ee kim varmış o zaman bi tek kutsiyle mi çekcekler diziyikaydirigubbakcemile3
kusura bakmasınlarda zor izlenir bu dizi biraz alsanaalsanasmile
bence suat türk malından ayrılıp bu diziye dönmelidir
İyide Ela da değişti değilmi? Zenan ile Suat de yoksa peki?
doktor suat türk malina hic yakismiyor degilmi
kimse yok ya kim oynayacak bi kutsi ile ilker inanoğlu kesinmiş
hiç yakışmıyo karizması harcanıyo orada
neden..........
çünkü orta yerden saçma sapan bi şekilde, bir sona bağlamadan bitirdiler diziyi.. alsanaalsanasmile
yeniden çekilecekmiş eyvallah dedik sevindik sevdiğimiz bi yapımdı ekranda yeniden görecek olmak mutlu etti..
ama hem izleyenlere saygısızlık edip pat diye bitirdiler mesela o dönem zenanın dadı sorunu vardı kadın ruh hastasıydı..gestaponun eşiyle sorunları vardı..levent kazadan sonra yaralıydı ama itiraz ediyordu tedaviye ben iyiyim diye ilerleyen bölümlerde fenalaşacağının işaretlerini veriyordu filan...sonra elayla daha doğru düzgün konuşmuyorlardı ama bir bölümde tekrar yeniden başlama kararı aldılar.. :umursamaz:
biraz tutarlı olmalıydılar.. boshayallersmile
hadi tutarlılıktanda geçtim dizinin temel karakterlerinden gestapo suat zenan gibi 3 önemli öğeyi dahil etmeden neden yeniden başlıyorlar ki..
ilker inanoğlu polisçilik oynamaktan bıkmış şimdi de doktorculuk mu oynamak istiyormuş..
biraz seyirciye saygılı olmalılar bence.. kaydirigubbakcemile
tamam reytingleri çok iyi fırtınalar estiren bir dizi değildi belki ama sadık bir izleyici kesmi vardı izlenen bir yapımdı.. sengözlerimebaksanab
şimdi bunları göz önünde bulundurmadan başlıyorlar onun için tutmaz işte a.s
haklısın katılıyorum ama belki kadroyu tamamlamaya çalışırlarsa tutardı ki tamamlayamazlar bence. yeni bölümlerin çekilmesinin sebebi gündüz kuşağında eski bölümlerinin yayınlanmasıydı izleyen fazla olmuş galiba ki yeni bölüm çekiyorlar inş. kadro güzel olurda geç bi saatte koymazlarda dizi tutar.
çünkü orta yerden saçma sapan bi şekilde, bir sona bağlamadan bitirdiler diziyi.. alsanaalsanasmile
yeniden çekilecekmiş eyvallah dedik sevindik sevdiğimiz bi yapımdı ekranda yeniden görecek olmak mutlu etti..
ama hem izleyenlere saygısızlık edip pat diye bitirdiler mesela o dönem zenanın dadı sorunu vardı kadın ruh hastasıydı..gestaponun eşiyle sorunları vardı..levent kazadan sonra yaralıydı ama itiraz ediyordu tedaviye ben iyiyim diye ilerleyen bölümlerde fenalaşacağının işaretlerini veriyordu filan...sonra elayla daha doğru düzgün konuşmuyorlardı ama bir bölümde tekrar yeniden başlama kararı aldılar.. :umursamaz:
hadi tutarlılıktanda geçtim dizinin temel karakterlerinden gestapo suat zenan gibi 3 önemli öğeyi dahil etmeden neden yeniden başlıyorlar ki..
ilker inanoğlu polisçilik oynamaktan bıkmış şimdi de doktorculuk mu oynamak istiyormuş..
tamam reytingleri çok iyi fırtınalar estiren bir dizi değildi belki ama sadık bir izleyici kesmi vardı izlenen bir yapımdı.. sengözlerimebaksanab
bence suat türk malından ayrılıp bu diziye dönmelidir
doktor suat türk malina hic yakismiyor degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?