Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ManyaklarAynı sekılde benıde aıle sosyal bakanlıgından arıyoruz ıste sız konustugum 10 kısısınız .Esınız evdemı onla goruselım dedıle bende yok dedım.ozman sızle konusalım cocuklar ıcın calısıyoz felan pişman anlatırken bende ıcımden dıyorumkı helal olsun devlet ne ıyı seylerle ugrasıyo.
Yenı bı cıhaz gelıstırdık dedı.telefondan hastalık tesbıtı bıseyler anlatınca ben anladım dalga gecılıyo sandım gıdıp ipek bısey gıyın telefonun ahızeyı de altınıza tutun deyınce ben sizi sıkayet etcem deyınce bıde bagırıp kapatmıstı telı hemen.5 sene felan once oluyo ama fena sinirletim bozulmustu.millet nelerle ugrasıyo.
Bu numarayı baya yapmaya başladılar herhalde , herkes netten aile hekimini sorgulasın öğrensin doktorunun adını. Siz yine küfür edip kapatmışsınız neyse ki , bir önceki arkadaş baya cevap vermişti.
Akıl var mantık var yani aile hekimliğinden sorulur mu böyle salak sorular! Hey yareppim!!!
aynı şey benim de başıma geldi git anana sor dedimArkadaşlar birkaç saat önce aile sağlığı merkezinden arıyorum adım mehmet .... (soyadı olarak söylediğini hatırlamıyorum.) Dedi.
Obezite ülkemizde arttığından dolayı
Sağlık bakanlığı adına araştırma yapıyoruz dedi
Boy kilo sordu
Saflığıma denk geldi söyledim.
Daha sonra kilo artışlarınız oldu mu dedi doğumdan önceki ve sonraki kilo mu sordu derken normal sayılan sorulardan atladı birden
Cinsel yolla bulaşan hastalık muhabbetine geldi
Oral seks gırtlak kanseri yapar siz yapıyor musunuz
Seks sırasında hazzı artıran konuşmalar yapıyor musunuz vs gibi saçma sapan sorular sormaya başladı
Obeziteile bu sorularınız ne alaka dedim. Bilinç altı efendim hepsi bağlantılı dedi.
Küfür edip kapattım.
Eşime numarayı verdim. Araştırdı. Emniyette bu şekilde dolandırma ve cinsel sapıklık yapılıyormuş. Olay yeni değilmiş yani.
Ay bu oraya buraya para bıraktıranlara kananları görüp kızardım.
Her ne kadar emellerine alet olmasam da kendimi kötü hissettim.
Siz siz olun bu şekilde arayan olursa kanmayın hatta ağzının payını verin![]()
Arkadaşlar birkaç saat önce aile sağlığı merkezinden arıyorum adım mehmet .... (soyadı olarak söylediğini hatırlamıyorum.) Dedi.
Obezite ülkemizde arttığından dolayı
Sağlık bakanlığı adına araştırma yapıyoruz dedi
Boy kilo sordu
Saflığıma denk geldi söyledim.
Daha sonra kilo artışlarınız oldu mu dedi doğumdan önceki ve sonraki kilo mu sordu derken normal sayılan sorulardan atladı birden
Cinsel yolla bulaşan hastalık muhabbetine geldi
Oral seks gırtlak kanseri yapar siz yapıyor musunuz
Seks sırasında hazzı artıran konuşmalar yapıyor musunuz vs gibi saçma sapan sorular sormaya başladı
Obeziteile bu sorularınız ne alaka dedim. Bilinç altı efendim hepsi bağlantılı dedi.
Küfür edip kapattım.
Eşime numarayı verdim. Araştırdı. Emniyette bu şekilde dolandırma ve cinsel sapıklık yapılıyormuş. Olay yeni değilmiş yani.
Ay bu oraya buraya para bıraktıranlara kananları görüp kızardım.
Her ne kadar emellerine alet olmasam da kendimi kötü hissettim.
Siz siz olun bu şekilde arayan olursa kanmayın hatta ağzının payını verin![]()
Emniyet nasıl ki mesaj gönderiyo uyarıyo sağlık bakanlığına da bilgi verelim de onlar da mesaj göndersinler hiçbir doktor veya sağlık görevlisi arayıp soru sormaz diye
Eşim askeri personel. Emniyetten arkadaşına verdi noyu. Normal gsm den aramıyorlarmış. Bilgisayar ağlarından yapıyorlarmış nasıl yapıyorlarsa artık. Bizden önce de çok şikayet olmuş. Bakalım top onlarda artıkEee numara belli ise şikayetçi olsanıza. Karakolan almazlar muhtemelen şikayetinizi savcılığa gidin. Taciz telefonu sonuçta.
Beni de arar ama ebe hanımı bilirim. O da beni bilir. Mesele aşı zamanı ise anlarsın tabi Benim demek istediğim şuİyi de bizim aile sağlığı merkezinden hemşireler arayıp soruyor. Hamileyken soruyordu şimdi de bebeğin aşı zamanını hatırlatıyor.
Numara belli ama hemen devre dışı kalıyor ararsan çalmıyor bile. Normal hat değilmiş. Bilgisayardan arıyorlarmış. Profesyonel hackerlik işi organize iş yaniİyi de bizim aile sağlığı merkezinden hemşireler arayıp soruyor. Hamileyken soruyordu şimdi de bebeğin aşı zamanını hatırlatıyor.