Doktorlar çok sadakatsizdir(!)

Doktorlar hepimizin kakari kikiri yaptıkları yaşlarda çılgınlar gibi ders çalışıyorlar ağır bi sorumluluk altındalar o dönemde,üniversitede biz erkek arkadaşımla tatile giderdik,tıpta okuyan arkadaşımız “ Oo ben bi mezun olayım neler yapıcam neler “ hayalleriyle uğurlardı bizi. Dolayısıyla hep bi pişmanlık hep bi yaşayamamışlıkları oluyor sanki. Stresle başa çıkmak için kimi flörtü kimi kumarı kimi farklı bi bağımlılığı vs vs hepsi bişeyi seçiyor uzun vadede. Tabi ki hepsi böyle değildir ama ciddi anlamda riskli bi grup bence.

Ben hastanede de çalıştım deli gibi aşık olmadığım sürece orta halli kullanabileceğim bi mantığım varsa doktorla çıkmazdım sanki. Aileleri de bi enteresan kimseyi yakıştıramazlar oğullarına vs vs . Bilemedim böyle işte :)

Bu arada kendimi bildim bileli eşimleyim,doktor bi kuyruk acım yok,hiç doktor da istemedi beni isteyen ilk mühendisi aldım

Aldatmanın meslekle, yaşla, kültürle uzaktan yakından alakası yok.Kişi karaktersizdir ,şeref yoksunudur,midesizdir aldatır.Sordugunuz genelleme çok yanlış.

Allah esinizle mutlulugunuzu arttirsin...

O izlediğiniz haberde kanıtlanmış bir durum da yok, doktor hastanede olduğunu söylüyor, sevgilisi intihar etmiş olabilir, direkt adamı katil diye yaftalamışlar

Aldatmanın meslekle, yaşla, kültürle uzaktan yakından alakası yok.Kişi karaktersizdir ,şeref yoksunudur,midesizdir aldatır.Sordugunuz genelleme çok yanlış.
Ben genellemiyorum ki zaten o yüzden basliga ünlem koydum yorumlarda full bu tarz cümleler vardı .Ben de merak ettim yüksek bir doğruluk payı var mi acaba diye...

Ya aralarda görüyorum da bunu tartışmak bile çok saçma. Yok daha çok kadına ulaşıyormuş da vesaire. Kadına çok kolay ulaştığından başkasına yanlayacak adam seni her koşulda aldatır. Ona bakarsak spor salonuna gidiyorum, her yer yakışıklı, kaslı, uzun boylu adam dolu. İstesem aldatırım, ama istemiyorum. Eski sevgilim mühendisti, hem de makine mühendisi yani doğru dürüst bölümlerinde kadın yok. Çalıştığı ortamda pek bulunmaz. Yanında "Kardeşim de kardeşim, kankam da kankam" diye gezdirdiği kızla yatakta bastım ben. Nişanlımın da yapacağı varsa yapar; bunun mesleğiyle alakası yok. Adamı kadından izole bir ortama da koysam, o adamın yapacağı varsa yapar kardeşim. Bunu engelleyemezsiniz. Dolayısıyla güven hissettirmeyen adamlarla birlikte olmayın. Ben eski sevgilimle birlikteyken çok rahatsızdım o kızdan ama kendimi kandırıyordum "Çok seviyor, kardeşi gibi benimsemiş" diye. Şimdi şüphe hissetsem durmam bir dakika. İçgüdülerime güvenmeyi öğrendim. Size de tavsiye ederim. Bunu mesleklere de genellemeyin, bu çok sığ bir düşünce.

7 sayfadır bayılıyorum, gidip bir köşede öleyim ben en iyisi

PS: Eşi Makeup Artist olarak çalışan, günde 1000000 kadınla muhatap olan biri vardı dersiniz.

Karaktersizligin meslegi yoktur. Benim esim de polis. Cevredekiler ogrendiginde ayy polisler de cok capkin olur surekli onu mu gozleyeceksin demislerdi. Kulak tikadim. 5 seneye yaklasti birlikteligimiz sevgililik dahil. Hicbir falsosunu gormedim yani. Yaparsa da karaktersizmis derim polis diye demem yani.

Aldatmanın mesleği yok maalesef. Uzun saatler çalışıp aynı ortamda bulununca kadın olsun erkek olsun samimi oluyor ister istemez. Sonuçta diyalog içindesin onlarla. Ama bu durumu bazen çok fazla abartıp kimin eli kimin cebinde olayına çeviren var. Bu durum beni de çok rahatsız ediyor. Bazen erkek yada kadın cinsiyet farketmeksizin evde onları bekleyen eşlere çok üzülüyorum.

34 yaşında adam 22 lik kızla çıkıyorsa bunun tek nedeni körpe vücuttur ya
Hadi kız 33 adam 45 olsa ok de
22 yaşında kızla ne konuşacak ne paylaşacak
Bu tip adam zaten aldatır bir gün
Yarın konu sahibi 30 larına geldiğinde bu da yaşlandı daha gencini bulayım der yüksek ihtimalle
Konu sahibi alınma ama bu benim düşüncem
Tecrübe konuşuyor..
50 yaşında adamın 20 liklere baktığını biliyoruz bunlar genç kız sevdalısı kart horozlar

Ahhh be canım keşke bu sadakatin meslekle ilgisi olsaydı hangi meslektekiler daha sadık sa onunla evlenirdik..sadakatsizlik karakter meselesi....

ayartıcı güçler daha fazla diyelim. hepimizin canımız ister, prensipleri bir kenara bırakırsak yapacağımız neler neler var. ama bir irina shayk'in caydırıcı güçleri kadar güçlü olmaz benim çevremdeki güçler doktorlar da türkiyedeki erkeklerin bradley cooper'ı olarak görüldüğü için doktorların hata işleme ihtimali fazladır denemez. amaözellikle başarılı ve yakışıklı erkek doktorların hata işlemesi için uygun ortamlar daha sık oluşuyor diyelim.

Kardeşim doktor asla sadakatsiz bir insan değil.Genellemek yanlış olur.Ama ondan ve meslektaşı arkadaşlarından dinledigim kadarıyla evli olup numara bırakan alenen asılan çıkma teklif eden sosyal medyadan rahatsız eden hastaları bolca mevcut.Yani avcı çok.Dolayisiyla bu tamamen karaktere kalıyor.

Çoğu öyle maalesef, sağlık sektöründe uzun dönem çalıştım. Gözlemlerim bu yönde. Çünkü toplumun ilah gördüğü ve iyi kazanan bir mesleğe sahipler ve etrafındaki çoğu kadın kendilerine potansiyel eş olarak bakıyorlar. Bu nedenle egolar da yüksek.

Şimdi seni anlıyorum... Çünkü Ankara'da (ismini vermeyim) bir hastanede çalışan doktor bir arkadaşım var. Kendisi de kız olmasına rağmen aynı o bahsettiğiniz rahat yaşam deyim artık o kafada. Her şey normalleşmiş gibi. En basitinden bazı çapkın erkekler bara gidip eve kız atmaya çalışırlar ya işte benim arkadaşım da erkek atıyordu. Bir de kanka dediği doktor bir adamla beraber olduğunu da anlatmıştı. Sonra da hiç bir şey yokmuş gibi hala kanka demeye devam etmişti. Çok şaşırıyordum o kıza...

Fakat o haberdekiler öyle diye yada benim arkadaşım böyle diye bütün doktorları bu kategoriye koymak çok büyük bir yanlış. Bu durumun mesleği de yok.

Sırf bu düşünce yüzünden yönetici asistanlarına da mesela hep böyle bakılıyor. Hatta kimi kendini bilmez densiz abartmış internetten iş ilanı veriyormuş yönetici asistanı aranıyor diye. İş görüşmesine çağırıp ahlaksız tekliflerde bulunuyorlarmış. Bu da kuzenimin başına gelmişti...

Başımıza taşlar yağacak...

Bir ilişkide güven en önemli şeylerden biridir. Sevgiline güven.

Gıttıgım cogu dr erkektı
Evet bır kac sapıgına rastladım sıkayet etmeyı bıle dusundum ama kımı kıme sıkayet edıcem dute vazgectım somut delıl yoktu
Dıgerlerı gayet resmı meslegınu hakkıyla yapam doktorlardı
Kadınlarda dr olması nedense bır cekıcılık kazandırıyor bu bır gercek
Adamın ıcınde varsa meslegı ne olursa olsun yapar

Hemşire bi tanıdığım var ve istisnasız doktorların aldattığını söylüyo

Bizim ülkede bazı meslek grupları insanların gözünde ilahlaştığı için doktora talep çok olacaktır elbet Yine de düzgün karakterli biri sırf doktor oldu diye eşini, sevgilisini aldatmaz.

Benim babam da doktordu garibim hiç capkinligi görmedim bence o kişilik meselesi.Sen meslek yerine kişiliğini sorgula

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…