Doktorlar çok sadakatsizdir(!)

Sevgili konu sahibi hastane ortamında 1 sene çalıştım ve piskolojisini kaldıramadığım için ayrıldım. Evet doktorlara evli veya bekar fark etmez bütün asistan,hemşireler budala gibi ağzına düşerek hayran hayran bakarlar kimisi alenen aldatıyor kimisi ahlaksız tekliflerde bulunuyor kimisi de asla aldatma flört niyetinde olmayıp ama o budala kızlarla geyik yapıyodu. Benim bölümümün doktoruysa aşırı ciddi bir adamdı kimseyle laubali olmaz o geçerken herkez bi kendini toplardı. Bitek bize ekibine karşı çok sevecendi anlıyacağın karşındaki kendisini mesleğine olan saygısını bilen birisiyse asla böyle şeylere prim vermez. Ama ne varki kadınlarımız kendilerini o kadar küçük düşürürdü ki doktorlar da yakışıklı tipsiz genç yaşlı fark etmez ben istersem her kadın bana evet der imajı var. Çalıştığım bölüme başka bir dr atanmıştı kısa yaşlı ve çirkin di ben o zamanlar 22 yaşındayım o belki 40 benimle evlenmek istediğini dile getirmişti şok oldum ona bu özgüveni ünvanı veriyor işte ben red ettim adam 2 ay sonra manken gibi rus tipli bir hatunla nişanlanmıştı

Bende saglikciyim evet maalesef böyle bir durum var bazı meslek gruplarında var bu durum bazı insanlar kabullenmese de sebebini bilmiyorum ama o gruplarda biraz fazla oluyor bu aldatma oranı dr lar da biraz burnu havada geziyorlar yine sağlıkçı bir arkadaşımın sevgilisi dr du defalarca aldattı beraber çalıştığımız dr arkadaşların hepsi demeyeyim ama çoğu böyle maalesef.

Yanlış yazmışsınız bütün sağlıkçılar budala gibi dr ların ağzına bakmaz bütün yazarken yanlış yorum olur zora 11 yıllık calisanim hiç bir dr un ağzına bakmadım cevremde de az vardır bu dediginizi yapan çünkü tanıyoruz dr ları o yüzden genelleme yaparken lütfen doğru yapın

Hastane ortamında çalışmış biri olarak doktorlar sadakatsizdir gibi bir genelleme yapamam ama doktorlara evli bekar farketmeksizin ilgi gösteren diğer çalışan ve hasta grubunun olduğu da bir gerçek. En azından kendi gözlemim bu şekildeydi.

Bu ilgiye karşılık veren doktorlar da vardı asla ciddiyetini bozmayanlarda burada devreye her zaman ki gibi kişilik giriyor.

Hastanede calışan hemsire sekreter gibi kadin çalışanların en büyük kariyer hedefi bir doktorla evlenmek oluyor.Aileleri de onlara hep bunu telkin ediyor hele içlerinden biri bir doktor sevgili yapsa havasini görmek lazım
Bence endişelenmekte haklısın biraz guzel cilveli olanlar doktorların ağzınin içine düşüyorlar.

Ya sacma biliyorum ama asla beraber olmayacagim meslek grubudur doktorlar.genellemek yanlis lakin doktor olup asker olup gozu disarda olanini ben gornedim.vardir elbette.ben gormedim.

Bence de zengin erkeğe ilginin sebebi neyse doktor adamlara ilginin sebebi de o
Kadınlar kolay yoldan statü kazanma nasıl olsa parası çoktur düşüncesi var

Yoksa her meslek grubu aldatıyor inşaat işçisi de öğretmen de

Domtorlarin hepsi zengin olmuyor ki.bi estetik isiyle ugrasanlar ve cerrahlar iyi kazaniyor.her doktir zengin degik

Doktor sevgilim tarafindan aldatilmistim zamaninda. Hem de defalarca. Aldattigi kadinlar arasinda evli hemsireler falan vardi. 2 kere basit bir operasyon gecirdim. İkisinde de cerrahlarin hemsirelerle üstelik operasyondayken bile inanilmaz vicik vicik iliskilerine tanik oldum. Cok yakin bir arkadasim da doktor sevgilisi tarafindan aldatildi. Yani böyle örneklerim var ve artik ben de bu meslek grubuna güvenmiyorum. Aralarinda cok karakterli olanlari vardir elbet ama ben aldatmalarin bu meslekte yaygin olmasini sahip olduklari asiri ego ile uzun nöbetler nedeniyle aralarinda olusan fazla samimiyetten kaynaklandigini düsünüyorum.

eski isimde 200 e yakın drla ziyaret usulü çalıştım firmadaydim o zaman en korktuğum firmaci zihniyeti denen igrenc yakistirmaydi.
Çok şükür bir tane doktorun ne yemek ne de cirkin bir iması olmadi 5 yıl çalıştım firmada.

meslek degil karakter meselesi bence
25 kadar doktorla da gece mesaisi dahil uzun mesailerce çalıştım farkli hastanelerde
Boynunda yüzüğünü kolye yapmış yada ameliyattan çıkınca hemen eşini arayan drlarim kalp ben di
Kaldi ki ben sürekli dr telefonlarına cevap vermek durumunda kalırdım eşiyse kendimi tanıtır yanlış anlaşılmaya mahal bırakmam.

Hemsireyle iliskisi olan doktorda vardi o da nu kadar tecrübeye 1 tane ama onu herhangi bir restaurantta görsemde uzak duracagim şekilde çapkın Bir tipti.
muhattap olmazdım.
layigini buldu kadının esi yakalamıştı ve kadının tel den butun mesai arkadaslarina yazmıştı bu olayı.
Hemsire değilim ve bu yakıştırmaları cok yersiz buluyorum dr hemsire iliskisi vs cok çirkin hitaplar zihninizi bulandırmayın
Baska meslek olsa da Icinde varsa her turlu olur diyer türlü bunaltmayin

Alakası yok insan istese doktorkende yapar mühendiskende öğretmenkende.
mühendisin aldatması zaman alabilir :d

aldatmayı mesleğe bağlamak çook saçma ama hastane ortamının pisliğini de bilmeyen yoktur.
böyle şüphe ettiğiniz biriyle olmayın bence.

Kendi çalıştığım hastaneyi kastetmiştim aslında oradaki bütün bayanları baz aldım tüm türkiyedeki sağlıkçıları değil gözümle görüp deneyimlediğimi paylaşmak istedim

Aldatmanin meslekle ne alakasi var, kisilikle alakasi olur..

Ben hemşireyim. Hasta ve yakınlarından baya sosyal medyadan eklendiklerini biliyorum. Ama bir doktor için illa aldatmasına şart olacak bir ortam görmedim devlet hastanelerinde. Kimse varıpta adamin üstüne atlamaz yani. Evli bir doktor ayırmak için milletin çabaladığı vs baya fantazi boyutunda fikirler. Belki biz sürekli görev karmaşası nedeniyle doktorla karşı karşıya geliyoruz, isin o tarafini ondan goremiyor olabiliriz. Ben cok iyi eş olan dr gördüm, kötü pislik salyasini akitarak gezen dr da gördüm. Her meslekte olduğu gibi hertürlü insan var yani. Ha ama normal bir meslek grubuna göre ilginin fazla olmasi doğal. Tr şartlarına iyi kazanıyorlar ve hekimlik her ulkede popüler bir meslektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…