Herkes mutsuz değil ki tabiki de , mutlu olan evlilikler de var ama mutlu olacağınız birini bulmak kader. Karşımıza çıkmıyorsa buna yapacak bir şey yok ki. Dua etmekten baska secenek yok. Herkes ister mutlu olacağı biri ile evlenmek. Ama benim dediğim şey mutsuz bir evliliktense, anlasamayacaginiz biri ile yaşamaktansa tek başınıza mutlu olmak daha iyidir.Bence mutlular sizce mutlu olmayanlar neden evlilik yürütsünki nasıl dokunsun sevmediği birine
Bugün canımı sıkan bir mevzu oldu okadar kafama taktimki ya doktora gittim işte tanidik da birisi muayene oldum felan biraz muhabbet ettik muhabbet sırasında bana dediki kaç yaşındaydın 30 dedim niye evlenmedin ya dedi daha nezaman anne olcaksin dedi okadar üzüldümki zaten bu konuda çok üzgünüm ya evlenemeyenlere neden ezik muamelesi yapılıyor evlenip boşananlari ve mutsuz evlilik yürütenleri bile bizden daha şansli görmeye başladim çünkü onlara kimse acıyarak bakmıyor neden bizim toplumumuzun okumuşuda cahil okumamişida erkekler bile artık daha genç olanlari istiyor biz ölelimmi bilemedim ki toplumda fazlalik gibiyiz resmen
Hiç takma kafana, rahim seklinde problem yoksa yumurtluyorsan yaş hiç önemli değil.Bugün canımı sıkan bir mevzu oldu okadar kafama taktimki ya doktora gittim işte tanidik da birisi muayene oldum felan biraz muhabbet ettik muhabbet sırasında bana dediki kaç yaşındaydın 30 dedim niye evlenmedin ya dedi daha nezaman anne olcaksin dedi okadar üzüldümki zaten bu konuda çok üzgünüm ya evlenemeyenlere neden ezik muamelesi yapılıyor evlenip boşananlari ve mutsuz evlilik yürütenleri bile bizden daha şansli görmeye başladim çünkü onlara kimse acıyarak bakmıyor neden bizim toplumumuzun okumuşuda cahil okumamişida erkekler bile artık daha genç olanlari istiyor biz ölelimmi bilemedim ki toplumda fazlalik gibiyiz resmen
Hahahahaha ama yemin ederim öyle. Demin kahve iciyorum kendi kendime kk ya bakiyorumdiyor ki
"Gül bu gülll güllu çiçek,gül kokulu" (sarkıntılık yapiyor )sesi de kapkalin.
Sürekli bu gül üzerinden birşeyler söylüyor
Surekli birileri laf sokup evlen artik deyince evet insan alinabiliyor ya da takinti yapabiliyor dogru tespit olabilir.Ben evlenmeyenlerin alıngan olduğunu dusunuyorum.
Evlenirsin çocuk sorarlar. Çocuk yaparsın ikinci ne zaman diye sorarlar. Ev aldınız mı ,araba aldınız mı????... sorarlar da sorarlarDensiz çok sıkmayın canınızı. Sadece okumakla olmuyor işte. Aynı durumdayız sizinle, evlenmek büyük bir başarı ve bizler bunu başaramamış olanlar gibiymişiz gibi davranıyorlar. Eminim evlensem bu seferde başka bir şey bulurlar söyleyecek. Kimsenin keyfine göre yaşamıyorum
Aynı yaştayız ve evlendigime bin pişmanım. Boşver kim ne derse desin. Benim tarafımdan kıskanıliyorsunBugün canımı sıkan bir mevzu oldu okadar kafama taktimki ya doktora gittim işte tanidik da birisi muayene oldum felan biraz muhabbet ettik muhabbet sırasında bana dediki kaç yaşındaydın 30 dedim niye evlenmedin ya dedi daha nezaman anne olcaksin dedi okadar üzüldümki zaten bu konuda çok üzgünüm ya evlenemeyenlere neden ezik muamelesi yapılıyor evlenip boşananlari ve mutsuz evlilik yürütenleri bile bizden daha şansli görmeye başladim çünkü onlara kimse acıyarak bakmıyor neden bizim toplumumuzun okumuşuda cahil okumamişida erkekler bile artık daha genç olanlari istiyor biz ölelimmi bilemedim ki toplumda fazlalik gibiyiz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?