Doktorculuk oynamayi seven eşim

Sikayetci

Hanımefendi biseyi kolay yazdigim yok neden anlamıyorsunuz bakın ben sizden daha çok istiyorum şikayet etmek ama internetten ona da baktım kimin şikayet ettigini öğrenebiliyormus ben bunu kendim yapmak istemiyorum sizi tanımaz etmez siz ederseniz hicbirsey olmaz veterinerdeki bir musteri gibi edebilirsiniz

Siz yurtdışında yasiyormussunuz size bişey olmaz bulmak istese bile bulamaz kalkip yurtdisina gidecek hali yok en fazla akrabalarıniza ulasir oda soyisim benzerligi deriz

Kerkenes hanım niye cevap vermiyorsunuz niye gittiniz özelden de yazdım size mesajımı görünce nolur dönün bana şikayet edecem dediniz sonrada gittiniz niye gittiniz hani yardım edecektiniz bana

Yahu eczane ismi verecem dediniz verin edelim. Yalnız adam sattığı ilacın reçetesiz olduğunu ispat ederse size dava açar. Siz bilirsiniz.
Doktora yazdırmaya üşendiğim için antidepresanımı kullandığım süre boyunca eczaneden reçetesiz ücretiyle aldım. Siz niye satılmayacağını düşündünüz ki reçetesiz verilen bir sürü ilaç var.

Kerkenes hanım niye cevap vermiyorsunuz niye gittiniz özelden de yazdım size mesajımı görünce nolur dönün bana şikayet edecem dediniz sonrada gittiniz niye gittiniz hani yardım edecektiniz bana
Ben sizin postunuzu gerekli yere şikayet ettim. Kusura bakmayın da çocuk musunuz ya kendi işinizi kendiniz halledin. Size nulastiklarinda verirsiniz eczanenin ismini.

Lus. L adı değil öi? Peynir ekmek gibi satılan bir ilaç bu reçete falan da istemiyorlar. Diğer üye konuyu bilmiyor sanırım diretmiş satılamaz diye.
Bilmiyorum özelden konuştuk şimdi kendisiyle hala bana eczaneye iftira ediyorsun iftiraci diyor ya ben ondan sadece esimi şikayet etmesini istiyorum bu sikayet sayesinde bir daha insanlara degil hap vermek akil bile veremez

Hanımefendi yazarken demiş ki, recetesiz satılması yasak bir ilacı recetesiz vermiş. Reçetesiz bir sürü ilaç zaten alınabilir konu o değil. Bu tarz maddeler barındıran hiçbir ilacı bir eczacı vermez yani, üye inatla reçeteli ilaç diye diretiyor.

Ben sizin postunuzu gerekli yere şikayet ettim. Kusura bakmayın da çocuk musunuz ya kendi işinizi kendiniz halledin. Size nulastiklarinda verirsiniz eczanenin ismini.
Hanımefendi kendi isimi kendim halledemiyorum ortaya cikiyormus diyorum size siz şikayet edecem ihbar edecem dediginiz için size edin dedim niye böyle yapıyorsunuz bana

Hanımefendi inat etmiyorum baktım internetten sizede dedim sizde bakin diye niye böyle yapıyorsunuz

.
Benim ihbar ettigim cikarmi ortaya

Ya sikayeti yapan sizsiniz ben bir sekilde savunurum kendimi sonucta derim ben etmedim arastir kimin ettigini diye
Ya birinden yardım isteyip sonra araştır bul kimmiş mi diyeceksiniz gerçekten? Bence eşiniz kadar siz de hastasiniz. Umarım beraber tedavi olursunuz. Ben yazdıklarınızı şikayet ettim, size ulaşıp gerekli bilgileri alırlar merciler.

Hanımefendi niye bul araştır diyeyim sizden ilk önce ben yardım istemedim ki siz kendiniz dediniz ihbar edecem şikayet edecem diye bende edin dedim çünkü benim şikayet ettigim ortaya çıkarsa başıma gelecekleri hayal edebiliyor musunuz siz yurtdışında yasiyormussunuz bense Türkiye'deyim siz kendiniz dediniz bana ihbar edecem diye bende edin ki bir daha yapamasin dedim

Hanımefendi neden bana hakaret ediyorsunuz ben size ne yaptim bakın gün boyu durmadan hakaret ettiniz ben size kötü hiç birşey demedigim halde bana onlarca şey yazdınız hem özelden hem burdan niye böyle yapıyorsunuz bir kadının kadına verdigi destek bu mu ne iftiraciligim kaldı ne başka birsey ben artik anlamıyorum neden böyle yapıyorsunuz

Hanımlar siz siz olun hayatınıza , herkesi o aptal bu salak diye nitelendirilen insanı sokmayın , insan kendinden farklı düşünen birine salaktı aptaldı yerine o benim gibi düşünmüyor diyebiliyorsa olgundur bu düşünceden ötesi full ego kibir insanı sinir hastası eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…