- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi LargeGemini
-
Tamam denerimıçeri daldığın zamanda azar işitiyorsun her ne yaparsan yap azar işitiyorsun çalışmaya şeyleri yok oturun evinizde insanı sınır etmeyin kalitesiz hizmetinizle ve ilaçlarınızla, ilaçlarında kaliteleri düşmüş
Yok Ondan Değil İğne Yapıldığı Halde Kadına Acı Çektirdiler Dişçide kadının kendisi itiraf etti uyuşturucu iğneninde kalitesi düşük korkumdan dişçiden kaçtım hiç birşeyde kalite aramayınAbla eczacısın galiba?
Siz odaya ilk girdiniz doktora ne dediniz?
Bu arada çıkarken kızınızın el sallamasına karşı söyledikleri şaka amaçlıdır bence ciddi olduğunu düşünmek istemiyorum
Böyle daha açıklayıcı olmuş. Doktorun çocuğunuzla ilgili söyledikleri çok gereksiz onu ilgilendiren bir durum değil sonuçta. Siz haklısınız bu konuda. Kızınıza yaptığına ise anlam veremedim şaka gibi.Ya o sırada icerden hasta cikti ve benim siram geliyo tekrar tahlili hasta almasin die dedim ki çocuğum durmuyo beni ne zmana alacaksınız dedim.
Doktorda zaten çocuğun yüzünden hastamla ilgilenemedim dedi. Bende saat 14 randevum vardi saat olmus 15 çocuk bu tabiki durmaz deyince hakli olduğunu anlayıp gel dedi ve çocuğun hastanede ne işi var niye getirdiniz başkasına bıraksaydınız dedi. Bende zaten bırakacak kimsem olsaydi getirmezdim doktor da ne demek kimsem yok dedi bende yok yok yalan mi söyleyeceğim yani dedim. Gerçekten birebir boyle geçti ve bağırış yok sadeve doktor ayarlayıcı vesert bir uslubla konustu.
Gerçekten çocuğun el sallaması konusunda ciddiyim şaka niyetiyle söyleseydi anlardım zaten yüzündeki ifadeden tut söyleyiş tarzi hala memnuniyetsizdi
Gerçekten bazı arkadaşları anlamıyorum velevki maddi durumlardan ötürü devlete gittiniz ve çocuğunuzu emanet edecek kimseniz yok
beklemişsiniz 1 saat ve bu bir saatte ses çıkarmamışsınız çocuğunuz artik durmayıp sizi çileden çıkarttığı vakit doktora çocuğum durmuyo artik ne zaman alacaksınız beni dediğimde çocuğum icin onca şey duysanız ve bu kadin dogum doktoru ve bebekler karşı birax daha sevgi duyması gereken bir dal..
Herseyi geçiyorum çıkarken kizim doktora el sallayarak cikiyo doktorum dediği sabahtan ağlıyorsun şimdide el mi sallıyorsun dio keske dile getirmek istediğim şeylerin beklemekten ziyade çocuğumdan dem vurması olduğunu anlamış olsaydınız.
Eki Görüntüle 2076338 Eki Görüntüle 2076338
Bu mu ses cikarmamis haliniz? Kackere rahat vermemissiniz zaten. Sizin muaynenizi surekli bolseler neyapardiniz?
Konu sahibi bence doktor da sende haklısınEvet konu başlığında olduğu gibi mesleğinizi sevmiyorsanız yapmayin sirf para kazanmak icin degil severek yapin bizde doktorin egolu tavırları buruşuk suratlarını çekmemiş oluruz...
Dün hastaneye gittim kadin doğuma saat 14.00 de randevum var 20 dk erken gittim saat 15 olmuş hala kapida bekliyorum yanimda 19 aylık kizim var ve artik huysuzlanmaya başladı.
Kaç kere kapida bebegim var nezaman alacaksınız dememe rağmen almadılar almama sebepleri hem muayne edip hemde tahlili hastalara bakması.
Artık dayanamayıp içeri girdim ustune doktor kiz ne dese iyi senin çocuğun sesimden hastamla ilgilenemedim.
Bende bir saattir randevum gecmis buda cocuk tabiki durmaz dedim. Bana ne dese iyi bu cocugu ne diye hastaneye getiriyorsun. Ne yapim yani dedim kimsem yok kime bırakabilirim. Oda ne demek kimsem yok vardir bırakmıyorsunuz dedi. Ya dedim bende çocuğumu hastanelerde heder etmek istemem degilmi dedim.
Neyse atarli atarli muane etti birsey yaptigi da yok sadeve git su gun gel dedi gozle gorunir sorun yokmi diorum dogru düzgün cevap vermiyo. Cok sinir oldum sonrasında yok bu kizi siz aglatiyorsunuz coxuginuz ne hale geldi farkındamısınız demeye devam etti. (Sansa kizim ogun fazla beklediği icin cok huysuzlandı) bende reçeteyi alip ciktim.
Çok sinirlendim kizimi tanımadigum kimlere emanet edebilirim ki babası isten izin alamiyo ve ben tekim bu doktorların kaprislerini suratlarını çekmek zorundamıyız yani.
yakın zamanda diş çektireceğim doktorun yazdığı antibiyotiği içmeyeceğim belli marka var ondan alıp içeceğim parası biraz pahalı yoksa bende acı çekerim dış çekiminde ilaçlar etkisiz insanların değeri yokBunu bende fark ettim.
Dozajı yüksek, daha etkili,pahali ilaçların hic biri zaten yazilmiyor.
Yazdıkları ilaçları gun de 4-5defa alınca ancak etki zamanda dış çek
Içeri girip rahatsız etmedim devlet hastanelerine gitmediniz belli doktorun yanında çalışanlar kapıda durup hasta yada tahlili olanları aliyolar bu esnada soyledim kac kere içeri gidip doktoru rahatsız etmedim kapida hastaları alan kişiye dedim...
Hakkımızı aramamız lazım. Susup oturunca bizden iyisi yok. Çok iyi yapmışsınızKesinlikle ayni fikirdeyim.Uzun zaman once babami goturmustum doktora.Doktor oylesine bir muayne etti.Sorun nedir diyorum hersey olabilir diyor.))
Peki acaba şu şu olabilirmi diyorum.
Oyle internet bilgieri ile is yapmiyoruz benim isimi bana ogretme diyor.
Peki siz soyleyin diyorum
O zaman benim soyledigim ihtimalleri sayiyor:))
En son cok fena tartistik..tavirlari saygisizca uslubu ukalalik doluydu.
Cikarken sizi mahkemeye verecegim dedim.
Ve cok ta ciddiydim.
Eve döndük..1 saat sonra hastanenin bashekimi ve o doktor eve telefon ettiler..ozur dilediler.Tekrar muayneye cagirdilar.ucretsiz testler vs..
Kabul etmedim tabi..ama o anki korkulari bana yetti.)
Olur mu hiç benim güzel vatanımın her şeyi kötü bazılarının gözünde.Yine de son olarak şunları yazmadan geçemeyeceğim..Turkiyede özel hastanelerde yasadigim tatsiz olaylar bir kenara(yazmistim buraya)yinede Turkiyede doktorlar şahane ve sağlık sistemi Avrupadaki hasatanelerden bin kat iyidir.Ben burada bie randevu icin 6 ay bekleyenleri bilirim.Doktora gidip hicbir teshis konulamadan evime dondugumu bilirim.
Mesela anlatayım..oglum bebekken astim hastadiydi.Oksurukten geceleri bile uyayamazdi bazen.Burada bu sorun icin en az 5 kere gitmistim doktora(her gittiğimde en az 1 saat bekleyerek yani Avrupayi bir halt sanmayin)ve bana usutmus diye öksürük şurubu verip yolladi doktorlar.Ben suphelenip soruyordum astim olabilirmi diye kesinlikle yok diyorlardı..
Sonra Turkiyeye geldigimde goturdum oglumu.Bir rontgen ve muayenede anladilar sorunu.Oksuruk şurubu dahada kotu yapmis ustelik.
Geri gelince burada doktorun yuzune carptim rontgrni ve teshis dosyalarini..
Burada bircok turk arkadaşım Turkiyeye geliyor tedavi icin..tamam arada kotu doktorlar var sistem bazen kotu ama haksizlik olmasin diger doktorlarada lutfen..
Bir de siz o doktorun yerine kendinizi koyun. Elinizde olmayan sebeplerden hasta yığılmış biride gelip sizin suçunuzmuş gibi hesap soruyormuşcasına 1 saattir bekliyorum vs bir şeyler söylüyor. Nasıl bir tepki verirdiniz o gerginlikle ?Gerçekten bazı arkadaşları anlamıyorum velevki maddi durumlardan ötürü devlete gittiniz ve çocuğunuzu emanet edecek kimseniz yok
beklemişsiniz 1 saat ve bu bir saatte ses çıkarmamışsınız çocuğunuz artik durmayıp sizi çileden çıkarttığı vakit doktora çocuğum durmuyo artik ne zaman alacaksınız beni dediğimde çocuğum icin onca şey duysanız ve bu kadin dogum doktoru ve bebekler karşı birax daha sevgi duyması gereken bir dal..
Herseyi geçiyorum çıkarken kizim doktora el sallayarak cikiyo doktorum dediği sabahtan ağlıyorsun şimdide el mi sallıyorsun dio keske dile getirmek istediğim şeylerin beklemekten ziyade çocuğumdan dem vurması olduğunu anlamış olsaydınız.
Doktorların Şartları Belli Asla da Değişmedi Değişmiyecekte Ülkemizde Bile bile bu işe yapmak zorundalar her işin bir zor kısmı var her mesleğin sevilmeyen yönüde bilerek isteyerek bu işi seçtiklerine göre ömür boyu bu işi yapacaklarına göre şikayet etme hakları yok benceBir de siz o doktorun yerine kendinizi koyun. Elinizde olmayan sebeplerden hasta yığılmış biride gelip sizin suçunuzmuş gibi hesap soruyormuşcasına 1 saattir bekliyorum vs bir şeyler söylüyor. Nasıl bir tepki verirdiniz o gerginlikle ?
Annem biz küçükken asla hastaneye götürmezdi gürültü yaparız diye ya komşuya bırakırdı ya da babam izin alırdı hatta babamın bizi işyerine bile götürmüşlüğü var...
O doktorun yerine kendimi koyuyorum da hem işim başımdan aşkın olacak hem de hastalardan baskı yicem çıldırırdım heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?