- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
- Konu Sahibi LargeGemini
-
İşte bu tip insanları ırgat gibi çalışıtıracaksın, çünkü kafa yok ancak bedenleriyle belki bir işe yararlar. O doktorların kafası sizin gibi boş değil bilmem farkında mısınız ? Bu kadar cahil olunmaz ya yıl olmuş 2017 hala doktorların vergi vermediğini sanan üç kuruş parasıyla kendini premses gören kadınlar var. Çok sinirleniyorum böyle insanların yaşamasına. O maaşını verdiğin doktorlara düşünce o zamanda öyle dersin...Ayrıca kimse kimseyi azarlayamaz benim ve diğer insanların vergisi ile maaş alıyorsunuz
Şimdi bir konuya açıklama yapayım.randevu saatleri kayabilir.acilden doğum için çagırırlar atıyorum 2 saat sonra alır.içerdeki hasta sıkıntılıdır muayene uzar.randevu saati geldi almak zorunda gibi bir durum söz konusu değil (geçerli bir durum söz konusuysa ki doktor hanım içerde hasta bakıyor )Doktor sizinle öyle konuşamaz, çocuğunuza ne yapıp yapmayacaģınızı söylemek onun haddini değil.
Kimsesi olmayan ne yapacak tabi ki çocuğuyla gidecek.
Randevu saati gelince gireceksiniz. Bakmak zorunda. Bakmıyorsa özür dilemesini bilecek.
Üslup çok çirkin. Şikayet etmelisiniz.
Özel hastanede de beklediğim oldu bu arada kadın doğum servisinde, çünkü acil doğum olmuştu.
Sizin doktorun da saatler bu durumdan aksamış olabilir ama bu tavrını haklı çıkarmaz.
Ben farklı bir şey mi söyledim? Acil bir durum olmuştur doğum gibi dedim zaten.Şimdi bir konuya açıklama yapayım.randevu saatleri kayabilir.acilden doğum için çagırırlar atıyorum 2 saat sonra alır.içerdeki hasta sıkıntılıdır muayene uzar.randevu saati geldi almak zorunda gibi bir durum söz konusu değil (geçerli bir durum söz konusuysa ki doktor hanım içerde hasta bakıyor )
Işte bu olayda hastanın verdiği tepki yanlış olduğundan doktorda patlamış. Sonuçta kadın içerde keyif yapmıyor, başka hastalara bakıyor. Randevu saati onu ilgilendirmez ki. Ismi söylenmeden girmesi hoş olmamış.Haklısınız size katılıyorum. Şu da var. Bende hastayım. 36 saat sancı çekebiliyorum.
Herkes halden anlasa böyle olmayacak. Tek taraflı tabiki değil karşılıklı hoşgörü olmalı
Oldu ben yağlayım ballayım doktoru.. sonra bana ters ters yanıt versin. eziklesin.. sonra tabi gerginlik olur.
Bir hasta olarak randevu saatim geçti diye sorun etmedim hiç ama üslup tavır çok önemli. İşte bunu sorun ederim. Kim olursa olsun.500 hastaya baksak kişi başı 3 dk.3 dk da muayene etsek doğru düzgün ilgilenmedi doktor hemen gönderdi diye yine şikayet ediliriz.içerdeki konusmalar doktoru ilgilendirmez ama içerde keyif yapmadığı sürece randevum saatim geçti diye şikayet etseniz de birşey cıkmaz.önceki hastalarda beklenmeyen bir sorun olmuştur uzamıstır acilden çağırmışlardır bir sürü bir sürü ihtimal var.
Kesinlikle ayni fikirdeyim.Uzun zaman once babami goturmustum doktora.Doktor oylesine bir muayne etti.Sorun nedir diyorum hersey olabilir diyor.))Bir hasta olarak randevu saatim geçti diye sorun etmedim hiç ama üslup tavır çok önemli. İşte bunu sorun ederim. Kim olursa olsun.
Mesele doktor, öğretmen, anne vs değil, mesele herkesin hakkıyla saygıyla işini yapması.
Nasıl bir hasta doktora saygısızca konuşamazsa, doktor da hastaya konuşamaz, onu azarlayamaz.
Evet konu başlığında olduğu gibi mesleğinizi sevmiyorsanız yapmayin sirf para kazanmak icin degil severek yapin bizde doktorin egolu tavırları buruşuk suratlarını çekmemiş oluruz...
Dün hastaneye gittim kadin doğuma saat 14.00 de randevum var 20 dk erken gittim saat 15 olmuş hala kapida bekliyorum yanimda 19 aylık kizim var ve artik huysuzlanmaya başladı.
Kaç kere kapida bebegim var nezaman alacaksınız dememe rağmen almadılar almama sebepleri hem muayne edip hemde tahlili hastalara bakması.
Artık dayanamayıp içeri girdim ustune doktor kiz ne dese iyi senin çocuğun sesimden hastamla ilgilenemedim.
Bende bir saattir randevum gecmis buda cocuk tabiki durmaz dedim. Bana ne dese iyi bu cocugu ne diye hastaneye getiriyorsun. Ne yapim yani dedim kimsem yok kime bırakabilirim. Oda ne demek kimsem yok vardir bırakmıyorsunuz dedi. Ya dedim bende çocuğumu hastanelerde heder etmek istemem degilmi dedim.
Neyse atarli atarli muane etti birsey yaptigi da yok sadeve git su gun gel dedi gozle gorunir sorun yokmi diorum dogru düzgün cevap vermiyo. Cok sinir oldum sonrasında yok bu kizi siz aglatiyorsunuz coxuginuz ne hale geldi farkındamısınız demeye devam etti. (Sansa kizim ogun fazla beklediği icin cok huysuzlandı) bende reçeteyi alip ciktim.
Çok sinirlendim kizimi tanımadigum kimlere emanet edebilirim ki babası isten izin alamiyo ve ben tekim bu doktorların kaprislerini suratlarını çekmek zorundamıyız yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?