Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

kızlar ben cs5 kullanıyorum deneyimliyimdir,arka fon düz olacak renkt profesyonel makine ile foto çekinip bana link olarak atabilirseniz ya da dezgi89@gmail.com adresine mail atarsanız size farklı farklı tasarımla yapıp yollarım

amiiiiin canım benim güzel dileklerin için sağol :) gülizar(gardenrose) canım arkadaşım elleriyle 10 numara bi tasarım yaptı ve ben aşık oldum inş.. aynen o burnu istiyorum :):49:

masallah onun cızımlerıne dıyecek yok :) ınsallah tam ıstedıgın gbı olur canım benım :) hatta ıstedıgınden bıle daha gzel olabılır ben o durumdayım suan :) bekledıgımden cok daha guzel oldu :)

canım tekrar tekrar çok güzel olmuş,bantlar çıkınca daha güzelleşecektir

merak ettiği bir konuyu sorayım,tamponlar kaçıncı gün çıktı,kullanılan tampon slikon muydu ve nefes alabiliyor muydun tamponlu iken,hani canım çok az da olsa burundan nefes alabilmek en azından yemek,su içmek için çok önemli sonuçta burun tamamnen tıkalı olunca insan bişey yiyip içemiyor bile,slikonlu tamponun bir faydası oluyor mu genel bir sorun da tamponların içine akan kanlar falan kuruyormuş 1-2 gün sonra iyice tıkanıyormuş içleri çıkana kadar çok zor bir süreç diyorlar,biraz aydınlatır mıısn bu konuda

çok teşekkür ederim şimdiden :)

oncelıkle tesekkr ederım canım begenmenız cok mutlu edıyo benı :)
tampon sılıkondu canım ortası delıktı ben agzımdan nefes alıyodum tevfık hoca kzdı kapat agzını burnundan nefes alcaksn dedı :) ortasında delık oldugu ıcın cok rahat nefes aldım canım hc sıkıntı olmadı her turlu yemegı yedım ıctm sadece cok asırı cıgnencek sylerı yemedım canım :)
tıkanmaması ıcın tevfık hoca yapmam gereknlerı syledı canım ben her gun temızlıyodum onun anlattıgı sekılde ve hıc tıkanmam olmadı bylelıkle :)
kan meselesıne gelınce evet canım kanıyo kanlar kuruyo ama benım nefes almama bı olumsuz etkısı olmadı sadece goruntu kırlılıgı olustu dyebılırım :) tamponları alırken falan zaten o kanlardan da cok guzel kurtuldm zaten :)
sen elleme kanasın bıse olmaz :) bu arada eklemek ısterım canım ben agzım acık uyuyodum agzımdan nefes aldıgım ıcın ama amelıyattan snra burnumda tampon oldugu halde sabahları hep agzım kapalı uyandım evde nası cglıklar koparttım halay cekcektm nerdeyse :))
sımdı tampon dıkıs hıc bısey yok burnumdan acayp nefes alıyorum sankı butun hava bı seferde ıcıme doluyomus gbı hssedyrm :)
umarm yardmcı olabılmısımdr :)

Herkese merhaba. Uzunca olan bu başlık altındaki yazıları büyük oranla okudum. Ve memnun kaldım. İnşallah yakında bende 11 yıl önce olduğum burun ameliyatımın izlerini yeni güzel ve son bir ameliyatla silcem. Tevfik bey de karar kılıyorum galiba. İnşallah hayırlısı olur. Randevu aldım ameliyata karar verirsem bunları sizlerle paylaşıcam.
:3:

Herkese merhaba. Uzunca olan bu başlık altındaki yazıları büyük oranla okudum. Ve memnun kaldım. İnşallah yakında bende 11 yıl önce olduğum burun ameliyatımın izlerini yeni güzel ve son bir ameliyatla silcem. Tevfik bey de karar kılıyorum galiba. İnşallah hayırlısı olur. Randevu aldım ameliyata karar verirsem bunları sizlerle paylaşıcam.

@marzencim Tevfik hoca revizyonda da oldukça başarılı onda karar kılmana cok sevindim.@auditor da revizyon ve kulak ameliyati oldu Tevfik hocaya.burnu inanılmaz guzel oldu. Darisi sana tatlım:)

bende istiyorum ya çok güzel olmuş gerçekten bu doktor nerede acaba Ankara da mı ve ne kadara yaptırdın bilgilendirirseniz çok sevinicem

yazdıklarımla bı faydam dokunduysa ne mutlu bana :) aklına bısey takılırsa her zmn yardımcı oluruz ınsallah hayrlsyla kavusuruz saglıklı fındk burunlara :) bu senın ıkıncı amelytn mı olcak canım

bende istiyorum ya çok güzel olmuş gerçekten bu doktor nerede acaba Ankara da mı ve ne kadara yaptırdın bilgilendirirseniz çok sevinicem

evet canım kendısı Ankara'da suan Hacettepe ' de fıyatı kendısıyle konusman daha saglıklı olucaktr canım eger amelıyat olmak ıstyosan gercekten cok ıyı bı doktr emın olabılırsın maıl at ıstersen bende maıl atıp grusmustum ılk olarak kendısıyle ve sagolsun anında cevp verıyo
tevfiksozen@gmail.com

o günleri görebilicem umarım :34: oh sen ne güzel kurtuldun :1: ara ara fotoğraf paylaşırsın dimi merakta bırakma bizi :16:

:))) hala ınanamıyorum zaten amelıyatın bıttıgıne aynaya bakarken vay be dıyorm bu gunlerı de mı gorcektm :)))
ara ara ftgraf eklıcem canım albumume bantların cıktıgı gun hemen resm kycam zatennnn haftaya yanı :)))

evet canım kendısı Ankara'da suan Hacettepe ' de fıyatı kendısıyle konusman daha saglıklı olucaktr canım eger amelıyat olmak ıstyosan gercekten cok ıyı bı doktr emın olabılırsın maıl at ıstersen bende maıl atıp grusmustum ılk olarak kendısıyle ve sagolsun anında cevp verıyo
tevfiksozen@gmail.com

çok teşekkür ederim canım çok sağol ulaşıcam kendisine hemen;)

Back
X