Doktorculuk oynamayi seven eşim

Aman sakın kesici alet falan almayın Allah korusun yanlış bir şeyler yasianir olan size olur. Ama şunu iyi bilin eşiniz asla normal değil. Eşiniz gibi kendini doktar, futbolcu, polis sanan takıntı kişiler konuştuklarında konuşmalarının arasına asla giremiyorsunuz. Çünkü kendi dünyalarında yaşıyorlar duymazlar.

Bu adamla ayni evde nasil yasiyorsunuz yarin bir gun size de sinirleri bozuk diye hastalik uydursa yediginize ictiginize ilaç atsa ne olacak?
Bu bir huy, ego filan degil psikolojik sıkıntıları var adamin. Evden ayrilin, ailesine de soyleyin kimse bunun lafiyla bir sey alip icmesin gitsin tedavi ettirsinler.

Dedigim gibi o an çok dil döktüm yapma hayır verme o ilacı diye çünkü öncesinde de antobiyotik verdi hayvanlara üstünede o ilacı verince hayvanlar bayildilar

Bu ilk ilac vermesi de degilmiş hayvanlara antibiyotik veriyormuş ya niye bu hayvanlari hala evde tutuyorsunuz siz? Verin sahiplendirin birine.

Bu adam bu işi bilincli yapiyor zarar verecegini biliyor gayet ama insana zarar verirse başi belaya girecek biliyor o yuzden uzun boylu yapamiyor hayvanlari deney hayvanina cevirmiş resmen.

Cocuga ve size gizli vermedigine eminsiniz. Bu gizli ve zorla verme işini kedilere yoneltiyorsa gayet ne yaptigini kendi de biliyor.

Evde basım ağrıyor demeye yada çocuk hasta demeye korkar oldum anında elinde bir ilaçla gelir onu icirtene kadar kendini yırtar asla içmem sonra da icmezsen böyle çekersin işte diye söylenir söylenir susar
Ben burda krize girdim ya çocuğa bişey verirse diye siz nasıl çocuğunuzu bu adamla aynı evde tutuyorsunuz?

Yanımızdalardi zaten çok yakınız ben bu süreç geçecek diye hep söylerim arkadaşıma eşim ise çocuğun babasıyla çok samimi gündüzden gidip ilacı almis eczaneden akşamda çıkarttı cebinden birde öyle bir anlatıyor ki benim saf salak arkadaşlarımda oturmuslar gerçekten normalmis verilirmis bişey olmazmis gibi dinliyorlar çok şükür ilacı aldım elinden veremedi

Ben burda krize girdim ya çocuğa bişey verirse diye siz nasıl çocuğunuzu bu adamla aynı evde tutuyorsunuz?
Dün zaten evden gidecegini polise kadar haber vereceğimi söyledim öncesinde yani bir kaç hafta önce annem aynı şekilde üzerine gitti yine akrabalardan birine ilaç verme mevzusuydu hatta annem bişey olursa mahkemede şahitlik yapacağım dedi o laftan sonra bıraktı

Duzeldim asla bir daha kimseye ilaç vermeyecegim dedi bu arada evdeki tüm ilaçları da çöpe attım onu da belirteyim bu yaraya surulen batikon mu ne o dahi yok artık evde

Bilgisi olan var mı şunu yapabilir miyim yani bu durumu kime şikayet edip ilaç yazmasını englletebilirim doktora gidince ilaç yazdirmasini yasaklamak mumkun mu yasal olarak bilginiz var mi

Duzeldim asla bir daha kimseye ilaç vermeyecegim dedi bu arada evdeki tüm ilaçları da çöpe attım onu da belirteyim bu yaraya surulen batikon mu ne o dahi yok artık evde
Eczaneler ilaç dolu yahu evdekileri atsanız ne olacak. Düzeldim demesiyle hareket mi edilir, adam hasta belli ki. Annenizi ya da sizi sırf şikayet edeceğinizi falan söylediğiniz için öldürmeye çalışmayacağından nasıl emin oluyorsunuz? Çocuk zaten çok büyük tehlike altında. Burdan bile biri ihbar etse sosyal hizmetler alır çocuğu can güvenliği gerekçesiyle. Siz de kendinizde değilsiniz bence şu an.

Sakin mutfaga sokmayin elinden bisey yemeyin kendi kendine size ve cocugunza ilac vermemesi mucize bence

Eşim bilmiyor, verdiği ilaçları kullanmayın diye insanları uyarın. Yoksa birine zarar verecek böyle devam ederse.

Bilgisi olan var mı şunu yapabilir miyim yani bu durumu kime şikayet edip ilaç yazmasını englletebilirim doktora gidince ilaç yazdirmasini yasaklamak mumkun mu yasal olarak bilginiz var mi

Bu mümkün yanlız bir doktorla görüşmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…