu helimizin başını yakacak ben ne yapmalıyım dün avazım çıktığı kadar bağırdım sen doktor değilsin sen veteriner değilsin insanlara ilaç vermeyi bırak artık dedim saatlerce konustum ama nafile
Yatış dedi ayakta tedavi olmazmış sonrasında ayakta tedabi surecekmisEşiniz size ve çocuğumuza da ilaç verebilir. Lütfen tedavi olsun. Kabul etmezse eve almayın. Sinirli davranış sebebiniz - belki ilaç alıyor olabilirsiniz- delirtir adınız deliye çıkar
Umarım yalanc soylemiyorsunuzdur. Birgün birinin canına mâl olabilir yoksa . Bu siz , çocuğunuz veya kedileriniz olma ihtimali yüksekBir doktor varmış bu hastalığı tedavi ediyormuş İstanbul'da hastanesi varmis oraya gidecegiz arkadaslar orada yattiktan sonrada tedavisi devam edecekmis
Teşhis konulmamış bir hastalığı nasıl tedavi ediyormuş İstanbul'daki.Konu sahibi süreç çok hızlı gelişti o yüzden pek inanmadım Zaten sorun bizi inandirip inandırmak değil Biz iki konu sonrası sizi unutur gideriz ama konu doğruysa bu akıl hastasıyla muhatap olacak kişi siz ve evladınız.Bir gece size bir şey enjekte eder ruhunuz duymaz, evladiniza bir şey içirir geleceği mahvolur Adamın peşinde kosacaginiza evladinizla kendinize güvenli bir yer bulun.............Bir doktor varmış bu hastalığı tedavi ediyormuş İstanbul'da hastanesi varmis oraya gidecegiz arkadaslar orada yattiktan sonrada tedavisi devam edecekmis
Bir doktor varmış bu hastalığı tedavi ediyormuş İstanbul'da hastanesi varmis oraya gidecegiz arkadaslar orada yattiktan sonrada tedavisi devam edecekmis
Yatış önerdi hoca sonrasında yine tedavi devam edecek Ümraniye de bir merkez varmış şimdi orayla görüşüyoruz uzun süreceğini söyledi teşhis sordum bu ilk aşamada belirlenmiyor şuan sadece tanışma seansı dedi ilaç da vermedi çıktıktan sonra kendisiyle devam edeceğiz son durum böyle
Hanımefendi neden yalan konuşayım zaten o gece ayrılık kararı aldım evden gitmesi için herşeyi hazırladım son bir sans istedi bunu da ancak tedabi olursa yapacagimi söyledim daha yatis için hastaneye gitmedik gidecegiz doktora teşhis sordum söylemedi oncelikle yatarak tedavi olmasi öncelikli dedi neden yalan soyleyeyim benimle konustu anlatti bu Ali ye ozgu değilmis sık sık benzer olaylarla gelen hastalar olmus birde biraz bilimsel konusti takdir edilme ovulnme seyi varmis yüksek mertebe olmayi seviyormus yani suan tam kafam calismiyor uykusuzluk yorgunluk aclik herşey ust uste geldiSiz buraya konu actiniz ve esiniz aninda tedavi olmaya karar verdi o dakika teshisi konuldu yani vayy bee hayat ne kadar hizli akiyormus. Yarin tedavisi biterse hic sasirmam.
Yoo çareniz var; yeni doğmuş bebeğinden masum kedisine herkesi öldürme potansiyeli olan adama eşim demek zorunda değilsiniz. İşe bak adam ilaçları saça saça gezsin, ölen öldüğüyle sakatlanan sakatlandığıyla kalır alt tarafı. Profesörden daha bilgili olduğunu iddia eden adam hemen tedaviyi kabul etti bugün hastaneye yatacak, üstelik daha teşhis yok.Arkadaşlar lütfen beni suçlayıcı mesajlar atmayın sizlere yalvariyorum burada benim bir suçum yok ben ne yapacağımı sasirmis bir vaziyetteyim bu arada doktora geldik hala icerdeler benimle de konusacakmis doktor lütfen beni suçlayıcı mesajlar atmaktan vazgeçin ben istermiyom böyle bir hayatim olsun hangi kadın ister sizlerde kadinsiniz sizlerde annesiniz ben çaresiz bir durumdayım kötü mesajlariniz beni daha çok kötü ediyor yapmayın nolur birde eczaneciye iftira ettiğim söyleniyor adres isim vermeye raziyim arayıp kendileri sorsunlar neden ben bir esnafa suç atayım yada neden kocamla ugrasayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?