Doktorlara sesleniyorum mesleğinizi sevmiyorsanız yapmayinnnn

Tamam denerim

Siz odaya ilk girdiniz doktora ne dediniz?

Bu arada çıkarken kızınızın el sallamasına karşı söyledikleri şaka amaçlıdır bence ciddi olduğunu düşünmek istemiyorum

Abla eczacısın galiba?
Yok Ondan Değil İğne Yapıldığı Halde Kadına Acı Çektirdiler Dişçide kadının kendisi itiraf etti uyuşturucu iğneninde kalitesi düşük korkumdan dişçiden kaçtım hiç birşeyde kalite aramayın

Malesef kadın doğum bölümünde oluyor en çok bu problem.Bir de doktor kadınsa vay haline.Özeldeki bayan doktorum bile huysuzdu.Erkek doktora geçtim şükür stresim de bitti.Saate bakmıyorlar zaten devlette.Ben 2 deki randevu için 1.30 da giriyordum muayeneye onda da birşey anlamayıp yanlış yönlendirip ağlata ağlata gönderiyorlar :) Bir daha tövbe

Yine de son olarak şunları yazmadan geçemeyeceğim..Turkiyede özel hastanelerde yasadigim tatsiz olaylar bir kenara(yazmistim buraya)yinede Turkiyede doktorlar şahane ve sağlık sistemi Avrupadaki hasatanelerden bin kat iyidir.Ben burada bie randevu icin 6 ay bekleyenleri bilirim.Doktora gidip hicbir teshis konulamadan evime dondugumu bilirim.
Mesela anlatayım..oglum bebekken astim hastadiydi.Oksurukten geceleri bile uyayamazdi bazen.Burada bu sorun icin en az 5 kere gitmistim doktora(her gittiğimde en az 1 saat bekleyerek yani Avrupayi bir halt sanmayin)ve bana usutmus diye öksürük şurubu verip yolladi doktorlar.Ben suphelenip soruyordum astim olabilirmi diye kesinlikle yok diyorlardı..
Sonra Turkiyeye geldigimde goturdum oglumu.Bir rontgen ve muayenede anladilar sorunu.Oksuruk şurubu dahada kotu yapmis ustelik.
Geri gelince burada doktorun yuzune carptim rontgrni ve teshis dosyalarini..
Burada bircok turk arkadaşım Turkiyeye geliyor tedavi icin..tamam arada kotu doktorlar var sistem bazen kotu ama haksizlik olmasin diger doktorlarada lutfen..

Ya o sırada icerden hasta cikti ve benim siram geliyo tekrar tahlili hasta almasin die dedim ki çocuğum durmuyo beni ne zmana alacaksınız dedim.
Doktorda zaten çocuğun yüzünden hastamla ilgilenemedim dedi. Bende saat 14 randevum vardi saat olmus 15 çocuk bu tabiki durmaz deyince hakli olduğunu anlayıp gel dedi ve çocuğun hastanede ne işi var niye getirdiniz başkasına bıraksaydınız dedi. Bende zaten bırakacak kimsem olsaydi getirmezdim doktor da ne demek kimsem yok dedi bende yok yok yalan mi söyleyeceğim yani dedim. Gerçekten birebir boyle geçti ve bağırış yok sadeve doktor ayarlayıcı vesert bir uslubla konustu.

Gerçekten çocuğun el sallaması konusunda ciddiyim şaka niyetiyle söyleseydi anlardım zaten yüzündeki ifadeden tut söyleyiş tarzi hala memnuniyetsizdi
Siz odaya ilk girdiniz doktora ne dediniz?

Bu arada çıkarken kızınızın el sallamasına karşı söyledikleri şaka amaçlıdır bence ciddi olduğunu düşünmek istemiyorum

otobüsde tanıştığım kadının yakını hemşireymiş şu yeni açılan hastanelerde kesinlikle tedavi olmayın diyormuş yeni doktorlar tecrübesiz sırf hastane para kazansın olmadık hastalık ve gereksiz ilaç yazıyorlarmış yani girenin sağlığı tehlikede

Böyle daha açıklayıcı olmuş. Doktorun çocuğunuzla ilgili söyledikleri çok gereksiz onu ilgilendiren bir durum değil sonuçta. Siz haklısınız bu konuda. Kızınıza yaptığına ise anlam veremedim şaka gibi.

Bu mu ses cikarmamis haliniz? Kackere rahat vermemissiniz zaten. Sizin muaynenizi surekli bolseler neyapardiniz?

Ülkemizde devletin verdiği hizmet bu. Hekime on dakikaya bir muayene hastası gelirse arada da kontrol hastası bakarsın elbette sarkar. Sonuçta siz de tetkikleri göstermeye gidince yine o n randevulu hasta olacak durun bi suçu yok. Suvçc en az 15 dakika olması gereken süreyi daha da kısaltıp arada da kontrol hastası bakmaya mecbur eden sistemde. Hastaneye bebekle gitmeye mecbur olabilirsiniz ama Dr da koridorda ki sesten rahatsız olmuş olabilir. Doğrusu bebeği olanı erkenden bakıp evine yollamak tabi. Gerci diz de odaya dalıp biraz ters konusuysa ız suclusunuz
Özetle Dr suclu değil. Siz de haklısınız

Konu sahibi bence doktor da sende haklısın

Sen haklısın 1 saat bekleme olmaz insan sinirlenir onu geç yaşadığım yerin en iyi özel hastanesinin kadın doğuma gidiyorum bi 15 20 dakika mutlaka randevu gecikiyor..Yani bence bu tüm hastanelerin sorunu

Doktor haklı o kadar işin gücün içinde bir de bebek çocuk sesi duymak istemeyebilir ve isini yapıyor sonuçta bos durmuyor ki sonuç göstermeye gelenler mutlaka bakmalı onlar senden önce gelmişler atıyorum önemli bir degeri düşmüş ilaç yazmalı.. müdahale etmeli

Senin çocuğa bakacak kimsenin olmamasini anlıyorum komşuya bırakacak değilsin ya etraf sapık dolu
Ama doktor da haklı hastaneler çocuklar için uygun yerler değil mikrop kapması acısından
Yani kardeş aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
Sistem yanlış insana verilen değer az ..

Bunu bende fark ettim.
Dozajı yüksek, daha etkili,pahali ilaçların hic biri zaten yazilmiyor.
Yazdıkları ilaçları gun de 4-5defa alınca ancak etki zamanda dış çek
yakın zamanda diş çektireceğim doktorun yazdığı antibiyotiği içmeyeceğim belli marka var ondan alıp içeceğim parası biraz pahalı yoksa bende acı çekerim dış çekiminde ilaçlar etkisiz insanların değeri yok

Yok canim ben neredeyse 2yildir haftada 3gun hastanedeyim gitmedigim gun bisluk oluyo
Benim gittiklerimde kapida bekci yok monitor var orda adin yaziyo , monitor calismadiginda dr icerden sesleniyo giriyosun

Plastik cerrahi dahil hep 65 ustu onceligine denk gelip 8 deki randevuma 10da ancak girdigim icin artik hepsini son randevuyu aliyorum . Tahlil isterse 10 gun suresi var istedigimde gidip veriyorum

Hakkımızı aramamız lazım. Susup oturunca bizden iyisi yok. Çok iyi yapmışsınız
Olur mu hiç benim güzel vatanımın her şeyi kötü bazılarının gözünde.

Bir de siz o doktorun yerine kendinizi koyun. Elinizde olmayan sebeplerden hasta yığılmış biride gelip sizin suçunuzmuş gibi hesap soruyormuşcasına 1 saattir bekliyorum vs bir şeyler söylüyor. Nasıl bir tepki verirdiniz o gerginlikle ?

Annem biz küçükken asla hastaneye götürmezdi gürültü yaparız diye ya komşuya bırakırdı ya da babam izin alırdı hatta babamın bizi işyerine bile götürmüşlüğü var...

O doktorun yerine kendimi koyuyorum da hem işim başımdan aşkın olacak hem de hastalardan baskı yicem çıldırırdım heralde.

Doktorların Şartları Belli Asla da Değişmedi Değişmiyecekte Ülkemizde Bile bile bu işe yapmak zorundalar her işin bir zor kısmı var her mesleğin sevilmeyen yönüde bilerek isteyerek bu işi seçtiklerine göre ömür boyu bu işi yapacaklarına göre şikayet etme hakları yok bence

Sanki hastaneleri bu hale saydırdığınız o zavallı doktorlar getirdi de...Siz beklemek istemiyorsunuz haklısınız da o doktor hanım da zorla 200 hasta baktırılmak istemiyor. Görevini icra etmeye çalışırken 10 saniyede bir taciz edilmek istemiyor. Gidin işleri bu hale getiren devlete çemkirin. Vergici bıkbıklara gelince o hanımefendi sizden kat kat fazla vergi ödüyor, öğrenmişsiniz iki cümle onun etrafında dönüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…