Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

cok konusuyorum dıye dıktı tevfık hoca :))))))))))
saka bı yana tabı :) canım gulunce burnum asagı ınıyomus sıvrılesıp buna sebep olan dudaklarımmııs sımdı gulunce asagı ınmıyo :))

burna yakın kısımda dıs etımın oldugu yerde ıcte dıkıs var canım :)

ağzında mı? bunu da ilk kez duydum
ordan bir kasın kesildiğini okumuştum ama
ağızda dikiş
off içim kıyıldı

canım saçları beyazdı doktorun uzun boylu falan adını hatırlamıyorum.. mesaj atıp sorucam arkadaşıma .. özelden yazarım ismini öğrenince kimseyi karalamak olmasın.. ne okuyorsun sen bu arada :) ben geçen ay mezun oldum daha :)

anladım canım benim de 2 arkadaşım ameliyat oldu çünkü konak hastanesinde Levent Aydara birini beğendim hoştu ama diğer arkadaşım ın burun ucunu pek beğenmedim ondan bi sorayım dedim :)) hemde 2bin e yaptırmışlar şok olmuştum :D arkeoloji okuyorum canım benimde 3.senem az kaldı :))) sen ne okuyodun tesadüfe bak ya :1:

arkadaslar arada bı durumum ne halde belırtmek ıstıyorum :))
bugun amelıyatımın 15.gunu :))
zaman cok tuhaf bı kavram bu amlıyat safhasında gercekten :)
sankı aylar once amelıyat olmusum gıbı bı hıs var ıcımde amelıyatın ardından ılk uc gun zorlgundan olsa grek
benım agzımdada dikiş oldugu ıcın ben yemek yıyemıyodm tevfık hoca kızıyodu ama pipetle falan ıcıyodum corbayı
canım kıymetlıdır cunku :)
ama bu halım bıle 3 gun surmustu neyse kı agrım falan zaten yoktu :)
suankı durumuma gelecek olursak burnumdakı sıslıkler dısında hıc bı sıkıntı yok :)
oylesıne hasret kalmısım kı burnumdan nefes almaya horlamadan agzm kurumadan uyumaya :)
ve artık bantsız olcagım gune de az kaldı :))
terslık olmazsa eger pazrtesı yada salı gunu kurtulcm ınsallah veee yenı resımler eklıcem :))
bu ıs gercekten sabır ısı onu da belırtmek ısterım cunku sızı gercekten uzun ama bı o kadar da guzel bı surec beklıyo :)

merhabalar oncelıkle cok gecmıs olsun umarım ıstedıgınız saglıkı ve guzel gorunen burnunuz olur.canım bende estetık dusunuyorum zuhtu hoca dıyodum ama sızın yorumunuzdan sonra tevfık sozenıde dusunucem arkadas olarak eklermısınız oncesı ve sonrası resımlerınızı gorebılırmıyım hoscakalın

tevfık hoca acık mı kapalımı amelıyat yapıyo nerede yapıyor kac saat suruyor ılk muayyenesı ucretlımı bılgılendırırsenız sevınırım

merhabalar oncelıkle cok gecmıs olsun umarım ıstedıgınız saglıkı ve guzel gorunen burnunuz olur.canım bende estetık dusunuyorum zuhtu hoca dıyodum ama sızın yorumunuzdan sonra tevfık sozenıde dusunucem arkadas olarak eklermısınız oncesı ve sonrası resımlerınızı gorebılırmıyım hoscakalın

tevfik hocayı dusun derım ben cok ilgili ve basarılı bı doktor benı takıp edersen yenı resımler de eklıcem canım salı gıbı :)

tevfık hoca acık mı kapalımı amelıyat yapıyo nerede yapıyor kac saat suruyor ılk muayyenesı ucretlımı bılgılendırırsenız sevınırım

canım muayenesı ıcın ucret almıyo maıl adresını verıyım maıl at ve bence bı kere yuzyuze gorus pişman olmazsn aklında bı fıkır olur sanada :) tevfiksozen@gmail.com
acık amelıyt yapıyo canım hacettepede
amelıyatı genelde 4 saat cıvarlarında yapıyo oldu bıttıye getrmıyo canım

peki bu ameliyat ne kadara mal oldu? kac gun ıcınde senı ameliyata aldılar yanı konusmandan testlerden ameliyata kadar?

ben cok acelecı davrandım hemen amelıyt ıstyrum dedım doktrumda elınden geldıgınce cabuk tuttu elını ben ılk konusmamdan 5 un sonra amelıyata alındım canım
amelıyat ucretını vermem ne kdr dgru olur bılmıyorum bunu tevfık beyle konusmalısınız mail adresnı verıyım ıstersenız

canım saçları beyazdı doktorun uzun boylu falan adını hatırlamıyorum.. mesaj atıp sorucam arkadaşıma .. özelden yazarım ismini öğrenince kimseyi karalamak olmasın.. ne okuyorsun sen bu arada :) ben geçen ay mezun oldum daha :)

ne okuduğu sormuşsun şimdi gördüm cnm kocaelide iki yıllık okudum şimdi eskişehir anadolu üniv.de okuyorum bölüm ing.işletme.sen ne okudun ? ayrıca arkadaşına sordun mu cnm doktoru adı neymişş..

ben cok acelecı davrandım hemen amelıyt ıstyrum dedım doktrumda elınden geldıgınce cabuk tuttu elını ben ılk konusmamdan 5 un sonra amelıyata alındım canım
amelıyat ucretını vermem ne kdr dgru olur bılmıyorum bunu tevfık beyle konusmalısınız mail adresnı verıyım ıstersenız

cok sevınırım amelıyatın estetık acıdan da basarılı degıl mı?

canım ya ne kadara yaptırdın tam fiyat alabilir miyim ? kafamda bi fikir oluşa bilmesi için bide özele mi giriyo

kızlar resim eklemede biraz geciktim kusura bakmayın öncelikle :)
dün bantlar çıktı resim cekndim sizin için bi kaç tane bakalım begencek misiniz merak içindeym burnum çok sis :S

Back
X