Doktorculuk oynamayi seven eşim

Eşiniz hasta olabilir. Bazı şizofreni hastaları buna benzer hareket sergiliyorlar. Ve siz hasta olduklarını asla anlamıyorsunuz hatta sıradan bir doktor bile anlamayabiliyor.
Defalarca kez tedavi önerdik gidelim beraber gidelim dedik çünkü artık bende normal tavırlar sergileyemiyorum dün o kavga esnasında elinde kedi var kedi bas bas bağırıyor ilacı içmemek için bende elinden almaya çalışıyorum kediyi o an mutfaktan bıçak aldım gözüm döndü hamd olsun Rabbime bir kaza çıkmadı ama artık sinirlerim kaldirmiyor

Yok yani kedilere koyduğu teşhisin yanlış olduğunu kabullendi mi sonradan?

Konu başlığı bende farkli bi çağrışım yapmıştı olay çok baskaymis Z zxshermine hep senin yüzünden

Tabi zaten veteriner hanım uyuzlarinin olmadigini söyledi oda baya kızdı oda konustj yapmayin bakın yaptığınız yanlış diye uzun uzun anlatti kadın
En azından veteriner de anlamadı boşuna okumuş gibi yorumlar yapmamış, beklentim o yöndeydi. Ama yine de çok tehlikeli. Sadece kendince yorum yapsa neyse ama direkt harekete de geçiyormuş. Valla ne yapın edin tedavi ettirin bence. Ailesi ne diyor

Bir gün sizin de hasta olduğunuzu düşünür ve gizlice ilaç vermeye kalkarsa? Hiç normal değil.

Eşim çok uzun senelerdir ailesi ile görüşmüyor daha doğrusu ailesi eşimle görüşmüyor hiç bir baglantilari yok

Eşim çok uzun senelerdir ailesi ile görüşmüyor daha doğrusu ailesi eşimle görüşmüyor hiç bir baglantilari yok
Ay birinin canına kast etmeden tedavi olmasını sağlasanız keşke. Yakın arkadaşı, eşi dostu yok mu sözünü önemsediği.

Bir gün sizin de hasta olduğunuzu düşünür ve gizlice ilaç vermeye kalkarsa? Hiç normal değil.
Evde basım ağrıyor demeye yada çocuk hasta demeye korkar oldum anında elinde bir ilaçla gelir onu icirtene kadar kendini yırtar asla içmem sonra da icmezsen böyle çekersin işte diye söylenir söylenir susar

Ay elinden su bile içilmicek Siz kendiniz, çocuğunuz için endişelenmiyormusunuz? Kendisinin değilde sizin hasta olduğunu düşünüp gizlice tabağınıza bişiler karıştırmasın?

Belli ki hasta, baya da tehlikeli ama, millet niye esinizin demesiyle bebesine ilac içiriyor ki, kimse normal değil artik yav.
Güya bizde kullanmisiz hayır asla öyle birşey yok tamamen bitkiselmis hiç bir zararı yokmus damlanın üzerinde yazıyor 4 yaş itibari ile kullanılır diye

Güya bizde kullanmisiz hayır asla öyle birşey yok tamamen bitkiselmis hiç bir zararı yokmus damlanın üzerinde yazıyor 4 yaş itibari ile kullanılır diye
Kim ne derse desin, sen kimsin de bana ilac oneriyorsun der gecerim, eve de sokmam bir daha.

Doktora goturmeyin, direkt ayrilin. Herhangi bir kasti olmayabilir ama oldurmeye tesebbus ediyor. Kimsenin olmemis olmasi onun katil olma potansiyeli olmadigini gostermez.

Ayrica esinizin deger gorme, ovulme ile ilgili travmalari var sanirim cocuklugundan kalan. Her halukarda duzelmesi cok zor

Akıl almaya geldim buraya yani belki yaşayan birisi vardır diye nasıl gotururum doktora diye
Sözünü önemsediği eş dost birileri varsa onlardan da destek isteyin. Gerekirse tedavi olmazsa çocuğu göstermemekle tehdit edin. Siz neyse farkindasiniz da hayvanların çocukların can guvenligi yok resmen

Evde basım ağrıyor demeye yada çocuk hasta demeye korkar oldum anında elinde bir ilaçla gelir onu icirtene kadar kendini yırtar asla içmem sonra da icmezsen böyle çekersin işte diye söylenir söylenir susar

Yani şunu çok açıkça söyleyeceğim, böyle bir adamla çocuğunuzu hala aynı evde tutabiliyor olmanız çok tehlikeli. Belki siz ve çocuk fark etmeden, yemeklerinize ya da farklı şekilde size kendince ilaç diye bir şeyler veriyor olabilir, bunu da evinizde kamera yoksa asla bilemezsiniz.

Siz alışmışsınız durum size pek anormal gelmiyor, ama durum gerçekten anormal, hastalıklı noktasına gelmiş. Kendiniz neyse ama çocuğa yazık. Evde psikolojisi yerinde olmayan manyak bir babası var. Adamın yaptıkları ilaç tavsiyesinin çok dışında davranışlar.

Üstelik ya ilerleyen zamanlarda çocukta benzer davranışlar olsa ne yapacaksınız? Hiç öyle gözüm üzerlerinde, dikkat ediyorum vs demeyin çünkü bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…