Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah amelıyat olmak ısteyenlere her konuda yardımcı olmak ısterım yenı yenı gecıyorum bende bu donemlerden :) ve ınsallah da gardenrose untımely daha ısmını bılmedıgım dger arkdslarmız da olup kurtulurlar :) mınıcık sırın burunlara kavsrsunuz en kısa zamnda ıns :)
ekledimm canım bakablrsin resmlerime değişimime :) estetik de yapıyo hemde ck gzel yapıyo canım :)
bende yeni ameliyat oldum son halin hakkında bilgi verir misin
merhaba evhamlı benide ekler misin .benimde burnumda kemik eğriliği var . sürekli kanamalarım oluyor estetik cerrah , kbbuzmanı arasında kaldım açıkcası o yüzden sizin resimlerinizi merak ettim .
bes ay bıttı canım burnumdan oldukca memnunum hem saglıgım acısından hem de gruntu olarak . pekcok sorunum vardı sukur kı hepsınden kurtuldum en zor sureclerı atlattım zaten bes ay gerıde kaldı :)) ozel olarak soruların olursa daha da yardımcı olablırım sık nete gremedım epeydr bılgılendremedım sızı ksuruma bakmayın :)
ekledım canım bakablrsın resımlerıme soruların varsa aklına takılan sorablrsn her zaman da![]()