Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
" Doktorlar "
Yeni'den Ekranlara Geri Dönüyor
Ocak Ayın'dan Önce Show Tv Ekranlarında...

Kesinleşen İsimler;
Cüneyt Türel - Kutsi -
Devrim Nas - Aysun Kayacı - Selen Seyven - İlker İnanoğlu

bence suat karaketeri türk malında harcanıyor onun yerinde olsam dr evt derdim.birde zenan atvde başlıyacak olan şimdiden 2-3 blm ancak süreceği belli olan dizi yüzünden dr istememiş.:mymeka::mymeka:

ben selen seyveni hiç beğenmiyorum:umursamaz:
merve sevi gelsin diziye daha çok yakışır benceboshayallersmile

ilker inanoglu ve selen bu dizide acaip siritirlar simdiden soyluyorum!!!!!

ben daha öncede yazmıştım suat-zenan-gestapo üçlüsünden 1 i bile olmasa izlemem diye ama galiba
3 ü de yok sempatiksalakcinni bence tutmaz böyle akannehir

yağmur atacan da mı kabul etmişCADIARZU

etmiştir bence işi yok çünkü herhangi bi dizide oynamıyo ama gamze topuz yani zeynep oynamaz bence çünkü yeni albüm çıkardı ama belki reklam amaçlı olabilir

etmiştir bence işi yok çünkü herhangi bi dizide oynamıyo ama gamze topuz yani zeynep oynamaz bence çünkü yeni albüm çıkardı ama belki reklam amaçlı olabilir

hmm albümünden haberim yoktu,eğer öleyse diziden daha ii ne reklam bulcak işte hiç ortalarda gözükmüyo kabul eder o zaman

kadrosuna selen seyven ve ilker inanoğlu'nu ekleyerek yeni yayın döneminde yoluna devam edecek olan dizi diye geçiyor bazı yerlerde

Ya benimki duyum sadece tam bilmiyorum oynayacağının kesin olduğu ve oynamayacağı yönünde iki yazı okudum

Son düzenleme:
ben bu dizinin yeniden baslamasina cok sevindim
bittiginede cok sasirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…