SikayetciEvlilik birliği benim kafamda böyle bir şey değil. Adam sonradan manyamadı sonuçta hep içinde vardı. Sizi kandırarak evlenmiş birinin tedavisinden sorumlu olmamalısınız. Üstüne adamın zarar verme olasılığı çok yüksek. Lütfen bu adamı şikayet edin mimlensin en azından.
Evlilik birliği benim kafamda böyle bir şey değil. Adam sonradan manyamadı sonuçta hep içinde vardı. Sizi kandırarak evlenmiş birinin tedavisinden sorumlu olmamalısınız. Üstüne adamın zarar verme olasılığı çok yüksek. Lütfen bu adamı şikayet edin mimlensin en azından.
Reçeteye tabi ise tabi ki suç unsuru. Hatta o eczanenin başına neler gelir gayet iyi biliyorum. İlacı bilmiyorum yaşadığım yerde reçeteye tabi bu etken maddedeki ilaçlar ama Türkiyede tabi olmadığını başka bir üye yazmış. Bu durumda gelip eczane ismi verirseniz o eczacı da size dava açar. Her yere her şeyi çok kolay yazıyor insanlar, neden sonucunu hiç düşünmüyorsunuz ya
Hanımefendi biseyi kolay yazdigim yok neden anlamıyorsunuz bakın ben sizden daha çok istiyorum şikayet etmek ama internetten ona da baktım kimin şikayet ettigini öğrenebiliyormus ben bunu kendim yapmak istemiyorum sizi tanımaz etmez siz ederseniz hicbirsey olmaz veterinerdeki bir musteri gibi edebilirsinizReçeteye tabi ise tabi ki suç unsuru. Hatta o eczanenin başına neler gelir gayet iyi biliyorum. İlacı bilmiyorum yaşadığım yerde reçeteye tabi bu etken maddedeki ilaçlar ama Türkiyede tabi olmadığını başka bir üye yazmış. Bu durumda gelip eczane ismi verirseniz o eczacı da size dava açar. Her yere her şeyi çok kolay yazıyor insanlar, neden sonucunu hiç düşünmüyorsunuz ya
Yok o degilLaroxyl mi? O ilaç reçetesiz satılabiliyor ama antidepresandan çok uyku düzenleyici olarak veriliyor.
Siz yurtdışında yasiyormussunuz size bişey olmaz bulmak istese bile bulamaz kalkip yurtdisina gidecek hali yok en fazla akrabalarıniza ulasir oda soyisim benzerligi derizSikayetci
Hanımefendi biseyi kolay yazdigim yok neden anlamıyorsunuz bakın ben sizden daha çok istiyorum şikayet etmek ama internetten ona da baktım kimin şikayet ettigini öğrenebiliyormus ben bunu kendim yapmak istemiyorum sizi tanımaz etmez siz ederseniz hicbirsey olmaz veterinerdeki bir musteri gibi edebilirsiniz
Doktora yazdırmaya üşendiğim için antidepresanımı kullandığım süre boyunca eczaneden reçetesiz ücretiyle aldım. Siz niye satılmayacağını düşündünüz ki reçetesiz verilen bir sürü ilaç var.Yahu eczane ismi verecem dediniz verin edelim. Yalnız adam sattığı ilacın reçetesiz olduğunu ispat ederse size dava açar. Siz bilirsiniz.
Ben sizin postunuzu gerekli yere şikayet ettim. Kusura bakmayın da çocuk musunuz ya kendi işinizi kendiniz halledin. Size nulastiklarinda verirsiniz eczanenin ismini.Kerkenes hanım niye cevap vermiyorsunuz niye gittiniz özelden de yazdım size mesajımı görünce nolur dönün bana şikayet edecem dediniz sonrada gittiniz niye gittiniz hani yardım edecektiniz bana
Lus. L adı değil öi? Peynir ekmek gibi satılan bir ilaç bu reçete falan da istemiyorlar. Diğer üye konuyu bilmiyor sanırım diretmiş satılamaz diye.Yok o degil
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizdenBen sizin postunuzu gerekli yere şikayet ettim. Kusura bakmayın da çocuk musunuz ya kendi işinizi kendiniz halledin. Size nulastiklarinda verirsiniz eczanenin ismini.
Bilmiyorum özelden konuştuk şimdi kendisiyle hala bana eczaneye iftira ediyorsun iftiraci diyor ya ben ondan sadece esimi şikayet etmesini istiyorum bu sikayet sayesinde bir daha insanlara degil hap vermek akil bile veremezLus. L adı değil öi? Peynir ekmek gibi satılan bir ilaç bu reçete falan da istemiyorlar. Diğer üye konuyu bilmiyor sanırım diretmiş satılamaz diye.
Hanımefendi yazarken demiş ki, recetesiz satılması yasak bir ilacı recetesiz vermiş. Reçetesiz bir sürü ilaç zaten alınabilir konu o değil. Bu tarz maddeler barındıran hiçbir ilacı bir eczacı vermez yani, üye inatla reçeteli ilaç diye diretiyor.Doktora yazdırmaya üşendiğim için antidepresanımı kullandığım süre boyunca eczaneden reçetesiz ücretiyle aldım. Siz niye satılmayacağını düşündünüz ki reçetesiz verilen bir sürü ilaç var.
Hanımefendi kendi isimi kendim halledemiyorum ortaya cikiyormus diyorum size siz şikayet edecem ihbar edecem dediginiz için size edin dedim niye böyle yapıyorsunuz banaBen sizin postunuzu gerekli yere şikayet ettim. Kusura bakmayın da çocuk musunuz ya kendi işinizi kendiniz halledin. Size nulastiklarinda verirsiniz eczanenin ismini.
Bütün belgelerde sizin isminiz çıkacak yalnız. Yapılması gerektiği gibi.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden
Hanımefendi inat etmiyorum baktım internetten sizede dedim sizde bakin diye niye böyle yapıyorsunuzHanımefendi yazarken demiş ki, recetesiz satılması yasak bir ilacı recetesiz vermiş. Reçetesiz bir sürü ilaç zaten alınabilir konu o değil. Bu tarz maddeler barındıran hiçbir ilacı bir eczacı vermez yani, üye inatla reçeteli ilaç diye diretiyor.
Benim ihbar ettigim cikarmi ortayaBütün belgelerde sizin isminiz çıkacak yalnız. Yapılması gerektiği gibi.
Ya sikayeti yapan sizsiniz ben bir sekilde savunurum kendimi sonucta derim ben etmedim arastir kimin ettigini diyeBütün belgelerde sizin isminiz çıkacak yalnız. Yapılması gerektiği gibi.
Ya birinden yardım isteyip sonra araştır bul kimmiş mi diyeceksiniz gerçekten? Bence eşiniz kadar siz de hastasiniz. Umarım beraber tedavi olursunuz. Ben yazdıklarınızı şikayet ettim, size ulaşıp gerekli bilgileri alırlar merciler.Benim ihbar ettigim cikarmi ortaya
Ya sikayeti yapan sizsiniz ben bir sekilde savunurum kendimi sonucta derim ben etmedim arastir kimin ettigini diye
Hanımefendi niye bul araştır diyeyim sizden ilk önce ben yardım istemedim ki siz kendiniz dediniz ihbar edecem şikayet edecem diye bende edin dedim çünkü benim şikayet ettigim ortaya çıkarsa başıma gelecekleri hayal edebiliyor musunuz siz yurtdışında yasiyormussunuz bense Türkiye'deyim siz kendiniz dediniz bana ihbar edecem diye bende edin ki bir daha yapamasin dedim.
Ya birinden yardım isteyip sonra araştır bul kimmiş mi diyeceksiniz gerçekten? Bence eşiniz kadar siz de hastasiniz. Umarım beraber tedavi olursunuz. Ben yazdıklarınızı şikayet ettim, size ulaşıp gerekli bilgileri alırlar merciler.
.
Ya birinden yardım isteyip sonra araştır bul kimmiş mi diyeceksiniz gerçekten? Bence eşiniz kadar siz de hastasiniz. Umarım beraber tedavi olursunuz. Ben yazdıklarınızı şikayet ettim, size ulaşıp gerekli bilgileri alırlar merciler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?