Doktorların hastalara karşı tutumları !

Yanlış hesap, 18 yıl önce.
Eğer askeri bir hastanede görev yapmış olsaydınız tanık olurdunuz.
Dediğiniz gibi siz görmediniz, sizin görmediğiniz hiçbir şey olmuyor değil bu dünyada.
O yüzden demek ki biraz bakış açısı, biraz araştırma lütfen;)

peki neden temizlemeye ihtiyac duymamis ? sorumun cevabini alamadim...

Tartışma azminize hayran kaldım.. Sabahın 3ü yılmadınız hala.:46: Kaç saattir aynı kişiler arasında konusu değişen polemikler var yapmayın kızlar.. Başka bir konuda karşılaşınca aynı fikirleri paylaşabileceğiniz belki de arkadaş olabileceğiniz şekilde bitirin artık bunu ..

olay trajikomik bir hal almaya başladı
buradaki sağlıkçı arkadaşlar(doktor mudur hemşire midir bilemem) zaten demişler

'akıllı ol hasta olma' ,

'kimse size hizmet etmek zorunda değil'
diye .

Ha sen hastaneden hepatit b virüsü mü kaptın ,sistemdendir o canım sistemden.....

uslubunuz gerçekten çok çirkin....hepatit b vürusu kapmak doktor hatası değildir.,..donör pencere döneminde olabilir ve siz enfeksiyonu saptayamazsınız,..hadi yine iyisin bugün birşey daha öğrendin

peki neden temizlemeye ihtiyac duymamis ? sorumun cevabini alamadim...

Bu benim aynı sebepten ikinci ameliyatımda başıma geldi.
İlkindeki hocamız yoğun olduğu için girmedi, başka bir doktor girmiş.
O gün çok da fazla ameliyat varmış(yaz mevsimiydi, sünnetler çokmuş) ve benim ameliyatım zaten uzun süren(6-9saat) bir ameliyatmış.
Dikkatsizliğinin sonucu olduğunu,steril edilip edilmediğini kontrol etmediğini, bu durumun farkında olmadığını kendi ifadesinde kullandı.Hatırladıklarım bunlar ki zaten araştırma sonuçları da bu yönde çıktı, dava kapanalı 10 küsür yıl oldu.
Yaşım küçüktü, çok fazla anlamamıştım olan biteni.
Ben burda farazi ya da ihtimallerle konuşmuyorum ama bu mevzu neden uzadı onu anlamadım.
Sadece konu sahibine verdiğim bir örnekti bu.
Mesleğinizin kutsal odluğunu hepimiz söylüyoruz ama hakkını vererek yapmayanların olduğunu neden sizler kabul edemiyorsunuz onu algılayamıyorum.

uslubunuz gerçekten çok çirkin....hepatit b vürusu kapmak doktor hatası değildir.,..donör pencere döneminde olabilir ve siz enfeksiyonu saptayamazsınız,..hadi yine iyisin bugün birşey daha öğrendin

benim üslubum mu çirkin??????
:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Yani beni bile pes ettirdiniz ya ,helal olsun ne diyeyim

Şaka mısınız:)
Ya da haklısınız benim hatam ya vallahi benim hatam!
Bütün sağlıkçılar mükemmeller, kusursuzlar.
Ben kimim de böyle bir şeyi yaşadım ki adalet de ne oluyormuş doktor aleyhine sonuçlanmış dava..
Allah allah son sınıflarda böyle bir ders mi var, sizler kusursuzsunuz asla hata yapamazsınız, yaptıysanız bile reddediniz diye?

Bu benim aynı sebepten ikinci ameliyatımda başıma geldi.
İlkindeki hocamız yoğun olduğu için girmedi, başka bir doktor girmiş.
O gün çok da fazla ameliyat varmış(yaz mevsimiydi, sünnetler çokmuş) ve benim ameliyatım zaten uzun süren(6-9saat) bir ameliyatmış.
Dikkatsizliğinin sonucu olduğunu,steril edilip edilmediğini kontrol etmediğini, bu durumun farkında olmadığını kendi ifadesinde kullandı.Hatırladıklarım bunlar ki zaten araştırma sonuçları da bu yönde çıktı, dava kapanalı 10 küsür yıl oldu.
Yaşım küçüktü, çok fazla anlamamıştım olan biteni.
Ben burda farazi ya da ihtimallerle konuşmuyorum ama bu mevzu neden uzadı onu anlamadım.
Sadece konu sahibine verdiğim bir örnekti bu.
Mesleğinizin kutsal odluğunu hepimiz söylüyoruz ama hakkını vererek yapmayanların olduğunu neden sizler kabul edemiyorsunuz onu algılayamıyorum.

Dedigim gibi Op. takimini hemsire hazirliyor... sistem bu sekilde isliyor... Yani op 6-9 saat arasinda sürüyorsa yanliz basina yapmamistir.. Yaninda kesin baska dr. vardir. Bir kisi dikkatsizdi, iki kisi dikkatsiz di ,3 kisi de mi dikkatsiz ? :53::53:

Şaka mısınız:)
Ya da haklısınız benim hatam ya vallahi benim hatam!
Bütün sağlıkçılar mükemmeller, kusursuzlar.
Ben kimim de böyle bir şeyi yaşadım ki adalet de ne oluyormuş doktor aleyhine sonuçlanmış dava..
Allah allah son sınıflarda böyle bir ders mi var, sizler kusursuzsunuz asla hata yapamazsınız, yaptıysanız bile reddediniz diye?

gülsem mi ağlasam mı bilemedim bunların yazdıklarına ,yine hastanede karşılaştığımız doktorlar ortalamanın üstüymüş demek ki ya,
tövbe tövbeeeee yeni birşey öğrenmişiz o zaman anlaşılmayabiliyor diye aletler steril edilmeden kullanılabilir yani.
hey allahım ,bunlara kaldıysak yandık,hoş zaten yandık ben iki yakınımı kaybettim zaten de insanda biraz utanma olmaz mı ya.

Dedigim gibi Op. takimini hemsire hazirliyor... sistem bu sekilde isliyor... Yani op 6-9 saat arasinda sürüyorsa yanliz basina yapmamistir.. Yaninda kesin baska dr. vardir. Bir kisi dikkatsizdi, iki kisi dikkatsiz di ,3 kisi de mi dikkatsiz ? :53::53:

Arkadaşım neyin peşindesin?
İlla ki dr hatası değil diyorsun...
Adam kabul etti...
Ki zaten daha önce bu virüsü kapmış olmam mümkün olamaz, ilk ameliyatımdan sonra haftada bir gün sürekli kan tahlilim yapılıyordu yine aynı yerde.
Eğer olsaydı ameliyat öncesi yapılan son tetkikte çıkardı değil mi???????
Lütfen en azından bu benim yaşadığım olay üzerinden bari bir şeylere pay çıkarmaya çalışmayın, nasıl savunursanız savunun ama benim bunca şey yaşadığım hala bugünümü bile etkileyen bir olay üzerinden değil...

gülsem mi ağlasam mı bilemedim bunların yazdıklarına ,yine hastanede karşılaştığımız doktorlar ortalamanın üstüymüş demek ki ya,
tövbe tövbeeeee yeni birşey öğrenmişiz o zaman anlaşılmayabiliyor diye aletler steril edilmeden kullanılabilir yani.
hey allahım ,bunlara kaldıysak yandık,hoş zaten yandık ben iki yakınımı kaybettim zaten de insanda biraz utanma olmaz mı ya.

bunlar derken kedi köpeklere filan mı hitap ediyorsunuz?
Allah'ım yarabbim utanma olmaz mı demiş bi de çok şükür şahsım adına utanılacak bişey yapmadığımı düşünüyorum.
ayrıca beğenmiyorsanız yakında ithal doktorlar gelecek onlara gidin de görün

Beni Türk hekimlerine emanet etmeyiniz,
öleceksem de bırakın öleyim ,giderayak sinirim bozulmaz hiç değilse

Back
X