Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay bende çok severdim doktorları. Gerçi ben televizyon izleyemiyorum , bunalıyorum ama bunu severim gerçekten.olumunekankayizsmile

Duyuru!..
Dizimizin Yayın Tarihi Net Değil Fakat Kasım Ayı Ortasın'da Yayınlanması Planlanıyor.
Oyuncular: Dr.Haldun, Dr.Levent, Dr.Ela, Dr.Hasan ve Diğer Katılan İlker İnanoğlu ve Selen Seyven Yeni Karakterlerdir.
Hasta Hikayelerini ve Doktorlarımızın Hikayelerini Yine Soluksuz İzleyeceğinize Eminiz...
Notr.Zenan ve Dr.Suat Kadro'da Yo...ktur...

Haber:
Aydemir ATABEY

kusura bakmasınlarda zor izlenir bu dizi biraz alsanaalsanasmile

İyide Ela da değişti değilmi? Zenan ile Suat de yoksa peki?

çünkü orta yerden saçma sapan bi şekilde, bir sona bağlamadan bitirdiler diziyi.. alsanaalsanasmile
yeniden çekilecekmiş eyvallah dedik sevindik sevdiğimiz bi yapımdı ekranda yeniden görecek olmak mutlu etti..
ama hem izleyenlere saygısızlık edip pat diye bitirdiler mesela o dönem zenanın dadı sorunu vardı kadın ruh hastasıydı..gestaponun eşiyle sorunları vardı..levent kazadan sonra yaralıydı ama itiraz ediyordu tedaviye ben iyiyim diye ilerleyen bölümlerde fenalaşacağının işaretlerini veriyordu filan...sonra elayla daha doğru düzgün konuşmuyorlardı ama bir bölümde tekrar yeniden başlama kararı aldılar.. :umursamaz:
biraz tutarlı olmalıydılar.. boshayallersmile
hadi tutarlılıktanda geçtim dizinin temel karakterlerinden gestapo suat zenan gibi 3 önemli öğeyi dahil etmeden neden yeniden başlıyorlar ki..
ilker inanoğlu polisçilik oynamaktan bıkmış şimdi de doktorculuk mu oynamak istiyormuş..
biraz seyirciye saygılı olmalılar bence.. kaydirigubbakcemile
tamam reytingleri çok iyi fırtınalar estiren bir dizi değildi belki ama sadık bir izleyici kesmi vardı izlenen bir yapımdı.. sengözlerimebaksanab
şimdi bunları göz önünde bulundurmadan başlıyorlar onun için tutmaz işte a.s

bazi kanallar bakti birsey tutturamiyor eski dizileri yeniden cekmeye basliyorlar eski kadrosu olmadikca pek tutulmaz gibi geliyor yada hic bitirmeden devam etselerdi araya zaman girdi soguduk artik diziden

haklısın katılıyorum ama belki kadroyu tamamlamaya çalışırlarsa tutardı ki tamamlayamazlar bence. yeni bölümlerin çekilmesinin sebebi gündüz kuşağında eski bölümlerinin yayınlanmasıydı izleyen fazla olmuş galiba ki yeni bölüm çekiyorlar inş. kadro güzel olurda geç bi saatte koymazlarda dizi tutar.

işte bende kadroda eksiklikler var diye tutmaz dedim izlenmez dedim canım yerimseniben

güzel açıklamışsınız
nedenini
artık hep birilikte görüp izleyeceğiz tutacak mı tutmayacak mı
ama bn nedense hep bir kitlesinn olduğuna inanmışımdır için de bnde dahil

ilker inanoglu mu :1shok: ne alaka yaaa akannehir
dizinin tekrar baslamasina cok sevindim ama ilker olmamis bence

şu adam nerde bi dizi var hemen kendini ona dahil ediyor sinir oluyorum valla hiçte beğenmiyorum kendisini doktorların eski tadını vereceğini hiç sanmıyorum

canim benim ne güzel izah etmissin, o kadar zaman geçti ki ben bile bazi detaylari unutmussum sayende hatirladim...
bende birsey eklemek istiyorum:
diziyi bitirecekleri dönem, çok iyi hatirliyorum ki hem Yasemin Ergene'nin hemde Kutsi'nin resmi sitelerinin forumlarinda asiri derecede fan'lari vardi, onlardan biride benim;
bütün (ikisi yani) forumlardaki fan'lar hem show tv'yi arayarak hemde yüzlerce mail göndererek bitirmeyin bu diziyi dedik, dinlemediler diziyi aniden bitirdiler...
simdi de eminim yine ayni fan'lar istenmeyen bu oyuncular ve eski kadro üzerine yine sayisiz mail atiyorlardir, ama zamaninda bu kadar doktorlar hayranlarini dinlemeyen kanal ve yapimcilar yine eminim ki bunuda kulak ardi edeceklerdir!!!

kesinleşen kadro resimleri

cemal toktaş

alpay atalan

kutsi

selen seyven

ilker inanoğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…