bence karakterden. şu şekilde, karakteri düzgün değilse etrafında çok kız olmasıyla niyeti bozar. ama karakteri sağlamsa kimse etkileyemez. ama erkeklerin içinde çalışan birisi de içinde varsa illa bulur bi yolunu bence. yani aslında yüzde 60 karakter yüzde 40 ortam diyelim.
Aldatmanın meslekle, yaşla, kültürle uzaktan yakından alakası yok.Kişi karaktersizdir ,şeref yoksunudur,midesizdir aldatır.Sordugunuz genelleme çok yanlış.Bu sabah uyandığımda bir haber izledim.Haberde doktorun (evli ) , sevgilisini (o da sağlık personeli ) öldürmesini haber yapmışlar. Sonra yorumları okuduğumda doktorların eskiden beri sevgililerini , eşlerini çalıştığı ortamdaki insanlarla çokça aldattığını yazmışlar (yazmışlar diyorum çünkü birçok yorumda bunun çokça olduğundan artık normallestiginden bahsetmisler ).Benim sevgilim de bir doktor.Etrafında çok kiz olduğunu biliyorum hiç kıskanç bir insan değilim ama bu haber ben de bir his uyandırdı sanki bir uyanış gibi ...Sevgilim de böyle bir sey hissetmedim ama onla konusuyorken ona geç cevap verdiğim de asistanlarim da her dk bana birşeyler diyor ama ben sana anında yazabiliryorum demişti.Ya uzun lafin kısası sorum bir tarz ortamları çalışan insanlara ve doktor eşlerine ,sevgililerine böyle bir durum vardır illaki ama çok mu abartılıyor yoksa ooo daha neler neler var , mi diyorsunuz ? Aydinlatin beni sadakat benim için çok önemli ...
Allah esinizle mutlulugunuzu arttirsin...Doktorlar hepimizin kakari kikiri yaptıkları yaşlarda çılgınlar gibi ders çalışıyorlar ağır bi sorumluluk altındalar o dönemde,üniversitede biz erkek arkadaşımla tatile giderdik,tıpta okuyan arkadaşımız “ Oo ben bi mezun olayım neler yapıcam neler “ hayalleriyle uğurlardı bizi. Dolayısıyla hep bi pişmanlık hep bi yaşayamamışlıkları oluyor sanki. Stresle başa çıkmak için kimi flörtü kimi kumarı kimi farklı bi bağımlılığı vs vs hepsi bişeyi seçiyor uzun vadede. Tabi ki hepsi böyle değildir ama ciddi anlamda riskli bi grup bence.
Ben hastanede de çalıştım deli gibi aşık olmadığım sürece orta halli kullanabileceğim bi mantığım varsa doktorla çıkmazdım sanki. Aileleri de bi enteresan kimseyi yakıştıramazlar oğullarına vs vs . Bilemedim böyle işte :)
Bu arada kendimi bildim bileli eşimleyim,doktor bi kuyruk acım yok,hiç doktor da istemedi beni isteyen ilk mühendisi aldım
Ben genellemiyorum ki zaten o yüzden basliga ünlem koydum yorumlarda full bu tarz cümleler vardı .Ben de merak ettim yüksek bir doğruluk payı var mi acaba diye...Aldatmanın meslekle, yaşla, kültürle uzaktan yakından alakası yok.Kişi karaktersizdir ,şeref yoksunudur,midesizdir aldatır.Sordugunuz genelleme çok yanlış.
34 yaşında adam 22 lik kızla çıkıyorsa bunun tek nedeni körpe vücuttur yaSen 22 yaşındasın sevgilin 33 - 34 yaşında. Kendinden 12 yas kucuk birine bakiyorsa aldatır. Sportifi falan olmaz sen gençken aktifken adam dede olacak.
Bence kesin aldatılacaksın gör bak sen. Ama doktor olduğu için değil. Sen ınsanları doktorları zan altında bıraktığın için aldatır. Yani umarım
Ahhh be canım keşke bu sadakatin meslekle ilgisi olsaydı hangi meslektekiler daha sadık sa onunla evlenirdik..sadakatsizlik karakter meselesi....Bu sabah uyandığımda bir haber izledim.Haberde doktorun (evli ) , sevgilisini (o da sağlık personeli ) öldürmesini haber yapmışlar. Sonra yorumları okuduğumda doktorların eskiden beri sevgililerini , eşlerini çalıştığı ortamdaki insanlarla çokça aldattığını yazmışlar (yazmışlar diyorum çünkü birçok yorumda bunun çokça olduğundan artık normallestiginden bahsetmisler ).Benim sevgilim de bir doktor.Etrafında çok kiz olduğunu biliyorum hiç kıskanç bir insan değilim ama bu haber ben de bir his uyandırdı sanki bir uyanış gibi ...Sevgilim de böyle bir sey hissetmedim ama onla konusuyorken ona geç cevap verdiğim de asistanlarim da her dk bana birşeyler diyor ama ben sana anında yazabiliryorum demişti.Ya uzun lafin kısası sorum bir tarz ortamları çalışan insanlara ve doktor eşlerine ,sevgililerine böyle bir durum vardır illaki ama çok mu abartılıyor yoksa ooo daha neler neler var , mi diyorsunuz ? Aydinlatin beni sadakat benim için çok önemli ...
Kardeşim doktor asla sadakatsiz bir insan değil.Genellemek yanlış olur.Ama ondan ve meslektaşı arkadaşlarından dinledigim kadarıyla evli olup numara bırakan alenen asılan çıkma teklif eden sosyal medyadan rahatsız eden hastaları bolca mevcut.Yani avcı çok.Dolayisiyla bu tamamen karaktere kalıyor.Bu sabah uyandığımda bir haber izledim.Haberde doktorun (evli ) , sevgilisini (o da sağlık personeli ) öldürmesini haber yapmışlar. Sonra yorumları okuduğumda doktorların eskiden beri sevgililerini , eşlerini çalıştığı ortamdaki insanlarla çokça aldattığını yazmışlar (yazmışlar diyorum çünkü birçok yorumda bunun çokça olduğundan artık normallestiginden bahsetmisler ).Benim sevgilim de bir doktor.Etrafında çok kiz olduğunu biliyorum hiç kıskanç bir insan değilim ama bu haber ben de bir his uyandırdı sanki bir uyanış gibi ...Sevgilim de böyle bir sey hissetmedim ama onla konusuyorken ona geç cevap verdiğim de asistanlarim da her dk bana birşeyler diyor ama ben sana anında yazabiliryorum demişti.Ya uzun lafin kısası sorum bir tarz ortamları çalışan insanlara ve doktor eşlerine ,sevgililerine böyle bir durum vardır illaki ama çok mu abartılıyor yoksa ooo daha neler neler var , mi diyorsunuz ? Aydinlatin beni sadakat benim için çok önemli ...
Şimdi seni anlıyorum... Çünkü Ankara'da (ismini vermeyim) bir hastanede çalışan doktor bir arkadaşım var. Kendisi de kız olmasına rağmen aynı o bahsettiğiniz rahat yaşam deyim artık o kafada. Her şey normalleşmiş gibi. En basitinden bazı çapkın erkekler bara gidip eve kız atmaya çalışırlar ya işte benim arkadaşım da erkek atıyordu. Bir de kanka dediği doktor bir adamla beraber olduğunu da anlatmıştı. Sonra da hiç bir şey yokmuş gibi hala kanka demeye devam etmişti. Çok şaşırıyordum o kıza...Bu sabah uyandığımda bir haber izledim.Haberde doktorun (evli ) , sevgilisini (o da sağlık personeli ) öldürmesini haber yapmışlar. Sonra yorumları okuduğumda doktorların eskiden beri sevgililerini , eşlerini çalıştığı ortamdaki insanlarla çokça aldattığını yazmışlar (yazmışlar diyorum çünkü birçok yorumda bunun çokça olduğundan artık normallestiginden bahsetmisler ).Benim sevgilim de bir doktor.Etrafında çok kiz olduğunu biliyorum hiç kıskanç bir insan değilim ama bu haber ben de bir his uyandırdı sanki bir uyanış gibi ...Sevgilim de böyle bir sey hissetmedim ama onla konusuyorken ona geç cevap verdiğim de asistanlarim da her dk bana birşeyler diyor ama ben sana anında yazabiliryorum demişti.Ya uzun lafin kısası sorum bir tarz ortamları çalışan insanlara ve doktor eşlerine ,sevgililerine böyle bir durum vardır illaki ama çok mu abartılıyor yoksa ooo daha neler neler var , mi diyorsunuz ? Aydinlatin beni sadakat benim için çok önemli ...
Hemşire bi tanıdığım var ve istisnasız doktorların aldattığını söylüyoBu sabah uyandığımda bir haber izledim.Haberde doktorun (evli ) , sevgilisini (o da sağlık personeli ) öldürmesini haber yapmışlar. Sonra yorumları okuduğumda doktorların eskiden beri sevgililerini , eşlerini çalıştığı ortamdaki insanlarla çokça aldattığını yazmışlar (yazmışlar diyorum çünkü birçok yorumda bunun çokça olduğundan artık normallestiginden bahsetmisler ).Benim sevgilim de bir doktor.Etrafında çok kiz olduğunu biliyorum hiç kıskanç bir insan değilim ama bu haber ben de bir his uyandırdı sanki bir uyanış gibi ...Sevgilim de böyle bir sey hissetmedim ama onla konusuyorken ona geç cevap verdiğim de asistanlarim da her dk bana birşeyler diyor ama ben sana anında yazabiliryorum demişti.Ya uzun lafin kısası sorum bir tarz ortamları çalışan insanlara ve doktor eşlerine ,sevgililerine böyle bir durum vardır illaki ama çok mu abartılıyor yoksa ooo daha neler neler var , mi diyorsunuz ? Aydinlatin beni sadakat benim için çok önemli ...
Benim babam da doktordu garibim hiç capkinligi görmedim bence o kişilik meselesi.Sen meslek yerine kişiliğini sorgulaBu sabah uyandığımda bir haber izledim.Haberde doktorun (evli ) , sevgilisini (o da sağlık personeli ) öldürmesini haber yapmışlar. Sonra yorumları okuduğumda doktorların eskiden beri sevgililerini , eşlerini çalıştığı ortamdaki insanlarla çokça aldattığını yazmışlar (yazmışlar diyorum çünkü birçok yorumda bunun çokça olduğundan artık normallestiginden bahsetmisler ).Benim sevgilim de bir doktor.Etrafında çok kiz olduğunu biliyorum hiç kıskanç bir insan değilim ama bu haber ben de bir his uyandırdı sanki bir uyanış gibi ...Sevgilim de böyle bir sey hissetmedim ama onla konusuyorken ona geç cevap verdiğim de asistanlarim da her dk bana birşeyler diyor ama ben sana anında yazabiliryorum demişti.Ya uzun lafin kısası sorum bir tarz ortamları çalışan insanlara ve doktor eşlerine ,sevgililerine böyle bir durum vardır illaki ama çok mu abartılıyor yoksa ooo daha neler neler var , mi diyorsunuz ? Aydinlatin beni sadakat benim için çok önemli ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?