Tabiki uyarıyorum anlatiyorumEşim bilmiyor, verdiği ilaçları kullanmayın diye insanları uyarın. Yoksa birine zarar verecek böyle devam ederse.
Yani yasak olması lazım çünkü düşününce devlet de zarar uğruyorBu mümkün yanlız bir doktorla görüşmeniz lazım.
Bilgisi olan var mı şunu yapabilir miyim yani bu durumu kime şikayet edip ilaç yazmasını englletebilirim doktora gidince ilaç yazdirmasini yasaklamak mumkun mu yasal olarak bilginiz var mi
Kendisi yazmıyor doktora gidiyor yazdırıyor sürekli gider zaten doktora bir psikiyatriye ikna edemedim sadece oda kendisinin değil bizlerin deli olduğunu söylediği içinBirde ilaçları nasıl yazıyor, o kısmı anlamdım?
Ailesinjn neden gorusmeyi kestigini ögrenin bi şrkilde. Birini öldürmeye mi kalkti, hastanelik mi etti, konmuş teşhisi mi var, bunlari ögreninKendisi yazmıyor doktora gidiyor yazdırıyor sürekli gider zaten doktora bir psikiyatriye ikna edemedim sadece oda kendisinin değil bizlerin deli olduğunu söylediği için
Yok ailesi ile gorusmeme sebepleri farklı ilaç ile ilgisi yokAilesinjn neden gorusmeyi kestigini ögrenin bi şrkilde. Birini öldürmeye mi kalkti, hastanelik mi etti, konmuş teşhisi mi var, bunlari ögrenin
Kendisi yazmıyor doktora gidiyor yazdırıyor sürekli gider zaten doktora bir psikiyatriye ikna edemedim sadece oda kendisinin değil bizlerin deli olduğunu söylediği için
Tak olarak bunu yapıyor birde nasıl ikna ediyorsa tüm doktorlarla arası iyiSanırım eşiniz bilinçli olarak şikâyetleri yanlış söyleyip doktorları yanıltıyor, ilaç alabilmek için.
Bu sadece evde olan ilaçların çok küçük bir kısmı tumunu attım çöpe
Tak olarak bunu yapıyor birde nasıl ikna ediyorsa tüm doktorlarla arası iyi
Birde eklemeyi unutmuşum eczacı ile de samimi yani reçete ile satılması gereken bazı şeyleri alabiliyorŞöyle yapıyor eşiniz tahlil, röntgen vb şeyler gerektirmeyen basit ama spesifik şikayetlerle doktora başvuruyor. Yoksa anında anlaşılır hasta olmadığı daha doğru psikiyatrik durumu olduğu hemen anlaşılır.
Merhaba direk konuya geçeceğim dünden beri yaşadığım travmadan kaynaklı çok yorgunum eşimle 9 yıllık evliyiz ve bugüne kadar duzeltemedigim konuların en başında egosu geliyor herşeyi ben bilirim benim dışımda ki herkes aptal hepiniz cahilsiniz tavırlari artık bana zarar vermekten çıktı etrafımızda ki canlilara da zarar vermeye başladı başlıkta da belirttiğim gibi eşim her konuda uzman onun dışında ki evrende ki tüm canlilar aptal öyle egoist ki etrafında ki herkese ilaç önerir bununla da yetinmez gider alır kullanmasini sağlar çok şükür ki bugüne kadar kimseye birşey olmadı ancak daha gecenlerde arkadasimizin kolik olan 1 aylık bebeğine 4 yaşından itibaren kullanılan by by isimli damladan verdi çok şükür ki müdahale ettik anında çünkü ailenin yanında bende vardık o konu orada kapandı sonrasinda defalarca uyardım yapma sen doktor değilsin bak bu suç birine birşey olur başımıza bela alırız diye ama dinlemedi dün gece kendi kendine evde ki iki kedimize uyuz teşhisi koydu ve gidip bir hap almis hap sadece koyunlarda kullanilan tehlikeli bir hap hapı vermeden önce sinir krizi geçirdim yapma yarın veterinere götürelim madem birşey var dedim ki hayvanlarda hiç birşey yok tamamen eşimin teşhisi uyuz vakalari çok artmış bizimkilere de bulaş olabilirmis diye neyse gece kediler aniden fenalasmaya başladılar ve ikisi de bayginlik geçirdi ben o an veterinere götürmek için acele ederken eşimle bir kavgaya daha tutustuk uykuları gelmis o yüzden boylelermis hayvanlar bayıldı ve eşim yine doktorculuk oynamaktan vazgecmedi neyse ki goturdum veterinere doktor tak vaktinde yetistirmisiniz dedi yoksa zaten oleceklermis şuan ikisi de tedavi altınlar çok şükür durumları iyiye gidiyor lütfen bana bir akıl verin bu adamın bu huyu helimizin başını yakacak ben ne yapmalıyım dün avazım çıktığı kadar bağırdım sen doktor değilsin sen veteriner değilsin insanlara ilaç vermeyi bırak artık dedim saatlerce konustum ama nafile
Birde eklemeyi unutmuşum eczacı ile de samimi yani reçete ile satılması gereken bazı şeyleri alabiliyor
Yok veriyor antidepresan dahi getirmisti birgün eve benim kullanmam içinHayır artık onlarda veremiyor diye biliyorum . Eczacıyıda uyarın.
Yok veriyor antidepresan dahi getirmisti birgün eve benim kullanmam için
Dün son damlaydi ayrılık kararı aldım son bir kez deneyelim bak gör bundan sonra elime hiç bir ilaç almayacagim kimseye vermeyeceğim dedi son şansı varBöyle biriyle 9 senedir neden evlisin?
Olur mu hiç o deli mi ki kullansın bizler aptaliz kendisi çok okumuş çok izlemis herşeyi biliyor örneğin bir toplulukta uzun uzun konuşur insanlar artık kalkıp giderler bazen konu uzamasin diye helal olsun abi sana ne çok biliyorsun derler işte asıl bomba o zaman iki gün iki gece aralıksız ders verebilirHey Allahım ya! Kendisi kullansa ya.
Vurdum hemde olanca gücümle hatta öyle ki artık size yemin ederim öldürmeyi düşündüm başkaları öleceğine bu ölsün dedim o kavga anında mutfaktan bıçak aldım ama yapamadımSizin de kedilerin de can güvenliğiniz yok. Sinir krizi geçirdim okurken delinin biri yüzünden o hayvanlar ölse ne olacaktı? Bu defa atlatmışlar ya diğer sefer? Ağzı dili olmayan, sadece sizin bakımınıza muhtaç canlılara bunu yapması ağzına kürekle vurulmasını gerektirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?