doktorlara yapılan saldırılar üstüne...

Haklisiniz aslinda
Bende ogretmenlere siddeti savunuyorum ciddi sekilde dove dove egitilmeli ogretmenler
Cocuklara cektirdikleri hersey icin her gece kirbaclanmali ogretmenler
Belki o zaman cehalet son bulur ulkemde
Ben boyle bir konu acsam eminim siddet sever pek cok insan cani gonulden destekleyecektir beni
O zaman da siz yorum yaparsiniz o konuya ogretmenlere kalkan eller kirilsin diye
Sonra sizin yorumuniza biri gelir der ki ama ogretmenler de isini iyi yapmiyor , 70 kisilik sinifta yetisemiyorum diyor , deli gibi odev veriyor , cocuklari azarliyor , siz de cevapsiz kalirsiniz bu yoruma
Oldu mu?
Ben o yorumu yapan öğretmeni de eleştiririm bir gelecek elimizde şekilleniyor tabi ki bakacaksın atanmadan önce okulları araştırıp yazıyoruz öğrencisi fazla olan okulu tercihlerine almasaydın derim. Ben mesleğinin başına geçmiş ve işini hakkıyla yapmayan insanları eleştiriyorum. Dayak dövmek haktır dediğim tek bir postum varsa alıntılayın.

Siz , benimle 5dakika ilgileniyor,yuzume bakmiyor derseniz,

Karsinizdaki de , o doktor gunde 150 hastaya bakmak zorunda, size 5 dakikadan fazla zaman ayiramaz der.

Kendi yazdiklarinizi es gecip, karsidan gelen cevabi uzay boşlugundan gelmiş gibi tuhaf karsilamak da garip.
Ya algılamada mi bir problem var ben onu anlamadım sinirden daha neyi nasıl anlayacağınızı bilmiyorsunuz. 5 dakika bakmadi dediğim doktorun alanı farklı ve gunde 20 hasta aliyor. Her hastaya ayıracağı vaktim en az 20 dakika olması gerekirken 2 dakika diyoruumm huhuuu anlasildi mi acaba yoksa tekrar edeyim mi

Artik ilaç kuyruklari yok eczaneden ilacimizi alıyoruz ya sağlık sistemimiz mikemmeldi hani. Gelmiş burada doktorlara şiddeti savunuyorsunuz. Vallahi pes.
Ben eczane çalışaniydim 1 sene öncesine kadar nöbet günlerinde Mümessil gelip kendi ilacının adını söyleyip bunu alın şu kadar reçete gelecek ilaçları karşılayın çünkü doktor ile anlaştım Bu ilacı yazacak ve o gün normal bir ağrısı olan insana bile bu anlaştıkları ilacı yazdılar Tabii Biz hastalara durum açıklayıp ilacı vermedik küçük çocuğa bile o anlaştıkları ilacı yazdılar sağlığımızı ne için riske atıyorlar biliyor musunuz ya bir yemeğe ya bir yurtdışı tatili ne bunu yapıyorlar gerçekten lanet olsun

Ya algılamada mi bir problem var ben onu anlamadım sinirden daha neyi nasıl anlayacağınızı bilmiyorsunuz. 5 dakika bakamdi dediğim doktorun alanı farklı ve gunde 20 hasta aliyor. Her hastaya ayıracağı vaktim en az 20 dakika olması gerekirken 2 dakika diyoruumm huhuuu anlasildi mi acaba yoksa tekrar edeyim mi

Maşallah bu cevapla hiç şaşırtmadınız,çizginizi daha net belli ettiniz.

Selametlee

Hanımlar,
yine bir meslek üzerinden tartışıyorsunuz.

Evet bazen bazı mesleklerde hakkıyla vazifesini yapamayanlar oluyor, evet şartlarda güzel değil belki ama bu karşımızdakine şiddeti meşrulaştırmaz, sizlere inanamıyorum, kadın platformu olan bu sitede bizzat kadınların şiddeti meşrulaştırmasını anlamakta güçlük çekiyorum.

Şiddet öyle birşeydir ki bugün yanlış bir müdahale için bir doktor hemşire döversiniz, yarın sorunlarınızı şiddetle çözebildiğinizi, içinizin şiddetle soğuduğunu fark edince öğretmeni, çocuğu, sokaktaki köpeği, yan bakanı dövmeye başlarsınız, ya sonra?

Ama x şiddeti hak ediyor dediğiniz anda şiddetin tek çözüm yolu olduğunu düşünüp savunmaya başlarsınız, özellikle çok uç örnekler vereceğim, doktor bana geç müdahale etti döv, kadın sokakta dar giyindi döv, köpek havladı döv, çocuk yemeği döktü döv, öğretmen kızına düşük not verdi döv.

Dövün hanımlar dövün, sorunların çözümü dövmekten geçiyor, dövün ama dövülen bir yakınınız olunca sen hak etmiyordun demeyin, şiddeti ya tam destekleyin ya aklınızdan bile geçirmeyin, duruma göre şekillenmeyin.

Konu kapatılmıştır.

Back
X