Doktorculuk oynamayi seven eşim

Kendisi yazmıyor doktora gidiyor yazdırıyor sürekli gider zaten doktora bir psikiyatriye ikna edemedim sadece oda kendisinin değil bizlerin deli olduğunu söylediği için
Ailesinjn neden gorusmeyi kestigini ögrenin bi şrkilde. Birini öldürmeye mi kalkti, hastanelik mi etti, konmuş teşhisi mi var, bunlari ögrenin

Kendisi yazmıyor doktora gidiyor yazdırıyor sürekli gider zaten doktora bir psikiyatriye ikna edemedim sadece oda kendisinin değil bizlerin deli olduğunu söylediği için

Sanırım eşiniz bilinçli olarak şikâyetleri yanlış söyleyip doktorları yanıltıyor, ilaç alabilmek için.

Tak olarak bunu yapıyor birde nasıl ikna ediyorsa tüm doktorlarla arası iyi

Şöyle yapıyor eşiniz tahlil, röntgen vb şeyler gerektirmeyen basit ama spesifik şikayetlerle doktora başvuruyor. Yoksa anında anlaşılır hasta olmadığı daha doğru psikiyatrik durumu olduğu hemen anlaşılır.

Birde eklemeyi unutmuşum eczacı ile de samimi yani reçete ile satılması gereken bazı şeyleri alabiliyor

Böyle biriyle 9 senedir neden evlisin?

Hey Allahım ya! Kendisi kullansa ya.
Olur mu hiç o deli mi ki kullansın bizler aptaliz kendisi çok okumuş çok izlemis herşeyi biliyor örneğin bir toplulukta uzun uzun konuşur insanlar artık kalkıp giderler bazen konu uzamasin diye helal olsun abi sana ne çok biliyorsun derler işte asıl bomba o zaman iki gün iki gece aralıksız ders verebilir

Vurdum hemde olanca gücümle hatta öyle ki artık size yemin ederim öldürmeyi düşündüm başkaları öleceğine bu ölsün dedim o kavga anında mutfaktan bıçak aldım ama yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…