Defalarca kez tedavi önerdik gidelim beraber gidelim dedik çünkü artık bende normal tavırlar sergileyemiyorum dün o kavga esnasında elinde kedi var kedi bas bas bağırıyor ilacı içmemek için bende elinden almaya çalışıyorum kediyi o an mutfaktan bıçak aldım gözüm döndü hamd olsun Rabbime bir kaza çıkmadı ama artık sinirlerim kaldirmiyorEşiniz hasta olabilir. Bazı şizofreni hastaları buna benzer hareket sergiliyorlar. Ve siz hasta olduklarını asla anlamıyorsunuz hatta sıradan bir doktor bile anlamayabiliyor.
Akıl almaya geldim buraya ne yapılabilirse yapacağım dün akillandim artık asla yapmam dedi ama güvenmiyorum tabikiİlaclara takıntılı yani tedavi olmalı. Kendinizi kurtarın . Sizede bı teşhis koyup zorla bişey içerebilir.
Yok yani kedilere koyduğu teşhisin yanlış olduğunu kabullendi mi sonradan?Dün ayrılmaya karar verdim bugün evden gitmesini söyledim kendisine ev arkadaşı baktı bir siteden bir yer ayarladı sonrasında son bir şans ver bir daha yapmayacağım hiç kimseye ilaç vermeyecegim dedi ama aklımda hala onca şüphe var
Yok yani kedilere koyduğu teşhisin yanlış olduğunu kabullendi mi sonradan?
Konu başlığı bende farkli bi çağrışım yapmıştı olay çok baskaymis Z zxshermine hep senin yüzündenMerhaba direk konuya geçeceğim dünden beri yaşadığım travmadan kaynaklı çok yorgunum eşimle 9 yıllık evliyiz ve bugüne kadar duzeltemedigim konuların en başında egosu geliyor herşeyi ben bilirim benim dışımda ki herkes aptal hepiniz cahilsiniz tavırlari artık bana zarar vermekten çıktı etrafımızda ki canlilara da zarar vermeye başladı başlıkta da belirttiğim gibi eşim her konuda uzman onun dışında ki evrende ki tüm canlilar aptal öyle egoist ki etrafında ki herkese ilaç önerir bununla da yetinmez gider alır kullanmasini sağlar çok şükür ki bugüne kadar kimseye birşey olmadı ancak daha gecenlerde arkadasimizin kolik olan 1 aylık bebeğine 4 yaşından itibaren kullanılan by by isimli damladan verdi çok şükür ki müdahale ettik anında çünkü ailenin yanında bende vardık o konu orada kapandı sonrasinda defalarca uyardım yapma sen doktor değilsin bak bu suç birine birşey olur başımıza bela alırız diye ama dinlemedi dün gece kendi kendine evde ki iki kedimize uyuz teşhisi koydu ve gidip bir hap almis hap sadece koyunlarda kullanilan tehlikeli bir hap hapı vermeden önce sinir krizi geçirdim yapma yarın veterinere götürelim madem birşey var dedim ki hayvanlarda hiç birşey yok tamamen eşimin teşhisi uyuz vakalari çok artmış bizimkilere de bulaş olabilirmis diye neyse gece kediler aniden fenalasmaya başladılar ve ikisi de bayginlik geçirdi ben o an veterinere götürmek için acele ederken eşimle bir kavgaya daha tutustuk uykuları gelmis o yüzden boylelermis hayvanlar bayıldı ve eşim yine doktorculuk oynamaktan vazgecmedi neyse ki goturdum veterinere doktor tak vaktinde yetistirmisiniz dedi yoksa zaten oleceklermis şuan ikisi de tedavi altınlar çok şükür durumları iyiye gidiyor lütfen bana bir akıl verin bu adamın bu huyu helimizin başını yakacak ben ne yapmalıyım dün avazım çıktığı kadar bağırdım sen doktor değilsin sen veteriner değilsin insanlara ilaç vermeyi bırak artık dedim saatlerce konustum ama nafile
En azından veteriner de anlamadı boşuna okumuş gibi yorumlar yapmamış, beklentim o yöndeydi. Ama yine de çok tehlikeli. Sadece kendince yorum yapsa neyse ama direkt harekete de geçiyormuş. Valla ne yapın edin tedavi ettirin bence. Ailesi ne diyorTabi zaten veteriner hanım uyuzlarinin olmadigini söyledi oda baya kızdı oda konustj yapmayin bakın yaptığınız yanlış diye uzun uzun anlatti kadın
Bir gün sizin de hasta olduğunuzu düşünür ve gizlice ilaç vermeye kalkarsa? Hiç normal değil.
Eşim çok uzun senelerdir ailesi ile görüşmüyor daha doğrusu ailesi eşimle görüşmüyor hiç bir baglantilari yokEn azından veteriner de anlamadı boşuna okumuş gibi yorumlar yapmamış, beklentim o yöndeydi. Ama yine de çok tehlikeli. Sadece kendince yorum yapsa neyse ama direkt harekete de geçiyormuş. Valla ne yapın edin tedavi ettirin bence. Ailesi ne diyor
Ay birinin canına kast etmeden tedavi olmasını sağlasanız keşke. Yakın arkadaşı, eşi dostu yok mu sözünü önemsediği.Eşim çok uzun senelerdir ailesi ile görüşmüyor daha doğrusu ailesi eşimle görüşmüyor hiç bir baglantilari yok
Evde basım ağrıyor demeye yada çocuk hasta demeye korkar oldum anında elinde bir ilaçla gelir onu icirtene kadar kendini yırtar asla içmem sonra da icmezsen böyle çekersin işte diye söylenir söylenir susarBir gün sizin de hasta olduğunuzu düşünür ve gizlice ilaç vermeye kalkarsa? Hiç normal değil.
Akıl almaya geldim buraya yani belki yaşayan birisi vardır diye nasıl gotururum doktora diyeAy birinin canına kast etmeden tedavi olmasını sağlasanız keşke. Yakın arkadaşı, eşi dostu yok mu sözünü önemsediği.
Ay elinden su bile içilmicekBen kullandım dedi ama hayır ben cocugumda asla öyle birşey kullanmadim mesela kedilere sürekli antibiyotik verir gider doktora kendisi için yazdırır hapı suya karistirir verir gördüğüm an engellerim ama gormedigim de oluyordur
Güya bizde kullanmisiz hayır asla öyle birşey yok tamamen bitkiselmis hiç bir zararı yokmus damlanın üzerinde yazıyor 4 yaş itibari ile kullanılır diyeBelli ki hasta, baya da tehlikeli ama, millet niye esinizin demesiyle bebesine ilac içiriyor ki, kimse normal değil artik yav.
Kim ne derse desin, sen kimsin de bana ilac oneriyorsun der gecerim, eve de sokmam bir daha.Güya bizde kullanmisiz hayır asla öyle birşey yok tamamen bitkiselmis hiç bir zararı yokmus damlanın üzerinde yazıyor 4 yaş itibari ile kullanılır diye
Sözünü önemsediği eş dost birileri varsa onlardan da destek isteyin. Gerekirse tedavi olmazsa çocuğu göstermemekle tehdit edin. Siz neyse farkindasiniz da hayvanların çocukların can guvenligi yok resmenAkıl almaya geldim buraya yani belki yaşayan birisi vardır diye nasıl gotururum doktora diye
Ben kullandım dedi ama hayır ben cocugumda asla öyle birşey kullanmadim mesela kedilere sürekli antibiyotik verir gider doktora kendisi için yazdırır hapı suya karistirir verir gördüğüm an engellerim ama gormedigim de oluyordur
Evde basım ağrıyor demeye yada çocuk hasta demeye korkar oldum anında elinde bir ilaçla gelir onu icirtene kadar kendini yırtar asla içmem sonra da icmezsen böyle çekersin işte diye söylenir söylenir susar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?