Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hasan ile zeynebe ne oldu onu anlamadım..sezon finalindemi akıllarına geldi öpüştürmek..Onları ben hep kardeş gibi gördüm..çok saçmaydı yaaa

kızlar noooolursunz biri bana özet geçsin kimdi o gelnlik giyen ne oldu misafr vardı izleyemdim ne oluuur biri özetlesiin

Elanın annesi elanın çocuğunun olmayacağını levente söyledi. Leventte elayla konuşup bebeğin vnemli olmadığını evlenmek istediğini söyledi ve apar topar evlililk hazırlıklarına başladılar.O gelinliği ela giydi. Leventle barıştılar düğün esnasında levent elayla ayrılmak istediğini söyledi. Çünkü ela kına gecesinde bile leventi arayıp evlenmeyelim çocuğum olmayacak diye konuştu. Adamında tepesi attı tabi.

son sahneleri izleyemedim ama çok saçma bitmişjeyyar
şehrazatla,onur bir,leventle ,ela iki ne buya çocuk oyuncağımı:mymeka:
bir barışıyorlar bir ayrılıyorlar.ela yada sinir oluyorum uyuzda bir ses tonu var...
maşallah dizde kaçınçı ayrılmaları yalama oldu ilişkileri :1no2:
birde dizilerde sevdikleri adamdan gerçekleri saklamak moda oldu herhalde.
birkez daha birarya gelirlerse hiç inandırıcı olmaz artık:sm_confused:

ya arkadaslar bence de sacma olmus ama herhalde baska bi yol bulamadilar...cunku elanin (yaseminin) diziden ayrildigi icin butun bunlar.yasemin ergene bu yaz evleniyormus da ondan!ve o yuzden diziden ayriliyomus!

ya arkadaslar bence de sacma olmus ama herhalde baska bi yol bulamadilar...cunku elanin (yaseminin) diziden ayrildigi icin butun bunlar.yasemin ergene bu yaz evleniyormus da ondan!ve o yuzden diziden ayriliyomus!

Kocası ev hanımı olmasını istemiş herhalde :)

levent doktor yaptı yapacağını...Ayıp etti o halde kız bırakılırmı?
Ne yani ela yokmu seneye??

ben de sıkıntıdan son bölümleri izledim netten bu dizinin..
normalde hiç bakmam neredeyse..
ne bomba sezon finaliydi o öyle..
bravo walla :))

ela çıkmış mı diziden bak bunu bilmiyordum :sm_confused:
ama reklamda Naz Elması gördüm o oyunuyo kesin

Ben de ne zamandır onun reklamını falan bekliyorum ama görememiştim özledim zenanla suatı :asigim:
ayrıca naz mıdır elmasmıdır nedir hiç sevmem o kızı ya. Leventle kesin bir şey olur şimdi aralarında
Niye gitti bu ela yaa kaydirigubbakcemile :mymeka:

naz elmasla deilde merve seviyle olcak bişiler:1shok:.. merve sevi yeni asistan duygu olarak diziye katılıyoo ve leventin yeni aşkı oluyo:asigim:

bende internette görmüştüm elanın yerine melike öcalan gelcekm yazıyorlardısengözlerimebaksanab

merve seviye sinir oluyorum..özellikle de barış akarsu için döktüğü sahte gözyaşları yüzünden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…