Beni rahatsiz eden su konu neden doktorlar bu kadar elestirilir.. Neden yaptiklari ise sayginiz yok.. Yukarida örnek verdim ... Bir bayanla ilgili yani bütün dünya doktorlari mi böyle... Hic mi hatasiz.. Bu kadar mi affedilemez.. Bir araba vurup ölseydi.. eceli gelmis denilir.. Hastanede ölse doktor hatasi .. Farketmiyor kac yasinda olursa olsun bu mudur... Ya da hastane kapisinda ölür doktorun üstüne yürürler.. Doktor napsin, basinda hastalari varken gidip bahce kapisinda mi beklesin... Hic kimse ölümsüz degildir.. Zaten hasta olmasa rahatsizligi olmasaydi hastaneye gitmezdi.. Gece evinde de ölebilirdi.. Ayni sekilde 85 yasinda kanser hastasi ölüyor ve doktoru öldürdüler.. Bunda da mi doktor hatasi var ? Ecel geldiyse en iyi doktorda gelse kurtaramaz...
Belki bir cok doktor suratsiz dir havalidir vs vs . Bu karekterle alakali bir sey. Ayni seyi baska yerde yasamiyormuyum... Yasiyorum ortalik u.....larla dolu... Bir ögretmen ben doktorun asagi yukari ne verecegini biliyorum demis...

ee biliyorsan o zaman doktora gitme .. yaz ilacini git eczaneden al... Oldu bitti.. Bu kadar güvensiz bir meslekse bu kadar nefretiniz varsa gitmeyin..