Doktorculuk oynamayi seven eşim

Ya hangi eczacı reçetesiz satılmayan bir ilacı eşinize veriyor hanımefendi kendinizde misiniz? Böyle bir şey olabileceğini mi düşünüyorsunuz gerçekten?
Neden kendimde olmayayim hanımefendi evet veriyor neden iftira edeyim eczaneciye daha bir kaç ay önce antidepresan aldı ozelden mesaj atın eczanenin ismini adresini vereyim teyit edin yani neden yalan konuşayım

Arkadaşlar lütfen beni suçlayıcı mesajlar atmayın sizlere yalvariyorum burada benim bir suçum yok ben ne yapacağımı sasirmis bir vaziyetteyim bu arada doktora geldik hala icerdeler benimle de konusacakmis doktor lütfen beni suçlayıcı mesajlar atmaktan vazgeçin ben istermiyom böyle bir hayatim olsun hangi kadın ister sizlerde kadinsiniz sizlerde annesiniz ben çaresiz bir durumdayım kötü mesajlariniz beni daha çok kötü ediyor yapmayın nolur birde eczaneciye iftira ettiğim söyleniyor adres isim vermeye raziyim arayıp kendileri sorsunlar neden ben bir esnafa suç atayım yada neden kocamla ugrasayim

Bu yaşanan şeyler korkunç resmen korku filmi gibi ya o kediler ölseydi yazık onları sahiplendirin lütfen ya.
Siz evde yokken yine yaparsa aynı şeyleri adam ağır hasta nasıl güveniyorsunuz?ağzı var dili yok masum hayvanlara eziyet ederek öldürüyormuş adam resmen ya inanamıyorum.
Sizin çocuğunuzun ve kedilerinizin can güvenliği yok o evde hanımefendi farkındamısınız?

Kusura bakmayin ama esiniz ya cahil ya da ciddi psikolojik sorunlari var.

Yatış önerdi hoca sonrasında yine tedavi devam edecek Ümraniye de bir merkez varmış şimdi orayla görüşüyoruz uzun süreceğini söyledi teşhis sordum bu ilk aşamada belirlenmiyor şuan sadece tanışma seansı dedi ilaç da vermedi çıktıktan sonra kendisiyle devam edeceğiz son durum böyle

Bir doktor varmış bu hastalığı tedavi ediyormuş İstanbul'da hastanesi varmis oraya gidecegiz arkadaslar orada yattiktan sonrada tedavisi devam edecekmis
Umarım yalanc soylemiyorsunuzdur. Birgün birinin canına mâl olabilir yoksa . Bu siz , çocuğunuz veya kedileriniz olma ihtimali yüksek

Bir doktor varmış bu hastalığı tedavi ediyormuş İstanbul'da hastanesi varmis oraya gidecegiz arkadaslar orada yattiktan sonrada tedavisi devam edecekmis
Teşhis konulmamış bir hastalığı nasıl tedavi ediyormuş İstanbul'daki.Konu sahibi süreç çok hızlı gelişti o yüzden pek inanmadım Zaten sorun bizi inandirip inandırmak değil Biz iki konu sonrası sizi unutur gideriz ama konu doğruysa bu akıl hastasıyla muhatap olacak kişi siz ve evladınız.Bir gece size bir şey enjekte eder ruhunuz duymaz, evladiniza bir şey içirir geleceği mahvolur Adamın peşinde kosacaginiza evladinizla kendinize güvenli bir yer bulun.............

Siz buraya konu actiniz ve esiniz aninda tedavi olmaya karar verdi o dakika teshisi konuldu yani vayy bee hayat ne kadar hizli akiyormus. Yarin tedavisi biterse hic sasirmam.

Eline, ağzına kürekle vurulası. Deli midir nedir?

Gece 01.05 te konu açtınız. Geceden sabaha doktoru buldunuz, eşinizi tedaviye ikna ettiniz ve hatta yatış önerdi hoca öyle mi ? Maşallah, bu ne hız.

Keşke eşiniz 2 kedinize abuk subuk ilaçlar içirirken de izin vermeseydiniz.

Umarım bunların hepsi sadece bir hikayedir ve bir veteriner kliniğinde, kendilerini sahiplenen insanlar nedeniyle can çekişen 2 kedi yoktur.

Siz buraya konu actiniz ve esiniz aninda tedavi olmaya karar verdi o dakika teshisi konuldu yani vayy bee hayat ne kadar hizli akiyormus. Yarin tedavisi biterse hic sasirmam.
Hanımefendi neden yalan konuşayım zaten o gece ayrılık kararı aldım evden gitmesi için herşeyi hazırladım son bir sans istedi bunu da ancak tedabi olursa yapacagimi söyledim daha yatis için hastaneye gitmedik gidecegiz doktora teşhis sordum söylemedi oncelikle yatarak tedavi olmasi öncelikli dedi neden yalan soyleyeyim benimle konustu anlatti bu Ali ye ozgu değilmis sık sık benzer olaylarla gelen hastalar olmus birde biraz bilimsel konusti takdir edilme ovulnme seyi varmis yüksek mertebe olmayi seviyormus yani suan tam kafam calismiyor uykusuzluk yorgunluk aclik herşey ust uste geldi

Yoo çareniz var; yeni doğmuş bebeğinden masum kedisine herkesi öldürme potansiyeli olan adama eşim demek zorunda değilsiniz. İşe bak adam ilaçları saça saça gezsin, ölen öldüğüyle sakatlanan sakatlandığıyla kalır alt tarafı. Profesörden daha bilgili olduğunu iddia eden adam hemen tedaviyi kabul etti bugün hastaneye yatacak, üstelik daha teşhis yok.

Polise bildirmediğiniz için önce siz, sonra eczacı ve veteriner de suçlu. Herkes parasını almış kafasını çevirmiş. Gerçekten bu kadar üzülüyorsanız niye emniyete bildirmediniz? Eczacı suç işliyor sağlık bakanlığına bildirilmesi gerekiyor.

başlığı okuduğumda adamın fantazisi sandım. her akşam birlikte olmak için bunu yapıyor. gel karıcığım seni bir muayene edeyim felan...
oysa gerçekler korkunç ....
bence tedavi olana kadar uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…