Doktorların hastalara karşı tutumları !

ya ben resmen kendı meslegımı kendım elestırırım. anneme her gun soylerım anlatırım vallahi:49: nıye elestırıye kapatmıssınız kendınızı onu cozemedım ben

kimse eleştiriye kapalı değil.
ama ne hikmetse sumuzun dediği gibi kimse yapılan iyiliği görme peşinde değil.
eleştirinin de cılkı çıktı ama artık.

İyi, güzel söylemişsiniz de.
Biz doktorları eleştirmiyoruz ki, biz İŞİNİ CİDDİYE ALMAYAN, BİR CANLA UĞRAŞTIĞININ FARKINDA OLMAYAN doktorları eleştiriyoruz.
Bu yaptığınız savunma gereksiz değil mi?

Doktorlara kasap deyin olsun bitsin:1::1:hepsi katil olmaya cok meraklilar zaten ...... Saglik sektörünü elestirmeniz icin bir hafta hastanede calismaniz gerekli... O zaman biraz sistemi anlayip tartisabiliriz..

kimse eleştiriye kapalı değil.
ama ne hikmetse sumuzun dediği gibi kimse yapılan iyiliği görme peşinde değil.
eleştirinin de cılkı çıktı ama artık.

ben dahılıye gıttgım doktorun cok ıyı ılgılendıgını soyleıdm zaten bı o ıyı ılgılenmıstı onu da belıtrrım. herke her doktor kotu demedı

hıc bırıne hakaret etmedık ne ben ne baskası. varsa lutfen alıntıla. özur dıleyecegım

az önce gördüm yok salak salak bakan diyenler filan, paşa paşa dediğimi yapacak diyenler. bunlar hakaret olmuyor mu?
kolay tabi milletin arkasından atıp tutmak.
bazıları sadece klavye delikanlısı.

bilmem kaç sene önceki ameliyattan hep b kaptıysanız bunda doktorun suçu nedir açıklayabilir misiniz?hee şunu da bilin ki evet doktorluk para için yapılan bir meslektir, her işte olduğu gibi.
öğretmenlere, askerlere, polislere filan neden denilmiyor acaba para karşılığı yapılan işten farklıdır diye.
kimse babasının hayrı için o kadar sene okuyup okul bitirip sonra da diplomasını rehin bırakıp zorunlu hizmete gitme meraklısı değil.

Bu sorunuzda ciddi misiniz:)

Kusura bakmayın da ben doktor olmadım:)
Trilyon verseler yine olmam, bir canın bedeli paha biçilemez çünkü.
Bu yüzden para karşılığı yapılmaz, sizi bilemem babanınızın hayrına olmadıysanız ve derdiniz para ise 100lerce çok daha kazancı iyi olan meslek sayabilirim.
Madem derdiniz maddiyattı onları okusaydınız?

az önce gördüm yok salak salak bakan diyenler filan, paşa paşa dediğimi yapacak diyenler. bunlar hakaret olmuyor mu?
kolay tabi milletin arkasından atıp tutmak.
bazıları sadece klavye delikanlısı.

benım hakaretım varsa alıntıla arkadasım gercekten ozur dıleyecegım.

Doktorlara kasap deyin olsun bitsin:1::1:hepsi katil olmaya cok meraklilar zaten ...... Saglik sektörünü elestirmeniz icin bir hafta hastanede calismaniz gerekli... O zaman biraz sistemi anlayip tartisabiliriz..

Sistemi değiştirmek için ne yaptınız peki?
O zaman hastalarınızdan dönütler alın bakanlığınıza iletin de sistemi düzeltme adına birşeyler yapın...
Sistemin arkasına sığınmaktan başka birşey değil yaptığınız..

Peki bu mesleğe giren insanlar zamanında sağlık sistemimiz mükemmeldi, dünyada ilk sıralardaydık da benim mi haberim yoktu:)
Şuan mı yerle bir oldu ülkemizdeki sağlık sistemi:)
Kimse kimseyi kandırmasın...

iyi de herkes fikrini açıkkca soylemekte serbest deıl mı anlamıyorum kı nıye her konuda bı curcuna oluyor

iyi de herkes fikrini açıkkca soylemekte serbest deıl mı anlamıyorum kı nıye her konuda bı curcuna oluyor

herkes aynı kefeye koymadı. iyi olandan da bahsetık ama bazıları kotu dedık dıye bız kotu olduk:52:

Hanım efendi, emin olun benim yaşadıklarımı siz yaşasaydınız mesleğiniz nedir bilmiyorum fakat bir doktorun başına gelse mesleğini bırakırdı....
6 yaşımda olduğum ameliyattan hepatit b kapmak ne demek???
Yıllarca evde siz yaşamadınız, 2 yıl okula gitmedim ben biliyor musunuz:)
O yaşta bir çocuğu eve mahkum tutmak, bir aileme sorun neler çektiler.
Elbette canı yanan herkes bu şekilde düşünecektir, Allah yukarda bana deseler ameliyat olmazsan ölürsün yine olmam yine olmam!
Tekrar aynı şeyleri yaşayacağıma öleyim daha iyi diye düşünürüm...
Herkes doktor olmuyor ve bu yola da bunları göze alarak giriyor insanlar.
Doktorluk para karşılığı yapılan, işletmecilikten, gazetecilikten ve bilimum meslekten başka bir yerdedir.
Bu görevin karşılığı para değil, minnet borcudur.
Yani herkes bilerek tercih etmiştir mesleğini ve hata payı yoktur canda...
Eğer göze almışsan dikkat edeceksin, her şeyin telafisi var ama canın yok bilmem farkında mısınız?

Yukarida konuyu actim okudunuz mu bilmiyorumm sayfa 17 ya da 18 . Yut disinda hamile kadini 1 ay sonra rahimsiz, cocuksuz ve iki bacakgi olmadan eve gönderdiler.. Burada doktorun sucu nedir.. Kadin infektion kapmis ...

Ayrica bu vurusü ameliyatta kaptiginiz ne malum... Belki gittiginiz denizde kaptiniz , elinizi kestiniz kan kardesi oldunuz.. ameliyat oldugunuz dönemde ortaya cikti.. Doktor bile bile o virüsü mü verdi hata burada nerede .. Varsayimlari neden göz ardi ediyorsunuz. Ayrica inkubation zamani bu kadar kisa degil.. yani bir aids vurüsü bile kac ay sonra vucudta tespit ediliyor...

Bu sorunuzda ciddi misiniz:)

Kusura bakmayın da ben doktor olmadım:)
Trilyon verseler yine olmam, bir canın bedeli paha biçilemez çünkü.
Bu yüzden para karşılığı yapılmaz, sizi bilemem babanınızın hayrına olmadıysanız ve derdiniz para ise 100lerce çok daha kazancı iyi olan meslek sayabilirim.
Madem derdiniz maddiyattı onları okusaydınız?

evet işte o da var, ne hikmetse çok kazandığımızı sanıyorlar ama kazanç kötü.
ama evet sonuçta doktorluk bir meslek neden bunu anlayamıyorsunuz?
herkes hayatını devam ettirmek için çalışır.
eğer çok kazanıyorlar diye doktor olmayı düşünen varsa vazgeçsin zaten.
ayrıca ben tıp fakültesine çok para kazanmak için girmedim, sevdiğim için girdim.
hem o zaman olsa size sorsaydım keşke nereyi yazsam diye :ssz::ssz::27::27:

herkes aynı kefeye koymadı. iyi olandan da bahsetık ama bazıları kotu dedık dıye bız kotu olduk:52:

Valla ben de anlamıyorum arkadaşım, ben iletişimciyim.Ama medyaya en ağır hakaretleri ben ederim, geçenlerde bir konuda yine ettim yine ederim:)At gözlüğüm yok çünkü...
Nedir bu körü körüne bağlanmak anlamıyorum.
Her insanın iyisi kötüsü olduğu gibi her mesleğin de iyisi ve kötüsü vardır.
Kimseye sen yaptın, sen kötüsün, beceremiyosun demiyoruz ki...
Bende yanlış varsa düzeltin lütfen.

Peki bu mesleğe giren insanlar zamanında sağlık sistemimiz mükemmeldi, dünyada ilk sıralardaydık da benim mi haberim yoktu:)
Şuan mı yerle bir oldu ülkemizdeki sağlık sistemi:)
Kimse kimseyi kandırmasın...

sağlık sisteminden ne kadar haberdarsınız?
tam gün yasasını protesto eden doktorları bile sırf para için protesto ettiklerini sanacak kadar sanırım?:ssz:

Geçmiş olsun canım ancak bu ülkede milyonlarca cahil vatandaş da var..
Bir de şu doktora gideyim gibi bir şansı yok pekçoğunun..Ve yanlış anlaşılmasın hiç kimse doktorların tamamı yanlış yönlendiriyor demedi..Olanlardan örnekler verildi...

Teşekkür ediyorum öncelikle canım iyileşecek inancımız tam :31: Lafım sana değildi benim yanlış anlama her insan bir değil farklı düşünceler oldukça normal. Dozunda fikir beyan edenlere de saygım sonsuz ama iki taraf da bazı kişiler çok ileri gitmiş. Bir orta yolunu bulsak tartışmalar tatlıya bağlansa.. Lafım önceki sayfalarda da bulunan bütün doktorları tek bir kefeye koyup aşağılayanlardı. Ben de çok çektim doktorlardan yanlış teşhis bana da konuldu 6 yaşıma kadar sağırdım mesela farklı bir duyma problemim vardı kimse anlayamadı. 2 saatlik dedikleri ameliyattan sonra 1 hafta yoğun bakımda yattım 3 ay yemek yiyemedim. Ama bu sadece teşhisi koyamayan A doktoruyla ya da B doktoruyla ilgili.. Genellemeye gidip yargılayamam anlatmak istediğimde bu. Riskli bir meslek en ufak bir hata hayata sebep olabilir o yüzden bu kadar göze batıyor her davranışları. Emin olun o doktor da istemez böyle bir sonucu onun da hayatı kararıyor çünkü.. Çok hassas bir konu bu ailesi, kendisi doktor olanlar da var bu forumda arkadaş başlığı genel anlamda doktorlar olarak açmasa dr A böyle böyle yaptı diye derdini anlatsa çok daha hoş olurdu, bu kadar tepki almazdı. Yorumlarda da okudum çoğu arkadaşın durumu da bu olaydan farklı gerçekten önemli hastalığa sahip olanlarla tabiki daha fazla ilgilenmek, röntgen çektirmek gerekiyor. Ama konu sahibinin yaşadığı böyle bir olay değil hastalığını yazmadı ama bahsettiği büyük ihtimal migren tedavisinde kullanılan ilaçlar da yan etkileri ciddi boyutta. Ancak tomografi yapılarak zaten anlaşılmıyor bu. Tomografi de radyasyon sonuçta daha kötü etkiler. Doktor arkadaşlar da yazmışlar zaten yardımcı olmak da istemişler :31::31:

Valla ben de anlamıyorum arkadaşım, ben iletişimciyim.Ama medyaya en ağır hakaretleri ben ederim, geçenlerde bir konuda yine ettim yine ederim:)At gözlüğüm yok çünkü...

ay yok ben vazgectım. kımse evet orada haklsısın. senın komsun onların ılgısızlıgınden ölmus ya da kadın o yuzden kanser olmus dogrudur ama su yonlerı de ıyı tabıı kı demıyor. hayır kabul etmemek nıye. aman bosverın ya vallahi

aynen bende eğitimciyim ama eleştirecek yanları varsa oturur bende eleştırırım öğretmenleri

evet işte o da var, ne hikmetse çok kazandığımızı sanıyorlar ama kazanç kötü.
ama evet sonuçta doktorluk bir meslek neden bunu anlayamıyorsunuz?
herkes hayatını devam ettirmek için çalışır.
eğer çok kazanıyorlar diye doktor olmayı düşünen varsa vazgeçsin zaten.
ayrıca ben tıp fakültesine çok para kazanmak için girmedim, sevdiğim için girdim.
hem o zaman olsa size sorsaydım keşke nereyi yazsam diye :ssz::ssz::27::27:

İşte bunu diyorum ya zaten:)
Madem seviyorsunuz, her şeyin farkındaydınız yapacağınız işin bir meslek ama HAYATi bir meslek olduğunun bilincindeydiniz, o zaman takdir edersiniz ki bunun farkında olmayan insanları da eleştiririz.
Siz belki en iyilerdensizniz ben bilemem ama kimsenin bütün doktorlara kötüsün demediğini söylerim.
O yüzden şahsınız adına yaptığınız savunma biraz yersiz kalmıyor mu?

Sistemi değiştirmek için ne yaptınız peki?
O zaman hastalarınızdan dönütler alın bakanlığınıza iletin de sistemi düzeltme adına birşeyler yapın...
Sistemin arkasına sığınmaktan başka birşey değil yaptığınız..

Sistemin hatasindan belirttim.. Evet hatta bir ilce hastanesinde bir BT olmayisindan dolayi S. bakanligindan tutunda kimlere mail atmadim , aramadim.. Hep ayni yerde dönüp dolasiliyor..

Back
X