Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
onu bırak evin içinde bomba patlattı..
Tek vücut kurtuldu ela...
Ayy saçmalamaya başladılarrr..ben eskiden çok beğenerek izliyordum ama artık onun yerine Elveda rumeliyi izliyorum..

ya aslında hastane konu çok olay çok olmalı ama bazen de saçmalıyolarrrr katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm arkadaşlara....

Ela çok saçma bişey yaptı bu akşam. Başlarına ne geliyosa dürüst olmamaktan geliyo. :1no2:

sinir oldum akşam yaaa biri çıkıp da elann hastalığını levente sölemedi

canım ozaman diziiyi nasıl yürütcekler bahane üstüne bahane yaratcak izleyin sonuda mutlu bitcek ela hamile kalabilcek yani izleyicileri oyalıyolar dizi bitmesin diye

bncede öle ona bile bi bahne bulurlar bnce dizi eskiden daha da hareketli ve heycanlıydı şimdi değil

Arkadaşlar doktorlar dizisi bitti mi bugün öyle duydum??? Yani tamamen final mi oldu?? Çok üzülürüm öyle olduysa çok izlenen bir diziydi...

Bu akşam doktorlar neden yokkkkkk
Final ne zaman oldu??Finalmiydi yoksa sadece sezon finalimydi???

Ben sezon finali olmuştur geçen hafta diye düşündüm.(Show tvde az önce Doktorlar yerine Dudaktan Kalbe ile karşılaşmak büyük çöküntü yarattı bende) Tamamen bitirmezler gayet izlenen ve takip edilen bi dizi. Yani inşallah. Sonuçta bu iş rating ve izlenme işi çok izlenen bir diziyi bitirmek televizyoncular için altın yumurtlayan tavuğu kesmek olur.

kızlar bu hafta 20:45 deymiş sezon finali hasan ve zeynep öpüşüo hasan bn sana aşıkoldum diooo bn şaştım kaldım bi gelinilki biri var ama neyin necisi anlamadım zenanın hamile olduğu ortaya çıkıoo ela ile leventte ayrılma durumu gbi bişeyler var ama sanmam o bakanın kız levente senden çok hoşlandım dioo arslan ise yine bildik şeler yapıoo jülideyi kızdırıo ama onda bi iş var nese göreceğiz artık ama dizinn bitmediğine sevindim akşma 17:00 gbide eski bölüm tekrarı veriyorlar

kızlar manyak bir final bölümü oldu değil miiii? hah tamam mutlu son diyordum kiiiii....beklediğim gibi olmadı...ama finalde çalan şarkı çok hoştu.kim söylüyor onu ?? biriniz bana o şarkıyı gönderebilir mi? çok beğendim ben yaa...

güzel bi finaldi . özcan denizin şarkısı o adı "EYVALLAH"

Güvenmek istedim kendime,
Fırsatım vardı olmadı
Birazcık şahlansam yakıştırılmadı
Tatmin oldular

Elden bir şey gelir mi
Kıymet bildiklerim

gibi.
Benimde bilinir mi
Sen haklıydın her zaman… annem gibi

Haksızlığı da koydum bavula
Yalnızlığı da aldım yanıma
Teşekkür ettim her şey adına
Gidiyorum gidiyorum ama bitmiyorum

Haksızlığı da koydum bavula
Yalnızlığı da aldım yanıma
Teşekkür ettim her şey adına
Gidiyorum gidiyorum ama bitmiyorum…
Eyvallah

ya evet dizi baştan güzeldi ama bence sonu çok saçmaydı yani ben daha yaratıcı bişeyler beklerdim tabi bu şahsi fikrim

doktor elanın diziden çıkma ihtimali olduğu için böyle saçma bi sonuç oldu

Binbir gece dizisi gibi buda kötü bir düğün sahnesiyle bitti. Keşke güzel bir son olsaydı illa kötümü olmak zorunda bütün finaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…