begenmene cok sevındım canım :) ben acık amelıyat oldum iz kalmadı canım geçiyo doktrun verdiği kremleri sürünce :)
Bu kadar çabuk geçti mi iz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
begenmene cok sevındım canım :) ben acık amelıyat oldum iz kalmadı canım geçiyo doktrun verdiği kremleri sürünce :)
Bu kadar çabuk geçti mi iz
Geçmiş olsun canım burnuşunu çook güzel günlerde kullan
canımm coook teskkr ederiim :)) sende ınanılmz gzel oldun nazar boncugu lazm :))
Canım ikimizede lazımmm :)
bi ayı doldurmama tam iki gün kaldı kızlar
bayram dolayısıyla pek bişey de yazamadım buraya
bikaç bişey anlatıcam sze bayramda teyzemle alısverise cıktık magazadaki kadın sohbete grdi oturduk soluklandık derken beni inceledine dese begenrdnz burnunuz benziyo dedi orda tutamadım kendimi epey güldüm dşardan bakıldığında estetik oldugunu kmse anlamıyomus msallah ck gzel diyo herks
burnum değişince dudaklarım ortaya cıktı resmen kalp şeklnde dudagm varmıs yeni farkettim
sağlık açısından durumuma gelince şuana kadr allaha şükr hç bi sıkıntım yok
annem şimdiden beni normal hayata dndürdü şımarma devrlerm bitmek üzere
ev temizliklerine başladık napalım![]()
sevindim senin adına canım zamanla daha iyi olacak :)
ama bende istiyorum yaaa![]()
kesin olck mısın ameliyat iyi düşndn mü
düşündysen doktr seçtn mi naptn bakim anlat![]()
evet canım düşündüm kesin olcam forumlarda gezerken esabil eker diye bi doktora ameliyat olan arkadaşlar var konuştum memnunlarmış sincan devlet hastanesindeymiş kendisi onu düşünüyorum bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun canım içine sndyse sorun yok demktr hadı bakalım![]()
![]()
bi taraftanda korkuyorum ama olmak ta istiyorum canım olay ameliyat masasında beni uyutana kadar :)
ayy benim kadar evhamlı olamazsın
smdı ben napcam allahım nasıl grecem oraya
aman yarabbı benı mı cagrdılar
annecım korkuyom
gtmesem olmaz mı
![]()
bu cumlelerı kurup durdum
ama sonra kendine gülüyosun anaa bunun için mi korkmusum dye
amelıyathanede elime igneyi takarlarken bile ortalıgı yıktım agladım cocuk gbi![]()
ben şuan hiç korkmuyomuşum gibi davranıyorum ama içim içimi yiyo ya güzel olmassa diye .)
heee bak bi de o var ya gzel olmazsa
ya pişman olrsam
ya istediğim gbi bi snuca varamazsam dye söylenp durdum ben
hatta rüyalarıma grdi burnumun üst kısmı delikken grdüm ryamda ne alakaysa o kadar bilinçaltıma işlemiş
ama gerçekten güvenceğin bi doktrsa emin ellerde oldguna inanırsan snuc da harika oluyo
yeter ki doktrunu iyi seç![]()
evet canım bende rüyalarımda görüyorum :) ameliyat oluyorum ve hiç güzel olmuyo o derece takıntılıyım ben bide :) illa olacak :)
aynen ruyamda bant acılıyodu aman yarrabı o ne burun bak hayal et burun kemik kısmında koca bi delk var hckıra hckıra aglıyodum ruyamda bı uyandım aynaya kostum bantım mı cıktı dıye o kdr gercekcıydı
bir tek kendmi byle sanardm yalnz değilmişim iyi bari
ama ck dert etme o ruyaları çok ççokk güzel olck eminim![]()