Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

canım alcıdan bugun cıktı ıste aynaya baktım ben kendımı kotuye odaklamıstım hanı cok bıse beklemıyım hayal kırıklıgı olmasn dıye ama bı baktım cok guzel bıse karsımda :) ödem elbette kı var bı taraf dha fazla sısmısse eger yamukmus gbı grunebılır sana ama geccek daha yenıymıs senın de canım 17 gun dyosun benım de 11 gun oldu suan ıcın bende bı yamukluk grunmuyo ama yorum yapmak ıcın henuz erken canını sıkma
ıstersen ekleyp resmlerıme bakablrsn canım
çok tatlı olmuş güle güle sağlıkla kullan canım:)

Benim cildim kadar asiri hassas ve bir o kadar da sivilcelenmeye musait bir cilt daha yoktur.ömrüm roaccutane kullanmakla gecti :))))ona rağmen ameliyattan sonra ne sivilce ne de siyah nokta görmedim.acaba kisiden kisiye degisiyormu bu durum.hatta hergun elime aynayı alıp siyah nokta varmi diye bakıyordum ama yok:)))

bende var siyah noktalar oluşmay başladı burnun üstünde küçük kküçük kabarcıklarda var yağlanma var 17 gün oldu sanırım kişiden kişiye değişiyo bu durum:(

bende var siyah noktalar oluşmay başladı burnun üstünde küçük kküçük kabarcıklarda var yağlanma var 17 gün oldu sanırım kişiden kişiye değişiyo bu durum:(

canını sıkma bnce bosu bosuna fıstık gbı burnum var de tadını cıkart bıraz ıyılesınce sıyah nktalarının ıcabına bakarsn ;)

[
QUOTE=evhamli;31368794]canım bırde tevfk hoca oldu bttıye getırmıyo ozenle yapıyo amelıytını[/QUOTE]
Aynen valla dikisleri alırken de tamponu çıkarırken de Tevfik hoca özen gösteriyor

Son düzenleme:
inşallah sinemcim inşallah darısı bize inşallah =) vallahi Allah biliyo ya çok istiyorum umarım isteyen herkezin gönlüne göre versin Rabbim.

bu arada bizim semoş bugün tevfik hocayla ilk görüşmeye gidicek verdiğim gazlar sana feda olsun yavrum=) bide istediği burunu tasarladım resim elinde resme aşık bi şekilde gidicek inşallah. bol şanş semacım @untimely.

ellerini yerim senin nasılda yorulmadan sıkılmadın çizdin bebeğim benim çok çok seviyorum seni:54::54::54:

ınsallah amelıyat olmak ısteyenlere her konuda yardımcı olmak ısterım yenı yenı gecıyorum bende bu donemlerden :) ve ınsallah da gardenrose untımely daha ısmını bılmedıgım dger arkdslarmız da olup kurtulurlar :) mınıcık sırın burunlara kavsrsunuz en kısa zamnda ıns :)

amiiiiin canım benim güzel dileklerin için sağol :) gülizar(gardenrose) canım arkadaşım elleriyle 10 numara bi tasarım yaptı ve ben aşık oldum inş.. aynen o burnu istiyorum :):49:

anladım cnm beklerim sıkıntı değil =) semoş şimdi yola çıktı konuştuk 2 dakika önce nasıl gidiceni anlattım =) bende sizler gibi acayip merak ediyorum.bide kafasındaki soruları gidince unutmasın die not aldık.1-2-3 vs =) çokta heyecanlıydı kuzucum umarım mutlu mesut bi kararla döner

:52: çok mutluyuuuum :54:

canım tekrar tekrar çok güzel olmuş,bantlar çıkınca daha güzelleşecektir

merak ettiği bir konuyu sorayım,tamponlar kaçıncı gün çıktı,kullanılan tampon slikon muydu ve nefes alabiliyor muydun tamponlu iken,hani canım çok az da olsa burundan nefes alabilmek en azından yemek,su içmek için çok önemli sonuçta burun tamamnen tıkalı olunca insan bişey yiyip içemiyor bile,slikonlu tamponun bir faydası oluyor mu genel bir sorun da tamponların içine akan kanlar falan kuruyormuş 1-2 gün sonra iyice tıkanıyormuş içleri çıkana kadar çok zor bir süreç diyorlar,biraz aydınlatır mıısn bu konuda

çok teşekkür ederim şimdiden :)

amiiiiin canım benim güzel dileklerin için sağol :) gülizar(gardenrose) canım arkadaşım elleriyle 10 numara bi tasarım yaptı ve ben aşık oldum inş.. aynen o burnu istiyorum :):49:

ben de internettn bir çok program indirdim burun estetiği için ama bı turlu aktif olarak kullanamadım hangi program nereden indiirdiniz ben de kendime yapsam

ben de internettn bir çok program indirdim burun estetiği için ama bı turlu aktif olarak kullanamadım hangi program nereden indiirdiniz ben de kendime yapsam

arkadaşım elleriyle çizdi canım kendi yeteneği yani :16: ben daha önce böyle bi programn var oldğunu duymadım malesef :49:

pakmiscim karakalem çizdim semoşun nası bi burun istediğini az çok biliyodum zaten,bikaç denemeden sonra hayalindeki burnu çizdim =)

Back
X